Ja bloggen

ska nog ta och sova nu. Det är skola imorn och om jag ska orka vakna måste jag nog sova nu. Hörs imornbitti.

Godnatt bloggen! ♥


Jag och Gabbi, åh vill att det ska vara varmt!


Lat och trött

Hejsan! ♥

Jag har faktist bara sovit sen jag kom hem från skolan, har varit så lat så har knappast orkat blogga heller. Gud vad äre med mig? Jag har känt mig lat och trött nu hela tiden sen skolan börja. Har knappast orkat vara med nån efter skolan. Måste nog försöka vara ute så mycket jag kan nu eftersom läxorna inte har kommit än, när dom kommer så kommer jag knappast kunna vara ute. Men ska åtminstonde ut nu, vi hörs sen. Pusspuss!


Jag och Yadasht, vart tog solen vägen? :'(


Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Hinner inte skriva mer, bråttom till bussen. Pusspuss!


Dagens outfit


Kvällens låt (skriven 00.07)

[Råka somna innan jag hann publicera detta]

Jag tänkte precis gå och lägga mig, men sen kom jag på att jag hade glömt att blogga. Haha va dum jag kände mig. Men idag så har jag firat Patricia genom att baka tårta åt henne i nyboda, hon fyller år idag eftersom klockan är några minuter efter 12, det gör Adrian oxå så grattis till er båda :) Sen har jag bara haft träning och snackat med Patricia. Har oxå snackat med David genom telefonen, ja det var trevligt vi snackade i en timme. Nu ska jag i alla fall sova för klockan har blivit mycket. Vi hörs på morgonen om jag inte försover mig eller nått. Pusspuss!

Jordin Sparks - Don't Let It Go To Your Head


Just cause I can't go on
Just cause I die when you're gone
And just cause I think of you in bed
Don't let it go to your head

If I dim your eyes
One too, too many times
And memorized every word you said
Don't let it go to your head


Vårt schema suger!

Hejsan! ♥

Idag så slutade jag skoldagen tio i fyra. Ärligt vårt schema suger! Varje lektion är typ 2 timmar lång och vår lunch är skit sen. Vi slutar sent oxå typ varje dag. Jag blir fett nojjig! Aja, är helt slut efter denna dag, min hjärna fungerar inte. Nu ska jag bara ta det lugnt och vänta tills min träning börjar.


Jag just nu


Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så börjar jag skolan tio över 9 och slutar jag vet inte när. Hinner inte blogga mer måste hinna med bussen. Pusspuss!


Dagens outfit


Kvällens låt

Nu ligger jag här i sängen och är redo på att sova,
det är mörkt i rummet och mobilen vibrerar.

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHA! Låter som värsta boken eller nått sånt, jag borde bli författare :D Jag kan tänka mig att ni inte förstår mitt skämt men här ligger jag i sängen för mig själv och garvar. Ok jag måste sova nu för är övertrött, då blir min humor det sämsta som finns hehe.

Godnatt bloggen! ♥

Aidonia - Cyaan Done


Min ringsignal, den är najs!
Oh you fuck me good.


Lördag & Söndag

Hejsan bloggen! ♥

Igår
på eftermiddagen så var jag på en Thaifestival i Haninge med Tiara. Vi tittade på thaiboxning och letade efter nått gått att äta där. Nära kvällen så åkte vi hem till Tyresö, vi skulle på en fest i Söder men så blev det inte. Istället så var vi på en fest i Nacka, det var riktigt kul där men jävligt långt. Vi kom hem sent på natten och Karima, Emma och Gabbi sov hos mig.

Idag så vaknade alla jävligt tidigt, typ klockan 9 :O Jag har känt mig riktigt seg, jag och Karima köpte en pizza till frukost, haha snacka om onyttiga. Sen på dagen har jag, Karima och Dannis varit ute och tittat på en fotbollsmatch i vallen. Inte så länge satt vi där för vi alla ville hem och äta, sen har jag inte varit ute mer för har inte orkat.

