"Mötet"

Somsagt så hade jag möte i nyboda. Det handlade inte om vår dansgrupp som jag trodde. Det handlade om styrketräningarna på onsdagar, typ inga dyker upp där heller och det är inte bara vår grupp som tränar styrkan, det är alla inom "M.A.D Dance". Men han som tränar oss på styrkan (Karim) har typ berättat lite vad vi kommer göra och sånt. Det låter kul men ändå jobbigt. Men aa, finns inget mer att berätta om. Är bara nyfiken vad Nathi kommer säga till mig imorn i skolan. Oj måste plugga på spanskan, kanske bloggar mer lite senare.

REKORD: 90 besökare igår :D

Angående om mina träningar

Jag har inte varit med på träningen på fett länge. Kan säga att jag har massa plugg + att det inte är roligt längre. Vi har Martha som danslärare, hon lär ut hiphop och house. Men grunden för vår dans är dancehall, vi har inte fått dansa dancehall på fett länge. Och det är det alla vill. Jätta många har inte gått på träningarna, dom har alltid nån bortförklaring för det. Men jag tror mest att folk inte orkar, till och med jag inte orkar. Det är typ 2-4 som kommer till träningarna, så nu har Kibbe tagit bort våra träningar. Men idag klockan kvart över 7 så ska vi ha möte med dansen, ni får veta mer sen hur det går.

Mina naglar


Orienteringsdag

Tjosan bloggen!

Kom hem för typ 3 timmar sen, men har inte orkat blogga. Har haft orientering i Ahlstorp idag, gjorde 4 banor, det blir ett G för mig, hann inte mer. Jag sitter och målar mina naglar, den ena handen e klar. Samtidigt så tittar jag på teve så ska vara social mot teven :) Visste ni att hunden jag kanske ska få köpa föddes i söndags? :D Har glömt att berätta det, men om 2 veckor så ska jag få titta på hunden tror jag. Längtar, men en puss till mina läsare <3

Karima, Hb och Pattis


Jag orienterar, kändes som vi fick gå runt halva Sverige


Jag äter, såg värre ut efter och Nathi tittade konstigt på mig x)


Patricia tjockis, ska komma från rätt käft (aa)


Jag, Daniella och Patricia


Svar

Anja <3 om Ny header:
Hur fixar man bilderna så att bara du kommer fram och inte bakgrunden? Asså på den bilden som de sår Varissa? <33


Svar:
Jag använder en lätt hemsida som heter picnik.com. Jag går in på kategorit Create, sen kommer det komma massa effekter upp. Du bläddrar ner till en effekten som heter Doodle, sen borde du nog förstå resten :) Lycka till!

Ny header

Vad tycker ni om min nya header?
Det tog några timmar för mig att fixa den. Faktist så är jag rätt nöjd. Tiden springer bort, måste gå och lägga mig. Har orienteringsdag imorn. Stackars mig. God natt bloggen!

Den gammla headern


Svar

chama om Dagens Varissa:
vart kommer tröjan ifrån ? :o


Svar:
Från butiken Vero Moda :)


Svar

Linnéa om Dagens Posie:
skiiitsnygg tee :D
vart är den ifrån?


Svar:
Den är från Cubus :)

Pluggis för en dag

Hejsan bloggen!

Hemma från helvetet. Asso alla lärare har verkligen nånting emot mig. Min mentor klagade idag på att jag sitter och pratar på lektionerna och inte gör nånting, det är därför jag ligger efter och glömmer läxor. Men så är det verkligen inte! Jag tycker jag jobbar bra, snackar kanske jag gör, men snälla vem gör inte det? Aja, tog med mig hel mitt skåp hem typ. Va så lack så jag överdrev med att ta hem alla böcker. Men ska börja plugga nu så jag i alla fall blir klar och slipper stressa nån helg. Puss på bloggen och tack för alla kommentarer.

Mitt plugg

Dagens Posie

God morgon bloggen!

Är åtminstonde glad att Daniella kallar mig Posie, haha :D Jag ska om några minuter träffa Daniella nere vid ica. Vi ska gå till skolan tillsammans. Men ska nog stänga av datorn nu. Bloggar mer efter skolan.

D R E S S C O D E

Känner mig som en modell

Ska inte skryta, men det sant. 3 personer har bokat mig, dom vill att jag ska vara med på doms fest och gå som en modell. Jätte kul :D Har alltid velat bli modell, det är en verkligen stor dröm för mig.

Miss Valentine 2008: deltog jag i en tävling


Miss Valentine 2008: första gången jag gick som modell


Miss Valentine 2008: kom på tredje plats + vann från publiken


Modevisning i Hallunda


Modevisning i Skansen

Patricia och Daniella

Hejsan bloggen!

Jag har nyss varit ute med Patricia och Daniella, eller för ett tag sen. Vi snackade skit mycket om allt och det var så skönt. Men har inte så mycket mer att blogga om. Håller på att fixar mina naglar. Jag ska satsa på en ny header oxå.

Jag och Daniella påvägen hem


Långsam måndag

Hejsan bloggen!

Jag är hemma, faktist för ett tag sen. Sitter och mumsar i mig Ben&Jerry's. Det har varit en väldigt långsam måndag, sen morgonen. Ingenting speciellt har hänt idag, har bara fått dåligt självförtroende. Eftersom jag färgat håret svart så skrattar vissa, säger det är fult och kallar mig emo. Jag får leva med det.

Dagens inköp:

ben&jerry's - 50 kr
nagelspray - 55 kr
2 par tights - 149 kr


Dagens Varissa

God morgon bloggen!

Jag har ingen aning om vilken tid jag somna igår, hade för mig att det var halv 2 eller 2 (?) Det har inte varit en sån stressig morgon, det brukar annars vara det. Men det skönt att bara ta det lugnt och chilla. Men ska dra till skolan om 10 min. Ska börja packa väskan så jag slipper stressa när jag ska möta Karima. Hoppas alla får en fin skoldag!

D R E S S C O D E

Nytt smeknamn

Jag kan inte sova på grund av att jag snackar med Gabbe. Haha han vill inte jag ska sova, han vill jag ska snacka med han. Jag ska lixom upp klockan 7 x) Om ni undrar vad jag menar med rubriken så menar jag att jag har ett nytt smeknamn. Jag vill inte bli kallad Varre för det är så fuuult, vill bli kallad nått annat ovanligt. Daniella och Karima kom på ett smeknamn åt mig, eftersom jag posar så mycket på bilder så ska jag bli kallad Posie. Hahahahahaha passar mig bra så från och med nu är mitt nya smeknamn Posie :)






















Måste dela med mig

Jag älskar verkligen den här låten. Asso texten, den stämmer så bra.


Kvällens Foto

Jag försöker blogga så mycket jag kan, men det är det att jag är ute så mycket och umgås med kompisar så man hinner nästan inte. Ibland kommer man hem sena kvällar och då orkar man inte blogga, då vill man bara decka. Men jag har i alla fall hunnit och blogga om allt jag behöver, det är väl åtminstonde bra? Men ska gå och lägga mig nu. Är ganska trött och måste upp tidigt imorn. Önskar alla en trevlig kväll!

På bilden: Jag och lillebrorsan

Bilden är tagen från Thailand 2008. Jag och min lillebror badar i en pool på hotellet. Samma hotell som vi var på det hära året, Atrium.


Lördagens kväll

Tjosan bloggen!

Nu har jag fått bilderna från Daniellas kamera. Igår kväll så var jag somsagt med Daniella, Karima, Sammy, Shady, Mohamed och Ibo. Jag, Daniella och Karima gick och mötte Sammy, Shady, Mohamed och Ibo vid stimmet. Men dom gick hem och skulle fixa en sak så vi väntade utanför doms port vid sikvägen. Vi träffade sen Edessa vid centrumlekplatsen liten stund, sen gick vi mot granbacken. Sen drog Edessa och vi satt kvar i ett hus.

Nu ska jag berätta det roliga. Det var en tant som kom bakom oss med en hund och när killarna vände sig om så börja alla skrika. Fyfan vad jag dog av garv, Mohamed och Sammy hade redan sprungit iväg åt helvetet. Shady frågade tanten varför hon skrämde oss. Jag kunde verkligen inte sluta skratta, asso jag skrattade verkligen åt dom.

Vi gick sen mot Patricias port för vi skulle träffa henne en stund. Vi satt vid bänkarna utanför hennes port och då börjar killarna skrika igen. Asso jag låg på bänken och dog av garv. Somvanligt springer Sammy och Mohamed iväg, det var en katt som kom. Asso jag kan verkligen inte sluta skratta åt dom.

Patricia kom ut så vi var lite med henne. Jag tog fram mitt hår och täckte ansiktet och kollade på Ibo. Ibo kollade på mig och han hoppade till så han ramla av bänken. Omg, jag satt och dog av garv. Han blev fett rädd för mig, sen så börja jag driva lite med han, så jag tog fram håret hela tiden och han sprang ifrån mig. Haha Sammy har videoklipp så jag hoppas på att jag kan få den sen ;)

Daniella och Karima slaggade hos mig. Vi drog hem 20 över 12. Vi går förbi fullisbacken, först ville inte dom det men jag sa att ingenting kommer hända för ingen är där heller. Sen så kommer Sammy, Shady, Mohamed och skrämmer oss. Daniella och Ibo skrek och kutade iväg. Jag skrek sen börja jag dö av garv. Haha fyfan blev skit rädd först för jag hörde nån i busken och det var dom. Men ska lägga ut bilderna nu så ... Enjoy it!

Jag, Karima och Daniella i hissen


Ibo, Shady, Daniella, Jag, Karima och Mohamed


Jag och Daniella


Jag, Shady, Karima, Daniella och Sammy


(från vänster och runt) Ibo, Jag, Shady (?), Sammy (?),
Daniella och Karima



Karima, Mohamed, Daniella, Shady, Ibo, Jag och Sammy


Shady har skit kul :)


Karima och Daniella skit söta


(från vänster och runt) Karima, Ibo, Jag, Shady, Sammy
och Daniella



Jag och Ibo, haha titta på Ibo xD


Ibo och Sammy strular, hahahahahahahhaahah (dom driver)


Shady och Sammy, titta va söta dom är :O


Tillbaka i Tyresö

Hejsan bloggen!

Nu är jag tillbaka i Tyresö, har ju varit i Skarpnäck. Vi träffade först Gabbe och Danie, vi satt och RVP. Jag och Gabbe bråttades lite och han tog ner mig, men om jag ramlar måste han oxå ramla så han ramla med mig x) Haha det var lite kul. Sen kom Hawsoon och Charlie, dom fick vi precis lära känna. Sen kom ännu en ny kille som heter Kamran. Och till sist kom Daniel :) Vi satt och snackade och RVP. Sen så körde vi snurra flaskan, haha det var lite kul. Men vi var bara 3 tjejer + att en hade kille. Men ska inte in på detaljerna :P Nu måste jag sluta blogga och börja plugga. Har matte läxa tills imorn och har inte kommit nån vart. Så puss på alla mina läsare!

