Storasyster!

Kom hem för ett tag sen. Är så trött efter all träning, min energi är borta, inte konstigt gav allt på träningen fan. Men min syster har kommit till Sthlm, har saknat henne så! Har inte träffat henne på ett och ett halvt år, såklart man saknar sin syster då. Kommer att träffa henne på söndag, då åker vi till grönan med massa andra, vad kul det ska bli. Men jag orkar inte skriva så mycket mer, mina ögon är så trötta. Ska faktist ta och lägga mig snart, måste vakna tidigt imorn eftersom vi har träning kl 10 till 12. Föresten så ska jag gå catwalk på skansen den 22 augusti, det är nån internationelldag, vet inte direkt så vi ska vara thaiklädda. Läraren ringde mamma så det är både jag och mamma som kommer gå. Nej men nu ska jag lägga ut lite bilder, puss!

Jag och Louise :)





Tagen med Lollos webbcam




Jag upptäckte att mina ben har fått ögon :O
Och Lollo blev ju tvungen att rita näsa och mun oxå :P



Jag och Dunja :D

Dagens outfit

Har precis plattat Lollos hår, nu
ska hon platta mitt. Sen åker
vi till Tyresö, så vi syns!

D R E S S C O D E

Grymmaste!

Jag och Lollo är GRYMMASTE med stora bokstäver! Vi var ute och joggade i 20 minuter helt nyvakna i pyjamas. Det var så länge sen jag sprang så jag kan säga att det var skit jobbigt. Jag har precis duschat och det var super skönt, nu är Lollo inne i duschen. Vi ska äta sen taggar vi till Tyresö, nån som vill träffa oss? Och sen har vi träning klockan 4 i 4 timmar. Och vi har värsta träningsverken, men jag och Lollo ger verkligen allt på dansen så vi klarar oss nog. Vi syns, puss!

Jag och Lollo helt nyvakna




Varissa


Louise

Träningschema

Såhär ser min vecka ut, full med träningar!

Fre 31 Jul      16:00 - 20:00
Lör 1 Aug       10:00 - 12:00
Sön 2 Aug       10:00 - 12:00
Mån 3 Aug       16:00 - 20:00
Tis 4 Aug       10:00 - 12:00
Ons 5 Aug       10:00 - 12:00
Tor 6 Aug       10:00 - 12:00
Fre 7 Aug       16:00 - 20:00

Och full med träningsverk, önska mig lycka till.


Lollo slaggar

Som det står i rubriken, Lollo slaggar hos pappsen med mig. Vi har tjockat oss på massa godis och massa skratt. Imorse var jag i haninge centrum, sen taggade jag till Tyresö. Träffade Benan och Hazal, vi gick till centrum, tittade lite på kläder. Jag har blivit SHOPAHOLIC :O Jag måste sluta fylla på garderoben för den e redan full, jag hittade en tröja på H&M som jag direkt köpte (aa) Kanske lägger ut en bild på den sen om ni påminner mig. Sen har jag haft träning från klockan 7 till 9. Sen har jag varit med Lollo, Samme, Rodde och Bomba. Va inte med dom så länge för jag och Lollo skulle duscha och det börja regna så dom taggade hem. Jag och Lollo åkte hit till brandbergen halv 12, det var några som sa tja till oss och checkade in oss ;) Hihi, sen har vi snackat lite med Nathi i telefonen oxå :) Snart ska vi gå och borsta tänderna, men passar på att säga god natt till folket <3

Hazal tog bilden och jag vet inte vad jag gör x)



Benan och Hazal


Jag och Hazal :)


72 kr!! Fast det var mer innan


Jag och Lollo bjuder ;)







Dagens outfit

Ska tagga till Tyresö och träffa
Benan, Dunja och Hazal. Sen
träning kl 7 i 2 timmar, syns!

D R E S S C O D E

Nytt i garderoben

Jag har varit med pappa och min pappas tjej i haninge centrum. Dom sa att det var rea så dom tog med mig och shoppa. Men jag shoppade ingenting som var rea x) Fick 8 klädsplagg för mera än 1000 kr, min pappas tjej fick 8 klädsplagg för 300 kr :P Haha! Hann inte lägga ut dagens outfit imorse, så ska göra det alldeles alldeles strax. Vi syns!

Tröja från Vero Moda för 99.95 kr


Tröja från Vero Moda för 199.95 kr


Kjol från H&M för 49.50 kr


Kjol från H&M divided för 199 kr


T-shirt från Gina Tricot för 99 kr


Tunika från Gina Tricot för 149 kr


Tunika från Gina Tricot för 199 kr


Halsduk från Gina Tricot för 129 kr

Hos pappa nu

Nu har jag äntligen kommit fram till pappa. Så nu ska jag berätta hur min dag har varit. Jag och Benan vaknade 2, Hazal och Dunja vet jag inte när dom vakna. Åt frukost runt 3 så det var en timme kvar till träningen. Det blev lite stressit, men vi kom i tid, i alla fall nästan. Tränat i 4 timmar, sjukt jobbigt. Blev så jävla trött och svettades som en jävla gris. Kommer att ha träning varje dag nu, måste träna mycket inför ung08. Efter träningen käka jag kebab sen tog jag en dusch hos Benan och sen var jag med Rodde, Samme och Bomba. 22.35 kom min buss så blev tvungen att ta den, har inte så mycket mer att skriva om så laddar upp bilder. Puss och hej leverpastej!



HAHA! Benan stänger in Hazal i resväskan x'D


HAHAHAHAHAHA RODRIGO!

Benan och Dunja på Hazal x)

Dagens outfit

Om en halvtimme drar jag och Benan
till träningen, ska packa väskan
med träningskläder nu, ses!