Just nu sitter jag i min säng och bara tittar in i skärmen och kollar vad jag skriver i det hära inlägget. Ska sova snart för är riktigt jävla trött. Jag lovar att blogga igen innan jag går och lägger mig den här gången :)

Igår på thaifestivalen







Igår påväg till festen





Idag Dannis, Karima och jag



Kanske inte så många bilder, men det är bättre än inget (:


Dagens planer + outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Idag ska jag på en thaifest i haninge, kommer att stanna där hela eftermiddagen. Senare mot kvällen ska jag, Tiara, Karima, Emma, Gabbi och Hb till söder. Vi ska på party med David och hans kompiar ;) Hehe nice, så kommer inte att komma hem på hela kvällen. Kommer att blogga igen imorn när jag kommer hem, vi hörs då. Pusspuss!


Dagens outfit


Blabla min dag

Idag så har jag varit med Dannis och Karima. Sen tagga Karima hem och då mötte vi Jonas och Nicklas. Jag och Dannis gick ner till danslokalen och flippa lite och sen fick Jonas och Nicklas det oxå. Senare på kvällen så träffa jag Tim och Jocke, dom kom upp till mig och vi har inte gjort nått speciellt. Dom taggade hem precis och jag ska sova nu för jag måste upp tidigt.

Godnatt bloggen! ♥


Här fick ni bara nån bild på mig


Ut med 2 idioter

Hejsan! ♥

Idag slutade jag tio i tre, ganska sent på en fredag. Sista lektionen var 2 timmars slöjd, det kommer komma jobbigare lektioner som består av 2 timmar -.-" Vårt schema innehåller få lektioner men långa pass, det är jobbigt.

Men jag är hemma här med Dannis och Karima, Karima ligger och sover medans jag och Dannis precis har laddat ner låtar till mobilen. Aa nu har Karima vaknat och nu ska vi ut, hörs när jag kommer hem. Pusspuss!


Vi just nu


Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Har bråttom, måste ner till bussen. Idag börjar jag 9.40, vi har lektioner efter vårt nya schema. Så just nu har jag ingen aning om när vi slutar, men vi hörs när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit


Kvällens låt

Nu ska jag sova så jag inte försover mig. Imorn har vi lektioner enligt schemat. Nu är det dags att sköta sig och plugga hårt. Nu går man i 9an, gud så snabbt tiden går.

Godnatt bloggen! ♥

Busy Signal - Picante


Har den här låten som väckarklocka,
hehe den är lite skön (aa)


Uppvisning 4 september

Hejsan! ♥

Jag har sovit så att jag kom försent till träningen, dumma mig. Aa, har tränat i alla fall inför vår uppvisning den 4 september. Mer om det får jag berätta senare, nu ska jag hämta nått att äta för magen kurrar.

Roliga bilder på mig och Dannis togs igår


Nu är vi arga :@


Nu är vi glada :D


Nu är vi ledsna :(


Nu är vi retards :P


Nu tittar vi i kors >.<


Grisar säger nöff nöff


Nu är vi förvånade :O


Nu leker vi kattiga ;)


Fjoooooortiiiiiiiis


Rock n roll baby


Excuse me?


Fuck u


Åååååååååå


Ooooooooooo


Ledtrådsjakten - onödigt och jobbigt!

Hejsan! ♥

Idag så har vi inte haft någon speciell lektion. Under eftermiddagen hade vi ledtrådsjakt. Den var bara så onödig! Vi fick gå till masten, till nyboda och till rackethallen. Det var fett jobbigt! Vi fick gå fram och tillbaka, fick ont i benen -.-"

Aja, nu är det skönt att vara hemma. Har träning halv 7, vi ska upptäda snart igen. Men nu ska jag äta nått för är hungrig igen.

Bilder från dagen


Här stannade vi upp och tog en bild tillsammans under vår jakt


Jag och Dannis


Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Nu är det lite stress. Jag börjar klockan 10 och ska ta bussen som går 09.48. Så måste skynda mig att äta upp min macka, borsta tänderna och klä på mig ytterkläderna. Vi hörs när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit


Flummat, träning

Hejsan! ♥

Förlåt för det blev en sen bloggning, men jag har haft annat att göra.
Idag så har jag varit med Daniella, vi har suttit inne hemma hos mig och flummat. Sen bestämde vi oss för att gå ut och då var Karima och Jonas med oss. Sen så har jag haft träning bara.

Bilder från dagen


Daniella är kocken, just nu river hon ost


Här ligger jag på köksbordet och latar mig


Titta på mig, jag ser ut som en blåsfisk :O


Vi kokar makaroner, eller egentligen har bara Dannis gjort det hehe :P


Makaroner med ost :)


Nu ska jag ta och sova, klockan är rätt mycket nu. Godnatt bloggen!


