Ska sova nu

Godnatt bloggen! ♥

Ska ta och sova nu, är fett trött. Bloggar imorn när jag har vaknat. Pusspuss!


Från förra året, i skansen


Snackar med Wari

Tjosan! ♥

Just nu ligger jag i sängen och snackar med Wari på msn. Innan så låg jag vara på madrassen i vardagsrummet och tittade på teve. Gud så slö jag är, har inte äns duschat. Men ska duscha imorn på morgonen istället för känner mig bekvämare då. Ska fortsätta att snacka med Wari på msn. Pusspuss!


Mitt hår just nu, ser ut som en riktig häxa


Hemma från träningen

Hejsan! ♥

Nu är jag hemma från träningen. Har käkat mat och mammas äppelpaj, yummi. Ska titta lite på teve nu, sen hoppar jag in i duschen. Pusspuss!


Jag just nu


Till träningen

Tjosan! ♥

Har träning idag klockan 5 så ska börja röra mig om 10 min. Jag håller just nu på att laddar upp Idre bilder på facebook. Men jag bloggar igen när jag kommer hem. Pusspuss!


Jag just nu


Tagen från Hb

Här är lite fler bilder från Idre resan


Hb hackar lök tror jag (?)


Där sitter vi och spelar kort


Cynthia, Patricia och jag


Hb och Patricia blev jätte duktiga på att åka skidor så fort :P


Liften


Penda, Carro och jag på backen


Jag och Patricia åker ner för backen :P


Hb :)


Där åker Hb, jag och Patricia ner för backen :D


Cynthia :)


Jag och min bebbi, ingen aning vad vi håller på med


Där tvingar Kibbe oss att laga tacos x'D


Andis och Hannes, naaaw va söta :P


PÅSKLOV!

Hejsan! ♥

Nu är det PÅSKLOV! Visst är det härligt? Kommer slippa lektionerna ett tag. Sen efter påsklovet så kommer jag ha prao i 2 veckor på en restaurang som heter Brasseriett Södermalm i rosenlundsgatan med Patricia. Nice va?

Idag så har skoldagen varit chill. Klockan 8 gjorde jag provet och det gick bra. Klockan 9 så tittade vi på film, bröllopsfotografen. Den var dålig enligt mig, det var en svensk film :O Ni måste erkänna att svenska filmer inte är så bra. Efter filmen hade vi lunch och efter lunchen gick vi tillbaka till våra klassrum. Då fick vi våra prao papper och så fick jag ett häfte där jag hade omprov i organisk kemi för andra gången -.-" Åh typiskt!

Nu är jag i alla fall hemma, det var jätte svårt att säga hejdå till min älskling "/ Han ska ju bort till åre imorn och vara där ända tills på fredag nästa vecka. Gud vad jag kommer sakna han :( Men nu ska jag titta lite på teve och ta det lugnt eftersom är väldigt förskyld. Pusspuss!


Jag just nu


Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Egentligen börjar jag klockan 9, men måste vara i skolan klockan 8. För då ska jag göra provet med dom andra som inte heller gjorde provet i fredags förra veckan. Idag måste jag till skolan för min älskling har mitt busskort, han fick låna den igår när han skulle hem. Ska börja röra mig mot skolan nu. Pusspuss!

 
Dagens outfit


Pluggar fortfarande politik

Godnatt bloggen! ♥

Sista inlägget för ikväll. Sitter fortfarande och pluggar politik och kan faktist en hel del, bara jag inte glömmer det imorn. Men ska gå och tvätta bort mitt smink och borsta tänderna, sen ska jag gå och lägga mig i sängen och plugga lite mer. Bloggar imorgonbitti om jag hinner, har inte hunnit med nån outfit, ska fixa till det. Pusspuss!


Jag just nu


Klar med tvätten

Hejsan! ♥

Nu har jag tvättat klart mina kläder. Nu måste jag fortsätta plugga på politik. Har ju provet imorn. Får väl blogga sen då. Pusspuss!


Här får ni en bild på nästan hela M.A.D, tagen för nån vecka sen


Idre resan

Jag har inte berättat om min skidresa till Idre än. Måste säga att det är en av det bästa jag varit med om. Jag hade det så himla kul där borta och vill tillbaka dit. Jag bodde i alla fall i nybodastugan med Kibbe och dom stora, måste erkänna att nybodastugan var mycket roligare än forellstugan. Vi åkte skidor och gjorde massa andra skoj. Kibbe har filmat oss när vi åker och sånt och jag skulle vilja ha dom så jag kunde visa dom, för dom är väldigt roliga :D Speciellt när jag ramlar och när Filip Åberg inte kan göra kaffe och när Penda åker skit sakta ner för backen. Haha den här resan kommer jag aldrig att glömma. Måste säga tack till Kibbe som har tagit med mig på den här resan och tackar oxå alla andra roliga människor som var med!

Här får ni några bilder från min kamera


Jag och Cynthia på bussen påväg dit


Vi är påväg till vår stuga med alla våra väskor


Vi har oxå alltid det kul vid matbordet ;D


Dom hade kul :)


Första dagen, här skulle vi precis gå ut och åka skidor


Jag och Pattis uppe på liften


Penda och Carro hade ritat på Nidal medans han låg och sov xD


Yerko fett tjock :D


Morgon frukost


Här var det då jag, Penda och Carro tappade bort Kibbe och dom


Snyggt Andis ;)

Ska be Kibbe om bilderna och videoklippen sen. Kommer att lägga det hära inlägget på kategori Idre 2010. När jag fått fler bilder och videoklipp så kommer jag att publicera dom i samma kategori.


