Mitt inlägg (rubrikbrist)

Hejsan! ♥

Jag har varit på Pride Paraden med Gabbi och Tiara. Sen så gick vi runt i stan, åkte till Skärholmen och åkte sen tillbaka till stan. Sen kom vi hit till Tyresö och luffa lite, var med Edessa och Hazal kortis och nu är jag hemma. Btw. så har jag tagit jätte många bilder idag!

Nu ska jag packa väskan för jag ska sova hos Tiara med Gabbi. Först ska vi vara ute lite och ta ett kvällsdopp. Imorn så ska jag åka in till stan på dagen och shoppa loss! Har fått 1000 kr, 500 av pappa och 500 av mamma. Sen halv 6 har jag träning. Så imorn så kommer jag inte att blogga på hela dagen, så är det när det är sommarlov.

Jag kommer tyvärr inte att hinna lägga upp bilderna nu. Får göra det imorgonkväll. Ni får ha det så jätte bra!


Kärlek till er alla <3


Dagens planer + outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så ska jag på Praid Paraden. Man firar typ homosexuella, det är det jag fått veta i alla fall. I år blir det min första gång, ska bli spännande. Kommer att ta massa bilder! Men ska stänga av datorn nu eftersom ska åka snart. Vi får höras när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit


Kvällens låt

Jag ska nog ta och sova nu eftersom ska upp klockan 10. Ska på praid festivalen, missade förra året så tänker inte missa i år. Får blogga mer sen när jag vaknar, hoppas bara på att jag vaknar i tid så jag hinner.

Godnatt bloggen! ♥

Masha - Hate To Be This Way


Åh ..


Saknar


Fredagen

Hejsan! ♥

Idag så har jag varit på ett jam, och ska faktist på fler för det var rätt nice där :) Det var battles och så, fast det är inte min grej att gå upp och battla x) Suger på det haha! Men det fanns jätte grymma dansare där.













Sen när battlet var över så åkte vi in till stan. Vi var där ett tag för att äta och sen så åkte vi till Skarpnäck. Där träffade vi José och Gabbe, det var ett tag sen. Sen så kom Kevin, Benny och Daniel oxå. Ja det var ganska kallt ute eftersom det blåste så vi hann inte göra så mycket.































När vi kom tillbaka till Tyresö bestämde jag och Gabbi oss för en promenad. Så vi gick en kort promenad tillsammans, snackade och så och sen drog båda hemåt. Ja, det har varit en lång dag idag. Nu är man hemma i sin varma sköna säng!


Just nu


Ok då ..

.. jag går väl till det dära house jammet. Frida och Gabbi lyckades övertala mig. Annars har alla andra försökt men jag har aldrig orkat. Dom är här nu så ska dra nu. Pusspuss!


Just nu


Made

Godmorgon bloggen! ♥

Ligger i sängen och tittar på Made som är på MTV. Fast just nu är det reklam. Jag har faktist ingenting att blogga om, ingen aning heller vad jag ska göra idag. Men nu kommer Made igen så ska titta på det nu.


Jag och lillebrorsan (Vincent) på brorsans (Wassins) födelsedag


Alice i Underlandet


Kanske lite efter med att se den här filmen. Jag laddade ner filmen för ett tag sen men har aldrig haft orken för att se den. Men imorse bestämde jag mig för att se den och den var ganska bra. Handlar om att Alice trillar ner i ett hål och hon hamnar i världen som kallas Underlandet. Betyg: 4/5


Varit ute med Daniella och Ibo

Hejsan! ♥

Jag har varit ute med Daniella. Vi har gått runt lite, sen så mötte vi Ibo och var med han. Vi hämtade pengar hos mig för att köpa kakor. Men ica i ringen hade stängt så vi blev tvugna att gå till centrum, men det var bara 5 min kvar tills det skulle stängas så vi sprang. Tänk er att jag och Daniella sprang för att köpa kakor, haha fett tjocka. Vi åt upp kakorna och sen gick vi hem till mig.











Nu har Daniella dragit hemåt så nu ligger jag bara och ruttnar. Hade tänkt att byta om och tvätta bort sminket nu. Känner mig oxå redan trött.


Just nu


Daniella här

Hejsan! ♥

Jag har varit med Cynthia. Vi tittade på filmen Fame eftersom hon inte hade sett den. Det var typ det vi hann och göra eftersom hon blev tvungen att dra till centrum och träffa sin mamma.











När hon gick så gick jag hem till pappa. Hälsade på min släkting som kom från Thailand imorse. Vilket bra välkommsväder Sverige har då. Var där bara ett tag, sen så mötte jag Daniella nere vid porten och nu är vi hos mig. Eftersom det regnar så har vi inte så mycket att göra, vi hittar säkert på nått. Bloggar sen. Pusspuss!


Just nu


Cynthia här

Cynthia är här hos mig. Vi vet inte vad vi ska göra, men nått roligt hittar vi på. Kommer inte att sitta vid datorn så bloggar igen sen när jag är vid datorn. Pusspuss!


Just nu


Sovit riktigt djupt

Godmorgon bloggen! ♥

Här ligger jag i sängen och har sovit riktigt djupt eftersom jag inte hörde oskan och blixten under natten medans alla andra verkar ha hört det. Jag märker knappast när det brinner bredvid mig, tro mig det har faktist hänt förut.