Bara öronen utnyttjades

Hejsan! ♥

Idag i skolan så har vi suttit hela dagen och lyssnat på gymnasiumval & prao, kravnivå för matte, so och svenska. Nu har jag slutat skoldagen och sitter hemma i min säng med Daniella. Vi har ingen aning om vad vi ska göra nu men vi hittar säkert på nått som alltid.


Jag och Rodde på bussen påväg hem :)














Jag och Dannis, vi vet att vi ser förjävliga ut men vi bjuder på dom!


Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Nu är det andra skoldagen. Idag börjar jag halv 10 och slutar 2. Om 10 min ska jag möta Dannis och Karima i ringen för att sen gå till skolan med dom. Så ska nog stänga av datorn nu, vi hörs när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit


Nytt


Kläderna köpte jag då jag var i Skärholmen


Toppen köpte jag med mamma igår när vi var inne i stan


En sån här mobil fick jag av mamma, visst är den gullig (aa)


Karima och Daniella är rubriken

Hejsan! ♥

Jag har varit ute med Karima och Daniella idag. Vi har inte gjort så speciellt mycket, har träffat Jonas, Adam och Sako. Vi har träffat Latifa oxå! Det var åratals sen man såg henne. Ja nu har jag inte så mycket mer att blogga om, har fått en ny mobil och är jätte glad hihi (aa)




Haha jag och lillebrorsan, tog bilderna med min nya mobil :D Kameran är väl ok (?)


Idag började skolan

Efter det sköna sommarlovet började skolan igen, tråkigt men kul att träffa alla vännerna igen. Vi har samlas i mentorsgrupperna, hört när alla lärare presenterat sig själva och varit i stan. Vi var i kulturhuset och lyssnade på en kille som pratade om sitt jobb.

Aja, nu är Karima och Dannis här. Ska ut med dom nu så vi hörs sen. Pusspuss!


Orkade inte ta en bild på mig just nu så ni får gamla bilder på mig och Dannis


Dagens outfit

Hejsan bloggen! ♥

Imorse hann jag inte lägga upp min outfit så här får ni den nu.


Dagens outfit


Helgen

I lördags så var jag först i Skärholmen med Tiara och Gabbi och handlade lite kläder. Sen drog jag och mötte Karima och Dannis, vi åkte till haninge där Lake Night var. Men vi blev tvugna att åka tidigt så hann inte se Adrian battla :( Men när vi var tillbaka i Tyresö så var vi med Tiara, Emma, Gabbi, Jonas, Adam, Nicklas, Moreno, Hb och Benan. Och så har vi suttit bakom några buskar i vallen haha!

I söndags så var jag med Vickan, Namme, Henke, Moreno, Jimmy och Keller. Vi grillade ute vid Tyresö Strand och tältade. Fast jag sov inte så speciellt bra, vi hade bara ett tält så jag, Jimmy och Keller sov ute vid stranden med våra sovsäckar. Och så vakna jag upp med ett myggbett på ögat och en på läpparna -.-" Av alla ställen dom kunde bita på. Tidigt på morgonen drog jag och Moreno hem till mig, och så har han legat i min säng och sovit medans jag satt i vardagrummet och tittade på teve.

- Ja det har faktist varit en rolig helg. Nu är sommaren slut och skolan börjar imorn, suck. Aa och lilla jag glömde ta bilder så det finns inga bilder att bjuda på, tragiskt.

Förresten så var jag i stan idag med mamma för att leta efter en ipod åt mig. Men jag fick ingen ipod, ska få en ny mobil istället imorn! Skulle egentligen köpt den idag men på det stället vi var på var den slut på den modellen jag ville ha. Men mammas kille drar till ett annat ställe imorn och skaffar fram den åt mig, hoppas jag!

- Strax ska jag sova så det här blir det sista inlägget för ikväll. Kommer att blogga imorgonbitti innan jag drar hemifrån. Och nu får jag verkligen inte glömma att ställa på väckarklockan haha.