D R E S S C O D E

Slaggar hos Benan

Som rubriken säger, jag slaggar hos Benan med Dunja och Hazal. Sen kommer jag att vara hos pappa i en vecka, jag har bråkat med mamma och lillebror så ville bara komma bort ett tag. Men idag vaknade jag 12.25, var så himla trött. Kevin och Samme kom till mig runt 2, sen kom Vickan till mig runt 4. Snackade med henne, men sen blev hon tvungen att dra ganska snabbt. Gick ut liten stund sen gick jag till Benan, var med henne och Hazal sen kom Dunja. Vi har varit ute och luffat, flummat, haft kul. Vi kom hem nåntid på kvällen och Hazal börja storstäda i Benans rum, sen har jag snackat lite med Nathi om vad som hänt och sånt. Men nu ska jag vara social mot dom andra, bloggar förmodligen imorn. Kommer att lägga ut dagens outfit om jag hinner, men ska försöka hinna. Puss!


Svar

Postat av:

hur gör du din header? jag menar bilderna, dom är urklippta

Svar:
jag går in på internet och söker på picnik.com, sen laddar jag upp en bild och så kommer man fram till edit. sen så kan man fixa bilden om man vill ha auto fix, klippa bort kanterna, rotera och ändra storlek. men om du vill ha det som jag har, vitt bakgrund så går du in på create. där kan man leka lite med bilden, men om du tittar på effekter och bläddrar ner så kommer det stå doodle. där kan man rita bakgrunden vit lr vilken färg som helst. jag använder kanske inte världens bästa program men det duger för mig :)


Dagens outfit

Just nu är jag med Kevin och Samme,
ska träffa Vickan lite senare och
sen Benan och Dunja, ses!

D R E S S C O D E

Igår & Idag

Asso förlåt för att jag inte har skrivit, har inte haft så mycket tid till bloggandet. Det är sommarlov så man ska passa på att vara ute sent för sen när det är kallt kommer man inte vilja vara ute då ;) Det här blir nog ett långt inlägg eftersom det har hänt massa kul, annars kan ni bara kolla på bilderna :)

Men i alla fall, igår så kom min askim Benan hem. Har saknat henne jätte mycket, imorn kommer Patricia och Lollo hem, jätte kul ska det bli att få träffa dom :) Igår så drog jag till alby med Samme typ halv 4, vi cyklade dit. Tog min lillebrorsas cykel, själv har man ju ingen cykel x) Där träffade jag Vickan, Andis, Micke, Namme och Tedde, vi badade och det var sjukt kallt :O Jag är ju van vid värmen i Thailand haha, men hoppade i en gång och sen gick vi upp efter några minuter. Det var ingen sol, så det vart inte så varmt när man kom upp heller. Drog efter en timme kanske (?) Träffade Benan och Dunja då, vi var ute. Det här var roligast, Benan hade köpt en läsk sen fick jag hålla i den, sen la jag den på marken för jag orkade inte hålla i den sen Dunja och Samme lurar henne och säger till henne att gå framåt så hon går rakt på läsken så hon spiller ut allt, haha jag dog av garv så jävla sköna. Sen vet jag inte vad vi gjorde, vi hade i alla fall kul. Träffade sen Kevin och Richard, dom va med oss, det var så länge sen jag var med Kevin, hade faktist saknat han. Sen drog Benan och Dunja och då var jag bara med boysen. Vi satt ute och luffade, hade inte så mycket att göra, men det var i alla fall mysigt med Kevin hihi ^^ Nää driver, men det var några fullisar framför Benans port och mobboffrarna snackar med dom och grejer, haha sjukt störda. Va ute till 12, Samme va fett störd för när folk gick förbi så trodde han att dom va döda, HAHA! Menmen, jag kom hem började sjunga lite grann på thailändska, vet inte varför, har aldrig gjort det heller. Jag ringde till Nathi och snackade hemlisar med han, hihi, sen tittade vi på kanal 4 tillsammans genom telefonen, det var en skräckfilm med Bloody Mary i, haha vi är fett roliga. Sen somnade vi och den här gången lyckades vi lägga på innan vi somna, för det är alltid jag som råkar somna i telefonen först hehe :$

Sen idag kom Samme, Kevin och Richard till mig. Vi tittade på skräckfilm, det var faktist ganska länge sen. Sen gick vi ut, gjorde inte mycket klockan närmade sig 4 så jag blev tvungen att gå till träningen. Hade träning idag i 4 timmar! Fast igentligen blev jag inte så trött. Efter träningen gick jag och Benan hem och duschade och fixade oss och sen kom vi ut igen. Träffade grabbarna igen då, fast efter ett tag blev Richard tvungen att gå hem så då var det vi 4. Vi hade faktist jätte kul, Benan sa att hon hade 50 kr och hon skulle bjuda oss på en mjukglass var på donken och när vi kom till donken hade hon tappat sina pengar, så vi hade gått hela vägen i onödan. Haha det var riktigt onödigt. Sen satt vi och pratade och lyssnade på musik vid centrum lekplatsen och det var en ganska mysig stund. Sen drog Samme och Kevin hem för klockan var 12 och jag och Benan drog oxå hem. Fast vi satt ute vid våra portar och snackade lite. Japp här sitter jag nu och lyssnar på musik, ska snart ringa Samme och Kevin. Det var i alla fall allt om mina 2 dagar. Nu ska jag sluta nörda mig framför datorn, bloggar förmodligen mer imorn. God natt söta bloggläsare <3

Lite pics från igår och idag




























Sen ville jag lägga ut en bild på mig och Alex :)
Fick den från Andis mobil när vi var på grönan.
Saknar dig kom tillbaka från landet nu! <3


Dagens outfit

Samme är här och snart ska
vi ner till tvätten, klar kl 3 så
direkt drar vi till alby, ses!

D R E S S C O D E

25/7

Idag så var jag ute med mina älskade vänner, Victoria, Nathi och Rodde. Vi alla möttes vid centrum lekplatsen, sen gick vi upp och satte oss vid ett berg. Sen gick vi hem till mig, vi gjorde igentligen inte så mycket. Det typ fanns ingenting att göra, just nu tittar jag på Hannah Montana. Så..vi syns!