Klar klippt

Tjosan! ♥

Nu har jag klippt mig klart. Det blev lite kortare eftersom blev tvungen att klippa bort det slitna och så klippte jag luggen lite kortare. Nu ska jag sluta platta mitt hår och låta mitt hår växa långt. Ska byta om till mjukisar nu eftersom klockan 6 måste jag ner till tvätten. Pusspuss!


Jag just nu


Ner till frissan

Hellu! ♥

Klockan 16.30 så har jag en tid då jag ska klippa mig. Jag ska klippa mig här i ringen, min mammas kompis är frisör. Ingen aning hur det kommer bli, är lite nervös. Gillar inte att klippa mig, är rädd för att det ska bli fel -.-" Får visa bild sen när jag kommer upp. Pusspuss!


Jag just nu


Tisdag

Hejsan bloggen! ♥

Imorse hann jag inte blogga för att jag vaknade försent. Jag hade 30 min på mig att vakna och fixa mig. Men kom ändå i tid.

Idag på förmiddagen så jobbade vi med budget och på eftermiddagen jobbade vi med ord som man skulle översätta. En ganska chill dag.

Nu är jag hemma med min älskling. Vi skulle plugga tillsammans, då ska vi plugga och inte göra annat. Har so prov imorn så måste plugga nu. Pusspuss!

Bilder från idag


Guldfisk <3 Kinderägg 2010






Jag och Patricia på lektionen


23:53

Godnatt bloggen! ♥

Sista inlägget för ikväll. Jag kom hem klockan 10. Har fått hjälp med so av Kibbe, ganska snällt. Kan faktist lite grejer nu, får plugga mer imorn. Jag stannade kvar i nyboda tills det stängdes. Sen har jag varit hemma och fixat mig till sängs.

Jag satt sen och vikte mina kläder och då rensade jag bort några jag inte ville ha. Hittade en tunika som jag typ aldrig har använt från thailand, tyckte inte axlarna var så fina så klippte om dom till ett linne. Hihi nu är den ganska nice bara att jag måste sy ihop den på några ställen. Men nu måste jag sova för att orka vakna upp imorn. Pusspuss!


Jag och Patricia - våren 2009


Mot nyboda

Hejsan bloggen! ♥

Skulle egentligen till nyboda klockan 7 men glömde helt bort tiden. Ska dit i alla fall nu, Kibbe ska hjälpa oss att plugga i so :P Mig, Patricia, Pattis och Hb. Fast vet inte om alla ska dit, men Patricia ska i alla fall dit :) Ska gå nu. Pusspuss!








Jag just nu, haha bjuder


Älsklingen har gått

Hejsan bloggen! ♥

Min älskling drog hem för en stund sen. Sista dagen jag får vara med han innan påsklovet. Han ska nämligen åka bort under påsklovet en hel vecka, fan vad jag kommer sakna han :( Buhu! Ska sitta vid den andra datan nu och låta den här datorn laddas. Pusspuss!


Jag just nu


Måndag

Hejsan bloggen! ♥

Det är lagvecka idag så vi hade inga vanliga lektioner. Våra lektioner gick på att vi snackade om arbetslivet och sånt. Hur man ansökte till ett jobb och hur det gick till på intervju och sånt. Det var ingen rolig skoldag, blev bara så trött.

Efter skolan så följde min älskling med mig hem. Vi sitter här i sängen nu och mobbar varandra. Min älskling är ju ganska mobbad :) Men det visste ni. Nu ska jag i alla fall vara lite med han eftersom jag inte kommer få träffa han under hela påsklovet. Pusspuss!




Vi just nu (:


8.45

Godmorgon bloggen! ♥

Hinner inte blogga så mycket. Min buss går 8.47, så ska ta på mig skorna nu. Ingen aning när jag slutar, bloggar i alla fall när jag kommer hem. Pusspuss!


Jag just nu


Lagvecka börjar imorn

Godnatt bloggen! ♥

Sista inlägget för ikväll. Jag har inte skrivit om Idre resan än, men ska göra det snart när jag har tid att ladda upp bilderna och de. Imorn är det lagvecka i skolan. Faktist ingen aning vad vi ska göra den här veckan som kommer. Vi får väl se imorn. Pusspuss!


Våren 2009


Ny design och header

Hejsan bloggen! ♥

Har gjort om min header, ganska enkel. Tröttnade på den gamla så ville bara byta så fort jag kunde. Har inte ändrat min design så mycket, har bara lagt till en ljusrosa bakgrund för det kändes så tomt när det var vitt. I alla fall, snackar med min älskling just nu via datorn. Så alla vet så är han sämst! Just det, det är han. Ska gå och ta bort mitt smink nu och byta om. Pusspuss!


Jag just nu


Samir har gått

Hejsan bloggen! ♥

Nu har min lilla Samir dragit hem. Vi har inte gjort så mycket, skrattat som vanligt. Haha har saknat hans konstiga och muppiga humor. Vad ska jag göra nu då? Ska nog in till vardagsrummet och titta på teve. Pusspuss!