Jag och Gabbe, titta vad söt lilleplutten är :D


Danie fixar med vattenpipan


Jag, Danie och Gabbe


Hawsoon, Charlie, Daniel och Gabbe


Kamran och Danie

Dagens Varissa

Hejsan bloggen!

Jag ska åka till Skarpnäck tillsammans med Lollo och Shamsa. Ska kolla nu när bussen går. Bloggar mer när jag kommer hem. Dannis om du ser det hära, lägg ut bilderna!


D R E S S C O D E

Videobloggar i klassrummet

Här är 3 videoklipp som jag har filmat i klassrummet i fredags. Haha inga seriösa och ingen i vår klass sitter och pluggar x)






Shutter

Jag, Daniella och Karima har precis sett på skräckfilmen Shutter. Har sett den ett antal gånger och tycker den är fortfarande lika bra och lika läskig. Men det är ju självklart för filmen kommer från Thailand :D Det finns i engelska version oxå och den suger bokstavligen. Ni som gillar skräckfilmer, jag föreslår Shutter. 5/5 får den av mig som i betyg, läskig och bra handling!


Cybertown

Hejsan bloggen! ♥

På dagen igår så var vi med Barbara. Barbara hade en överraskning till oss. Vi åkte buss till Gullmarsplan sen så tog vi tunnelbanan till Fridhemsplan. Vi alla var nyfikna på vad vi skulle göra (Jag, Daniella, Karima, Angela, Frida, Cissi). Vi kom fram till stället och då blev alla skit glada, vi körde cybertown, nästan som laser doom. Jag hade aldrig spelat det förut men det var så jävla kul. Jag, Daniella och Karima var i samma lag och vårt lag vann hihi :) Efter det så åkte vi tillbaka till Tyresö, nyboda. Vi mumsade i oss 2 familjepizzor, sen satt vi och snackade om lite läskiga saker. Senare mot kvällen så var jag med Daniella, Karima, Sammy, Shady, Mohamed och Ibo. Jag kan säga att vi haft fett kul, men berättar mer sen när jag har bilderna. Dom ligger i Daniellas kamera och hon glömde sin sladd hemma -.-" Men bilder från Cybertown får ni.

Jag vid busshållplatsen


Jag och Daniella


Jag och Daniella på bussen


Jag och Karima på tunnelbanan


Angela och Barbara


Jag och Frida


Jag och Cissi


Haha snubben på Cybertown, stava mitt namn rätt oxå x)


Barbara, Daniella och Jag


Frida, Angela, Karima och Cissi


Jag, Karima och Daniella :D


Jag och piggelin (aa)


Jag och Daniella


Frida och Daniella med 2 stora familjepizzor


Kebabpizzan var min, Daniellas och Cissis :P


Jag och Cissi, två tjockisar :)


Karima, Jag, Angela, Daniella och Cissi


Daniella


Varissa


Karima, Frida, Cissi, Angela, Daniella och Jag


Det spökar i nyboda, kolla den vita fläcken på Cissi :O


Alla vi hoppar ;)

Present till mamma

Ni kanske undrade vad jag köpte till mamma i fredags när hon fyllde år?
Hon önskade sig inneskor så jag köpte ett par skit sköna och skit mjuka tofflor :)

Mamma


Tofflor 399 kr


Tonat håret

Somsagt så tonade jag och Daniella håret igår. Daniella tonade håret mörkt brunt och jag tonade svart. Det blev största skillnaden på mig, man kände inte igen mig :O Jag föddes med svart hår men då gillade jag inte det så färgade det till brunt. Sen har jag haft brunt hår hela tiden så nu ville jag testa svart igen. Ångrar mig hälften men det kommer ändå att gå bort efter 20 tvättningar.

Före


Efter


Leker lite med hårfärg


V <3 D

Gårdagens kväll

God morgon bloggen!

Jag har precis vaknat. Igår orkade jag inte blogga eftersom jag kom hem sent och jag deckade. Igår kväll så var jag med Daniella, Patricia, Shamsa, Lollo, Mohamed, Sammy, Shady och Ibo. Vi gick hit och dit och alla var på fett bra humör, vi flummade och skrattade. Senare mot kvällen när vi skulle gå och lämna Patricia och Shamsa vid Patricias port så var alla fett trötta. Jag deckade på bänken -.-" Daniella gick för hon skulle möta sin mamma och gå hem. Sen gick Patricia och Shamsa in så det var jag och Lollo + killarna kvar. Killarna gick och lämnade mig och Lollo vid min port. Sen satt vi liten stund och snacka och sen gick jag och Lollo in. Lollo slaggade hos mig så vi hitta nått och käka, sjöng lite sing it på wii och sen satt vi vid datorn. Och då decka jag. Nu kommer bilderna från gårdagens kväll så ... Enjoy it!

Patricia, Shamsa, Jag och Daniella


Jag och Mohamed


Mohamed, Jag och Ibo


Mohamed, Daniella, Jag och Sammy


Jag, Daniella, Mohamed och Ibo


Sammy och Ibo


Mohamed och Shady


Daniella, Ibo, Jag, Lollo och Mohamed


Daniella, Jag, Lollo och Sammy


Shady, Lollo, Patricia och Sammy


Jag och Ibo


(från vänster och runt) Shamsa, Ibo, Shady, Lollo, Sammy,
Patricia, Mohamed, Jag och Daniellas skor



(från vänster och runt) Sammy, Lollo, Patricia och Mina skor


Mohamed, Jag, Sammy och Daniella


Daniella filmar

Skoldagens fredag

Hejsan bloggen!

Hur kunde jag glömma bort att min kusin oxå fyller år idag?
Jag säger grattis till Sirilack Sukasa, världens bästa och elakaste kusin!

Jag måste blogga snabbt eftersom jag ska till centrum med Daniella. Jag ska köpa present till mamma eftersom jag inte gjort det än och så ska jag köpa hårfärg. Jag och Daniella ska tona håret, ni får se vad det blir för färg sen.

Idag kändes det som måndag eftersom vi hade ledigt igår. Men skoldagen har varit vanlig. Ingenting speciellt har hänt. Bara att vi kollade på en film som handlade om Tsunami i Thailand 2004. Faktist rätt läskigt. Men nu måste jag stänga av datorn och ta på mig skorna för Daniella är framme vid ica när som helst.

Jag och Daniella, tagen för ett tag sen

Grattis Mamma!

God morgon bloggen!

Idag fyller mamma år så direkt när jag vakna gick jag in i hennes rum och sa grattis. Jag och min lillebror sjöng för henne och så åt vi tårta tillsammans. Jag ska köpa present till mamma idag efter skolan, hon önskar sig halsduk och tofflor, haha kanske blir det båda hon får? Men jag måste röra mig mot skolan nu. Ciao!

D R E S S C O D E


Mammas tårta :D


Kvällens Foto

Bäst att gå och lägga mig nu. Måste upp klockan 6 eftersom skolan imorn börjar klockan 8.

På bilden: Jag och Sunisa

Den här bilden är tagen i Uppsala 2008. Jag var på besök där eftersom min kompis Sunisa bor där. Det var jätte mysigt där, så bra kompisar vi var då. På den här bilden var vi påväg till pendeltåget, skulle åka hem tillbaka till Stockholm då.

Älskar den här låten

Jag tror jag börjat fassna för Ashely Tisdale.
När man sjunger den här låten så ler man samtidigt ;)


Hemma hela dan

Hejsan bloggen!

Vad har ni gjort idag?
Själv har jag bara varit hemma och segat. Har inte orkat gå ut nånstans + att Karima har fått utegångsförbud igen. Hon fick det bara för att hon fick G på sitt prov, jag fick lixom IG på mitt prov :O Whatever, jag har tittat igenom exakt alla produkter på melba.se och skrivit in det jag vill ha i min skrivbok. Men nu måste jag plugga engelska, vår engelska läxa blev tydligen förflyttad från onsdag till fredag. Så ska plugga på lite nu, vi hörs!

Varissa, tagen nyss

Vem behöver kärlek?

Jo, jag behöver. Att känna sig älskad av den man älskar är den bästa känslan som finns.


Studiedag

God morgon bloggen!

Jag ligger här i min supersköna säng. Jag var för trött igår så orkade inte duscha, men ska duscha nu alldeles strax. Idag har min skola studidag så det är ingen skola för mig, super duper sköönt! Men vad ska jag hitta på istellet? Antingen vara med Karima och Rodde eller så vet jag inte. Men jag bloggar mer sen efter jag duschat, har mjöl i öronen på grund av kriget igår -.-" Så äckligt!

Varissa, tagen nyss

Bakat cupcakes med VKPD

Hejsan bloggen!

Vi har bakat mycket cupcakes, det blev dubbelsats. Min mamma skulle ta med sig till sina kompisar och så ville min mormor ha. Jag ska strax gå och duscha eftersom jag har typ fortfarande mjöl i ansiktet och håret. Patricia och Daniella var fett taskiga för först kasta dom gammalt florsocker på mig sen körde dom nån pickpick skit och det gjorde fett ont. Så jag sa jag skulle hämnas tillbaka så jag kastade mjöl över dom och plötsligt blev det mjölkrig. Det svider i mina ögon för jag tror jag har mjöl i ögonen, ska lägga upp lite bilder nu och sen ska jag duscha. Bloggar mer efter jag duschat.

Patricia


Varissa


Karima


Daniella


Daniella och Patricia när jag kastade mjöl på dom x)


Jag och Daniella när hon kastade mjöl på mig :O


Daniella och Karima när Daniella kastade mjöl på Karima


Patricia, Daniella, Karima och Jag efter mjölkriget


Karima och Daniella när dom hade skumkrig


Duktiga Karima som diskar :)


Yummi, våra cupcakes :D


Paddling

Hejsan bloggen!

Idag har jag varit och paddlat med klassen. Paddlade tillsammans med Karima. Vi fick ett litet prov på paddlingen, helt komplicerat, snurra hit och snurra dit. Jag blev helt blöt på grund av att Karima skvätte vatten på mig, men jag skvättade värsta vågen tillbaka över henne x) Sen var det värsta vinden så Karima som satt bak blev tvungen att hålla i en gren för att vi inte skulle åka iväg, tro mig det var jobbigt att kämpa emot :O Efter paddlingen hade vi bara 2 lektioner kvar, men jag och Patricia orkade verkligen inte gå på so så vi skippade den. Men gick på sista lektionen och det var bilden. Ville ju oxå träffa Rodde och Nathi eftersom jag inte hade träffat dom på hela dan. Men nu måste jag sluta blogga för Karima, Daniella och Patricia kan komma när som helst. Vi ska baka cupcakes :D Så jag bloggar mer sen, ska bjuda på bilder från idag.