Där är mina älsklingar!



Och där är min älskade sunshine!


Och där är miffot jag, haha fast jag bjuder :)

Dagens outfit

Klockan 2 går jag och möter
Vickan, Nathi och Rodde vid
centrum lekplatsen, vi syns!

D R E S S C O D E


Samme

Idag så har jag varit med Samir, gjorde ingenting spelade wii. Haha inget liv, men det var inte så bra väder ute heller så orkade inte gå ut. Halv 6 hade jag träning, slutade typ halv 9. Gick hem och duschade, sen va jag med Samir igen och sen gick vi ut till Edessa. Sen har vi bara varit ute och luffat, har bland annat varit med Raffa och Azim. Träffade oxå Kolo, Angela och Aline, blev super glad för hade inte träffat dom på länge. Jag har inte så mycket mer att blogga om, jag skriver nog imorn puss!


Dagens outfit

Samme kommer nog snart,
han skulle komma hit 12 och
 halv 6 har jag träning, ses!

D R E S S C O D E

23/7

Om ni undrar varför jag gjorde dom dära sakerna/listorna, var för att jag hade tråkigt, men det kanske man kunde gissa. Idag har jag inte gjort så mycket, varit hemma framför datorn och teven. Klockan 7 gick jag till träningen, det var bara jag, Edessa, Shamsa och Adrian. Jag blir skit irriterad att ingen kommer på träningen, det här var inte första gången. Vi ska uppträda på ung08 om minde än en månad och ingen kommer och tränar, helt meningslösa. Ta inte illa upp nu, säger bara sanningen vad jag tycker. Men jag ska nog gå och byta om nu, bloggar imorn, god natt!

Nått kul

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga


Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Ok vi ska åka tilt snart :P

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Jag är uppe :D

Vilket sms blev du mest berörd av?
Men asså vem ska vi ta me oss imorn?

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Precis, men vi MÅSTE ses en snabbis iaf :O

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Okej då ska jag få höra om du e bra på thailändska eller ej för nu e jag bättre än dig :P <3

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Nej <3

Vad vill du höra mest av allt?
Hur är det med dig då?

Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Skicka ett vykort till mig!

Din romantiska replik?
Okej, me blev faktist orolig ju :O <3

Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Åk inte fritt fall utan mig jag måste se hur du skriker :P <3


Rolig grej

Har du mer än 20 st sms i inkorgen?
Yes

Vad står det i ditt tredje?
Jag la på eftersom du inte ville prata längre plus att jag hörde att du hade somnat <33 :)

Och vem var det ifrån?
Nathi

Är han/hon snygg?
Det är han väl

Smsar ni ofta?
Ja, lr mest pratar i telefon

Vad står det i ditt 18:e sms?
God natt i love you <3 :P

Och det var ifrån?
Alex

Är han/hon farlig?
Haha nej, jag är farligare ;)

Hur farlig?
Inte alls
 
Om du kollar igenom hela din inkorg, vilka har skrivit till dig då?

Edessa, Nathi, Samme, Alex, Vickan, Andis, Rodde, Cribbe, Bomba, Mandi, Shamsa, Niki, Dunja, Cissi, Emma T, Mamma, Blondie, Mohamed, Benan, Frida, Benans mamma, Josefina, Elina, Özlem, Soffe, Ronja, Yasemin, Robin, Emma E, Mona, Kibbe, Meow, Geo, Angela

Hur många sms har du skickat?
4500 st

Hur många mms?
2 st

Är du beroende?
Inte längre

Vem ringde du senast?
Nathi

Hur många mottagna samtal?
6, mest jag som ringer

Snyggast på din kontaktlista?
Alla mina vänner e snygga :)
Men min favorit är Alex :D :$

Om du går in på dina bilder i mobilen, vad är det första du ser?
Jag med en stor klubba från grönan :P

Hur många bilder har du på din mobil?
286, har raderat för det mesta

Nu ska du beskriva din mobil samt berätta vad det är för modell:
Marinblå sony ericsson walkman W595

Har du varit helt ärlig nu?
100%

Dagens outfit

Nu ska jag ner och köpa kebab,
sen halv 7 möter jag Edessa och
sen klockan 7 har jag träning, ses! 

D R E S S C O D E

Grönan 22/7

Ja, jag var på grönan igår. Vi var 7 st där, det var jag, Vickan, Rodde, Cribbe, Alex, Andis och Filip Åberg. Jag försökte få det jämnt, men det vart ojämnt x) Men det löste sig, det var ju alltid nån som fick åka ensam. Men det blev inte jag, haha envisa jag :D Igentligen åkte vi inte så mycket, vi åkte bara saker om och om igen. Dom vi åkte mest var ju insane, katapulten, extrem, pop expressen och jetline. Jag, Vicka och Cribbe åkte rock jet en gång och jag, Alex, Andis och Filip åkte bläckfisken en gång oxå haha! Vi gick i lustiga huset och spökhuset. Spökhuset var skit kul, Rodde går längst fram och jag var tvåa, vi skrek så jävla mycket, ett spöke ville inte släppa fram mig så jag blev tvungen att springa förbi honom haha. Alex och Vickan var längst bak, ett spöke tog på Alex haha, sen hör jag Vickan skrika att ett spöke kommer bakom oss. Så skriker alla och springer, men Rodde gick helt lugnt så jag blev tvungen att putta fram han haha. Men det var i alla fall skit kul, det var första gången jag gick hela, för 3 år sen var inne där och jag var så rädd så jag gick halva bara, jag va jävligt feg då x) Va där på morgonen när dom öppnade och på kvällen när det stängdes. Sista sekunden innan fritt fall skulle stängas så åkte jag den :O Jag har aldrig åkt den och jag kan inte fatta att jag har åkt den, jag är lixom skit rädd för den och har sagt att jag aldrig ska åka den i hela mitt liv och jag åkte den igår. Fyfan vad jag är stolt haha, men den var skit kul, men jag fick en stor panik. Jag och Vickan köpte nyckelring, ser fan skräckslagen ut på bilden (aa) Föresten så sov aldrig Vickan hos mig för hon hade inga kläder och hon skulle ut och springa med Henke idag. Och så träffade jag faktist Pim min halvsyster på grönan. Nu ska jag faktist lägga ut lite bilder, puss! Alla bilder blev inte bra men jag bjuder ändå ;)