Godnatt bloggen! ♥

Dagens outfit

Ser att jag har lite tid så kunde blogga. Ska strax dra till stan och köpa min efterlängtade ipod, äntligen! Har alltid velat ha en. Ikväll ska jag hinna med att blogga om helgerna, lägga ut det senaste jag köpt och ladda ner låtar på ipoden. Aja vi hörs när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit


Hem ljuva hem

Hejsan bloggen! ♥

Äntligen är jag hemma, hem ljuva hem. Moreno är här oxå, han ligger i min säng och sover medans jag sitter i vardagsrummet och tittar på teve. Har sovit riktigt dåligt inatt, har fått myggbett på ögat och på munnen -.-" Jag är jätte trött så jag orkar inte blogga så mycket, ska åka in till stan idag med mamma och den här gången köper vi en ipod till mig! Bloggar om min helg ikväll istället då jag bara kan tare chill. Puss så länge!





Dom här bilderna tog jag från Emmas facebook, det var i lördags


Helgen fullbokad!

Jag vill bara förvarna er att det kanske inte blir nån bloggning nu under helgen eftersom jag knappt kommer vara hemma.

Idag (lördag)
så ska jag till Skärholmen, sen på kvällen ska jag på Dancebattle Lakenight i haninge och ännu senare på kvällen så kommer jag att sova borta och busa lite.

Imorn (söndag) så ska jag vara med Vickan och några till. Vi ska tälta ute och grilla, kommer bli mys och flipp galet mycket. Så kommer att sova borta igen.

På tisdag börjar skolan igen så nu måste man passa på dom sista dagarna och bara njuta och umgås med vännerna. Nu ska jag i alla fall sova så jag orkar vakna upp. Godnatt bloggen!

Secondhand Serenade - Your Call


Nytt i garderoben


Köpt för nån vecka sen
* Tajtsen i mitten är blåa!


Dagens köp
* Spetslinnen är en body!


Min dag (hade ingen bättre rubrik)

Hejsan! ♥

Idag var jag i stan med Dannis, Gabbi, Tiara och Filippa. Vi kollade först runt i olika affärer och sen drog vi till kungsan där thaifestivalen var. Träffade på några släktingar och gamla thaikompisar. Ja, trevligt trevligt. Sen åkte vi hem till kära Tyresö och så har vi bara varit ute. Har bland annat varit med Adam och Jonas oxå. Aa så har min dag varit det, nu sitter jag bara och skriver med folk på facebook, bloggar igen snart.


Jag och Jonas den dagen det var majbrasa


In mot stan

Alldeles strax ska vi åka. Daniella är redan här. Ska möta Tiara och Gabbi i ringen om några minuter och så åker vi in mot stan tillsammans. Vi hörs när jag kommer hem och kameran är med. Pusspuss!


Jag och Daniella just nu


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Har precis vaknat. Idag ska jag på en thaifestival i kungsträdgården med Tiara och Dannis. Sen klockan 5 möter jag mamma för att köpa en ipod (aa) Yey! Aja, måste upp och fixa mig nu, bloggar snart.


Saknar min Sunshine!


Oj, har glömt att blogga

Hehe förlåt mig!
Jag har i alla fall varit med Karima typ hela dagen. Sen har vi varit lite med Sako och så har vi varit nere på gårn och så har jag haft tvätt. Ja det är det jag har gjort. Just nu ligger jag bara och lyssnar på musik. Ska nog ta och sätta på en film nu. Godnatt bloggen!


Jag och Karima idag


Dagens outfit

Nu ska jag ut med Karima. Pusspuss!


Det var ett tag sen jag körde dagens outfit


Blablabla

Godmorgon bloggen! ♥

Här ligger jag i sängen och segar mig. Idag vet jag inte vad jag ska göra, gå ut är en självklarhet. Aja, har ingenting mer att blogga om.


En bild från The Generation Show, just nu gör vi sickan haha!


Bio: Vampires Suck

Hejsan! ♥

Jag har varit på bio med Daniella, Tiara, Therstol och Chirinos. Vi har sett på Vampires Suck, jag lovar er att den suger. Visst vissa skämt var roliga men inte allt, hade värsta förväntningarna oxå. Efter filmen så var det bara raka vägen hem för min del eftersom jag var så trött.

Jag har precis ätit en daimtårta bombad med grädde på, mums så nyttig jag är. Nu ska jag fixa mig och så blir det en film i sängen.


Just nu


Till stan

Hejsan! ♥

Jag och Daniella har varit ute med Jonas, Nicklas och Adam. Vi var först vid forellen och sen gick vi till ringen, vi träffade oxå Karima och Sako. Nu ska vi åka in till stan för Dannis ska köpa en mobil av en import, och sen blir det bio som börjar 21.15. Vi får höras ikväll när jag kommer hem. Pusspuss!