Alby (bilden är ej fixad)


Daniella


Varissa


Karima


Patricia


Jag, Patricia, Karima och Daniella


Jag och Karima


Daniella och Patricia


Robin och Anton Zell, våra kanotpartners :)


Jag och Karima, där står vi blöta fast det syns inte


När vi skulle paddla tillbaka


Patricia, Daniella, Karima och Jag


Jag och Patricia i hennes hiss


På bild lektionen fick vi en uppgift att rita av varandra,
jag ritade av Anwar och han ritade av mig haha!

Insidan                           Utsidan
 

Min sexiga lilla Anwar som håller på att ritar av mig (aa)
Ps. visste ni att Anwar har en fett stor rumpa? :O


Tävling

Nu är jag med i Fokis tävling igen. Är alltid med men vinner aldrig. Man kan vinna ett valfri smycke från Cocoo.se. Måste bara säga att det är sjukt mycket coola och fina smycken där. Men jag önskar mig mest ett perfekt armband och jag har hittat det!



Kvällens Foto

Jag orkar inte hålla mina ögon vakna så ska ta och sova nu. Engelska läxan är hälften klar, orkar inte göra mer, fortsätter senare när jag har tid (om jag äns kommer få tid). Men nu ska jag slänga ut kvällens foto. Imorn kommer jag förmodligen inte kunna slänga ut min dresscode. Ska ut och paddla på morgonen, måste hinna med bussen, inga förseningar funkar.

På bilden: Jag, Orana (kusin) och Mirjam

En bild från 2008. Den här dagen minns jag väl. Vi var i Norsborg och övade på att gå modell eftersom vi skulle vara med i en modevisningstävling. Haha fick gå i klackar och det var jobbigt x)

Foki's cupcakes

Jag ville testa det som Foki alltid brukar baka, cupcakes! När hon gör dom så ser dom så goda ut så varför inte baka dom själv? Det var jag, Samme, Karima, Rodde och Adrian i ett kök. Men jag och Samme gjorde det mesta. Ska lägga ut lite bilder nu som vi tagit så enjoy it.

Jag och Samme börjar baka


Varissa


Jag och Samme


Adrian, Varissa och Samme


Jag och Samme hade mjölkrig


Jag och Samme efter mjölkriget x)


Choklad, muuuuums!


Som vanligt är jag ett kladdmonster


Brer frostingen på muffinsen (aa)


Jag och Adrian, kladdiga jajamensan


Där är min storebror och han är en tönt :)


Karima och Samme brer på frostingen


Klara och goda :D


Skarpnäck

Hejsan bloggen!

Som ni redan kanske visste så var jag i Skarpnäck med Patricia, Daniella och Shamsa. Vi var med Danie, Gabbe och José. Gabbe är en ny kille vi fick lära känna, nu känns det som jag kännt han fett länge eftersom vi var ganska sociala mot varandra :) Och det känns som jag och José aldrig känt varandra innan, vi var så osociala mot varandra, han var en dryg liten jävel -.-" Medans lilla Danie var normal. Vi RVP och så pratade vi mycket. Det var faktist skit kul idag, jag garvade så jag fick ont i magen, vi satt och garvade åt varandra. Men ska inte berätta så mycket, hade träning idag men det visste vi inte, Kibbe ringde och sa det. Jag, Dannis och Shamsa var där men typ inga var där. Det var bara Angela och Cynthia som var med, vi andra satt i tjejrummet och pluggade. Och jag ska faktist fortsätta med mitt pluggande eftersom jag har engelska läxa tills imorn -.-" Slänger ut kvällens foto innan jag går och lägger mig.

Mina ögon är skit trötta så dom ville inte visa sig framför kameran

Halvstudiedag

Hejsan bloggen!

Slutade klockan 11 idag, najsnajs. Korv med bröd till lunch, åt 3 styckna, haha tjockis. Wari skämde ut mig, jag vet att hon läser min blogg ;) Ditt lilla mongo! Men nu måste jag sluta blogga för Samme (Shmir), Adrian (Ekorreman), Rodde (Råttan) och Karima (The wanna be grrr) är här. Vi ska baka så måste ner och handla. Sen drar jag till Skarpnäck så kanske inte hinner blogga. Puss!

Jag och Samir, bilden tagen i somras

Dagens Varissa

God morgon bloggen!

Idag har vi halvstudiedag, skööönt! Har bara 2 lektioner, sen blir det lunch och så slutar vi. Jag, Patricia och kanske Daniella ska åka till Skarpnäck idag. Vi ska träffa Danie, Daniel och José eftersom det var ett ganska långt tag sen vi träffa dom, eller jag träffa dom :) Men nu ska jag lägga ut min dresscode, bloggar mer när jag kommer hem.

D R E S S C O D E

Kvällens Foto

Jag har duschat och allt klart. Har precis flätat håret. Vill att det ska vara lite lockigt imorn. Ska faktist ta och lägga mig nu. Så jag slipper vakna sent igen.

På bilden: Jag

En bild från 2008. Var i hässelby strand och badade med några vänner :)

Karima dag

Hejsan bloggen!

Såhär var det, vi bakade aldrig. Istellet så var vi bara med varandra och hade kul. Som vanligt, jag och Rodde största krigarna. Haha sådan bror och sådan syster ;) När Adrian och Rodde hade dragit hem så pluggade jag och Karima. Sen började vi prata lite så vi orkade inte plugga. Det var så skönt att snacka ut med Karima, vi har ju aldrig snackat såhär förut. Vi umgådes inte lika mycket förut, men vi gör det ganska mycket nu och det är kul. Hon drog hem ungefär 50 min sen. Hade faktist tänkt att gå duscha, ska göra det nu. Slänger ut kvällens foto innan jag sover.

Den spelstolen jag sitter i brukar jag alltid sitta och blogga i (aa)


Jag och Adrian


Där sitter jag och Rodde och krigar

Stressig måndag

Hejsan bloggen!

Det har varit en stressig måndag. Vaknade försent idag, skulle vakna 7 men vaknade 10 över 8. Hade bara 20 min på mig att fixa mig. Rodde ringde och väckte mig medans Karima hade stått utanför min dörr och knackat på mig, hehe. Vi hade matte diagnos idag, lite oförbered, men kunde alla så det var ingen fara. Hade oxå no prov idag, hade inte pluggat på mycket så det gick sådär bra. Kunde alla G frågorna, men klarade nästan inga VG frågor. Men jag är hemma tillsammans med Rodde och Adrian. Karima ska oxå komma. Då ska vi baka :D Kommer förmodligen att blogga efter bakningen.

Daniella, Varissa och Adrian

Hur gick plugget?

Ni kanske undrar hur det gick med plugget igår?
Jo en väldigt väldigt bra fråga, jag kom ingenstans. Sitter fast på samma gamla fråga. Jag orkade verkligen inte plugga. Har en känsla på att jag inte kommer klara provet. Men får göra mitt bästa.

Då kanske ni undrar vad jag då gjorde igår?
Jo jag har varit med Karima, Rodde och Erick. Jag och Karima försökte ju plugga men Rodde och Erick tiggde om stryk så vi blev tvugna att ta ner dom. Fast rättare sagt tog dom ner oss x)

Vad ska jag göra nu?
Jag ska sova vidare, kan åtminstonde sova i en timme och 15 min. 
Säger god natt till mina läsare.

En bild på töntarna Erick och Rodde

2 mobiler sönder

Ni kanske undrar varför jag är uppe den hära tiden?
Om ni har läst rubriken så har ni nog fattat, nu har jag 2 mobiler sönder. Jag hade somnat med datan på, så min dator låg bredvid mig i min säng. Sen rörde jag mig och min dator ramlade ner på golvet, hörde ett bang. Då vaknade jag, tog min dator och tittade på den. Har fått en till spricka vid kanten, smart varissa, smart. Och sen tog jag upp min mobil och den va oxå sönder. Min dator hade tydligen ramlat på min mobil så min mobil fick en till spricka vid skärmen och nu är den sönder för skärmen funkar inte. Halva skärmen lyser olika färger, den är cepe, och läskig. Nu använder jag en gammal walkman, W200i. Oj juste, skrev aldrig vad jag gjorde igår, ska göra det nu i nästa inlägg.


Dagens Varissa

Ändrade planer..
Rodde och Erick kom till mig, dom är här just nu. Så jag ska plugga hemma istellet och få Roddes hjälp :) Haha lycka till med det. Karima sa att hon kanske skulle komma senare, hoppas det. Har inte varit med henne på en vecka på grund av att hon fick utegångsförbud. Nej nu ska jag plugga, hejdå.

D R E S S C O D E


Massor med planer

God morgon bloggen!

Kanske inte så lämpligt att säga det den hära tiden. Men vaknade för ett tag sen. Det finns inte så mycket att berätta om. Sov så sköönt, alla älskar min säng :) Nu ringde Erick och Rodde mig, dom snackar spanska och jag fattar nada. Nu förtiden så kommer det så mycket planer på gång, fast det är bra att planera innan. Idag ska jag plugga no tillsammans med Patricia och Daniella eftersom vi har prov imorn, suck. Men ska chilla lite och sen börja fixa mig. Bloggar mer sen.

Besöksrekord: 89


Roligaste kvällen

Hejsan bloggen!

Först måste jag berätta att Patricia och Daniella är fett klantiga. Jag hade tryckt på nödstopp, sen hoppade jag över själva kanten. Sen kommer den klantiga Patricia och snubblade över den, fan vad jag dog av garv, vi satt i hissen och dog av garv. Sen kommer den klantiga Daniella ba vad äre och då snubblar hon oxå. Jag ser henne slomotion ramla framför oss, omg så mycket jag dog av garv.

Jag måste oxå berätta att Patricia och Daniella är fett taskiga. 2 gånger idag har dom sprungit ifrån mig. Första gången så såg dom en kille som hade töjt ut sitt hål vid örat och det bara hängde, det var så jävla äckligt och dom sprang. Jag sprang efter som en galning och ba vadvadvad, och dom skratta åt mig. Andra gången så såg dom en kille som hade en kökskniv och Patricia visskar till Daniella ba spring och Daniella är typ 50 meter framför henne och ba varför dååå. Och självklart säger dom ingenting till mig och låter mig springa efter som en idiot.