 
































21/7

Idag så var jag med Samme, Adrian och Rodde. Vi va hemma hos mig, körde wii i timmar, att vi äns pallade :O Men det var ändå ganska roligt, jag och Adrian är ett bra team ;) Menmen, min lillebrorsas kompisar var hemma hos oss oxå, det va fett många barn så det kändes som värsta barnkalaset haha. Klockan 6 gick vi ut till njupkärr sen efter 10 min gick vi ut med Sammes hund Viggo. Träffade Shamsa, halv 7 gick vi till nyboda, träffade Edessa där. Vi skulle fixa vår mix till ung08. Vi har kommit halv vägs och det låter bra. Jag är skit hungrig och ska hitta nått att äta, imorn åker jag till grönan. Jippi :D Åker dit med Vickan, Rodde, Andis, Alex och problemet är att vi är 5, vi behöver vara jämna för ingen vill sitta på en karusell ensam, för det mesta sitter man ju 2 i vissa. Vi får se vem vi tar med imorn. Det här är pinsamt men jag har inte åkt upp i fritt fall än :| Jag har aldrig vågat, har bestämt att jag ska upp i den imorn, läskigt! Förlåt för att jag inte har tagit några bilder, men imorn kommer det säkert massor, hade tänkt att börja lägga ut outfits igen. Min mage kurrar så jag ska gå och käka nu, skriver nog inte imorn för kommer komma hem sent + att Vickan sover hos mig så jag kommer vara social :) Vi ses, massor med kärlek från V


Svar till Amanda

Postat av amanda om Hem ljuva hem:
hej,
har du gjort hårfärlängning ? det ser ut så ?
hoppas du har haft det bra i thailland :)

Svar: japp jag har gjort hårförlägning :)

Hem ljuva hem

Hello Sweden.
Jag är framme nu i Sverige, så glad jag är. Landade planet klockan 6 på morgonen, pappa hämtade oss. När jag kom hem så duschade jag direkt, sen så bytte jag om och fixade mig lite grann. Klockan 12 gick jag till Samme, det var så kul och se han, gav han en godispåse från Thailand, yummi yummi ;) Sen gick vi till Rodde, det var oxå kul att se han och jag gav han oxå en godispåse. Sen gick vi till centrum för jag skulle leta efter nagellacksborttagning med aseton, men jag hitta inte. Vi ringde Nathi och sa till han att komma ut, så vi gick till hans gård och mötte han. Sen gick vi till mig, gjorde ingenting speciellt, kollade på mina album. Sen gick Rodde och Nathi och då var jag med Samme. Klockan 7 gick jag till nyboda, träffade Vickan, snacka om att jag hade saknat henne sjukt mycket! Jag gav henne en tubklänning som jag hade köpt från Thailand :) Sen gick jag in till nyboda och hälsade på Kibbe, ja man har ju saknat han, gav han en t-shirt där det står Thailand på sen gav jag han kaffe karameller, nu slipper jag gå och hämta kaffe till han haha :D Sen gav jag han rosor som var gjorda av tvål och lite mer godis, men det skulle han ge till personalen i fritidsgården, men just nu jobbar dom inte för dom bygger om i nyboda. Gick ner sen till danslokalen och hälsade på dansgruppen, gav dom oxå lite godis som dom fick dela på. Hörde att det inte gick så bra i gruppen för vissa kommer inte, det är hit och dit just nu. Efter jag hade pratat med alla så var jag med Vickan, Samme, Rodde och Adrian. Vad gjorde vi? Inte så mycket, Vickan bjöd oss på sluch, det var gulligt av henne. Sen blev hon tvungen att åka hem och sen har jag varit med boysen hela kvällen, nu har dom gått hem och jag ska gå och lägga mig för jag är hur trött som helst. Godnatt Sverige!

Svar till Olivia

Olivia om Kändis: ooh känner du honom väl eller? :)

Svar: njaa, sådär :)

Hejdå Thailand

Det här blir det sista inlägget här i Thailand. Åker från hotellet klockan 22, planet går klockan 01. Blir framme imorn på morgonen så ni får bomba med sms :) Träffar många imorn, hihi så kul det ska bli, har saknat alla fett mycket. Men önska mig lycka till med  flyget, hoppas ingenting händer. Ska ta och stänga av datorn och lägga in den i väskan nu. Massor med kärlek från Varissa!

Jag just nu gott folk :)

Tempel

Idag har jag varit på tempel, ana inte hur trött jag va. Vi planterade träd, haha låter kul men det var det inte. Det var skit varmt, jag rann full av svett. Som tur har jag duschat nu och fixat mig. Nästa år ska vi till hur samma tempel och kolla mycket trädet har växt. Haha, men jag har inte så mycket att skriva om nu så ska lägga ut 2 bilder som jag lyckas fått. Puss!


Mamma, haha!



