Skarpnäck igen

Hello bitches!

Driver, idag var jag i Skarpnäck igen. Hade planerat att vara hemma men Pattis och Hb ringde mig vid 4 och frågade om jag kunde vara med dom. Tänkte ändå att jag kunde gå ut lite, men dom kom upp till mig och jag satt fortfarande i pyjamas. Hb valde kläder åt mig så jag bytte om och fixade till mig lite. Sen åkte vi, jag segade mig rätt mycket, men mitt hår ville inte bli som jag ville. Vi kom fram till Skarpnäck typ vid 6 (?) Vi var och gungade på en gunga, väntade på att några människor skulle komma och möta mig, men det tog fett långt tid. Danie kom och mötte oss först, han hade varit i Skanstull. Sen gick vi till Daniels port och han kom ut, sen satt vi typ där och luffa sen kom José ut med nån Markus. Dom skulle köpa godis så följde med dom till kiosken sen stannade vi där utanför. Hb blev tvungen att åka därifrån 8 för Hbs mamma var rädd för att det skulle hända nått sen the voice när vi var inne i gasen. Så vi åkte därifrån 8, nu har i alla fall jag kommit hem och käkat. Ska fixa en ny design sen ska jag duscha.

Kyssar och kärlek!



Jag och Pattis gungar haha


Hb skit söt :)


Jag, Pattis och Hb haha :D

Postat av: wari

vaa söta ni e :)<3 , haha jag vet ..Det bara kom i min hjärna jag vet inte vrf jag e bra på engelska så dära sättet o jag skriver egnar låtar också(hihi engelsk:) Och aa jag tröttna ibland på thaimat också , fast mamma kan ine laga svensk mat XD hihi :)

2009-08-17 @ 22:14:29
URL: http://alwayswaaari.blogg.se/
Postat av: wari

En sak , du e bäst på ngt som jag inte e också:) Fast jag e inte bra på engelska på lektionerna XD Haha! jag larvar mig och lyksas inte får nån samtal hem haha feel the pain strid asså!:D

2009-08-17 @ 22:17:23
URL: http://alwayswaaari.blogg.se/
Postat av: elina ^.^

omg... så söt hon hb är! :'o

2009-08-17 @ 23:23:03
URL: http://eeliinasrisuk.blogg.se/
Postat av: Hb

HAHAHA Titta på 3 bilden på mej hahahaha kommer att dö hahaha...puss på dej<333

2009-08-18 @ 00:25:16
URL: http://holtzaan.blogg.se/
Postat av: Anonym

hihi va söta brillor asso jag älskar ditt hår det e bara assa fint jag vill ha ditt hår :)

men god natt

2009-08-18 @ 02:03:13
URL: http://alltomidag.blogg.se/

Kommentera här:


♥ Vad heter du?


♥ Har du blogg?


♥ Vad har du på hjärtat baby?