Idag blev det föresten ingen filmkväll, vi var ute istellet med Lollo, Sammy, Shady, Mohamed och Ibo. Vi hade så jävla kul, jag skratta så jag fick ont i magen. Ibo skulle hem och vi följde med han till hans port, vi satt sen utanför porten och bara pratade och skrattade. Vi var lite högljuda så det var nån som sparka på en dörr innanför, vi alla kutar där ifrån förutom Shady och Lollo, dom reagerade ingenting. Haha asso jag är så dum, jag sprang först framåt sen jag springer tillbaka och ut genom gången istellet för att bara springa framåt och ut. Jag låg på marken och dog av garv, jag ser Sammy och Mohamed springa som ett helvete, haha fyfan asso sen ingen av oss vågar gå förbi dörren x)

Vi kom hem för ungefär en halvtimme sen. Dom lämnade oss vid porten, ganska gulligt av dom. Jag kan säga att den här kvällen har varit så jävla kul. Patricia och Daniella sover över hos mig, vi snackade nyss med Mohamed. Vet inte vad vi ska hitta på nu men vi ska i alla fall käka för vi är fett hungrig. Puss på bloggen, hoppas ni orkat läsa ;)

Kolla på mig och Dannis, exakt samma min, hahahahah

Dagens Varissa

Hejsan bloggen!

Har plötsligt glömt att blogga om min dag, haha bloggade om massa annat.
Jag ska dra ner till ica om 10 min, ska träffa Patricia och Daniella då. Idag är det ett ganska skönt och varmt väder, men på kvällen blir det förmodligen kallt. På kvällen idag så tror jag att vi ska till Patricia och titta på film, hon fick typ ta in hur många hon vill. Men det är bara ett kanske, hon skulle snacka med sin mamma. Men nu ska jag faktist stänga av datorn och börja gå neråt, så dom slipper vänta på mig.

D R E S S C O D E


Sorgligt bra!

Jag får bara tårar när jag lyssnar på den här låten.
Det påminner mig om just den tiden, den känslan..


Bara för det


Vem är den här lilla råttan?
Jo, det är Samir Wälle!
HAHHAHAHAHAHA


Statistikruta

Som ni kanske ser så har jag skaffat en statistikruta under min profilbild. Från och med nu räknar den hur många besökare jag får på min blogg. Den räknar om allt, kan säga att den här morgonen har jag fått 40 besökare.


Vad tycker ni om min blogg?

Säg mig om ni läser min blogg varje dag?
Säg mig varför ni tycker min blogg är bra?
Vad kan jag göra för att min blogg ska bli bättre?

Ett par frågor till er läsare, glöm inte svara på dom oxå :)


Hem ljuva hem

Hejsan bloggen!

Jag är hemma nu, ska berätta lite om kvällen.
Jag gick ner till nyboda för att träffa Mohamed, Sammy, Shady och Ibo. Träffade oxå Edessa, Daniella, Patricia och Louise. Sen gick killarna nånstans och vi var kvar i nyboda. Jag och Edessa hade ingenting att göra så vi tog en promenad, det var länge sen vi gjorde det jag och hon. Vi gick till loket för att träffa killarna där, ja vi gick ner till nyboda igen, satt utanför och snackade. Efter en stund gick jag, Mohamed, Sammy, Shady och Ibo till Gabbis port. Shady och Ibo var inne i porten med Gabbi medans jag, Mohamed och Sammy satt utanför och lyssnade på musik. Sen kom Ibo ut och var med oss. Jag måste erkänna att jag aldrig har sett Sammy så sur, och det är faktist läskigt för när han är sur ser det ut som han vill döda nån :O Menmen, vi gjorde inte så mycket, gick runt, alla var på dåliga humör, försökte pigga upp alla. När jag sa hejdå till alla försökte jag få dom att le och det fick jag :) Japp jag är en glädjespridare. Men glädjespridaren är ganska trött och ska snart gå och lägga sig.

Nu säger jag god natt datorn och god morgon sängen


Såhär är det

Jag snackade med Mohamed i telefonen och han kommer till Tyresö, snart hoppas jag för det börjar bli sent. Har bestämt med han att jag ska träffa han och vara med han lite. Sammy, Shady och Ibo ska säkert oxå vara med så det ska bli kul att vara med alla dom :)

Halva kvällen har jag bara varit hemma och suttit i spelstolen med min dator i knät. Gungade fram och tillbaka på stolen och så klämde jag mitt finger. Aj! Måste erkänna att jag ändå är rätt så klumpig som alla säger.

Mohamed och dom är på bussen påväg till ringen så ska stänga av datorn nu. Bloggar mer när jag kommer hem. Vilken tid jag kommer hem vet jag inte, men tror att det kommer bli sent.

Plattade precis mitt hår eftersom det var så fluffit

Svar

Marita om Fixade lite med foton:
hur gammal är din mamma??


Svar:
Hon ska fylla 35

Ett par frågor

Linn, bara för att ;) om Fixade lite med foton:

Vem älskar du mest? Självklart familjen
Vem hatar du mest? Det finns ingen
Vad heter dina föräldrar? Pornveenus (Bi) och Werawot (Dod)
Vad heter din lärare? Rebecka Ungh (stavning)
Vad heter din skola? Forellen ("Centrumskolan")
Vad skulle du vilja ändra på dig? Ingen aning
Beskriv dig med tre ord:) Snäll, Omtänksam, Glad (?)


Fixade lite med foton

Jag och Daniella


Varissa


Jag och Evelina


Jag och Karima


Varissa


Jag och Mamma


M.A.D Dance


Jag och Pattis


Jag och Hb


Lillasyster och Storasyster


Jag och Samme


Varissa

Fredag 18/9

Hejsan bloggen!

Kom hem för ett tag sen. Dricker slusch och tittar på teve. Har varit en ganska rolig fredag. Ska försöka berätta lite kort om dom lektionerna.

På idrotten så skulle vi ha orientering i fårdala. Kom försent 10 min, vi visste knappt hur man kom dit :O Jag och Dannis orienterade tillsammans, vi hade det ganska roligt. Har spelat in videosar som vi ska bjuda på. Påvägen hem så joggade jag och Dannis tillbaka till skolan på en kvart, fan va vi var grymma, det tog ungefär en halvtimme för oss att gå dit. Haha skröt om det hela dan men Rodde förstörde allt för oss -.-" Han säger att han och Nathi springer på 8 min, dom kan gå och ta sig nånstans :)

Jag tror att ingen lärare litar på mig. Idag på svenska lektionen så skulle vi läsa våra böcker och jag orkade inte. Jag sa till Boel (vår svenska lärare) att jag brukar läsa hemma på kvällarna. Sen visskade jag sajk till Karima. Sen sa hon ba jag tror faktist att du ljuger Varissa. Haha jag ba faan :P Svenska lektionen så kunde ingen hålla käften inklusiv vi. Killarna var så jävla dumma och ställde konstiga frågor, haha alla drev med Boel. Man såg hur irriterad och stressad hon var men hon skrattade ändå x) Ikväll vet jag inte korrekt vad som kommer hända, det finns olika planer. Men vad jag vet så ska jag träffa Mohamed som kommer till Tyresö.

Vad gör ni ikväll? Vad ni än gör så hoppas jag att ni får en trevlig kväll :D






Dagens Varissa

Hinner inte blogga, måste ner och möta Karima. Bloggar mer när jag kommer hem.

D R E S S C O D E

Kvällens Foto

Sitter här i badrocken dåra, ska ta på mig en t-shirt och sova alldeles alldeles strax.

På bilden: Jag och Mitchell

Jag blev bara så tvungen att lägga ut den hära bilden, minns den så väl. Alla hjärtans dag 2008 så var vi med i en modetävling (?) Om man nu ska kalla det så. Tredje omgången skulle man gå själv och sen med en partner och jag gick med Mitchell, haha som tur. Och du vann av alla killar, tycker faktist att du förtjänade priset :)

The haunting in connecticut

Jag har glömt att berätta om filmen vi såg förra veckan i lördags. En skräck där man verkligen hoppade till. Handlar om en familj som flyttar in i ett hus där det fortfarande lever andar. Bestäm en kväll med dina kompisar och titta på den vettja. Värt att se ;) 5/5 får den faktist av mig, ska ta och titta på den igen med en kille som kan hålla om mig då (aa) FILMEN ÄR BASERAD PÅ EN VERKLIG HÄNDELSE!


Torsdag 17/9

Hejsan bloggen!

Förlåt för att jag inte kunnat blogga på hela dan, men det kommer nästan vara så varje torsdagar. Jag har först skola som slutar 10 över 4, sen har jag träning som börjar 6. En jobbig torsdag va?

Imorn får jag mitt barnbedrag, men mamma drar bort 500 kr eftersom jag lånat henne 500 kr. Typiskt, men jag kommer ha prov hit och dit så kommer ändå få pengar för mina betyg ;) So nice! Men jag ska faktist gå och duscha nu. Bloggar mer sen.

Äntligen så målade jag klart mina naglar, vad tycks? (aa)

Dagens Varissa

God morgon bloggen!

Jag är super trött och idag slutar vi 10 över 4, gasch kill me. Jag har inte gjort spanska läxan, får träna påvägen till skolan. Halv 10 så ska vi titta på film i aulan så ska möta Patricia nu.

D R E S S C O D E

Daniella & Varissa - special

Här kommer recept på en Daniella & Varissa - special. Receptet är lik vaniljhjärtan men vi gjorde på vårt eget lilla sätt ;) Men resultatet blev ju självklart god.

Ingredienser till degen:
200 g smör
5 dl vetemjöl
1 dl strösocker
1 ägg

Du behöver:
Former

Fyllning:
Vaniljkräm

Dekoration:
Florsocker

Såhär gör du:
Sätt på ugnen i 200 grader. Gör ihop en deg av smör, mjöl och socker. Arbeta därefter in ägget. Degen ska vara fast och inte smulig, om degen är smulig tillsätt 50 g smör och 1 ägg till.

Knåda degen tills den blir bra. Ta ut degen och lägg den på diskbänken. (Mjöl behövs inte på bänken även fast det finns mjöl på bilden.)

Ta lite deg och platta till den så att man kan lägga ut den i formen. Det ska vara en liten grop i mitten så man kan hälla i vaniljkrämen.

Häll vaniljkrämen i gropen. Häll inte för mycket annars väller det ut från locket. Ta lite deg till och platta till det som en rund lock och sätt över den. Platta till försiktigt runt om på kanterna så att den sitter.

Lägg in plåten i ugnen. Låt den vara i ugnen i ca 10 - 15 min. Kakorna ska vara från gul till beige. Och när man trycker på dom så ska dom vara lite hårda.

WOLLA! Så är dom varma och klara ;)

Strö över florsocker så att dom får lite smak.

Vaniljkrämen:
 Om du har en sån förpackning som jag håller i så är det ganska enkelt att göra vaniljkrämen. Om inte så får du söka i google hur man gör det.

 Du häller en påse vaniljpullver i en skål och sedan häller du i 3 dl mjölk. Vispa så att krämen blir tjock och fyllig. Om den är lös så kan du tillsätta lite mer vaniljpullver.

Jag och Dannis blev super nöjda och super stolta :)
 


Så sliten

Hola bloggen!