Jag och Samme idag


Coming Soon

Hejsan bloggen! ♥

Jag och Samme har precis sett en skräckfilm som heter Coming Soon. Det är en thailändsk skräckfilm. Den var sjukt äckligt läskig, jag skrek och hoppade till haha xD Den är läskigare än Shutter thailändska versionen. Den får 5/5 av mig i betyg för att den var så läskig och i handligen får den 4/5. Jag rekommenderar filmen :)


du luktar bajs

/ samme

Förskyld

Godmorgon bloggen! ♥

Jag har precis vaknat, ligger fortfarande kvar i sängen. Jag är helt förskyld :S Usch gillar inte att vara förskyld. Idag ska jag vara med Samme, gud vad jag har saknat han. Ska gå och göra frukost nu och strax göra mig i ordning. Pusspuss!


Jag och Samme - sommaren 2009


Pratar med älsklingen

Godnatt bloggen! ♥

Sista inlägget för ikväll. Just nu ligger jag i sängen och pratar med älsklingen. Fast nu har vi lagt på. Och nu snackar jag med Alex haha. Ska strax sätta på en film som jag kan somna till sen. Hörs imorn då, bloggar när jag har vaknat. Pusspuss!


Småbilder på mig 2008


Videoklipp från Dance Award

Jag filmade alla som deltog i Tyresö Dance Award, men jag kommer bara lägga ut dom som jag tyckte om. Varsågod!

Här dansar vi









Rensar kläder

Hejsan bloggen! ♥

Jag har tagit ut alla mina kläder från garderoben nu. Hade tänkt att rensa ut det gamla och ta in det nya. Jag är helt ensam hemma, det är läskigt att vara ensam hemma på kvällen tycker jag, i alla fall i min lägenhet -.-" Jag håller på att laddar upp videoklipp från Dance Award just nu. Medans det ska jag testa kläder och se vilka jag behåller. Pusspuss!




Jag just nu


Litet köp

När jag var i centrum så gick jag in på h&m och gissa vad jag gjorde där inne? Jag köpte en super fin kort jacka för 299 kr. Och så köpte jag en ny maskara och en ny kajal från lindex, dom har börjat sälja smink nu där.




Tandläkarbesök

Hejsan bloggen! ♥

Jag har varit hos tandläkaren nu, jag har små hål säger dom. Så om ett halvt år så ska dom kalla tillbaka mig och se om hålet har blivit större, så dom säger att jag ska hålla mig borta från godis och läsk x)

Efter tandläkaren så träffade jag mamma i centrum. Gick runt lite och sen så satt vi och käkade glass på ben&jerry's. Jag kom hem för en stund sen, ska titta på teve nu. Pusspuss!






Jag just nu


Godmorgon

Godmorgon bloggen! ♥

Nu har jag vaknat. Idag klockan 12.30 så har jag tandläkarbesök, oh no me don't like. Sen när mamma slutar jobbet så ska vi umgås lite eftersom vi inte gjort det på länge. Just nu sitter jag och tittar på teve, ska gå och göra frukost nu. Pusspuss!


Jag just nu


Nästa vecka, bättre uppdatering

Hejsan bloggen! ♥

Imorse försov jag mig och missade 2 lektioner, men jag gick sen på dom 2 sista lektionerna. Skönt att komma tillbaka till skolan och träffa vännerna, men det var skönare att vara borta i Idre. Efter skolan så gick jag och min älskling hem till mig. Idag har vi varit tillsammans i 1 månad, och jag älskar han fortfarande lika mycket! Sen klockan 5 har jag haft träning och nu ligger jag bara och tittar på teve. Är skit trött, har knappt duschat än.

Nästa vecka så ska jag bättra min uppdatering. Nu i helgen måste jag ta igen det jag har missat när jag har varit borta i Idre. Vi får se hur mycket jag hinner blogga, pusspuss!

Hem ljuva hem

Hejsan bloggen! ♥

Har kommit hem från Idre nu, gud så snabbt det gått. Ville inte komma hem än, hade så kul där. Men får berätta mer sen, måste sova nu eftersom måste till skolan imorn tidigt på morgonen. Bloggar imorn, pusspuss!


Idre 21/3 - 25/3

Hejsan bloggen! ♥

Jag kommer inte blogga när jag är här uppe i Idre så vi hörs på torsdag när jag kommer hem, pusspuss!


Tyresö Dance Award 2010

Hejsan bloggen! ♥

Eftersom jag ändå inte är trött än så kan jag ju lika gärna blogga. Tyresö Dance Award i år var faktist kul, förra året så missade jag en hel del pga att jag fick jobba som dörrvakt typ hela tiden. Det var battle, uppträdandet och tävlingar. Jätte kul att se och vara med, jag och min grupp var ju oxå med och tävlade. Jag kom hem för ungefär en timme sen och nu ska jag lägga ut lite bilder som jag tog, fast tog inte många. Sen har jag filmat alla deltagare, fast kommer inte kunna lägga ut dom nu, lägger ut dom i alla fall senare. Pusspuss!


Såhär börjar våran mix, vi är "gatubarn"


Jag och Frida =)


Karima, Frida, jag och Yasemin

 
Jag och Karima haha


Jag och Rodde :P


Fredag - sista dagen

(Inlägget skrevs igår, glömde publicera det)

Hejsan bloggen! ♥

Min skoldag var skit tråkig idag även fast jag var fett glad, min älskling var sjuk :( Skoldagen har varit fett kort men ändå så har den varit seg. Efter skolan så kom jag hem, fixade lite grejer sen drog jag till nyboda och mixade med Rigo och Patricia. Sen så hade vi träning, som tur blev mixen klar idag.