Idag så är det inget fint väder alls, så vad kan man göra då?


Just nu - inget smink


Stay Alive


Dör du i spelet - Dör du i verkligheten.
Filmen är verkligen jätte bra och jätte spännande när man ser den. Den är värd att se, kanske inte jätte läskig men verkligen bra handling. Av mig får den i betyg 5/5.


Onsdagen

Hejsan! ♥

Jag har precis kommit hem. Jag har varit i alby med Adrian, Dannis, Rodde, Nathi, Tim och hans kompisar. Vi spelade lite volleyboll och badade. Vid 7-tiden så tittade vi på film hemma hos mig. En skräckfilm som heter Stay Alive, den var bra och spännande. Sen gick jag och Dannis ut och luffade runt lite.

Nu ligger jag i sängen här och bloggar, hade tänkt att tvätta bort sminket och byta om och så nu.


Just nu


Donken

Hejsan! ♥

Vi hade ingen träning idag så jag, Adrian, Cynthia, Dunja och Patricia gick istället till donken. Vi satt där ett tag och sen så rörde alla sig åt olika håll. Jag och Adrian drog hem till mig.

Här sitter vi i min soffa och väntar på Dannis. Vi ska till alby och bada, det var ett tag sen. Vi hörs när jag kommer hem. Pusspuss!


Vi just nu


Träning

Godmorgon bloggen! ♥

Klockan 11 så har jag träning, det är snart. Adrian knackade på mig nyss, vilken överraskning. Men nu ska jag börja gå så jag inte kommer försent. Bloggar när jag kommer hem. Pusspuss!


Vi just nu


Tisdagen

Hejsan! ♥

Jag har varit ute med Samme och Dannis. Vi har gått runt överallt och skrattat, sen kom Karima och Jonas och var med oss. Vi har varit vid centrum, vid forellen och vid andra ställen. Vid granbacken träffade vi Edessa och massa andra, dom körde brändboll så vi var med. Störningsjouren (stavning) kom och sa till oss att vi inte fick skrika så vi blev tvugna att köra viska leken, det var ganska kul för när man viskar nått så blir det ett helt annat ord i slutändan. Efter det började vi köra blindbock och vid 11 drog jag, Samme och Karima hemåt.

Det här blir nog sista inlägget för ikväll eftersom mitt internet inte funkar i mitt rum och jag orkar inte sitta här i vardagsrummet. Ska nog sätta på nån film och somna till den. Har träning klockan 11 imorn så måste upp tidigt, bloggar imorgonbitti om jag inte försover mig.


Godnatt bloggen! ♥


Ut med Samir och Daniella

Råttan och Mount Everest är hemma hos mig. Jag har precis fixat mig klart så vi ska dra ut nu. Pusspuss!


Vi just nu


Tänker

Varje gång jag tittar på mina gamla bilder och lyssnar på lugn musik så börjar jag alltid tänka. Tänker tillbaka på tiden, tänker på saker jag saknar. Då händer det ibland att tårarna rinner, hur mycket man än saknar det så kan man inte alltid få tillbaka det. Här är lite bilder på det jag saknar.














2 t-shirtar


Imorse kom mamma in med 2-shirtar som farmor hade köpt. Tack farmor!


Igår

Godmorgon bloggen! ♥

Igårkväll när jag skulle blogga så funkade inte mitt internet.
Men igår så var jag ute med Emma, Karima, Dannis, Tiara och Chama. Sen kom Rodde och vi fick hälsa på hans lilla hund. Sen drog jag, Emma, Tiara och Chama till bansjön. Var där liten stund bara sen åkte vi hem.

Idag ser det ut att vara ett fint väder, kanske det blir nått bad idag? :)


Förra året då vi badade i tyresö strand


Ut med Emma, Chama, Karin

Nu ska jag ut och vara med Emma, Chama och Karin. Pusspuss!


Just nu


Igår

Hejsan bloggen! ♥

Igår så var jag ute vid bansjön med massor. Ja vi hade småkul och så. På natten så hade jag ingenstans att sova, men jag fick sova hos Tim. Våra mammor känner varandra så hans mamma känner mig så det var nog lugnt. Hon var verkligen jätte trevlig och jag ska tillbaka dit för att hälsa på henne hehe :)

Jag är hemma nu. Sitter just nu och lyssnar på musik bara. Ska titta på lite teve nu och så bloggar jag sen.


Just nu


Drar ut

Ok nu måste jag skynda mig ut så hinner inte blogga nått. Pusspuss!

Dagens planer

Såhär blir det idag, jag stannar i alla fall inte hemma. Jag ska ut på kvällen och vara med Emma och säkert massa andra. Säkert dom som vi var med i förrigår, är inte heller helt säker. Men ska gå och platta håret nu eftersom mitt hår är helt krulligt.


Gammal bild


14:13

Godmorgon bloggen! ♥

Så sent jag brukar vakna nu för tiden. Sitter just nu och äter frukt och tittar på teve. Vet inte vad man ska göra idag, inte så speciellt bra väder heller. Vi får se vad som händer sen.