Jag och Dannis just nu


Daniella är bajs!

Daniella är här hos mig och jag har inte fixat mig än. Så ska nog ta och göra det nu och så ser vi sen vad vi hittar på.


Jag och Daniella just nu


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Vaknade för en stund sen. Just nu sitter jag i vardagsrummet och tittar på teve. Idag så ska jag på bio och se Vampires Suck. Egentligen så älskar jag Twilight men det ska bli kul att se den i komedi haha.


Orkade inte blogga innan

Jag har inte gjort så mycket idag, bara varit med Daniella och Karima. Sen var vi med Jonas och Nicklas oxå, sen drog jag hem för att jag var så jävla trött och orkade inte vara ute. Nu ska jag faktist ta och sova eller sätta på nån film. Godnatt bloggen!


Karima, jag och Daniella i vintras


Ut och leka

Just nu är jag med Daniella och Karima. Vi ska ut nu och leka lite. Nää skoja bara men vi ska ut i alla fall och hitta på nått. Pusspuss!


Jag, Daniella och Karima just nu


Käftarna i Tyresö

Hejsan bloggen! ♥

Jag och Daniella har bara varit hemma och segat. Sen gick vi till Emma, där var oxå Gabbi. Vi snackade om lite grejer som har hänt. Käftarna här i Tyresö går hela tiden, det är så synd att folk måste sprida ut nånting som har hänt när det inte äns angår dom. Nu är jag i alla fall hemma och Daniella drog hem till sig. Ska hoppa in i duschen nu och fixa mig så vi hörs sen.


Jag och Emma i våras, haha bjuder!


Daniella slaggar

Hejsan! ♥

Jag och Daniella har varit ute med Jonas, vi gick till vallen för att möta Nicklas och Adam. Sen så träffade jag och Daniella på Frida och Karima så vi 4 gick hem till mig. Sen kom Nathi, Rodde och Adrian upp till mig. Sen så gick vi till centrum och då träffade jag, Daniella och Karima på Nicklas, Adam, Jonas, Kevin, Viktor och Raffi. Så vi var med dom och hade småkul vid forellen. Till kvällens slut så var det bara jag, Daniella, Kevin och Viktor kvar.

Nu ligger jag och Daniella här i min säng och tare chill, lyssnar på lugn musik och så. Nu blire ingen mer bloggning. Godnatt bloggen!


Jag och Daniella i vintras (:


Ändrade planer

Vi ska inte till stan, istället ska jag och Daniella nu gå ner och köpa pizza (aa) MUUUUMS! Hehe sen hittar vi säkert på nått annat att göra. Vi får höras sen. Pusspuss!










Jag och Daniella just nu


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så ska jag till stan med Tiara och Daniella. Ska kolla runt i lite butiker och sånt. Ska börja fixa mig så jag slipper stressa sen, börjar med att hoppa in i duschen nu.


Just a picture


Seg söndag

Hejsan! ♥

Det har varit en seg söndag. Jag har varit med Daniella hela dagen. Ja vi har luffat runt och inte gjort så mycket. Nu ska jag i alla fall ta och tvätta bort mitt smink och byta om till pyjamas. Kanske bloggar igen innan jag går och lägger mig.


Just nu, lilla jag då


Daniella in the house

Nu är Daniella här hos mig. Vi har varit i centrum och handlat lite grejer. Vi sitter här i soffan och är skit trötta. Nu ska vi bara ta och chilla.


Just nu, ser vi trötta ut?


Video

Jag hittade bara video på M.A.D Dance, Baby M.A.D och All Dancers dansen. Om jag hittar dom andra grupperna så lägger jag upp dom oxå.





Tack publik för allt support, utan er skulle inte våran energi vara på topp.


Bilder från Ung08

Godmorgon bloggen! ♥

Så trött jag är, och snart börjar skolan. Stackars dom som har sommarskola, dom börjar redan imorn. Själv har man inte det hihi ^^

Många har frågat mig om videon från vår show. Tyvärr så har jag inte den, men om jag får tag på nån som har den så lägger jag upp den direkt!

Här är lite bilder från ung08 då jag hade med mig min kamera.









Inte många bilder alls, men det är nånting.