Ska strax plugga på spanskan, om jag orkar. Har glosor tills imorn, gud rena helvetet. Jag har varit och tittat på en fotbollsmatch där Rodde, Sammy och Shady spelar i. Sen har jag varit i tvättstugan och tummlat till kläderna. Sen var jag ute lite med Geo, Tappo och Wojtek. Jag är så jävla trött, vill bara sova nu. Men spanska läxan måste göras klar. Så måste sluta blogga nu. Ni som såg inlägget innan, jag tog bort den. Om ni undrar varför är det för att jag tänkte tjäna pengar på bloggen, men jag fattar inte korrekt hur man gjorde, fattade bara att man skulle lägga in annonsen men tror inte så mycket på att det funkar. Whatever, får hitta annat sätt att skaffa pengar.

Pricken vid min läpp fick jag av Wojtek om ni undrar


Drama i skolan

Hejsan bloggen!

Lektioner och allt har varit vanligt idag. Måste göra om några tal som jag hade i matte läxa eftersom jag inte gjorde dom för jag kunde inte dom. Jag tror att jag klarade engelska läxan ganska bra och so läxan gick inget vidare. Jag frågade Jörgen (min so lärare) om jag kunde få göra läxan imorn men nejnej det fick jag inte.

Kom ut från bild lektionen och så stog det värsta folksamlingen utanför skolan, självklart springer jag dit och frågar vad som hänt. Och så hände det lilla drama, bråk som vanligt mellan Jarah och några. Tycker faktist synd om henne eftersom alla är på henne, men hon måste oxå sluta hålla på med folk när dom inte vill.

Just nu sitter jag i den sköna spelstolen framför teven med ballerina kakor bredvid mig och tittar på Hannah Montana. Mår verkligen dåligt för att jag inte är vän med Anwar än, saknar han så mycket, han var mitt livsglädje. Men ska bara ta det lugnt just nu för är ganska trött. Skriver mer sen.

Det här var det jag rita på bild lektionen

Dagens Varissa

Hellu bloggen!

Ska dra ner och träffa Patricia snart. Mina naglar är fortfarande inte klara, den ena handen är klar men inte den andra. Får gå med en hand gult nagellack till skolan x) Matte som första lektion, suck! Men ska dra ner och möta Patricia nu.

D R E S S C O D E

Kvällens Foto

På bilden: Jag

Haha en bild på mig från 2008 hemma hos pappa.
Fjortis lr vad? Seriöst liknar det mig? :O

So läxan inte klar

Jag orkar verkligen inte plugga mer. Hjärnan sover och ögonen sover. Efter mina naglar har torkat så ska jag gå och lägga mig. Som tur börjar jag inte 8, idrotten är inställd så vi får sovmorgon till 10 över 9. Skönt, slipper i alla fall vakna 6. Har nästa målat alla naglar klara, det är 3 naglar som inte är färdiga än, ska försöka göra klart dom imorgonbitti. Ska slänga ut kvällens foto i nästa inlägg, hold on.

Där ser ni mina naglar :)

Engelska läxan typ klar

Jag tror inte jag behöver plugga engelska mer. Har läst igenom texten och glosorna några gånger och kan nästan dom, det räcker för mig. Nu återstår bara so kvar, jag som hatar so för det är så komplicerat att förstå för mig. Likadant med no. Jag sitter och målar mina naglar medans jag pluggar och då är frågan: vilken idiot pluggar och målar naglarna samtidigt? Antar att svaret är jag. Men ska måla klart naglarna nu och så ska jag plugga so.

Vill bara gå och lägga mig! (min kameramobil suger)

Matte läxan klar!

Ååååååååååh, va skönt att matte läxan nu är klar.
Ska snart jobba med engelska läxan, suck. Men först måste mitt huvud vila. Alla räknetal förvirrar mig verkligen. Måste gå och käka för har inte käkat än och är hungrig. Ska plugga på engelskan medans jag äter. Så smart jag är.

1 av 3 läxor har jag gjort, woho har 2 kvar, FAAAAAAAN!


Hemringning

Jo den duktiga flickan i skolan fick nyss hemringning av sin matte och no lärare! Vad säger han? Jo att jag stör i klassrummet och inte är koncentrerad. Alla lärare har verkligen nånting emot mig :O Den ena klagar på att jag kommer försent, den andra klagar på att jag pratar för mycket och den tredje klagar på att jag inte lyssnar på genomgångar. Snälla ge upp, viktigaste är att jag jobbar bra på lektionen eller hur? Nu ska den duktiga flickan fortsätta på sin matte läxa som bara hunnit ett tal :)

Varissa tagen nyss, inte så bra bild men den får duga


Måste plugga!

Hejsan bloggen!

Måste verkligen plugga så ska skriva lite snabbt. Idag så hände inget särskilt i skolan. Jag är en djävul för jag råka putta Nathi så han fick ett sår (aa) Jag skojar inte, Nathi är fett snabb och fett stark, det är lite läskigt tycker jag. Menmen, hade  thailändska idag. Min lärare slängde ut mig, igen. Bara för att jag inte hade gjort läxan och hon tror att jag skulle vara inne i klassrummet och störa så poff hamnar jag utanför dörren :O Anwar är sur på mig, måste snacka med han för jag saknar han fett mycket! Men nu måste jag plugga, börjar med matten eftersom jag skulle lämna in den i måndags men fick lämna in den imorn istellet.

Jag lovar att ge recept på min och Daniellas speciel ;)

Dagens Varissa

God morgon bloggen!

Karima kom till mig tio i 8. Vi skulle nämligen fixa klart våra naglar eftersom vi inte hann igår. Men jag är klar med mina, men har inte målat dom än. Får fixa det senare. Ska åka buss till skolan idag, jippi slipper jag gå. Bara för att mitt dyngskort inte har gått ut än. Men bussen kommer 9.01 så måste tagga.

D R E S S C O D E


En helt ny design

Tjosan bloggen!

Vad tycker ni om min nya design? Själv blev jag nöjd med den.
Jag och Karima har suttit och fixat våra naglar hela dagen, är knappt klar. Men Karima kommer till mig imorn på morgonen så vi ska då hinna fixa klart dom. Har suttit med min design i timmar oxå, krigar för att allt ska bli bra. Det finns en sak jag inte gjort idag, pluggat! Åh nej, har 3 läxor tills på onsdag och 1 läxa tills på torsdag. Imorn ska jag plugga hela dagen, hade igentligen tänkt gå på träningen, men läxorna tog över. Klockan är rätt mycket nu så om jag ska kunna vakna tidigt så måste jag gå lägga mig nu. Puss <3

En bild på mig och Karima, tagen för ett tag sen


Naglarna på gång

Hejsan bloggen!

Snabbt om min skoldag. Faktist så var skolan bara som vanligt. En sak måste jag skärpa mig på, att komma i tid. Alla lärare har klagat på att jag kommit försent till alla lektioner och dom säger att det kommer påverka mina betyg. Oj oj, skärpning!

Åkte inte till pappa idag, pappas tjej kunde inte fixa naglarna på mig idag eftersom dom kom hem sent på kvällen så dom var trötta. Så jag köpte lösnaglar och tänkte testa själv och bygga på :) Karima är hos mig så vi ska fixa våra naglar nu, sen ska vi nog plugga, så bloggar mer sen.


Dagens inköp:
3 nagellack - 25 kr/st
Nageltippar - 100 kr
Lösnagelbortagning - 40 kr
Manikyrpinnar - 40 kr
Nagelbandstryckare - 20 kr
Nagelfil - 40 kr
Nagelklippare - 50 kr


Dagens Varissa

God morgon bloggen!

Vaknade klockan 7, börjar skolan 9. Det var inte så svårt att kämpa sig upp ur sängen, gick bara upp och valde kläder. Har inte ätit frukost än, känner mig inte för det, ska bara ta en frukt innan jag går. Efter skolan idag så ska jag åka till pappa, pappas tjej ska fixa mina naglar så jag kommer inte kunna blogga efter min skoldag. Om 10 min ska jag möta Karima så jag ska stänga av datorn nu.

D R E S S C O D E


Svar

amanda om Kvällens söndag:
är rodde din riktiga bror ?:)


Svar:
Haha nejnej inte riktiga, vi bara säger så :)
Jag kallar han bror och han kallar mig syster.


Kvällens Foto

Klockan börjar bli mycket nu. Måste börja sova för måste upp klockan 7 imorn. Har trixat med mina bilder som jag ska ha på min header, snart klar. Men ska bjuda på en bild från 2008.

På bilden: Jag

Den här bilden är tagen hemma hos mig i min säng. Det var när Emma sov hos mig och jag hade tråkigt så låg och tog kort på mig själv x)


Kvällens söndag

Aloha bloggen!

Sitter just nu i min säng och dricker slusch, ska byta om till shorts och mysa mig i sängen :) Jag har varit med Rodde och Karima, har inte gjort något speciellt. Tittat på teve och krigat som vanligt. Jag och Rodde slåss hela tiden, haha syskonkärlek :P Men jag ska faktist försöka ordna en ny design, men måste först tänka ut hur den ska va. Ska oxå lära mig lite om programmet picasa för kan inte den så bra. Säger god natt för mig så länge.

Jag när jag och Daniella bakade, recept på vår special kommer


Halva söndagen

Hej bloggen!

Söndagen är inte slut än. Halva dagen har varit så chill, har bara varit hemma och tittat på teve. Men kvällen är kvar och vad ska jag hitta på då? Jo Rodde är påväg hit, ingen aning vad vi ska hitta på, hoppas Karima kommer oxå. Jag chattar faktist med lilla plutten Mohamed :) Snackar om att vi båda två behöver kärlek haha, vi har nått gemensamt. Men jag ska försöka göra om min design nångång när jag har tid, har helt enkelt tröttnat på den.


Fredagens kväll

Hejsan bloggen!

Efter vi hade käkat tacos så chillade vi lite i nyboda. Asso jag är en gris med ett människo-huvud, börjar tro att jag föddes som en gris förra livet :O Mådde fett illa efter jag hade ätit, men nu är jag hemma. Ni borde vara glada för att jag kunnat blogga.

Patricia, Shamsa, Daniella, Adrian, Raffa och Sako va hos mig, vi tittade på en skräckis. Berättar mer om filmen sen, minns knappt vad den heter men den var bra och läskig. Patricia, Shamsa och Daniella sover över här hos mig. Vi har snackat och haft det mysigt.

Vi alla sitter just nu i vardagsrummet och tittar på Hannah Montana. Vet inte vad vi ska hitta på idag, men jag måste boka tvätten. Min tvättkorg e full så måste tvätta mina kläder, om inte det finns nån tid idag så tar jag väl det imorn. Men ska titta vidare på teve, nu är det My Camp Rock på gång.

Jag och Karima sitter i minibussen


Shamsa ramlar på mig x)


Jag, Kolo och Edessa - titta våra miner xD


Edessa, Barbara och Cynthia


Jag, Dannis och Karima satt på en minicykel medans
Adrian puttade på (aa)



Blev inte bilden lite cool? :D


Jag och Pat :)


Adrian, Daniella och Shamsa


Patricia blev rädd så hon hoppade på mig :P


Jag, Patricia, Shamsa och Daniella

Svar

Anonym om Kvällens Foto:
lila hår?