VKPD på stadsvandring förra året, gud vad små vi är där


Blixt

Ok sämst väder, vad hände med solen?
Det var en blixt ute nyss eftersom det lyste in i mitt rum, och så är det oska. Läskigt, men coolt. Haha lite störd nu, men jag tycker att det är fett coolt att se när blixtar slår ner xD Fråga mig inte varför haha.


En bild på mig och Pattis från förra sommaren


Sovit

Jag har bara legat och sovit på madrassen i vardagsrummet, är verkligen jätte trött. Det är ett jätte dåligt väder ute, det regnar. Jag har skärt mig i foten så kan typ ändå inte gå nånstans.


VKPD då vi hade mjölkrig haha


Glömde en film


Priscilla är förmodligen den snyggaste plugghästen i hela USA. Killarna blir som galna när hon kommer in i klassrummet, men hon har svurit dyrt och heligt att bevara sin oskuld till bröllopsnatten och sitter lutad över böckerna när alla andra festar. Men hennes rumskompis Naz har bestämt sig för att lära Priscilla släppa loss. Så efter en blöt natt vaknar Priscilla upp med ett vagt minne av att hon strippat inför hela skolan. Och att någon hade en videokamera! Hon måste få tag i filmen till varje pris! Betyg: 4/5


Senaste filmer jag sett


En kvinna från Japan åker till Chicago, USA. Hon har övernaturliga krafter och ska stoppa den onda anden Kayako som hemsöker en lägenhet. Den tredje amerikanska Grudgefilmen. Betyg: 3/5


Ett år efter en fruktansvärd och tragisk olycka träffas sex väninnor för sitt årliga äventyr. Denna gång ska de undersöka grottor i en av avlägsen del av Appalacherna. Djupt nere i grottorna är olyckan framme igen då ett stenblock faller ner och blockerar utgången. Ingen vet att de är där och det visar sig att dem inte är ensam i grottan. Betyg: 5/5


Sarah lider nu av enorma psykiska problem och har mist talförmågan.
Tydligen ska ett räddningsteam ta sig till grottan för att hitta överlevare, vilket resulterar i ännu en mardröm. Betyg: 5/5


Det händer att själen efter en människa som har dött, är så ondskefull att vägen till himlen är stängd för den. Istället tvingas den till en ändlös vandring i gränslandet mellan världarna på ständig jakt efter en ny kropp att ta i besittning. Och ibland lyckas den. Betyg: 5/5


Katie ska ta studenten och är oskuld. Hennes största dröm är att ha sex med Ryan Lambert som dock vägrar ha sex med en oskuld. Detta inleder en natts jakt på första sexpartnern för Katie så att hon till slut kan få sin drömprins. Betyg: 1/5


När den unga flickan Sams pappa dör får hennes elaka styvmamma Fiona ta över cafet, huset och Sam. Där tvingas hon att jobba och blir kallad för "Caféflickan" i skolan. Samtidigt chattar Sam oavbrutet med en kille från hennes skola som kallar sig för "Nomad". På höstbalen stämmer de träff och det visar sig vara skolans populäraste kille. Betyg: 5/5


Matthew fastnar i hissen med en tjej som han blir blixtförälskad i. Han somnar i hissen och när han vaknar är hon borta. Nu måste han hitta henne. Betyg: 3/5


Igår / Idag

Hejsan bloggen! ♥

Nu är jag hemma, har precis varit på träningen. Igår så var jag på nån badstigen i trollbäcken tillsammans med massa folk. Lärde känna några av Tiaras killkompisar som var jätte trevliga.

Idag på träningen så var jag inte med, jag har skärt mig i foten så kunde inte dansa. Har rengjort det med alsolsprit nu och det svider. Så ligger bara här i vardagsrummet nu och chillar.


Cissi, Emma och jag förra sommaren i skrubba


Slaggar hos Emma

Jag ska ut nu och vara med Emma, Chama, Hb, Tiara och Karin. Sen slaggar jag hos Emma. Imorn så har jag träning kl 11 så jag kommer att blogga efter min träning, när min träning slutar vet jag inte. Men vi hörs imorn och ha en trevlig kväll. Pusspuss!


Jag just nu


Ingen utgång

Jag har bara legat och tittat på en videorulle då jag och brorsan var små. Haha skrattar! Tänk att man en gång har varit så liten. Aja, idag blir det nog ingen utgång för mig. Eftersom jag är sjuk så är det nog bra att stanna hemma en dag, har träning imorn oxå. Ska istället ligga och titta på filmer som jag har på datorn.


Förra året i vintras då jag, Hb och Emma tittade på Paranormal Activity


14:49

Godmorgon bloggen! ♥

Oj vad klockan är mycket, man kan inte heller säga att jag har sovit ganska länge eftersom jag sov ganska sent. Ute så blåser det, alltså ingen sol då. Har ingen aning vad jag ska göra idag, inte bada i alla fall eftersom vinden är kyligt. Jag ska i alla fall upp och äta nått nu eftersom jag är ganska hungrig.


En bild från förra sommaren då vi bakade kladdkaka hos Patricia


Till er läsare

Nu på sommarlovet så har min uppdatering varit ganska dålig, men ni måste förstå, det är sommarlov och dom flesta av er läser knappast bloggar. Så jag kommer uppdatera bara när jag har tid och när jag orkar, för ibland kan jag vara riktigt trött och vill bara chilla. Men jag antar att ni förstår :)


Min bebis växer upp så fort ..