Today - The Voice

Idag är det sista dagen på ung08 och då är det The Voice. Nicenicenice! Flo Rida kommer, Crossfire kommer, Sean Banan kommer och många fler. Förra året drabbades jag och massa andra folk av tårgasen som kastades in mitt i publiken, det var kaos då. Hoppas det inte blir nånting sådant i år.

Aja, ska dra snart. Vi får höras imorgon för jag kommer vara helt trött efter att ha dansat så mycket ikväll. Pusspuss!


Just nu


Bilder från Showen

Godmorgon bloggen! ♥

Igår så tränade vi hela dan tills våran uppvisning. Klockan 9 började vår show och det var helt GAAAAAALET! Publiken var hypad, vi dansare var hypad, det var grymt igårkväll. Sen började alla gråta eftersom det var slut och det här betyder så MYYYYCKET för oss! Här ska ni få lite bilder från showen.






D&T (Melpo&Francis)






Skillz






Break The Silence






Enough






AQceS






M.A.D Dance






Baby M.A.D






From the beginning - D&T and Enough






ALL DANCERS!


GRYMMASTE KVÄLLEN!

Det är allt jag kan säga, jag är så glad och så stolt över oss alla och jag är så ledsen att det här är slut nu. Men jag är riktigt trött och vill gärna sova så får berätta mer imorn om dagen. Åh så skönt, nu kan man sova hur länge man vill!

- Har bilder så ni får dom imorn.

THE GENERATION SHOW!

Fredag den 13 augusti alltså idag så ska vi uppträda!
D&T (Melpo&Francis), Break The Silence, Enough, Aqces, MAD Dance och Baby MAD uppträder tillsammans. Vår show börjar klockan 9 på kvällen så MISSA INTE den nu! Den kommer inte i repris.

Idag 12/08 så har jag haft träning på dagen och shake'at loss på kvällen. Imorn 13/08 så uppträder vi somsagt och då kommer jag att ha träning från halv 12 tills vi uppträder.
Önska oss lycka till nu!


Diggar den här bilden från förra året Ung08


Ska sova nu

Hejsan! ♥

Min dag har varit exakt samma sak som gårdagens så mycket behöver jag inte skriva för det orkar jag inte heller. Imorn har jag träning klockan 12 på morgonen i Solna, kommer vara så himla trött! Så ska försöka sova nu och så hörs vi. Pusspuss!

- Min väska ligger hos Angela och där inuti ligger kameran så bilderna från idag får ni någonannan dag.

Ung08 igen

Nu drar jag till ung08 igen då. Sen är det samma sak som igår, träning och sen tillbaka till ung08. Vi får höras för har lite brådis nu. Pusspuss!



Jag och Daniella just nu.


Trött

Godmorgon bloggen! ♥

Gud så trött jag är efter gårdagen. Jag åkte in till kungsan där Ung08 festivalen är och var där en stund. Sen blev jag tvungen att åka till Solna för att träna. Men sen åkte jag tillbaka till ung08 and party, and party. Skoja, men vi stod inne i publiken och dansade i alla fall, det var kul fast så jävla varmt och trångt!

Vi kom hem sent på kvällen och jag var så himla trött och mitt internet funkade inte heller. HATAR ATT HA TRÅDLÖST! Så kunde inte blogga. Men nu ska jag bara ligga och chilla och så bloggar jag igen sen. Pusspuss!


Jag och Emma just nu


Mot kungsträdgården

Hejsan bloggen! ♥

Hinner inte blogga mycket nu för jag och Dannis ska nu ner till ringen och träffa Tiara och Gabbi. Vi ska dra till kungsträdgården där ung08 är. Sen klockan 7 har jag träning och efter träningen så taggar jag tillbaka till ung08. Kommer säkert att komma hem sent så vi hörs inatt. Pusspuss!


Just nu jag och Dannis


4 augusti - 5 augusti

Pictures från 4e och 5e augusti.
































No time

Förlåt!
Men jag har nästan ingen tid alls till att blogga.

Igår så hade jag träning klockan 12 på morgonen, efter träningen åkte jag hem och duschade och fixade mig. Sen åkte jag till Skarpnäck och var där tills kvällen.

Idag så har jag varit ute. Sen klockan 7 hade jag träning och efter träningen så har jag varit ute igen. Skarpnäck ungarna kom hit, sen drog dom hem igen, haha jävligt onödigt.