Nu är jag i alla fall hemma, är skit trött. Imorn är det Tyresö Dance Award, nån som ska komma? Jag måste i alla fall vara där 12 och jobba. Sen uppträder vi nångång runt 9 på kvällen eftersom det är då grupptävlingarna börjar. Annars börjar allt klockan 3 och klockan 3 är det battle 2 on 2.

På söndag asso i övermorgon så ska jag på skidresa till idre. Kommer vara borta i 4 dagar. Ska samlas klockan 9 på morgonen så kommer inte alls ha tid till att blogga för kommer vara sjuk trött. Men kommer förmodligen blogga på bussresan nångång, och när jag är framme där.

Men imorn kommer jag inte ha tid alls till bloggen, kommer vara borta från morgon ända till natt. Sen på söndag morgon kommer jag vara så trött så jag kommer inte hinna blogga, och jag kommer säkert somna på bussen. Men jag bloggar när jag har tid, pusspuss!

Jag och Patricia på en lektion (igår)








Jag och Anwar på en idrottslektion (idag)







Torsdag - ingen tid

Hejsan bloggen! ♥

Som ni ser så har jag inte alls haft tid till att blogga.

Skoldagen har varit lång men ändå ganska chill. Inget speciellt har hänt, allt var typ som vanligt. Efter skolan så kom jag hem, käkade och drog sen direkt till träningen. Vi har tränat i 3 timmar. Nu är jag i alla fall hemma. Har skit ont i mina ben. Orkar inte duscha nu så ska duscha imorn på morgonen.

Som ni ser så är min uppdatering väldigt låg, typ ett inlägg per dag. Asso det är så stressit senaste veckan. Träning varje kväll, orkar inte duscha på kvällen så duschar nästa dag på morgonen. Och så är det efter skolan, kommer hem äter, hinner inte blogga, måste dra till träningen. Så har det varit nu den här veckan.

Men min uppdatering kommer säkert bli bättre, hoppas jag. På söndag åker jag till idre med centrumskolan i 4 dagar. Skit nice och dagen innan är det Tyresö Dance Award som ni borde komma på :) Aja, imorgonbitti kan jag vara säker på att jag inte kommer hinna blogga. Det kommer bli på kvällen jag kommer kunna blogga, typ den hära tiden. Vi ses, lovar att allt kommer bli som vanligt igen sen, pusspuss!


Onsdag - stress

Hejsan bloggen! ♥

Den här dagen har varit väldigt stressit, har inte hunnit blogga under hela dagen.

Imorse försov jag mig och jag hade 40 min på mig att äta, sminka mig och ta på mig kläderna och hinna till idrotten, som tur så hann jag. Jag var på alla lektioner innan lunchen, sen blev jag inte på humör så gick aldrig på dom lektionerna efter lunchen.

Klockan 5 hade jag träning till halv 7. Men vi fortsatte att träna till 8. Jag kom hem för ett tag sen. Nu är jag inte på humör längre så det här blir sista inlägget för ikväll. Godnatt, pusspuss!


Här kom det upp en gammal bild på mig


23:05

Godnatt bloggen! ♥

Måste sova nu. Måste vakna upp klockan 6 eftersom jag börjar klockan 8 imorn, måste oxå hinna duscha på morgonen. Bloggar imorgonbitti om jag hinner, pusspuss!


Gammal bild på mig och Dannis


Tisdag

Hejsan bloggen! ♥

Idag i skolan så hände ingenting speciellt. Hade engelska redovisning idag, man skulle redovisa om sina länder. Jag, Jimmy och Patricia redovisade om Kongo på engelska, och jag suger på engelska! :O Menmen.

Efter skoldagens slut så chillaxade jag i skolan med min älskling, sen mötte jag mamma halv 4 i centrum. Klockan 4 så gick vi på s-mötet. Vi pratade om det som hade hänt, det var blablabla hit och blablabla dit.

Sen klockan 6 så hade jag träning till klockan 9. Vi grattade Martha för att hon vann Juste Debout i Paris. Det är en danstävling, om ni undrar mer om det kan ni googla på det. Hon och Nicki vann ju streetstar så dom fick fortsätta tävlingen där i Paris. Men nu ska jag titta lite på facebook och sen sova, kanske hinner skriva ett litet inlägg till innan jag somnar, pusspuss!


Martha, lite blommor och choklad till henne :)


Vi snackade lite om bland annat Dance Award


Gruppbild på allihopa + Kibbe


Några bilder från i helgen

Orkar tyvärr inte ladda upp alla bilderna.













Dom får duga, pusspuss!


Dagens outfit & facelook

Hejsan bloggen! ♥

Imorse hann jag tyvärr inte slänga ut min outit & facelook så hade tänkt att ni ska få den nu. Sen får jag blogga om min dag senare på kvällen efter träningen eftersom jag måste plugga min matte läxa nu. Hörs sen, pusspuss!


Dagens outfit


Facelook


Igår kväll

Godmorgon bloggen! ♥

När jag kom hem från träningen så var jag så jävla trött. Så jag la mig i sängen och tänkte "vila" mina ögon, men då råka jag somna. Just nu sitter jag med blött hår inne i vardagsrummet och tittar på teve. Ska börja sminka mig nu. Bloggar sen om jag hinner, pusspuss!