I'm sorry / Grönan igår

Hejsan bloggen! ♥

Förlåt för att jag inte har bloggat. Igår var jag på grönan med Jossan, Nathi och Rodde, sen kom oxå Erick. Vi hade det jätte kul. Vi gick in i spökhuset, jag var skit rädd så skrek typ för minsta lilla grej x) Och så fick jag hem 2 nyckelringar oxå. Nu ska jag bjuda på lite bilder från igår. Pusspuss!


















































































































Mobil sönder

Godmorgon bloggen! ♥

Jag och Jossan sitter just nu och äter frukost.
Min mobil e paj! Jag vet inte hur det har gått till, men den var avstängd när jag vakna så in väckarklocka väckte aldrig oss. Vi skulle upp klockan 8 men gick upp halv 10 istället.

Aja, somsagt så ska jag på grönan idag med Jossan, Nathi och Rodde. Kommer vara där från öppet till stängt, vi får se om jag orkar blogga sen när jag kommer hem, om jag inte är för trött. Pusspuss!


Här får ni en slump bild på mig


Bagarmossen

Hejsan! ♥

Jag och Gabbi hade ingenting att göra så vi åkte till bagarmossen och träffade några av hennes kompisar som jag lärde känna. Trevliga och roliga. Vi stannade där ett tag sen så åkte vi hem, vi tänkte ta ett kvällsdopp i bansjön men sen orkade vi inte.

Just nu väntar jag på Jossan, hon ska slagga hos mig ikväll. Imorn åker vi till grönan med Nathi och Rodde. Nu har jag ingenting mer att blogga om, bloggar igen senare kanske, bara kanske, vi hörs. Pusspuss!


En gammal webb bild på mig och Jossan


Ut

Adrian och Cynthia kom förbi en sväng nyss. Nu ska jag och Gabbi dra ut och göra nått. Kanske är ute ända tills kvällen. Vi hörs ikväll. Pusspuss!


Adíos


19 Juli - skönaste sommarkvällen!

Hejsan bloggen! ♥

Igår så var det en riktigt skön kväll. Jag åkte aldrig till alby för jag behövde fixa lite grejer. Jag och Kevin åkte till bagarmossen för att möta Gabbi, sen mötte vi Viktor i gullmars. Vi har varit ute och chillat vid njupkärr, senare kom oxå Jocke, Jacob och "Lillen". Sen drog vi till bansjön och badade. Vi hade så kul så det slutade med att jag badade naken och Gabbi badade toppless x) HAHAHAHAHHAHAHAHAHA! Sen har jag och Gabbi varit ute hela natten. Ja, nu är jag i alla fall hemma, har duschat och gjort mig i ordning. Gabbi står och plattar håret just nu, jag bloggar igen snart vad vi ska göra. Pusspuss!








Jag och Gabbi just nu

- Min kamera är tyvärr sönder så har ingen kamera :(


Dagens planer

Jag har precis ätit klart. Jag ska dra till alby med några och bada :) Senare på kvällen ska jag vara med Gabbi, Kevin och Viktor. Vi hörs när jag kommer hem. Pusspuss!


:*


Vill färga tillbaka håret

Jag satt och kollade på mina gamla bilder och såg mitt fina ljusbruna hår då. Jag vill färga tillbaka till den färgen igen, men är inte heller helt säker. Funderar på att göra det innan skolan börjar. Vad tycker ni?


Träningsvärk i benen

Godmorgon bloggen! ♥

Ligger på madrassen i vardagsrummet och tittar på teve. Har träningsvärk i benen från igår, går helt snett känns det som haha. Har inget att blogga om just nu, bloggar igen senare. Pusspuss!


En bild från förra sommaren i Tyresö Strand


Gårdagens outfit


Alby

Hejsan! ♥

Jag har varit i alby med Jossan, Nathi, Rodde och massa fler. Vi har badat och spelat volleyboll. Jag måste sluta bada eftersom jag är sjuk, men det går inte att låta bli eftersom det är sommar. Efter vi varit nere i alby så åkte jag, Jossan, Nathi och Rodde hem till mig. Alla har dragit hem nu, för ett tag sen. Ni ska få min outfit i nästa inlägg. Pusspuss!

Bildbomb på mig och Jossan













Sista bilden bjuder vi på haha


Out

Hejsan! ♥

Jag kom hem från träningen för ett ganska långt tag sen. Men har inte kunnat blogga för har gjort lika saker. Men Jossan är hos mig och vi ska dra till alby nu. Ska möta Rodde och Nathi först, vi hörs sen. Pusspuss!

- Outfit får ni sen för hinner inte lägga ut den nu.


Träning

Godmorgon bloggen! ♥

Nu ska jag till min träning, vad vi tränar inför berättar jag sen för hinner inte nu. Börjar om 10 min, vi hörs när jag kommer hem. Pusspuss!


Här får ni en gammal bild på M.A.D Dance


Jag kan inte sova!

Jag svettas, har ont i halsen, är förskyld och så rullar jag här på sängen fram och tillbaka. Gud så jobbigt det är, speciellt när man har ont i halsen och är förskyld oxå. Får väl sätta på en till film och försöka somna till den.