Svar:
Haha nej bara kameran :)


Äckligt!

Hejsan bloggen!

Jag är hemma från nyboda, måste duscha av mig! Ska berätta vad vi gjorde i nyboda. Eftersom Barbara inte är vår tränare längre så har vi bestämt att varannan lördag så ska vi alla göra nått tillsammans. Vi satt och diskuterade om vad vi kunde göra och hur vi kunde samla in pengar för att kunna göra dom sakerna. Sen så fick vi en idé att idag kan vi busa lite med Kibbe, vi tänkte kasta ägg och mjöl på honom och det lyckades vi göra. Han blev fett lack så han gick in och tvättade av sig, sen sa han till oss att alla kommer få tillbaka så alla sprang och gömde sig i minibussen. Han blandade stark senap, original senap, filmjölk, mjölk, mjöl, smör, sirap och dressing i en kanna och kastade det över oss. Det var så jävla äckligt och han gjorde på alla saker som var inne i nyboda oxå, tyckte synd om alla jackor och väskor som var där. Nu är i alla fall jag hemma och ska duscha av mig, spyr av lukten senap! Sen ska jag tillbaka till nyboda igen eftersom alla ska äta tacos tillsammans, jag får blogga mer när jag kommer hem om jag har tid.

Kibbe är så jävla äcklig, verkligen överdriva :O

Dagens Varissa

Hejsan bloggen!

Nu måste jag röra mig mot nyboda, möter Daniella där nere först. Vet inte om jag kommer blogga mer idag, om inte så bloggar jag om hela min dag imorn. Så vänta på mig kära läsare.

D R E S S C O D E

Dagens Planer

God morgon bloggen!

Usch, gillar inte att vakna tidigt på en lördag, men kunde inte somna om. Igår kväll så satt jag och snacka med Jocke ett tag sen avbröts vårt samtal med att Danie blev tvungen att ringa mig. Danie ringde mig och plötsligt sa han att han, Daniel och José skulle komma till mig, då tänkte jag va?? Men dom kom inte som tur, 3 killar hos mig skulle inte funka så bra. Just nu tittar jag på Ratatouille och ska fortsätta med det. Föresten så fick jag 85 besökare igår :D

Dagens Planer:
* Vara i nyboda klockan 1 och göra nått roligt med Barbara
* På kvällen är vi hos mig och tittar på film
* Daniella, Karima och Patricia sover över hos mig

En bild från sommaren, då vi var och badade i tyresö strand :9


Kvällens Foto

Sitter och snackar med Jocke Darling i telefonen ;)
Ska ta och stänga av datorn nu, god natt <3

På bilden: Ben och Bew (min kusin)

Den här dagen minns jag, 2008 min födelsedagsfest.
Jätta många sov hos mig och jag blev packad x)

Skön fredag

Hejsan bloggen!

Min första lektion var musik, vi fick spela lille katt, jätte kul, sajjk. Sen hade vi so med klass b, det var inte lite stökigt kan jag säga. Sen hade vi en enormt lång håltimme eftersom idrotten var inställd så vi gick hem till Patricia och bakade kladdkaka. Sen hade vi svenska lektion och min koncentration var helt borta. Vi fick rast i mellan och jag och Nathi hade krig då. Jag tog ner honom men jag ramla samtidigt som honom så vi ramla nästan på varandra x) Haha älskar min thailändare, typiskt jag och han.

Slutade 10 över 2, då gick jag, Karima, Dannis, Nathi och Rodde hem till Patricia. Vi "tuggade" hos henne, vi skulle visa Nathi och Rodde vad "tugga" var så jag gjorde en sak som jag inte direkt skriver upp i bloggen x) Men i själva verket betyder "tugga - hänga". Haha, lurade så många i skolan!

Sen gick jag, Karima, Dannis och Rodde hemåt. Dannis och jag var hemma hos mig och bakade "Daniella&Varissa special". Recept får ni senare. Vi tänkte göra vaniljhjärtan men det blev vaniljbollar istellet så det kallar vi "Daniella&Varissa special" x) Vi hade florsocker krig och tog massa bilder, bokstavligen så såg jag ut som the grudge.

Kvällen gick vi ut och träffade Patricia, Shamsa, Rodde och Karima. Jag och Dannis hade konstiga saker på huvudet så vi gick ut med det, haha vi ville bara flippa. Folk tyckte vi var störda men ändå söta (aa) Vi gick till nyboda, satte på musik och bara dansade. Min fredag har varit riktigt skönt, har inte varit lack eller nånting. Men ska lägga ut bilder som jag lyckats fått tag på idag.

VKPD


Patricia, Karima och Dannis slickar av smeten


Haha titta vilka idioter som vill komma till oss,
vi är sååå poppulära :) DRIVER!



Jag är ett kladdmonster


Jag och mi hermano


Jag och Dannis


The Grudge


Jag och Dannis hade florsockerkrig x)


Haha typ knäppisar?


Titta va söta vi är (aa)


Min och Dannis skugga


Svar

SLEEPINGCOOKIE ♥ om Dagens Varissa:
Åh, vad söt kofta!
Var är den ifrån? ♥


Svar:
Jag lånade mammas hihi :)
Men den är från lindex


Dagens Varissa

God morgon bloggen!

Är superduper trött, nån mer som är trött?
Min svenska läxa är klar som tur, trodde aldrig jag skulle palla göra klart den igår. Jag går till skolan tillsammans med Karima och Rodde idag och den här gången får jag inte möta dom sent som jag typ alltid brukar göra. Min skoldag slutar 10 över 2 idag, bättre än att sluta 3 som det stog på vårat förra schema. Går luffit till skolan, orkar verkligen inte fixa till mig.

D R E S S C O D E



Kvällens Foto

På bilden: Jag

Haha omg, en bild på mig från 2008.


Nytt i bloggen

Jag ska börja slänga ut "Kvällens Foto", då menar jag att jag kommer slänga ut nått slumpad foto. Kan va en riktig gammal bild ;) Det kommer bli kul att bjuda på gammla saker, ska börja redan ikväll innan jag går och lägger mig. Det skulle vara roligare om ni kommenterade fotot :D Men ska byta om och borsta mina finfina tänder nu.

2008                                              2009
 


Min långa torsdag

Förlåt bloggen!

Idag hade jag ingen tid alls att blogga. Imorse ställde jag min väckarklocka på fel tid, hann inte slänga ut dagens outfit då. Slutade kvart i 4, skulle igentligen sluta 10 över 4. Sen kom jag hem vid 5 och sen blev jag tvungen att dra till träningen. En lång dag har det varit men ändå har den gått så snabbt.

Jag måste bara berätta att på no lektionen så fick vi labba, jag och Patricia labbade tillsammans. Vi körde muggtelefonen, det var fett kul för vi hörde varandra, har aldrig trott att dom skulle funka. Och på iup lektionen så valde jag och Patricia engelska. Vi hade lektion med Nathi och Rodde för första gången, det var lite kul :D Jag, Patricia, Nathi och Rodde satt först i samma bord, men vi fick tydligen inte det så Nathi och Rodde fick flytta. Sen så kom Benan och satt sig med oss. Rebecka (min mentor) hade sagt till mig en gång, sen sa hon att om jag säger nått så får jag flytta. Tydligen så "råkade" jag säga nått så jag fick flytta, snacka om att hon verkligen måste vara jobbig. Sen hela lektionen satt jag och Anwar och tjaffsade med varandra, han är så jobbig -.-"

Jag gick hem med Pompom, vi köpte choklad och glass. Jag kom hem tittade lite på teve sen blev jag tvungen att dra till träningen. Jag var inte med för jag är fortfarande lite förskyld och jag behövde plugga min svenska läxa tills imorn. Måste fortfarande göra klart den. Efter träningen kom Frida till mig, hon ville att jag skulle klippa pannlugg åt henne. Känner mig som värsta frisören x) Men jag klippte henne och det blev ok, andra gången blir inte lika bra som första gången. Men nu måste jag faktist plugga klart min svenska läxa, igentligen så orkar jag verkligen inte. Men om man vill ha MVG så måste man väl det.

Jag och Patricia sitter och pratar i muggtelefonen ;)


Jag och Benan på so lektionen (igår)


Jag och Patricia på so lektionen (igår)


Dricker oboy

Hejsan bloggen!

Rubriken stämmer, sitter just nu och dricker oboy. Hela dan så har jag varit med Gabbi, Karima, Samme och Adrian. Vi har inte gjort så speciellt mycket, kollat på teve bland annat. Spelat lite wii och tagit massa bilder. Jag har precis duschat och det var så skönt, tog verkligen en lång varm dusch. Jag har sovmorgon imorn, börjar 20 i 10. Najs, ska utnyttja mina sommarkläder nu dom sista sommardagarna. Men jag måste faktist ta på mig nån tröja för jag sitter i bara mjukis och bh. Jag bloggar igen imorgonbitti.

Jag och Samme xD


Samme ramlar bak, hahahahha!


Inte fin alls men så snäll som jag är så bjuder jag :)


Jag sitter där och garvar åt jag vet inte vad x)


Jag och Gabbi, mycket sexiga. SAAAAAJK


Jag och Gabbi, flammsar och trammsar


Avslutar kvällen med en bild på mig, Gabbi och Samme :)


Hur lockar jag håret?

Jag kommer ihåg att Elina frågade mig hur mina lockar blir så bra och jag lovade att ta kort på hur jag gör. Men jag har typ ingen bild så ska förklara det i text. Jag tar lite hår, snurrar runt det och sen lockar jag bara just det håret. Det gör säkert alla och alla tänker nu nog "vi kan det här, vi är inte dumma". Men när jag lockar mitt hår så sätter jag håret runt locktången såhär:



Vissa gör nog så, vissa gör nog inte så. Innan så gjorde jag faktist inte så, visste knappt hur man lockade håret förän Eve lärde mig :) Men ni ser klara lockor på sidan om, visst blev dom bra?

Skolfotografering

Hello bloggen!

Idag hade vi skolfotografering, hoppas bilderna kommer ut bra. Atha va fett taskig mot mig och Patricia, vi hade matte lektion och så blev jag och Patricia tvungen att gå på toa för det var nödsituation. Vi slutade lektionen och han höll kvar oss :O Det var verkligen nödsituation och han ville att vi skulle berätta vad det var, det skulle vart lite pinsamt att berätta det men vi gjorde det. Men han höll kvar oss i 5 minuter för han snackade med oss om att vi var högljuda på lektionerna och det inte får hända igen. Sen så grät jag idag i skolan, jag är så lack och irriterad på allt och alla, blir så jävla irriterad på en liten jävla sak så jag börjar skrika och då har jag bara lust att gråta. Slog till Geo idag för att han tog mina nycklar och jag gillar verkligen inte det! Så han fick en hård smäll. Men just nu är jag med Samme och Adrian, Gabbi drog hem nyss, Karima ska nog komma snart. Och jag måste äta, jag bloggar mer senare.