Min cocosnöt träd :D

Svar

Anonym om 22:05: vad heter din lillebror? han va jätte söt ;)

Svar: han heter Wassin, och jag tycker inte han är söt haha

22:05

Hejsan käraste bloggläsare.
Imorn på kvällen åker jag hem till Sverige igen, är hemma i Sverige på måndag morgon. Då träffar jag Rodde vid 12 och Vickan vid 5 :D Vad kul det ska bli, längtar så! Idag har jag inte gjort nånting, bara gjort en ny design. Hoppas ni gillar den :) Tittade nyss på ett program, det var det sista avsnittet och den var så bra. Det är mellan skräck och action, jag älskar thailändska filmer, vet inte varför, dom är så bra. Men alla thailändska filmer är lika, bara olika handlingar, ni borde se dom, kanske lite svårt för er som inte kan thailändska haha. Menmen, imorn på morgonen åker jag med mamma nånstans långt bort till ett tempel. Varmt kommer det bli, men jag är inte ofta på tempel. Jag längtar faktist hem till alla vänner :( Jag är hungrig, ska ta och beställa nått från hotellet. Massor med pussar och kramar!

Haha den bjuder jag på (aa)

Bambongkrang

Äsch, ingen aning hur det stavas. Men jag var i Bambongkrang igår, letade efter det jag skulle leta efter till Kibbe och jag hitta det. Va där från klockan 1 till 9 på kvällen, jag fick inte lite ont i fötterna. Köpte nya skor för behövde några bekvämare att gå i, dom va bekväma för ett tag sen fick jag skavsår och det gjorde skit ont. Köpte oxå en mini ipod rosa, är super glad. Kollade på Ice Age 3 på bio oxå, 3D faktist skit kul haha. Gissa vem jag träffa där oxå, Pirre och Challe. Blev så glad, visste inte äns att dom va där. Jag och Pirre satt och skrev med varandra på morgonen, men vi sa aldrig att vi skulle till Bambongkrang. Ringde till Rodde oxå igår efter bion, fast kunde inte prata länge för det kostade 20 baht per 1 minut, skit dyr. Vet ni att jag har internet på min bärbar nu i hotellrummet, nu slipper jag gå ner i lobbyn och sitta vid datorn, ibland är dom till och med upptagna -.-" Jag behövde bara fråga efter lösenord, så dum jag är som inte har tänkt på det innan. Åker lixom hem imorn. Shit jag åker hem imorn, gud vad snabbt det har gått. Men hoppas alla har det bra för jag har haft det skit bra, syns puss!



Kändis

Ok, jag kanske ska berätta varför jag kom hem så sent igår. Jag va hemma hos en kändis med mamma, hihi. Film heter han, ni som är thai vet nog vem han är. Trodde först jag inte skulle få träffa han men det fick jag! :D Tog en bild med han, mamma sa till han att han skulle ta in mig som en modell och det var pinsamt. Han tycker att jag har blivit skit stor, han såg mig sist för 2 år sen, haha. Men det var kul att träffa han igen. Nej nu ska jag upp till hotellrummet, idag åker jag nånstans så skriver ikväll kanske. Puss!



Zoo

Förlåt för att jag aldrig skrev igår, kom hem rätt sent. Igår var jag på Zoo, träffa Samme där i buren, haha driver x) Åker alltid till samma Zoo varje år, att jag inte tröttnar. Vad finns där? Jo självklart massa djur. Det finns skit mycket, dom håller på bygger om oxå, snart kommer det säkert finnas sälar och sånt. Tog kort med djur, tittade på föreställningar. Djuren var ju otroligt söta, men det var otroligt varmt. Jag, mamma och lillebror cyklade båtar, det fanns alligator (stavning) i vattnet, faktist rätt scary men dom gör inget. Jag har inte så mycket att skriva om men jag har massa bilder att ladda upp :D Haha enjoy lovers!

                                                                     

Kommentera inte mitt skratt, jag vet redan, ignorera det!

Svar

Mlisa om Shopaholic:
Vem är parri? <3:)

Svar: en syssling, känner inte du henne? ni har ju använt exakt samma dator :S

Anonym om Shopaholic:
Hej:) vart i thiland är du?

Svar: bangkok :)

Shopaholic

Jag hade ingen rubrik, men jag är inte direkt en "shopaholic" som det står :) Men jag älskar ju att shoppa och slösa pengar, men inget shopp blir det nog mer i Sverige. Om inte jag hittar nått fint ;) Menmen, jag har varit i Platinum igen. Va där och shoppade lite, vad annars ska man göra där? Men shoppade inte lika mycket som förra gången. Jag mådde illa på vägen hem, när jag gick av bilen spydde jag på en gång. Det är typ första gången jag spyr på länge (?) Men jag har i alla fall fått vilat nu och mår super frisk. Nånting jag är rädd för är svin influensan, hör på nyheterna varje dag här i thailand att det är typ 3 som dör varje dag. Det är faktist läskigt :S Om 6 dagar är jag hemma i Sverige igen, så räkna neråt ;D Nej men nu ska jag ladda upp lite bilder på saker jag köpt hihi och vänta på Nathi tills han kommer tillbaka till sin msn, kan Rodde logga in nångång på msn? Jag behöver ju fråga han en sak, men aja, vi ses lovers!
















Svar

M om Swensens:
bor alla dina släktingar i thailand? eller har du släktingar i sverige också? vem är din närmaste släkting om du har några i sverige?

Svar: några av mina släktingar bor i thailand och några av mina släktingar bor i sverige, dom flesta som jag har i sverige har ju flyttat från thailand till sverige. jag har ingen "närmaste" släkting direkt, men jag älskar ju alla i min släkt.

Swensens

Hej sötisar.
Sitter här i vita shorts och en svart t-shirt där det står "if you don't like my shirt, kiss that" och så e det en rump bild, haha :P Men idag så har jag varit på Swensens, ätit mycket god glass. Åkte dit med en trehjulings taxi, va där med mamma och lillebror. Jag åt mest glass och är sjukt mätt, men det är bara så gott. Sen har jag köpt en t-shirt som man kan ha med tights och ett skärp, faktist jätte fin tycker jag. Min lillebror har köpt 5 pokemon filmer :O Haha kär? Fast om jag ska vara ärlig så är det rätt kul haha x) Ha suttit och kollat på 2, tog en paus och kom ner hit och skrev i bloggen. Min lillebror sitter vid andra datorn och gör massa pokemon ljud, han är pinsam -.-" + så sitter han och tittar på pokemon. Ikväll ska jag titta på ett pogram så jag kommer inte att komma ner hit igen. Om 7 dagar är jag hemma i Sverige, ni som har saknat mig, så gulliga ni är hihi :) Nej nu ska jag ta och lägga ut lite bilder, va lugn det är inte mycket den här gången ;)









Slutar med en familjebild (:

Svar

M om Platinum:
Me love två klänningarna högst upp och conversen och gladiator skorna! Vad kostade det ?!