Godnatt bloggen! ♥


Här får ni en bild på mig och mamma från förra året i skansen


Klänning utav mamma


Den här klänningen fick jag utav min mamma. Hon köpte den på gina eftersom den var på rea. Från 199 kr till 99 kr. Haha ganska bra faktist. Sista storleken som var min oxå ;)


Ute med Hb

Hejsan! ♥

Jag har precis varit ute med Hb. Vi gick runt lite och sen så satt vi vid min port och bara snackade om gamla tider. Det var skönt och man saknar det. Nu är jag i alla fall hemma, har inte visat min klänning än. Haha ska göra det nu. Pusspuss!


Den här dagen kommer jag ihåg som om det vore igår :)


Adrian har gått

Nu har Adrian dragit hemåt. Vi har inte gjort nått speciellt bara tittat på teve. Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Ja, har ingenting mer att blogga om. Jag vet, ska visa upp min klänning som mamma köpte till mig. Hihi bloggar igen snart. Pusspuss!


Jag och Adrian innan han drog


Springtur med Adrian och Angela

Hejsan! ♥

Jag har varit ute och sprungit med Adrian och Angela. Det har faktist inte varit jobbigt alls, det var bara skönt. När vi kom fram så hoppade vi i vattnet direkt, sen började det regna så vi sprang in i ett litet hus som vi nästan knappt fick plats i. Påvägen hem så stötte vi på en groda och en hjort, jag började skrika :P Haha vi har haft det roligt idag.

Adrian följde med mig hem sen och vi har käkat en hel pizza var. Han käkade upp hela sin pizza medans jag käkade upp halva, fett tjock han är :O Just nu sitter vi och tittar på teve. Jag bloggar mer senare. Pusspuss!


Adrian, Angela och jag efter vi hade badat


Hjorten


Ut och springa

Halv 4 så ska jag ut och springa med Adrian och Angela. Vi ska springa från nyboda till alby, när vi kommer fram till alby så ska vi ta ett dopp. Egentligen är det inte bra för mig att träna eftersom jag är sjuk, men ska ta det lugnt. Nu ska jag ta ett äpple och så hörs vi när jag kommer hem. Pusspuss!


Gammal bild från Angelas & Cynthias fest


Sjukling

Godmorgon bloggen! ♥

Usch, inte kul att vara en sjukling. Är helt genom förskyld och har lite huvudvärk av att snyta mig så mycket. Ser ut som att jag inte kommer kunna gå ut idag. Hatar det! Aja har inte så mycket mer att blogga om nu, bloggar igen lite senare. Pusspuss!




2 fläshiga bilder på M.A.D Dance


Kvällens låt

Nu ska jag sätta på en film och sova till den. Har blivit ganska sjuk så vill bli frisk så snabbt som möjligt. Vi hörs på morgonen.

Godnatt bloggen! ♥

Sterling Knight - What You Mean To Me


Fredag

Hejsan! ♥

Jag mötte Nathi och då gick vi till fotbollsplan och träffade Nando och dom. Dom spelade fotboll medans jag och Nathi små passade varandra. Sen bestämde vi oss för att åka till alby och bada så vi gjorde det. Jag borde egentligen inte göra det för är sjuk, men gjorde det ändå så dum som jag är. Nu ska jag byta om och lägga mig i sängen och mysa, bloggar sen. Pusspuss!


Just nu


Dagens outfit

Nu ska jag ut och vara med Rodde och Nathi. Sen kanske vi går till fotbollsplanen och spelar fotboll med Nando och dom. Fast jag kommer ju inte spela, haha. Vi hörs när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit


Home

Hejsan bloggen! ♥

Vill bara säga att jag kom hem för ett ganska långt tag sen. Håller på fixar mig just nu för ska ut. Bloggar på kvällen om min Liseberg-dag. Pusspuss!

- Bilderna från Liseberg har min pappas tjej så ska försöka få tag på dom.

Kvällens låt

Jag ska faktist sova nu, för jag måste upp klockan 5. Ska nämnligen åka till Liseberg, har typ aldrig varit där. Kommer att åka från Tyresö klockan 6, så jag vet inte om jag kommer hinna blogga. Men jag kommer inte stanna och övernatta där, åker hem direkt efter. Ni får ha det så bra, ni som har mitt nummer smsa mig för jag kommer sitta i bilen väldigt länge.

Godnatt bloggen! ♥

Sterling Knight - Hero


Alby

Hejsan! ♥

Idag så har jag varit i alby hela dagen, har varit där med massa möjliga folk. Nu är jag hemma, eller kom hem för ungefär en timme sen. Ska gå och tvätta bort mitt smink nu så vi hörs sen. Pusspuss!

Glömde ta bilder idag så bjuder på bilder på mig som jag tog nyss








Dagens outfit

Vi ska strax åka till centrum och möta Frida där, sen åker vi ner mot alby. Ska se när bussen går nu så vi hörs när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så ska jag till alby och bada. Borde egentligen inte bada för har blivit förskyld, men whatever. Min rosa kamera har gått sönder, vet inte hur. Så nu lånar jag mammas kamera. Jag har ingenting mer att blogga om så bloggar mer sen innan jag drar. Pusspuss!