En bild på Wojtek :)


Dagens Varissa

Morning bloggen!

Jag vaknade halv 5 för att hinna fixa mitt hår, sminka mig och klä på mig. Hann knappt äta nått :O Men jag ska röra mig mot skolan nu. Det är skolfotografering idag så hoppas att man blir bra på bilden :) Förra året var jag rätt nöjd, första bästa bilden, kan lägga ut senare. Men nu måste jag dra.

D R E S S C O D E - till skolfotograferingen

Stolt!

Hellu bloggen!

Jag skrev i förra inlägget att jag skulle plugga, sanningen är att jag aldrig pluggade. Jag gick hem till Dannis och pluggade med dom istellet när jag mådde bättre, dom hade inte kommit långt alls. Det var 15 frågor och dom hade gjort 4, på typ hur många timmar vet jag inte :) Men jag kom dit, skrev av svaren, dom fortsatte utan mig så jag fick hinna ikapp dom. Jag sa innan att jag skulle göra läxan ensam, men det skulle jag nog inte klara för jag fattade nada :O Men efter vi hade pluggat klart så gick jag och Karima hemåt. När jag kom hem så ringde Dannis och Patricia och sa att jag skulle till Dannis. Hon ville att jag skulle klippa pannlugg åt henne, jag har lixom aldrig klippt nån förut :S Men jag gick till Dannis och klippte pannlugg åt henne och resultatet blev skit bra! Klippte till och med mig själv, är super duper stolt över mig själv (aa) ... Nyss var jag nere och träffade José och hans kompis, dom tänkte slagga hos mig men sen blev dom tvungen att åka hem. Just nu pratar jag med Patricia och ska sluta blogga nu. Oj shit klockan e mycket måste sova.

Nathi och Rodde i 6:an,
kolla va söta mina bebisar är :)



Karima, Dannnis, Patricia + jag pluggar


Så har jag klippt mig själv nu


Rubriken heter Anwar

Hejsan bloggen!

Jag har precis tagit en ipren, just nu ligger jag i soffan och mår fett dåligt. Har mensvärk och huvudvärk + förskylning, kommer inte kunna vara med på dansen men kanske kan kämpa mig dit och titta på. Skolan har varit vanlig, ingenting speciellt hände, bara att jag var lite borta och det var Dannis oxå. Jag slutade 5 idag, hade hemspråk sista lektionen och vi tittade på en film så det är orsaken varför jag slutade så sent. Varför min rubrik heter så är för att jag saknar min vän Anwar, som han var inte som han är nu. Jag fattar inte att man kan bli förändrad bara att umgås med personer, det är precis det du har gjort och många av oss tycker det. Men självklart bryr du dig säkert inte, önska bara att du kunde se dethära. Jag orkar inte blogga mer, skulle igentligen hem till Dannis och plugga men har inte kraft att gå dit, så jag måste börja plugga no nu ensam.

En mycket gammal bild på mig och Anwar, i miss u <3


Svar

emma om Skön jag är!:
Hahah förlåt, men det är var inte " skönt " gjort varissa. bara omoget


Svar:
Haha synd att jag inte bryr mig om din åsikt, men då är han precis lika omogen som jag :)


Dagens Varissa

Hellu bloggen!

Jag har fått rekord igen på bloggbesökandet :) Igår fick jag 82 besökare, dagen innan fick jag 55 besökare, haha skumt. Somsagt så har jag fått en ny mobil och den har ingen bra kamera alls! Men aja, får lida med den. Jag är förskyld, igen. Är lite snurrig för när jag öppnade dörren så fassna den på nått så jag gick in i dörren, smart. Men ska röra mig mot skolan strax, den här gången måste jag möta Karima i tid för gör annars aldrig det x)

D R E S S C O D E


Fler foton från ung08


















Hänt mycket idag

Hej bloggen!

Det har hänt så mycket idag, har varit irriterad på allt, stog i skolan och skrek, börja nästan gråta. Jag har fett ont i huvet, känner mig helt borta, jag ramla på mitt glasbord med huvudet mot kanten :S Somsagt så var jag, Patricia, Shamsa och Karima hos Dannis. Vi skulle plugga men vi har inte gjort ett piss! Shamsa färgade Patricias hår medans jag, Dannis och Karima satt och på golvet och DAK. Vi blev fett flumma och vi hade faktist jätte kul tills vi kom ner till ringen. Då kom dramat igen, jag och Dannis mådde inte så bra, Patricia och Karima var fett irriterad. Det känns som jag förlorat fett mycket blod, dom senaste dagarna har jag blött näsblod fett mycket, min näsa är skit känslig. Nu jag känner mig helt svag som om jag ska svimma ibland :S Nej nu ska jag inte överdriva, ska äta upp min pannpizza nu så jag kanske bloggar mer ikväll lr så bloggar jag direkt imorn på morgonen.

Jag och Karima


Jag, Dannis och Karima skålar ;)


Bjuder på en knasig bild på mig :P


Svar

Anonym om Gamla mobilen tillbaka:
är det ditt riktiga hår ? :O eller har du löshår ? :P


Svar:
Faktist så har jag hårförlågning :)


Gamla mobilen tillbaka

Hola bloggen!

Nu är min gamla mobil tillbaka i handen igen, den vita sony ericsson S500i. Har inte använt den bara för att batteriet inte har funkat, men nu verkar den funka. Min marinblåa sony ericsson W595 funkar inte, skärmen funkar inte och när man drar den upp och ner så är den lös, det kan ju bero på att jag tappa den i 2 delar. Jag och mobiler verkar inte funka för varje mobil jag haft har gott sönder :S Men i skolan har jag varit idag, Rodde och Nathi kom till skolan idag, båda har varit sjuka så det har varit trist utan dom. Men jag har snackat med Nathi idag och som han brukar säga "huvudsaken är att vi är vänner", ååh vad jag älskar han! Men nu är jag hemma, igentligen skulle jag, Karima, Patricia och Dannis plugga no idag, men vet inte hur det blir eftersom Patricia och Dannis inte har smsat än. Men nu ska jag titta lite på teve, bloggar mer senare.

Varissa, tagen nyss


Dagens Varissa

Buenos días!

Vaknade extra tidigt idag, typ vid 6. Mamma sa till mig imorse att jag skulle få en hund! :D Jag är skit glad och jag hoppas på det hon säger nu. Kommer få en blandras, chihuahua blandat med papillon. Den föds om 3 veckor så kommer nog få den om 5 veckor :) Men nu måste jag röra mig mot skolan, börjar 9.

D R E S S C O D E


Inte sovit än

Gud vad hes jag låter + låter som en liten unge :S


Skrattattack

Buenas noches!

Efter det hära inlägget hade jag tänkt att gå och lägga mig. Jag har haft en skrattattack dag idag, först var jag hemma hos Pompom och pluggade. Vi skulle skriva hur sommaren har varit på thailändska, jag skrev en sida, orkade inte mer. Pompom skrev 1 och enhalv sida, hennes bok var större än min, hon är knappt klar :O Att hon äns orkar. Sen var jag med Karima och Rodde, vi va hemma hos mig, vi flummade som vanligt. Men den här gången fick jag verkligen skrattattack, fick skit ont i magen, hade mensvärk oxå :S Men vi var i mitt rum och krigade, jag och Karima mot Rodde. Vi försökte ta ner varandra från min säng men Rodde rulla ner oss från sängen på konstiga sätt. Jag ligger typ på golvet och dör av garv, vet inte äns varför x) Nu börjar mina ögon slockna så ska sluta skriva nu och gå och lägga mig.

Där ligger tjockisen jag (:


Mitt och Pompoms arbete (x


Jag och Pompom


Karima, Rodde och Varissa


Rekord

Hola bloggen!

Min statistik har höjts, dom senaste 10 dagarna har jag fått runt 60 - 70 besökare, just nu är mitt rekord 77 ;) Jag har duschat och allt klart, Gabbi ligger i soffan bredvid mig. Idag så drar jag hem till Pompom, vi ska plugga thailändska, måste bli klar med det tills på tisdag. Sen ska jag vara med Karima och Rodde och kanske hans kusin oxå, skriver mer om dagen när jag kommer hem.

En bild på mig och Gabbi :)


Uppvisning på Nybodafestivalen

Föresten så gick uppträdandet bra, men det tog tid tills musiken skulle sättas igång så vi satt på scenen och vänta. Vi körde samma mix som vi körde på ung08 och den här gången lyckades jag få videoklipp när vi dansar.


Nybodafestivalen

Buenos días!

Igår kväll så decka jag direkt när jag kom hem, föresten så slaggade Gabbi hos mig :) Men nyboda festen var ju sådär kul, det var inte så mycket folk. Men vi dansade i alla fall som man alltid ska göra på fester, det var så varmt så man verkligen svettades :O Men orkar inte skriva så mycket, måste gå och duscha. Ska slänga ut massvis med bilder nu.

Jag och Ronja


Shamsa och Benan


Adrian


Jag och Gabbi


Jag fixar mig


Jag är en bloggnörd (aa)


Sådär fick jag se ut :)


Jag och Karima


Valli och Chama


Jag och Karima med Dogge och hans crew


Jag och Gabbi med Dogge och hans crew


Jag hoppar som en galning x)


Frida, Varissa och Karima


Valli, Frida, Varissa, Adrian, Rodde och Karima


Moa, hahahahaha


Adrian, Erick, Varissa, Karima och Rodde


Titta hur vi flummar x)


Gabbi filmar

Gabbi skriver

heeeeej på er :D just nu ligger jag här i varissas säng och skriver i hennes blogg som ni kanske märker.. hahahah men aa varissa ligger i sängen och typ halv sover och smsar med Rodde whoohooo ;) nee jag skoja bara, men aa vi har fett tråkigt!!! idag eller igår men aa skit samma så vare nybodafestivalen.. va faktist lite kul, men inte så mycke.. men aa asså bara så ni vet jag har inte kunnat skriva i min blogg GabriellasLife.blogg.se för jag har dataförbud i en månad! jag vet skiit jobbigt!! men dt har jag istället för 2 veckors utegångsförbud.. men aa jag kommer kunna blogga om 13 dagar, jag har redan klarat av 17 dagar, stolt e jag faktist :) hahaha jag tror att varissa har somnat.. men hon kommer vakna när hennes mobil vibrerar(stavning) juste.. asså jag skriver inte i min blogg när jag e hemma hos vänner för mamma går in och kollar... sen ser hon om jag har varit inne på datan och då kommer hon halshugga mig! :) hahha men aa nyboda festivalen va rolig, varissa dansa skit mycke, när vi va på väg hem me alla så hade hon skit ont i fötterna stackars henne. men typ Erik bärde henne halva vägen hem , hon fick typ.. ''rida'' på hans rygg , medans jag och rodde gick längst fram och snacka lite.. men aa nu ska jag väcka henne eller så ska jag läsa andras bloggar, men puss på er nu :)<3 


Kvällen hos Dannis

Hola bloggen!