Här i sängen nu ligger jag och Emma med en varsin dator. Imorn börjar ung08 och vi uppträder på fredag! Nice. Aja orkar inte blogga mer för är fett trött, vi hörs imorn typ. Pusspuss!


Har typ inga nya bilder så här är en bild på mig och Emma från i vintras


Skönt väder

Godmorgon bloggen! ♥

Här är jag, Gabbi, Tiara och Emma. Vi ska ut nu eftersom det är ett ganska skönt väder. Dannis väntar på oss nere i ringen så ska ner nu. Klockan 7 har jag träning i Solna, så vi hörs sen. Pusspuss!


Jag och Gabbi för några dagar sen


Film nu

Hejsan bloggen! ♥

Nu är jag, Tiara och Daniella hemma hos mig. Vi ska kolla på film nu så bloggar mer imorgonbitti. Pusspuss!


Tiara, Dannis och jag för nåndag sen


Vilket fint väder!

Vad tycker ni?
Är inte det fint när det regnar och blixtrar? Haha jag och Dannis hade ganska kul, vi kollade på det en liten stund och sen sprang vi ut i det utan skor haha.

Ville bara säga att imorn har jag träning klockan 12 till 3 i solna så jag kommer förmodligen inte hinna blogga på morgonen. Bloggar nog imorn när jag kommit hem från träningen, vi får höras imorn. Pusspuss och godnatt!



















Jag och Daniella hade kul med kameran medans vi väntade på Emma :)

Btw. Dannis fläshade sina bröst nyss, fan va sexigt jag och Emma fick orgasm!


Bilder från Pride





























































Och så finns det 100 bilder till men orkar inte lägga in alla :)


Daniella och Emma slaggar

Hejsan! ♥

Jag har varit ute med Daniella, Tiara och Therstol. Vi har inte gjort så speciellt mycket. Daniella och Emma slaggar hos mig ikväll. Mysigt mysigt!


Jag och Daniella i vintras


Jag och Emma i våras


Out

Hejsan! ♥

Jag har tvättat av hårfärgen, i mörkret är det ingen skillnad men i ljuset så är det ljusare, ganska fint. Nu ska jag och Daniella ut till ringen och möta Tiara. Emma ska oxå slagga hos mig ikväll tills på onsdag, fet nice. Vi får höras ikväll, då kommer jag hem. Pusspuss!


Just nu


Blond hårfärg

Hejsan bloggen! ♥

Igår så tonade jag och Daniella håret, jag tänkte tona det ljusare och hon mörkare men för mig blev det ingen skillnad. Så här sitter jag igen med blond hårfärg i håret och väntar på att få tvätta av det.

Igårkväll så var jag med massa människor, ska se om jag kan skriva in alla namn utan att glömma någon. Dannis, Emma, Gabbi, Adam, Nicklas, Moreno, Adde, Svempa, Krille, Sussi, Danne, José, Danie, Daniel, Marcus, Cissi och Hb. Jag tror det var alla haha. Har ingenting mer att blogga om nu, kanske bloggar igen sen efter jag tvättat bort hårfärgen.


Här är en bild från Dannis kamera, fler får ni sen


Köpa toningsfärg

Godmorgon bloggen! ♥

Nu ska jag och Dannis dra till centrum för att köpa toningsfärg. Jag ska tona det ljusare och Dannis ska tona det mörkare. Hoppas det inte blir fail nu. Halv 6 har jag träning. Vi hörs sen. Pusspuss!


Just nu


Igår, Idag, Nu

Hejsan bloggen! ♥

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men har inte haft tid att sitta vid datorn.

Igår så var jag med Dannis, Emma, Frida, Nadja och Aline. Vi hade det jätte kul med chiliconcarne låten. Skrattade så man fick ont i magen, låten har till och med fastnat i huvudet. Sen hade jag träning halv 4 och efter det var jag med Tiara, Emma, Dannis, Nadja. Vi åkte till bansjön och var där tills kvällen. Sen sov jag hos Tiara.

Idag så var jag inne i stan med Dannis, Tiara, Gabbi och Aline. Har shoppat nya kläder som jag kan visa senare nåndag. Sen har jag varit med Gabbi och Nathi och vi gick ner till vallen och träffade Adam, efter en liten stund gick vi upp till forellen och träffade Frida, Karima, Adrian och Ronja. Ja, jag var riktigt flum så jag hade kul :)

Nu är jag hemma. Daniella slaggar här to night :) Nu ska vi göra annat så kommer inte blogga mer ikväll. Vi hörs imorn. Pusspuss!