Jag och Gabbi just nu


Gabbi slaggar

Hejsan! ♥

Jag har varit ute med Gabbi, vi har sett på coops live ;P Sen har vi bara ruttnat lite. Vi gick hem till mig sen och då kom Kolo oxå, vi tittade på Starstruck. Jag är kär! Men ikväll så slaggar Gabbi hära. Inger mer bloggande nu på kvällen, hörs på morgonen. Pusspuss!






Haha jag och Gabbi bjuder på dom


Outfit

Verkar som jag inte kan stanna hemma en kväll. Ikväll ska jag ut och vara med Gabbi. Ingen aning vad vi ska göra men vara ute i alla fall eftersom det är ett sånt skönt väder. Just nu sitter jag och väntar på att hon ska smsa att hon är klar. Här får ni min outfit sålänge. Pusspuss!


Outfit


Birka Paradise

Hejsan bloggen! ♥

Jag har kommit hem nu. Har haft det riktigt chill på båten. Förlåt för att jag inte bloggade på båten, men det gick inte även fast jag hade själva internet bredbandet med mig. Nu har jag ingenting mer att blogga om, ska ladda upp lite bilder från båten istället. Pusspuss!


Vårt rum


Utsikt


Jag och lillebrorsan


Vi vinkar till båten




Jag och mamma




Brorsan badar


Själv har man ju oxå badat


Ligger och solar nu


Utsikt


Jag inne i bubbelpoolen














Middag


Förrätten


Varmrätten


Efterrätten


Birka Paradise










Dricker slush




Jag, brorsan och mamma


Frukost




Utsikt


Oj vad det blåste


Brorsan spelar sån här grej som jag inte har nån aning om vad det heter








Lilla jag lyssnar på musik


Dagens outfit

Nu har jag fixat mig och packat väskan klar. Kommer vara borta på kryssningen tills imorn. Jag kommer att blogga när jag är framme på båten. Kameran är förstås med. Nu ska jag åka så vi hörs när jag hamnar på båten. Pusspuss!


Dagens outfit


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så ska jag på kryssning med mamma och lillebrorsan. Vi ska åka i båten Birka Paradise mot Finland. Vi åker härifrån klockan 4. Jag kommer att ta med mig datorn så att jag kan blogga. Men när jag hamnar i Finland så kommer jag tyvärr inte kunna blogga. Nu måste jag in i garderoben och se vad jag ska ha på mig, bloggar senare. Pusspuss!


Just nu


Spanien vann VM-Guldet

Vanligtvis så brukar jag inte vara så intresserad i fotbollen, men nu tittade jag på sista matchen mellan Holland och Spanien. Spanien vann VM-Guldet. Grattis om det är det man nu ska säga. Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink, bloggar sen. Pusspuss!


Just nu


Alby

Hejsan! ♥

Idag så har jag varit i alby med Ronja, Jimmy och Frida. Det har varit riktigt varmt och vi har badat. Sen åkte jag till ringen och då träffade jag Emma och Chama så var med dom en liten stund. Kom hem för ett tag sen, sitter just nu och tittar på fotbollen med mamma. Här får ni lite bilder från idag. Pusspuss!


Det här var det vi köpte


Jag masserade Jimmy


Frida masserade Ronja


Vattenpipa


Jag och Frida


Dagens outfit

Nu ska jag ta bussen och möta Ronja i centrum istället. Vet inte när jag kommer hem men det blir säkert på kvällen. Måste gå nu, bloggar när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så ska jag åka till alby med Ronja :) Jag ska möta henne här i ringen klockan 2 och så ska vi köpa lite gott med oss dit. Ska gå och byta om nu, bloggar mer sen. Pusspuss!


Just nu


Klockan 10 - 12

Hejsan! ♥

Vid klockan 10 så gick jag ut och mötte Gabbi, Kolo och Aline. Sen har jag varit ute till klockan 12. Vi har bara varit ute, gått till donken, gått tillbaka. Just nu tittar jag på film, hade tänkt att ladda upp lite bilder från igår och idag nu. Pusspuss!

Bilder från igår


Jag och Nathi


Jag och Aline


Jag och Kolo


Jag, lite av Kolo och Aline


Nathi och Gabbi


Jag och Adrian


Där sitter lilla jag och äter kex :)


Haha snyggt


Nathi har på sig min och Alines bh x)


Kolo gjorde flätor på mig :D

 
Ego

Bilder från idag


Jag och Gabbi i min hiss


Jag och Gabbi igen


Här kommer vi från att ha badat


Puss


 

Sist jag och Gabbi


Home

Hejsan! ♥

Kom hem för ett tag sen, har precis tagit en dusch. Igår så var jag i alby och så sov jag hos Gabbi. Idag så var jag först i alby och sen var jag i flaten. Sen har det inte hänt så mycket mer, ska titta på teve nu. Laddar upp bilder från igår och idag sen. Pusspuss!


Just nu


Hos Gabbi

Hejsan bloggen! ♥

Igårkväll så slaggade jag hos Gabbi. Nu är vi färdigfixade så vi ska dra till alby. Vi hörs ikväll när jag kommer hem. Pusspuss!