Här är jag igen, ska berätta lite om kvällen hos Dannis. Vi sov hos hennes mormor, det var jätte mysigt. Vi gjorde inte så mycket men vi hade ändå kul, vi myste på terassen och tog massa bilder. Sen gick vi in, låg i beddsoffan och pratade och skrattade. Jag somna först av alla och jag kände typ att nån tog kort på mig, jag blev fett irriterad och sa sluta ta kort, fett jobbiga, ta bort. Men på morgonen berätta dom för mig att dom tänkte sminka mig och jag visste inte det, jag trodde dom tog kort men dom hade inte tagit några bilder alls. Haha jag låg och dog av garv när dom berättade det x) Dannis mormor är så gullig, hon gjorde fattiga riddare till oss i beddsoffan och hon är ingen gnällig kärring som vissa brukar vara. Men jag ska ta upp mitt hår nu, kan inte ha det utsläppt.

VKPD <3


Vår tecking


Skön jag är!

Hola bloggen!

Innan jag drar ut så ska jag berätta hur skön jag är. Jag, Gabbi och Adrian var nere vid ringen och så kommer töntarna Wojtek, Filip, Geo och Tappo till oss. Bokstavligen gillar jag inte dom alls! Sen börjar Wojtek hålla på kalla mig massa saker och jag blev fett irriterad, så jag slår till han och jag skulle sparka till hans slusch. Men då råka jag sparka till hans haka, haha rätt åt han. Sen börja han hålla på ännu mer och då spotta jag på han och då kom det på hans sko. Då börjar han skvätta slusch på mig och då tog jag sluschen och välte ner den, men det sista så kasta han rakt i mitt ansikte. Jag blev fett lack så jag gick in i kiosken och köpte en slusch, gick tillbaka och kasta det på han. Haha men det räckte inte för mig, jag gick upp och hämtade papper och vatten. Sen går jag ner igen och dom står kvar, jag ville ge Wojtek papper så han skulle torka av sig själv, men jag torkade av hans väska för det kom mest på hans väska. Sen tycker dom jag är fett snäll men nej det är jag inte, jag tog upp vattenflaskan som låg i min ficka och hällde det över honom, kallt som hade varit i kylskåpet. Dom som stog vid ica skrek "oooooh". Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker att jag är skööööööööön. E man fittig mot mig e jag fittig tillbaka sa jag till han. Rätt åt dig Wojtek, så respektlös som du är, du förtjänade det där. Och så har han ett rivmärke på nacken och det blöder, haha så elak jag är ;)

Så alla vet så är jag ingen ängel även fast det ser ut som det


VKPD slaggar hos Dannis

Hola bloggen!

Jag har duschat och allt klart, vi tränade lite till på danserna som vi ska uppträda imorn. Vi ska tydligen inte uppträda klockan ett för det blir för tidigt för oss och det sant, för jag kommer inte orka vakna typ 10 om vi ska samlas i nyboda 11. Men då kommer vi bara uppträda 2 gånger istellet för 3, det blir lite bättre. Men har ingen aning när vi ska uppträda andra dansen, antingen innan 15.50 lr efter. Men nu är Karima här och vi måste dra till Dannis nu för Patricia är redan där.

En bild på mig och Karima :)

Fredag 4/9

Hola bloggen!

Skoldagen har varit okej, lärarna har börjat bomba oss med läxor. Men måste skärpa mig med min frånvaro. Jag, Patricia, Benan och Sammy kom försent till engelska lektionen 10 minuter och vi fick sitta kvar -.-" Sen fick vi inte äns sitta bredvid varandra! Menmen, efter skolan så gick vi hem till Patricia, vi chillade där. Shamsa kom sen, sen gick vi hem till Shamsa, sen kom Dannis och nu är alla hemma hos mig. Ska sova hos Dannis ikväll med Patricia och Karima, vi kommer ha det jätte skoj :) Imorn uppträder vi på nyboda festivalen klockan 12 och 15.50, entré 20 kr. Men nu ska jag låta Dannis blogga.

Jag och Shamsa käkar nudlar hos henne (:
 

Dagens Varissa

Buenos días!

Har ingen stor lust alls att gå till skolan, men måste ändå. Ska tänka på mitt motto "om jag ramlar ner på knän så måste jag upp på fötterna igen". Men ska börja röra mig mot skolan nu.

D R E S S C O D E

Tårarna bara rinner

Helt seriöst, jag orkar verkligen inte! Jag orkar inte med allt bråk och allt tjaffs, terminen har precis börjat. Förra terminen fick jag uppleva mycket problem, nu vill jag inte uppleva det mer. Efter en vecka på den nya terminen så får jag uppleva allt problem igen, jag orkar inte. Jag vill bara bort från allt, bara kunna flyga iväg till ett annat ställe.


Tävling

Jag är med i en tävling där man kan vinna saker från Melba.se :)
Här är tjejen som har gjort tävlingen, en jätte fin blogg!
Om jag vann skulle jag vilja ha en rosa foki sweater.
Men har varit med i så många tävlingar och har aldrig vunnit :(


Min första videoblogg

Orkar inte skriva så slänger ut en video :)


Svar

Anonym om Onsdag 2/9:
vad heter din spanska lärare Elisabeth eller Li?


Svar:
Min spanska lärare är Li


Dramatisk dag

Hola bloggen!

Skoldagen har varit så dramatisk, 3 av mina vänner har tagit sömnpiller och hamnat på sjukhuset. Tänker inte nämna namn men nästan hela skolan vet ändå redan om det. Asso idioter :O Varför? Men skoldagen har oxå varit rätt tyst, Rodde och Nathi är sjuka så ingen av dom var i skolan. Mina bebisar! Måste snacka med Nathi när han kommer tillbaka för det har blivit missförstånd mellan oss två :( Menmen, sitter och tittar just nu på Hannah Montana och äter choklad. Jag bloggar mer på kvällen när jag kommit hem från träningen.

Varissa, tagen nyss


Dagens Varissa

Buenos días!

Förlåt för att jag inte bloggade mer igår, jag orkade verkligen inte. Har varit så deprimerad, grät 3 gånger igår, terminen har precis börjat och tårarna har redan börjat falla. Jag orkar verkligen inte med nånting mer! Jag börjar 20 i 10 så ska ner och möta Patricia nu.

D R E S S C O D E


Svar

Nathalie om Onsdag 2/9:
vart köpte du dina adidas tröjer ?


Svar:
Den blåa adidasen fick jag av en kille som förut gillade mig och den svarta är ingen adidas, det är en rasta men den är köpt på punkt shop.


Onsdag 2/9

Hejsan bloggen!

Har varit så deprimerad idag, men det ska jag inte berätta om så mycket. Började 8 idag, snacka om jobbigt att kämpa sig upp från sängen -.-" Efter skolan så hade vi ett litet "möte" i nyboda, vi skulle snacka om nyboda festivalen. Så alla vet så ska vi uppträda på lördag, vilken tid vet jag inte än. Har spanska läxa tills imorn, vi repeterar spansk verb, så måste börja plugga spanska. Ska inte fuska den här gången eftersom vi får betyg och skit. Nu måste jag sluta blogga.

Jag och Karima, där är min tvilling :)


Jag och Dannis på slöjd lektionen :)


På bild lektionen fick vi rita vår egna personliga smileys,
såhär ser min ut (aa)


Jag, Patricia och Daniella


Dagens Varissa

God morgon bloggen!

Jag har börjat med att vakna en och enhalvtimme tidigare innan jag går till skolan, brukade alltid vakna en timme tidigare. Jag är så seg så behöver mer tid på mig, även fast jag inte sminkar mig och shit. Men idag så ska jag och Karima se ut som tvillingar :) Haha en thai och en chilenare.

D R E S S C O D E

Ung08 foto

Pim skickade en länk till mig och då kom den här bilden fram :)


Träning nyss

Hejsan bloggen!

Jag har kommit hem från träningen, men var inte med. Har typ skadat min vänstra höft (?) Men det har i alla fall nästan gått över, men var där och tittade på. Jag och Karima är fett grymma, vi kan redan den nya dansen genom att titta på. Det var inte så många som var med, det var 7 av 14 styckna som var med, haha alla verkar vara sjuk eller har skadat sig x) Men nu ska jag och Karima snacka lite på msn och se vad vi ska ha på oss imorn.

Jag och Karima, twiins (aa)


Svar

Marita om Tisdag 1/9:
Hur gjorde du header?


Svar:
Jag använder nått ganska enkelt. Jag brukar fixa och trixa med mina foton på picnik.com :)

Tisdag 1/9

Hejsan bloggen!

Idag började jag 20 över 9 och slutade 1. Skulle igentligen sluta halv 3 men vår engelska lektion var inställd så vi fick sluta tidigare. Men jag fick ändå stanna i skolan eftersom jag hade thailändska lektion. Några kompisar som stog där ute knackade på mig 3 gånger för dom undrade när jag skulle sluta, sista knackningen blev jag utslängd :O Asso helt överdrivet, det var lixom inte mitt fel att dom knackar på? Menmen, Karima fick vänta på mig i en evighet så hon blev tvungen att gå hem liten stund, vi hann inte göra så mycket, bara gå hemåt. Just nu sitter jag hemma och tittar på teve. Totally Spies på disney channel, ska titta vidare så det räcker för mitt bloggande nu.

Karima och Dannis på lektionen


Varissa


Jag och Karima


Dagens Varissa

God morgon bloggen!

Visste ni att igår fick jag 71 besökare på min blogg :D REKORD! Men ska röra mig mot skolan snart, börjar 9.20 idag. Det står på vädret att det ska bli varmt idag, men det ser inte så varmt ut. Efter skolan ska jag vara med Karima, ingen aning vad vi ska göra men vi hittar på nått :)

D R E S S C O D E


Patricias födelsedag

God natt bloggen!

Direkt efter det hära inlägget ska jag sova för mina ögon kommer snart slockna, ligger redan nerbäddad i sängen. Idag hos Patricia var det jätte skoj, vi satt och lyssna på Michael Jackson och jag har aldrig lagt märke till att han är så snygg :O Menmen, vi käkade tårta och sånt och gissa vad vi gjorde? Vi tårta henne, det var faktist lite kul. Men hoppas hon hade det bra på sin födelsedag så ses vi imorn.

Födelsedagsbarnet öppnar sina presenter


Födelsedagsbarnet blåser ut sina ljus


Födelsedagsbarnet blev tårtad :)