Måndag

Hejsan! ♥

Var precis med min älskling. Idag så har skoldagen varit som vanligt. Inget speciellt roligt har hänt. Efter skoldagen så gick jag och min älskling hem till mig. Fast nu har han dragit. Åt precis middag, gud fick så ont i magen. Ska ha träning snart som börjar klockan 6. Så bloggar mer efter träningen, pusspuss!


Jag och Adrian nere vid vallen


Haha Wojtek och Filip


Dagens outfit & facelook

Godmorgon bloggen! ♥

Idag börjar jag min skoldag klockan 9 och slutar 15.10. Jag har vaknat, käkat frukost och fixat mig färdig. Asso idag känner jag mig extra fin, ni har väl oxå känt att ni haft en fin dag och ful dag?
Min buss går 8.47 så ska börja ta på mig jackan och sånt alldeles strax. Jag bloggar om min dag när jag kommer hem, pusspuss!


Dagens outfit


Facelook


Utan rubrik

Hejsan! ♥

Jag kom hem för ett tag sen från donken. Jag, Emma och Lollo har varit där och käkat. Vi har snackat och skrattat förfullt. Sen när vi skulle ta bussen hem så körde den bara förbi oss och vinkade åt oss. Då tänkte jag wtf? Ok den ska säkert bara köra runt. Den körde runt sen åkte den iväg, då tänkte jag är han seriös? Så vi fick gå hem i den kalla kylan. Just nu ligger jag i sängen och har huvudvärk :S Ska upp och tvätta bort mitt smink och borsta tänderna och göra mig i ordning, ska ladda upp lite bilder sen oxå. Bloggar sen, pusspuss!


Mot donken

Hejsan! ♥

Har kommit hem från att ha varit nästan överallt här i Sthlm bara för att sätta upp affischer om Tyresö Dance Award. Det har varit kallt och skojigt. Har nämnligen oxå besökt danskolor, coolt var det. Nu ska i alla fall jag dra till donken med Emma och Lollo. Ska typ möta dom nu i ringen. Bloggar när jag kommer hem, pusspuss!

Jag och Emma imorse



Veckan som kommer, och den som kommer efter

Hejsan bloggen! ♥

Ska berätta lite om veckan som kommer och den som kommer efter. Jag kommer inte kunna uppdatera så mycket pga att jag kommer att ha träning exakt varje dag tills Tyresö Dance Award kommer. Det är mycket saker nästa vecka som måste göras så kommer inte alls ha tid med bloggen.

Och veckan därpå så åker jag på skidresa till Idre så kommer vara borta i 4 dagar. Längtar så mycket, inte för att jag kan åka skidor, menmen. Jag kanske tar med mig min lilla rosa laptop så jag kan blogga där, får se om jag får låna internet först. För om inte jag har internet så kan jag ju inte blogga.

Så kommer den veckan som kommer och veckan därpå se ut. Idag ska jag åka med Barbara och sätta upp affischer. Har 20 minuter på mig att fixa mig nu så hinner inte blogga mer. När jag kommer hem så lovar jag att ladda upp bilderna jag inte lagt ut än. Hörs sen, pusspuss!


Gammal bild på mig och Dannis


Emma slaggar

Hejsan! ♥

Jag var först ute med Nathi, Anwar och Karima. Vi gick ut och gick runt och hade det ganska kul. Har faktist saknat mina små bebisar. Sen så drog Nathi och Anwar och då mötte jag och Karima Emma. Sen har vi mött Dannis, Sammy, Shady, Ibo och Sako. Och så har vi luffat nere vid bowlinghallen, men vi har oxå haft ganska kul. Sen kom Lollo lite senare. Och så har vi varit i området nära nyboda. Nu är jag i alla fall hemma och Emma ska slagga hos mig ikväll :) Orkar inte blogga mer, bloggar när jag vaknar, pusspuss!




Blöblöblö

Hejsan! ♥

Jag ska snart ta och hoppa in i duschen, orkar inte gå upp för att det är så kallt. Men jag ska vara med Anwar och Nathi, vet inte vad vi ska göra. Sen måste jag smsa Emma och se när vi skulle snacka. Aja, bloggar senare ikväll, pusspuss!


Jag och Daniella

Har nya bilder men orkar inte ladda upp dom nu, ni får dom senare


Jag lever

Hejsan bloggen! ♥

Förlåt för att jag inte har bloggat, har inte haft tid eller hunnit.

Igår så var skoldagen helt ok, tror jag. Minns inte så mycket vad som hände. Efter skoldagens slut så satt jag kvar i skolan och chillade lite. Sen följde jag, Karima, Jonas och Adrian med min älskling och klippte sig. Sen käkade vi på sibylla och flummade. Klockan 5 så hade vi träning, fast det var ett möte istället. Men vi tränade efter mötet, vi ska nämnligen uppträda på Tyresö Dance Award. Kom vet jag ;) Vi tränade från klockan 6 till 8 sen så satt jag kvar i nyboda med Karima, Adrian och Jimmy. Sen snackade jag med Sammy och Sako om lite grejer som har hänt som jag tyvärr inte kan ta upp i bloggen. Och sen så sov lilla Lollo hos mig, och vi käkade chips med dipp och tittade på film.