Tog bara nån bild från Gabbis dator


Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så ska jag och Gabbi åka till alby och bada. Vet inte när jag kommer hem men bloggar när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit


Torsdagen

Hejsan! ♥

Idag så har jag varit i alby med Yadasht, Jimmy, Ronja och Frida. Vi har badat och chillat. Sen åkte jag och Yadasht till ringen och mötte Gabbi och några till. Vi skulle hyra film och köpa lite gott. Vi tittade på 2 filmer hos Gabbi och sen drog alla. Ikväll slaggar Gabbi hos mig så kommer inte att blogga mer ikväll, hörs imorgonbitti. Pusspuss!

Bilder idag från alby


Lilla jag i vattnet


Jimmy, Ronja och Yadasht på bryggan


Yadasht skvätter vatten på mig -.-"


Jimmy försökte fiska upp mig -.-"


Jimmy, jag, Yadasht och Ronja


Yadasht leker cool


Jag, Jimmy och Yadasht vid hopptornet


Jag och lilla Yadasht :)



Jag och Gabbi just nu


Dagens outfit

Jag ska möta Yadasht i ringen snart och sen ska vi möta Jimmy, Ronja och Frida. Sen drar vi ner till alby tillsammans. Bloggar när jag kommer hem, det kanske blir efter jag varit hos Gabbi. Pusspuss!


Dagens outfit


Glass

Sitter just nu och äter glass och tittar på teve samtidigt. Vet inte när jag ska dra hemifrån, väntar tills nån smsar. Bloggar igen senare. Pusspuss!


Me <3 Twister


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så ska jag ner till alby igen och bada. Sen på kvällen så ska jag hem till Gabbi eftersom hon har ordnat en filmkväll hemma hos henne. Jag ska typ möta Adam i ringen klockan 1. Så ska byta om nu, bloggar snart. Pusspuss!


Just nu


Lillebrorsan

Ikväll sover lillebrorsan i mitt rum, han vill tydligen inte sova i vardagsrummet. Aja, ska vara snäll och låta han göra det. Ska titta på lite film nu och sen sova, bloggar igen sen innan jag går och lägger mig om jag nu inte somnar framför datorn som jag alltid gör. Pusspuss!


Right now


Alby

Hejsan! ♥

Idag så har jag varit nere i alby hela dagen. Vi har badat och paddlat. Kom hem för ett tag sen, tittar just nu på fotbollen. Har ingenting mer att blogga om, bloggar sen. Pusspuss!


Ego

 
Jag och Nathi :D


Dagens outfit

Alldeles strax ska jag dra till alby, ska först äta lite. Jag vet inte hur länge jag stannar där, kanske till kvällen. Bloggar sen när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så är det ett ganska varmt och fint väder, passar bra till att bada ute med vännerna. Haha det är just det jag ska göra. Ska åka till alby och bada idag. Vet inte när men snart, ska bara vila lite. Bloggar igen sen då. Pusspuss!


Right now


Tisdagen

Hejsan! ♥

Mitt internet har varit ganska knäppt idag så har inte kunnat blogga så mycket. Men jag har tittat på film och städar mitt rum. Har inte orkat gå ut. Tänkte åka till alby och ta ett kvällsdopp men orkade inte sen. Nu ska jag fortsätta att kolla på film. Pusspuss!


Jag just nu


Gröna Lund

Godmorgon bloggen! ♥

Igår så var jag på Grönan med Dannis, det blev bara vi 2. Men träffade Amanda och hennes lillasyster där och så träffade jag Pim där. Det finns inte så mycket att skriva om, istället ska jag ta tiden och ladda upp massa bilder vi tagit idag. Pusspuss!

Det kan förekomma ganska fula och knäppa bilder som vi kommer att bjuda på



 



 







































 



 













 

 





















 









 



 

 













































HAHAHAHAHAHA! Dom här videosarna bjuder vi på ;)




Mot Grönan

Ska åka till Grönan idag och kommer vara där hela dan tills det stänger. Kommer att åka dit med Dannis, senare kommer Valli och Chama. Hinner inte blogga mer för måste gå nu. Pusspuss!

Söndag

Hellu! ♥

Råkade somna igår när jag skrev det hära inlägget. Igår var jag ute hela dagen. På dagen var jag och badade i alby med massa vänner. Senare åkte jag till ringen och mötte några andra vänner. Sen senare på kvällen vid halv 12 så åkte jag, Hb, Emma, Gabbi, Patricia och Kolo dit och då hoppade jag, Hb och Gabbi i vattnet. Det var skit varmt, varmare än på dagen. Jag kom hem vid halv 2 och skrev det hära inlägget men råka somna. Ska gå och äta frukost nu och börja fixa mig eftersom ska till Grönan. Pusspuss!



Valli, jag och Aline + Adrian bredvid


Aline fett gay :)


Min lilla rooompaaa ;)


Min underbara kropp


Jag och Aline har kul på Anwar


Adrian och Nathi


Ronja :)


Jimmy


Adrian fett söt :D


Anwar homo :)


Nathi rasist :)


Jag då, ok skit ful men whatever


Angela :)


Där ligger jag och solar, i bakgrunden står Aline på Anwars rygg


Ut

Godmorgon bloggen! ♥

Om inte pappa hade ringt mig så skulle jag nog ligga och sova nu. Men ska dra ut till alby nu och bada lite. Sen ska jag till vallen och titta på när Rodde har sin fotbollsturnering. Vi får höras ikväll och då bloggar jag om filmerna vi såg. Pusspuss!