Svar: hehe förlåt men jag minns inte :$ men det var i alla fall inte dyrt :)
+ det är inte converse även fast det ser ut som det, men det är exakt samma modell :D


Anonym om En lista:
jag undrar hur många besökare du får varje dag ? (A)

Svar: jag får mellan 30 - 50 besökare varje dag :) faktist rätt så stolt

En lista

Brukar du komma i tid: Oftast inte xP
Vad hade du i din mun senast: Nudlar "mama"
När mår du bra: När jag delar skratt med vänner
När blev du fotad senast: Jag satt nyss och tog kort på mig själv (aa)
Hur känner du dig nu: Uttråkad
Kan du laga mat: Nej :$
När och varför grät du senast: Dagen innan jag skulle åka till Thailand, satt och chatta med Benan på msn och vi sa att vi skulle sakna varandra fett mycket och då börja jag gråta :'(
Var det pinsamt att svara på det: Haha nej
Hade du en bra kväll igår: Ehm ja
Din favoritdryck på morgonen: God morgon juice, fast det finns ju inte här i Thailand x)
Vad ska du göra i sommar: Sommaren har ju börjat, har redan åkt till Thailand. Ska oxå åka till grönan, uppträda på ung08, bada och umgås med vänner.
Är du nöjd med ditt liv: Faktist, har allt jag behöver
Vad vill du jobba som: Helst frisör, vill öppna egen salong med nån kompis :)
Har du tråkigt just nu: Ja, det är därför jag gör den här listan :O
Vad gör livet värt att leva: Familjen och dom äkta vännerna
Vad i livet ångrar du: Ingen aning, ingenting typ
Är du musikalisk: Vad det nu innebär så svarar jag ja
Vad lyssnar du på för musik: För det mesta rnb
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Va?
Är du bortskämd: Kanske
Är du trött: Lite
Vad gör du imorgon: Vet inte
Vad pluggar du: Hatar att plugga -.-"
Vad tycker du om fötter: Haha?
Är du smart: Jag tycker det, men jag tror inte dom andra tycker det x)
Vad har du på dig: Ett babyrosa linne från gina tricot och ett par vita shorts
Är du aktiv i skolan: Nej, men ska börja bli det när skolan börjar
Vad saknar du: Mina vänner där i Sverige :(

Din första:
Piercing: Öronen, sen naveln
Bästavän: Josefina, vad jag saknar henne
Pris: I en modelltävling
Sport: Dans, det är det ända jag gått på
Husdjur: Kanin
Semester: Det måste varit Thailand
Konser: Åh gud, det minns jag inte
Kärlek: Det var nog Kevin

Favorit:
Film: Beverly Hills Chihuahua
Program: Hannah Montana
Musik: Gabrielle - Survive
Drink: Champis
Kroppsdel (på kille): Ögonen och läpparna
Sport: Dans
Plagg: Ouff allt :O
Skola: Ingen skola är min favorit?
Bok: Läser inte

Just nu:

Äter du: Ingenting
Dricker du: Ingenting
Ska du: Gå in på pea
Lyssnar du på: Ingenting
Väntar du på: Att nån ska logga in på msn 
Tittar du på: Vad jag ska skriva

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller kyssar: Kyssar
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Snygg mage
Busig eller lydig: Busig

Tråkigt för en dag

Idag så gör jag ingenting. Ingen är inne på msn heller, men inte konstigt, det är ju bara morgon där. Igår tog jag ett bad i poolen här på hotellet med mamma och lillebror. Faktist rätt kul, vi satt och käka vid poolen oxå. Beställde cocosnöt, me love it! Det är bara att passa på eftersom i Sverige finns det inte. Mamma är på tempel med sina kompisar, orkar inte följa med för hon blev tvungen att åka typ 5 på morgonen? Ofta att jag äns orkar vakna -.-" Jag ska åka till grönan med min sunshine victoria den 20 när jag kommer tillbaka, den dagen ska hon oxå slagga hos mig hihi. Gud vad jag saknar henne! Har så tråkigt så har lust att göra en lista :O Haha men tack för ert besökandet och kommentarer, är rätt stolt med min blogg. Man får ju bra statistik :) Men puss på allihoppa, love ya <3


Central Plaza

Jag är vrålhungrig så jag skriver snabbt. Na'Gai (mammas kompis) kom och hämta mig och mamma vid hotellet. Vi åkte till Central Plaza, det är nästan som Platinum fast det är jätte dyrt där. Men vissa saker va billigt eftersom det var rea. Jag har köpt en kort kofta och 3 par jeans som jag kommer använda i sverige under vintern.








Koh Samui

I torsdags 2/7: Kom vi fram till Samui. Åkte med plan till Surat, sen blev vi hämtade av P'Boll (min syssling) och P'Koy (min sysslings tjej). Dom tog med sig Nang'Opor (P'Bims barn = min syssling), så stor hon har blivit kände knappt igen henne, såg henne sist när hon var några månader. Men vi åkte med båt över till Samui, kom fram klockan 8 på kvällen. Hälsade på några släktingar vid djuraffären, dom jobbar där, sen åkte vi till hotellet och tittade på mitt favorit program "buang hong". Direkt efter decka jag.
             