Idag så har jag varit i nyboda hallen med Lollo, Adrian och Bomba och kollat på när Nathi, Rodde och Anwar spelade handbollsmatch mot tyrold. Sen klockan 2 så hade vi träning igen och då dansade vi. Senare på kvällen ska jag typ ut och snacka med Emma och Filip. Får blogga mer sen, pusspuss!


Saknar min bebis :(


Dagens outfit & facelook

Hejsan bloggen! ♥

Såg på klockan att den var 7.43 så orkade inte springa ner till bussen då, tror ändå att jag redan har missat den. Min skoldag börjar klockan 8 och slutar 14.10. Jag vaknade klockan 6, käkade och fixade mig. Ska kolla nu när bussen kommer, eller så skippar jag den första lektionen och det är musik. Hörs sen, pusspuss!


Dagens outfit


Facelook


Tråk

Hejsan! ♥

Dom senaste dagarna har jag bara suttit inne och haft tråk, tråk och tråk. Jag har varit så jävla seg och inte pallat gå ut heller. Menmen, ska sova nu, börjar klockan 8 imorn, måste upp 6. Tss.. kommer dö! Orkar inte -.-" Ska kämpa mig upp, pusspuss och godnatt!


Torsdag

Hejsan bloggen! ♥

Min älskling kom till mig 9 på morgonen, jätte gulligt av han. Vår första lektion skulle vara no som började 9.40, men några sa att den var inställd men sen fick vi reda på att den inte var inställd så hälften av klassen var inte där. Sen så hade jag spanska men jag går fortfarande inte på mina spanska lektioner. Sen så hade jag svenska men då var jag på Waris lektion haha. Sen hade jag matte och sen iup. Den ända lektionen jag var på var matten.

Efter skolan så skulle jag och Karima ta bussen hem, men vi missade bussen 2 gånger, haha lyckad. Så vi satt med lilla söta Alex i centrum. Nu är jag i alla fall hemma och håller på och äter. Igår kväll så somnade jag helt plötsligt, var super trött. Men nu har jag ingenting mer att skriva om, bloggar sen, pusspuss!


Yeah

Hejsan! ♥

Jag har bara legat i sängen i vardagsrummet och varit inne på facebook och snackat med min älskling i 4 timmar. Jag har skit tråkigt just nu, ligger i sängen och smsar med Wari. Har ändå inget bättre för mig haha :D Men aja, vi får se om jag bloggar sen, pusspuss!


Onsdag

Hejsan! ♥

Kom hem för en stund sen. Skoldagen har varit väldigt segt idag. Idag på idrotten hade vi handboll och jag stod som målvakt! Jag som är så bollrädd. Sen har jag haft vanliga och tråkiga lektioner.

Kom hem för en stund sen. Har luffat ett tag i skolan. Har egentligen träning nu men ska inte gå. Mår inte så bra :S Ska byta om till myskläder och mysa mig framför teven, pusspuss!


Dagens outfit & facelook

Godmorgon bloggen! ♥

Börjar klockan 8 idag och slutar 15.20. Ska ta bussen som går 7.43 så måste gå nu. Bloggar när jag kommit hem, pusspuss!


Dagens outfit


Facelook


Emma och Geo

Hejsan! ♥

Kom hem för en liten stund sen. Jag gick ut och mötte Emma och Geo och var med dom. Vi köpte energi dricka och bullar så vi gick där ute på gatan som tjockisar och bärde bullar. Haha höll på kissa på mig, det kom människor så vi gömde bullarna, sen säger den ena vänster och den ena höger så jag gick som en idiot svängde hit och svängde dit, hahaha! Sen gick vi till nyboda och luffade där.

Nu är jag i alla fall hemma och jag har huvudvärk :S Känns som jag kommer att bli sjuk. Får se hur jag mår senare på kvällen och imorn på morgonen. Nu ska jag i alla fall skriva vidare på msn, pusspuss!


Anwar spelar gitarr

Här är ett video från igår


Tisdag

Hejsan! ♥

Skoldagen har varit chill, känns inte som jag har gjort nånting alls på lektionerna :S Har inte använt en penna idag, haha helt sjukt. Vad har jag gjort? Bara läst och lyssnat på musik.

Kom hem för ett tag sen. Sitter i vardagrsummet och tittar på teve. Har faktist inget mer att blogga om, får blogga mer senare, pusspuss!


Dagens outfit & facelook

Godmorgon bloggen! ♥

Imorse tog jag en dusch och tvättade håret, nu är jag ren och färdig fixad. Börjar min skoldag 11.30 och slutar 14.10. Men har thailändska efter så slutar typ 3 eller 4 (?) Ska ta bussen som går 9.59 så måste gå nu, pusspuss!


Dagens outfit


Facelook


Måndag

Hejsan! ♥

Min bebbi har varit här så därför har jag inte kunnat blogga, vill ju inte vara osocial mot han.

Min första skoldag efter sportlovet har väl varit ok. Lektionerna har varit som vanligt och rasterna som vanligt. Inget speciellt har hänt faktist. Trist skoldag, fast no lektionen var inställd så det var nice.

Efter skolan så gick jag och Pålsson hem till mig. Jag behövde tydligen "motion" så vi gick hem till mig när vi egentligen kunde tagit bussen -.-" Inte för att jag bor så långt bort, men ändå xD Sen har vi bara myst och käkat kebabpizza. Hihi snackar med Wari just nu på msn, haha ganska rolig konversion :P Hihi bloggar sen, pusspuss!