Ok fuck face men jag bjuder


Alby

Hejsan! ♥

Idag så har jag varit i alby hela dagen. Har badat och spelat volleyboll. Har varit där med ganska många så orkar inte rabbla upp alla namn. Jätte skönt i vattnet och jätte skönt väder. Men det blåste mycket när vi spelade volleyboll så det blev dåligt när vi spelade.

Jag har duschat och fixat mig. Ikväll blir det filmkväll med övernattning hos mig. Det är jag, Patricia och några till som sover över. Vi kommer ha det mysigt så kommer inte att blogga under kvällen :) Vi hörs senare. Pusspuss!


Varissa <3 Jordgubb


Jag och Edessa


Frida :)


Jag och Edessa hade chokladkrig :D


Haha Ronja :D


Jimmy och Nick :)


Rodde och Nando :)


Där bär dom in Rodde i vattnet x)


Dagens outfit

Nu ska jag dra, hörs när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så ska jag åka till alby och bada. Det blir säkert många som ska dit idag. Men jag ska möta Jimmy och några här vid ringen klockan 1 :) Ska äta nu så jag hinner. Bloggar igen sen innan jag drar. Pusspuss!


Igårkväll


Skansen

Hejsan! ♥

Idag så har jag varit i Skansen med mamma, brorsan och Dannis. Det var kul, men det slår inte Thailands Zoo ;) Vi bestämde att nästa år när jag åker till Thailand så ska Dannis få följa med, hoppas bara på att det blir av nu.

Efter vi varit i Skansen så åkte jag och Dannis till alby. Där var vi med Nathi och Adrian och spelade volleyboll. Sen badade dom och självklart kunde inte jag bada. Ville oxå bada eftersom vattnet var fett skönt.

Har inget mer att blogga om. Förresten så har mamma köpt en ny teve till mig ^^ Hihi. Pusspuss!

































































































Det har tagit så jävla långt tid för mig att ladda upp bilderna. Det var pga att mitt internet eftersom den hoppa ut och in hela tiden. Skit jobbigt men äntligen är jag klar så varsågod!


Dagens planer + outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så ska jag till Skansen med mamma, brorsan och Daniella :) Vi kommer att åka vid 11 och komma hem vid 4. Efter vet jag inte vad jag kommer göra, vi får se sen vad jag kan hitta på. Vi ska åka snart så måste skynda mig att borsta tänderna så jag inte missar det. Hörs sen när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit
Jag vet att mina ögon ser trötta ut, men jag har inge smink.


Godnatt

Nu måste jag ta och sova. Ska upp ganska tidigt för att åka till Skansen imorn. Ska dit med mamma, brorsan och Dannis :) Ska försöka att hinna blogga imorgonbitti.

Godnatt bloggen! ♥

- Mitt internet är så segt så orkar inte lägga upp nån bild eller nån låt.

Alby

Hejsan! ♥

Jag har varit i alby med Dannis, Samme, Nathi, Rodde och Erick. Jag, Dannis, Samme och Nathi gick upp för albybacken medans vi väntade på Rodde och Erick. När dom kom så spelade vi volleyboll, jag har blivit lite bättre på det i alla fall xD Jag har kommit hem och jag har käkat en hel kebabpizza för mig själv. Ska hämta melon i kylen nu, hihi. Pusspuss!


"Tänk dig att du är en tandkräm" WTF?


Dannis och Samme gick upp för hela backen

 
Nu är jag och Nathi påväg upp x)


Nu är vi uppe :)


Såhär ser det ut häruppe


Där kommer Dannis och Samme från några buskar, oj undra vad dom har gjort o.O


Samme, Dannis, Nathi och jag :)


Jag och Dannis, yeah :D


Jag mediterar haha x)














Bildbomb på mig och Dannis x)


Berg kan oxå vara söta xP Mount Everest <3










Här spelar vi volleyboll, det är fett kul :D


Anwar, Dannis, Samme

Anwar har gått och Dannis har kommit och Samme är påväg. Vi ska dra till alby nu eftersom Rodde och Erick är där. Så här får ni lite bildbomb på mig och Dannis som vi tog nyss x) Pusspuss!


















Fan vad GAY :D
Garyråtta / Samir


Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Snart kommer Anwar hit. Jag är färdigfixad som tur. Efter jag varit med Anwar i en timme tänkte jag dra till alby, men nu vet man inte om man ska dit pga vädret. Vi får se hur det blir. Anwar kan komma när som helst så ska sluta blogga nu. Pusspuss!


Dagens outfit


Shopping i Farsta

Jag var i Farsta och shoppade med mamma somsagt. Hälsade även på min moster och hennes lilla bebis. Hon är så liten! Och hon kallas för Sara. Nu kommer det lite bilder på henne och lite bilder på det jag köpt. Pusspuss!




Bebisen!


1. Shortsen är från Cubus
2. Jeansjackan är från Bik Bok/
Väskan är från Gina Tricot
3. Mössan är från Vila
4 & 5. Linnet är från Gina Tricot
6. T-shirten är från Gina Tricot