I fredags 3/7: Blev det lite bad i poolen utanför vår balkong. Sen klockan 1 så åt vi med en släkt, men jag var inte så hungrig och det var sjukt varmt :O Sen va jag hos frisören och typ mjukade mitt hår, jag vet inte vad det heter på svenska men ni får se bild sen. Nu är mina slitna toppar i alla fall borta och jag har slutat platta håret, behöver knappast. Vaknar med ett rakt hår, fattar inte, i Sverige så sticker mitt hår ut hit och dit. Men det är ju bra att jag slipper platta nu i alla fall. Lite senare på kvällen så var jag på bio med P'Boll, P'Koy, P'Bim och mamma och såg Transformer 2. Det roliga va att jag satt bredvid P'Boll och P'Bim, när jag vänder mig och tittar på dom så ligger båda och sover, jag satt och dog av garv. Men filmen var sjukt bra, vet inte om den har kommit ut i Sverige, men om den har det så säger jag bara att ni måste se den.
          

I lördags 4/7: Va jag och hjälpte P'Bim och P'Koy med att ta hand om hundar. Duscha dom och sånt, men det gick inget vidare för mig. I rummet fick man ha skyddskläder, det luktade inte så gott i rummet och det va skit varmt. Höll på svimma (?) Istellet gick jag med mamma och P'Boll och åt mat vid vattenfallet. Där träffa vi min pappas kusin, han äger det hotellet vi bodde i så vi fick det billigt. Jag, mamma och min lillebror gick sen till vattenfallet och tittade lite. Folk badade och det var jätte fint. Själv doppade jag i fötterna. När vi kom hem så badade vi lite vid stranden, det var stora vågor, min lillebror drunka några gånger haha. Sen gick vi upp och badade lite i poolen.
         

I söndags 5/7: Bada vi på morgonen, morgonpigg (?) Vakna typ varje dag klockan 7, vet inte varför. Min lillebror sitter alltid och spelar wii på morgonen så jag blir oftast väckt av han. Efter badet stannade vi typ bara uppe på rummet, vi gick ingenstans. Jag satt och spela wii med min lillebror. På kvällen däremot så åkte vi till Lotus med P'Boll, P'Koy och P'Bim. P'Bim hade med sig Nang'Opor, hon va helt vild i bilden. När musiken va på så dansa hon, haha som om hon vore på konsär, hon är bara 1 år. Så jävla söt, hon påminner mig om min lillkusin. Jonathan, han har typ flyttat till Thailand hörde jag, har inte träffat han på länge. Vi käkade på restaurangen mk, sen gick vi och handlade lite saker. Har köpt en sak till Benans familj hihi ^^ (Titta på bilden, fett tjocka :O)


I måndags 6/7: Var vi på Samui Island Tour. En minibuss hämtade oss framför hotellet och lämnade oss vid båtarna. Vi åkte båt till en ö, kommer inte ihåg vad ön heter. Vi fick gå upp för massa trappor, det var jobbigt, lite träning i benen. Vi fick titta på havet inne, asso det havet som är innanför massa berg. Och man kunde titta på havet utanför bergen oxå, det var ganska fint utsikt. Sen fick vi gå lite längre ner för att titta på fiskar och andra saker, såg några svarta bollar som har taggar i vattnet, vet inte vad det heter men det såg rätt roligt ut haha :P Sen kom vi ner till stranden igen och det var sjukt varmt. Sen skulle vi paddla och det älskar jag, mamma visste inte hur man paddla haha. Innan vi skulle paddla var det en kille som sa att jag var söt hihi :$ Han sa till vår guide att ta hand om mig, min mamma sa att jag var supermodell -.-" Whatever, men det gick rätt bra för oss, mamma tyckte sen det var roligt, man fick oxå lite träning i armarna. Vi paddlade ut nånstans, sen kom vår båt och hämtade oss. Vi åkte till en annan ö, vi skulle få dyka och titta under vattnet. Men vattnet var inte så bra för det var dammigt under vattnet så man såg inget. Så jag, mamma och min lillebror badade bara fritt. Jag gick upp från vattnet, jag vet inte vad jag skulle göra och det var några killar som tittade på mig. Mamma såg det och hon hörde att dom prata om mig. Så min mamma sa till dom att hon kommer ta betalt för tittandet, haha hon är fett rolig. Men vi gick upp sen och tvättade av oss och det var en kille till som flörtade lite med oss, haha helt sjukt. Vi satt och drack cocosnöt, det är mycket godare än i sverige för i sverige är dom konstiga, om man får säga så :P Sen var det att bege sig hemmot. Jag, mamma och min lillebror fick en skada på foten. En sten hade rivit oss i havet så guiden fick tvätta våra sår, haha det roliga va att alla 3 fick på foten, till och med under foten :P En minibuss hämtade oss vid båtarna och lämnade oss vid hotellet. Det var rätt roligt men mamma sa att nästa gång ska bara jag och hon gå för min lillebror spydde hela tiden, till och med när vi paddla, han kan inte åka nånstans långt för han har värsta åksjukan. Vi alla va trötta efter dagen, tog en dusch och sen gick vi och la oss.
                         

I tisdags 7/7: Var vi nere vid stranden och badade. Vi va där ganska länge och jag har blivit brun! Asso jag har faktist blivit skit brun, man ser min bikinilinje och det är helt vitt haha. Passar på att bli brun, på vintern kommer jag ändå bli vit igen. Asso inte lika vit som svennarna men jag blir så blek på vintern tycker jag. Jag saknar Vickan och Samme fett mycket, det är typ dom jag pratar med mest. Sen saknar jag att skratta med Rodde och så saknar jag dansen, faktist längtar jag till att dansa. Jag har köpt en sak till fritidsgården, en sak till Vickan och sen sak till Benans familj. Ska faktist ta och köpa nått till Samme och Rodde oxå hade jag tänkt mig. Menmen, efter att vi varit nere i stranden så gick vi upp till poolen. Jag badade inte så länge för jag orkade inte. Jag, mamma och P'Bim åkte och köpte löshår till mig. Det började bli kväll så jag och mamma gick i marknaden bredvid vårt hotell, har köpt en keps till mig och lite filmer. Skulle leta efter nått till Kibbe men jag hittade inte det jag letade efter, men jag vet vad jag ska köpa till han så jag hittar det säkert innan jag åker tillbaka till Sverige.