Sammanträffande
Jimmy, jag och Karima hade liknande tröjor på oss idag xD


Sötisen Anwar kan spela gitarr


Dagens outfit & facelook

Godmorgon bloggen! ♥

Pigg och glad är jag. Har faktist saknat skolan, asso inte lektionerna då utan vännerna. Jag börjar klockan 9 idag och slutar 15.10. Bussen går 8.47 så ska börja gå ner snart. Bloggar när jag kommit hem, pusspuss!


Dagens outfit


Facelook

Om ni undrar varför mitt ansikte är vitare än kroppen så är det inte för att jag har vit puder eller nått sånt. På vintern blir mitt ansikte blekt så mitt ansikte är vitare än kroppen. Jag har ingen fondation, puder eller nånting.


23:27

Godnatt bloggen! ♥

Sista inlägget för ikväll. Måste ta och sova nu eftersom ska upp klockan 7, kommer jag verkligen orka gå upp så tidigt efter att ha segat mig i sängen på morgona en hel vecka (?) Aja bloggar imorgonbitti om jag inte försover mig, pusspuss!


Tyresö Dance Award 2010


Karima har gått

Hejsan! ♥

Nu har Karima gått, noooo! Och imorn börjar skolan, noooo!
Och jag har 2 matteläxor som fortfarande måste lämnas in och en hel bok at läsa ut innan skolan börjar. Kommer jag att hinna med det hära på en dag? Nää knappast. Aja bloggar mer sen, pusspuss!


The Exorcist

Hejsan! ♥

Jag och Karima har precis tittat på The Exorcist. Handlar om att en liten flicka får djävulen i sig. Faktist ganska creepy. Det fanns oxå vissa scener som var roliga som man garvade åt, eller om ni har lika torr humor som mig och Karima så kommer ni garva :P Handlingen får den 3,5/5 i betyg och läskigheten får den 3/5 i betyg.


13:27

Godmorgon bloggen! ♥

Vaknade för några minuter sen, Karima ligger fortfarande och sover.

Igår kväll så gick jag och Karima ner till kiosken och köpta chips, godis och coola. Sen tittade vi på film på min svarta dator. Vi tittade på 2012, Karima ville se den eftersom hon inte hade sett den. Sen tittade vi på Twilight New Moon och somnade till den.

Just nu snackar jag med min älskling. Ska logga in på facebook nu, pusspuss!


Karima slaggar

Hejsan! ♥

Sen förra inlägget har jag inte gått ut, det blev lite knas så blev tvungen att stanna hemma och reda ut det. Karima har i alla fall kommit och hon ska ju slagga hos mig inatt.

Just nu ligger jag i sängen och snackar med min älskling. Vilken tid som helst ska vi gå ut och köpa lite gott och sen kolla på film. Bloggar mer sen, pusspuss!


Dagens outfit & facelook

Hejsan! ♥

Nu måste jag börja gå mot Sako där Dannis väntar på mig. Jag kommer nog inte kunna blogga förän ikväll när jag kommer hem, och så ska Karima slagga hos mig. Vi hörs senare på kvällen, pusspuss!


Dagens outfit


Facelook


Fettomat (:

Godmorgon bloggen! ♥

Igår kväll så satt vi bara vid datorn. Sen snackade jag i telefonen med min älskling och hans kusin David :) Sen så lyssnade jag och Dannis på lugn musik och somnade.

Vi vaknade vid 12 och då gick vi upp och gjorde frukost. Vi gjorde pommes frittes och falukorv, riktigt feta. Äter skräpmat direkt på morgonen. Just nu ligger vi i min säng och lyssnar på musik, ingen aning vad vi ska göra idag men ikväll går vi ut i alla fall. Bloggar mer sen, pusspuss!


Fredags kvällen

Hejsan bloggen! ♥

Jag har precis kommit hem. Vi käkade ju på donken som middag och jag åt fett mycket :O Har gjort det dom senaste dagarna, ett tecken på att min mens kommer att komma snart.

Ikväll så har jag varit hos Moa tillsammans med Dannis, Edessa, Sammy, Shady, Ibo, Sako och Lollo. Och så blablabla orkar inte skriva vad vi har gjort, men vi har haft kul. Dannis slaggar hära och nu vet jag inte vad jag ska blogga mer om. Bloggar mer sen, pusspuss!


Jag lovar att jag beställde mer efter det hära :O


Sammy gangsta ;)


Sen tog han mig som gissla ;O


Jag och Ibo (:


Ibo käkar från kastrullen x)


Aw va söt Ibo är :D


Jag och Daniella, hon ser lite död ut på bilden men det gör inget :P


Jag, Ibo och Lollo

 
Jag och Ibo

Har fler bilder och massa videoklipp som jag tyvärr inte kan lägga ut.
Men ni får nöja er med dom hära :*


Mot donken

Hejsan! ♥

Jag och Dannis ska nu gå ut och hämta en grej hos Karima, sen ska vi upp till Dannis och hämta hennes busskort och sen ska vi åka iväg mot donken. Senare vet jag inte vad vi ska göra, vi får höras sen, pusspuss!




Dagens outfit & facelook

Hejsan! ♥

Dannis är nu påväg hit och jag har precis gjort mig i ordning. Vi ska snacka så jag får blogga mer sen, pusspuss!