Old pic

Dannis har tagit kort med sin kamera från igår och idag så dom får ni en vacker dag :)


Är med Daniella

Hejsan! ♥

Just nu är jag med Daniella. Jag åkte aldrig till alby pga vädret, men jag och Dannis har varit ute och gått runt i regnet. Men nu ska vi ut och möta Emma nere i ringen. Pusspuss!








Mot centrum

Godmorgon bloggen! ♥

Nu ska jag gå mot centrum för att ta bussen mot nyfors. Ska till alby för att titta på när dom spelar volleyboll, kanske är med och spelar oxå.. NOOOOOT! Haha. Och halv 4 har jag träning, då ska alla vara på plats och träna tillsammans. Spännande, men nu måste jag gå så jag inte missar bussen. Pusspuss!


Just nu


Träningsvärk

Hejsan! ♥

Jag har sån träningsvärk efter träningen idag, hade det från igår oxå. Jag svettades så mycket att det typ regnade över mig, har tränat riktigt hårt kan jag säga. För att dansen ska sitta bra så får man lida lite.

Efter träningen så har jag varit med Gabbi. Vi gick till centrum och mötte Dannis, Frida och Nadja. Sen kom Emma och så har vi varit med Ibo, Sammy och Shady. Sen så hade inte jag, Gabbi och Emma något att göra så vi gick till bansjön, snacka om att det var läskigt genom skogen :O Vi sprang haha!

Nu är jag i alla fall hemma, jätte skönt för är jätte trött. Nu ska jag hämta nått att dricka för är fett törstig, kanske bloggar mer sen om inte jag somnar ^^


Är för trött för att ta en bild just nu så ni får en annan bild av mig :)


Tränings outfit

Om en kvart har jag träning, men ska nog börja röra mig dit nu eftersom jag inte orkar sitta här hemma. Träningen slutar 5 men börjar 7 igen, om jag kommer hem i mellan så bloggar jag igen då. Pusspuss!


Tränings outfit


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Idag blir det nog inget mer än att träna. Har träning halv 4 till 5, sen har jag träning igen klockan 7. Har inget mer att blogga om just nu, får blogga mer sen.


Random pic
Jag och Dannis förra året


Verkligen trött

Asso förlåt mig men jag orkar verkligen inte blogga så mycket nu. Är jätte trött efter träningen idag och imorn är det träning igen. Nu ska jag bara ta och vila och så hörs vi imorn. Pusspuss!


Old pic


11 dagar kvar

Har jag berättat det för er?
Det är 11 dagar kvar tills vi uppträder på ung08. I år uppträder vi med 4 andra dansgrupper. Vi kör dom 5 generationerna i dancehall. Det är Baby M.A.D, M.A.D Dance, AQceS, Enough och Skillz. Det ska bli roligt och spännande att träna tillsammans.

Om mindre än en timme måste jag röra mig mot min träning. Det blir hårdträning eftersom vi inte har tränat nått alls. Men det är bättre än förra året eftersom förra året tränade vi varje dag under hela sommaren, man blev trött som fan. Aja, får berätta mer om det här nån annan gång.


Förra året på ung08


Regnigt och blött

Hejsan bloggen! ♥

Jag drog hem från Tiara klockan 12 eftersom jag behövde vara hemma lite. Igårkväll så var vi i bansjön med samma gamla vanliga. Och ett besök på statoil innan man drog hem, det är en tradition haha.

Men nu är jag hemma efter att ha gått i det regniga och det blöta regnet. Usch hatar det här vädret! Hoppas solen inte sviker oss, hoppas den kommer tillbaka snart!


Vad tycker ni om mig i mittbena?
Tiara och Gabbi fixade det på mig igår.


Shopping

Hejsan bloggen! ♥

Jag har varit i stan idag med Tiara och Gabbi och shoppat. Nu är jag helt pank, stackars mig. Men är nöjd med mitt köp, vill till och med köpa mer. Men nu måste jag ta det lugnt för jag bajsar inte ut pengar direkt.


Dagens köp

Halv 6 skulle jag ha träning, men den blev inställd pga missförstånd. Ikväll så ska jag sova hos Tiara igen. Ska byta om och fixa mig och sen ut och möta henne. Vi hörs imorn. Pusspuss!