I onsdags 8/7: Var jag hos frisören från klockan 11 till 6. Jag färgade mitt hår och slingade det, det tog timmar. Men det blev i alla fall bra. Om man vill vara fin så tar det sin tid och jag orkade i alla fall vänta i 7 timmar. På kvällen gick jag på bio igen. Med samma personer som jag va med innan, vi såg på "wong kam lao". Haha så jävla rolig den va, det är en komedi. Älskar killen som har huvudrollen, han är så jävla rolig och är jätte känd. Namnet Mam, han är så jävla roligt, han spelar i andra filmer oxå. Det finns en film som heter "tom yam gong", det är en action film men Mam är med i filmen så det gör filmen rolig. Skrattade från hela början av filmen till slutet, det är inget märkvärdigt med filmen, det är bara massa skämt som får folk att skratta. Föresten så somna P'Bim igen, HAHAHAHAH!
  

I torsdags 9/7: Fick jag gå upp lite tidigare än vanligt, jag och mamma skulle på tempel så P'Boll och P'Koy hämtade oss. Många thailändare brukar be till budda, det är nått bra som min mamma verkligen gör ofta. Hon gör det varje natt när vi är i Sverige. Vi gick sen och åt lunch hos en släkt, jag har så många släktingar så jag vet knappt vad alla är till mig :O Huset bredvid bor oxå en släkt till mig, min farfars mamma bodde där, hon blev 98 år, hon dog, men min farfar hann och träffa henne innan hon dog. Det var som om hon väntade på han, lite sorgligt ska inte skriva om det här. Klockan 12 kom P'Oil och hämta mig, det är min frisör. Hon skulle sätta på löshåret på mig, det tog 3 timmar. Men jag är jätte glad för mitt hår nu. Det håller i 2 lr 3 månader, det beror på hur jag tar hand om det. Lite senare på kvällen åt vi mat hos våra släktingar, som en hejdå middag eftersom vi skulle åka hem till Bangkok dagen efter. Jag såg oxå på mitt favorit pogram som nu är slut "buang hong". Älskar tjejen som spelar huvudrollen, hon är modell, jätte fin, min förebild. Jag tycker thailändska filmer är bra, fast alla är exakt likadana. Om ni tittar på dom så kanske ni förstår. Vi åkte hem sen till hotellet, det blev sovdags för vi skulle åka från hotellet klockan 9 på morgonen.
            

I fredags 10/7: Åkte vi hem till vårt hotell i Bangkok. P'Boll och P'Koy lämna oss i Surat, jätte snällt av dom. Det blev övervikt för våra väskor så vi fick betala 100 baht. Inte så dyrt som jag trodde innan. Min farmors kompis fick övervikt förut 10 kg, hon fick betala 10 000 baht. Fast då skulle hon åka hem till Sverige. Nu har jag skrivit om allt jag gjort i Samui, kunde inte blogga i Samui för internet där var fuckt up, hade inte heller tid. Jag undrar faktist om ni har orkat läsa allt det här, HAHA! (Bilden på ödlan, såna små ödlor finns det överallt i Thailand, usch!)
      

Svar

martina om Khon Kaen:
bor du där i khon kaen? :)

Svar: nej, men några av mina släktingar bor där :)

Kaotu om Khon Kaen:
är dina födäldrar från khon kaen?

Svar: nää, min pappa är från samui och mamma är från prä. Det är bara min mormor och en av mina mostrar som bor där.

Svar

g om Platinum:
vart nånstans i thailand köpte du det? :)

Svar: bangkok (:

Khon Kaen

Hej sötnosar, saknat mig?
Driver. När jag loggade in på bloggen så såg jag massor med kommentarer, massor och massor, några dåra. Fick en jätte gullig kommentar av samme och jennifer, jag saknar er oxå <3 Men tycker ni inte att jag är riktigt duktig som nu har laddat upp alla bilder som jag inte hunnit med, snacka om att det tar tid, timmar! Men det gjorde jag för bloggens skull. Är skit hungrig men ska berätta lite kort om mina 2 dagar i Khon Kean. Jag har varit där och hälsat på släktingar, det var nog ett tag sen dom såg mig. För varje år får jag komplimangerna - så fin hon har blivit, så stor hon har blivit, hon har blivit så lång, hennes kropp är precis som en modell, hon har vuxit upp fett mycket. Haha typiskt sånna jag får höra från alla vuxna. Först trodde jag att mormor och mina släktingar bodde helt udda, som en bonde. Trodde inte att det fanns stan i närheten lr nånting, knappt ett bra badrum fanns det -.-" Men stan fanns lite längre bort som tur, va hos frisören så dom tvättade och fönade mitt hår. I tisdags så åkte vi runt med bilen överallt i stan typ, köpte saker hit och dit, stannade här och där. Haha fast mamma och mina mostrar tillsammans blir fett roliga :P Sa jag att jag var i stan? När jag är i stan är det alltid shopping, när jag ser nått så måste jag ha det och jag lyckades få 3 klädsplagg, haha. Jag har faktist inte så mycket att skriva om, ska ta och ladda upp lite bilder som jag fick med. Sen ska jag upp och äta för är skit hungrig. Imorn åker jag med planet till Koh Samui, en ö där mina släktingar oxå bor. Stannar där i 8 dagar, kommer säkert finnas dator att kunna blogga på. Vi syns där, kärlek till alla söta läsare!

Det jag köpte där:
  

Bilder från Khon Kaen:
              
Klockan här är nu 20:59