Dagens outfit


Facelook


Dålig bloggning

Godmorgon bloggen! ♥

Åh så dålig jag har blivit på att blogga, jag har nästan glömt bloggen helt. Ska bli bättre på att blogga från och med idag.

Igår kväll så hade jag tvätt från klockan 3 - 6. Sen så var jag hos Pappa en liten stund med Natta. Sen resten av kvällen har jag suttit och laddat upp gamla bilder på facebook.

Just nu ligger jag i sängen med 2 bärbara, på den svarta håller jag på laddar upp videoklipp på facebook och den här rosa håller jag på och bloggar ifrån. Idag så ska jag träffa Dannis, vi ska snacka lite. Så ska väl börja fixa mig så jag inte blir seg sen. Lovar att blogga mer sen, pusspuss!


Jävla fettosar


Badat färdigt

Hejsan! ♥

Har precis badat färdigt. Ska smörja in mig med kräm sen ta på mig kläder. Idag så kommer jag nog inte vara ute, har tvätt klockan 3. Får blogga mer sen, pusspuss!


Bild från badet, hihi


11:47

Godmorgon bloggen! ♥

Igår kväll så låg jag och smsa med min älskling (Pålsson) och min slav (Lucas) tills jag somnade. Dom ringde och väckte mig oxå under natten bara för att jag inte svarade på ett sms -.-" Haha muppar.

Just nu sitter jag med min laptop i badrummet. Jag ska ta ett bad. Det var längesen jag bada, brukar annars bara duscha. Jag bloggar mer efter badet, eller så kanske jag bloggar under tiden jag sitter i badet. Haha vem vet, hörs sen, pusspuss!


Blablabla

Hejsan! ♥

Hade faktist ingen aning vad rubriken skulle heta. Efter det förra inlägget jag skrev så har jag absolut inte gjort nånting, förutom att vara inne på facebook. Jag har ingenting att göra så ska sätta på min andra dator och titta på film. Har inget bättre för mig, pusspuss!


old picture'


Onsdag - dålig uppdatering

Hejsan! ♥

Jag har inte haft nån tid alls till att blogga.
Idag så har jag i alla fall varit med Pålsson, Karima och Jonas igen. Vi har .. ja myst. Sen hade vi träning klockan 5. Sen chillade jag, Karima och Adrian i gårn efter. Nu är jag i alla fall hemma. Ska hitta nått att käka. Har ingenting mer att blogga om så jag bloggar mer ikväll, pusspuss!

Bilder från igår




Bilder från idag




Inte så många bilder. Ska försöka att bli bättre på att ta bilder från dagen.


Hos pappa

Hejsan! ♥

Just nu är jag hemma hos pappa. Idag har jag ju varit med Pålsson, han kom tidigt till mig på morgonen. Så vi har myst och väntat på Karima och Jonas. Sen vid ett kom Karima och Jonas till mig och då var alla vi 4. Vi gjorde inget speciellt faktist, tiden gick så fort.

Sen gick jag till nyboda och snackade med Kibbe om hur vi skulle vilja att fritidgården skulle se ut och vad man skulle kunna göra, eftersom nyboda ska läggas ner. Aja nu är jag i alla fall hemma hos pappa och väntar på att få ett sms från Karima. Bloggar mer sen när jag kommer hem, pusspuss!


Älskling här

Godmorgon bloggen! ♥

Min bebbi är här hos mig, han kom för ett tag sen. Klockan 1 kommer Karima och Jonas så då hittar vi på nått skoj. Sen ska kanske Karima oxå sova hos mig ikväll, mys =) Kommer inte blogga under tiden jag är med dom nu så bloggar mer ikväll, pusspuss!


23:49

Hejsan! ♥

Jag har städat mitt rum och just nu håller jag på bäddar sängen. Min älskling kommer till mig imorn tidigt på morgonen, sen kommer Karima och Jonas hit oxå vid ett. Nice kommer det bli. Ingen aning vad vi ska göra, men säkert ha det kul. Jag kanske bloggar ett till inlägg innan jag går och lägger mig. Nu ska jag smsa med min slav (Lucas) och snacka med Karima på msn och min älskling, pusspuss!


Bjuder haha


Ute och åkt

Hejsan! ♥

Inget skönt väder alls, bara slask och slask. Usch hatar slask! Vi har åkt runt i Nacka och sattit upp affisher om Dance Award. Det tog 2 timmar :O Och vi besökte typ 3-4 ställen bara. Sen åkte vi till Älta och där var det stängt, och så blev det sent så vi hann inte mer.

Jag och Emma drog sen upp hit till mig och käkade. Men nu har hon dragit. Sen har Pim varit här och hämtat sina nycklar. Men nu har hon oxå dragit. Pappa har flyttat hit till ringen nu porten bredvid. Vill gå och hälsa på han men orkar inte nu eftersom mina skor är helt blöta. Nu har jag faktist inget mer att blogga om, får blogga senare, pusspuss!






Jag och Karima från New Style


Dagens outfit & facelook

Hejsan bloggen! ♥

Idag ska jag dela ut och sätta upp affisher om Dance Award lite överallt med Barbara. Så måste gå nu eftersom vi skulle träffas klockan 3 i nyboda. Bloggar när jag kommer hem, pusspuss!


Dagens outfit


Facelook