Omogna

Innan jag berättar om min dag så ska jag berätta en sak. Jag vill bara säga att Edessa, Patricia, Lollo och Shamsa är så fucking äckligt omogna! Edessa, har du inget liv lr? Sitter och skriver i Patricias blogg om oss, haha no life? Har du ingenting bättre för dig lr? Vi vill inte ha nånting med er att göra. Kan ni ta och låta oss vara lr? Skriv inte till oss, skriv inte om oss, prata inte med oss, prata inte om oss. Är ni ute efter bråk lr? Jag tänker inte sjunka lika lågt som er. Men om ni nu vill ha ett fucking bråk så kom då. Gör vad ni vill, bitchslapa mig, gör det. Men jag slår tillbaka. Jag fattar inte äns vad problemet är? Dör ni verkligen för uppmärksamhet, gör ni verkligen det? Så ni blev tvugna att gå fram och tillbaka i ringen för att vi skulle se er lr? Skit mobbade! Låt oss bara va, vi vill inte ha NÅNTING med er att göra, fatta det! Jag lever det bra och om ni nu oxå gör det, vf ska ni hålla på jidra hela tiden? Så tagga låååångt skit ungar, vi vill inte har nåååååånting med er att göra. Fatta det förfan!

Bild till Ciara

Postat av: ciara

kan du lägga in en bild på filip? :) snälla (aa)

Svar: ja det kan jag väl. men jag har ingen nylig bild på han så du får en gammal bild. som kanske togs för några veckor sen. inte för att man ser ansiktet så bra.


29/5

Hejsan kära bloggläsare.
Jag har precis snackat med Vickan i telefon. Ingenting ni behöver veta i alla fall ;) Det har varit en vanlig skoldag, ingenting speciellt att berätta om. Efter skolan så taggade jag, Dunja och Benan till ringen. Sen taggade jag upp till mig för att packa badkläder för vi skulle till barnsjön. Sen gick jag upp till Benan och det tog mera än 2 år tills vi kom ut. Vi va framme vid barnsjön vid 5 och där var Alex, Robin, Wojtek, Filip och Johan. Jag bytte om på en gång och hoppade direkt i vattnet, Benan och Dunja bada inte för dom banga. Det var ganska varmt i vattnet, vissa ställen var det kallt och vissa ställen var det varmt. Badade en liten stund sen gick jag upp till solen och chillade. Taggade hem runt 8 och har tittat lite på tv och spelat wii :) Nu finns det ingenting mer att skriva imorn. Ska hem till Benan imorn eftersom hon har fest så jag tror inte jag kommer kunna skriva nånting imorn för ska slagga hos henne oxå. Har skrivit det hära inlägg i evigheter nu så ska ta och publicera det nu. Ciao!

Har inte gjort om bilden, bilden blev så när jag track på klick


Jag och Alex, fan vad bra han blev på bild :O


Jag, Dunja och Raffa

Lista

- Jag har insett att min senaste kyss:
var ett tecken på att känslorna finns kvar

- Jag lyssnar på:
just nu tiden är förbi av mille, annars lugn rnb

- Jag pratar:
hela tiden, är bara tyst när jag lyssnar på musik

- Jag älskar/tycker om:
min familj, mina vänner, dansen, mat och han <3

- Mina bästa vänner är:
emma bergendorff, dom 3 närmaste är victoria, benan och dunja <3

- Min första riktiga kyss:
var nog med kevin enqvist när vi var tsm, inte första men den var äkta <3

- Jag avskyr när folk frågar:
vad det är med mig och försöker pressa ut svaret när jag inte vill säga

- Kärlek är:
det bästa som finns, men ändå det värsta som finns

- Mitt bästa minne:
var i somras 2008, bara om jag kunde spola tillbaka tiden

- Jag kommer alltid att:
tänka på allt jag och han gått igenom - vänskap, kärlek, bråk och tårar

- Jag tröttnar aldrig:
på att titta han i ögonen..

- Sist jag grät var:
typ.. hm.. det minns jag inte :S

- Min mobiltelefon är: 
en sony ericsson walkman W595

- När jag vaknar på morgonen:
så går jag upp och käkar frukost (aa)

- Innan jag går och lägger mig:
så måste jag alltid skriva i bloggen :)

- Just nu tänker jag på:
om jag fortfarande orkar..

- Bebisar är:
grymt söta, men mina bebisar är nathi, rodde och wojtek :D

- Imorgon ska jag:
ha på mig min nya topp jag köpt och fixa mig extra fin

28/5

Hejsan kära bloggläsare.
Som ni kanske ser så har jag nästan aldrig tid att skriva i bloggen. Bara på kvällarna innan jag lägger mig. Men i alla fall, jag har haft en vanlig skoldag. Wojtek kom hem till mig på morgonen, han decka i min säng bara för att han var så trött, haha. Efter skolan så har jag, Dunja och Emma taggat till Benan. Benan var inte i skolan idag bara för hon mådde dåligt. Vi har inte gjort nånting, bråkat, men det orkar jag inte ta upp. Vi taggade till centrum 7 bara för att det var crazy night. Det innebär att det är rea på vissa saker. Har handlat upp för 600 kr -.-" Men har fått rätt så mycket ändå (: Kom hem ungefär halv 11. Nu ska jag faktist ta och lägga mig eftersom jag ska fixa mig extra fin imorn om det går. Ska först slänga ut bilder på vad jag köpt. Puss!

(klicka på bilderna för att se dom större)
  
2 par tights från h&m för 79,50 kr
maskara från kicks för 125 kr
läppglans från h&m för 39,50 kr
eyeliner glitter från h&m för 39,50 kr
4 par örhängen från ur&pen för 25 kr/st
orange topp från h&m för 149 kr

Lite fler bilder från igår






Benan och Dunja blev inte nöjd med bilden så dom va tvungen att redigera mycket -.-"

27/5

Hejsan kära bloggläsare.
Vet att klockan är mycket men nånting måste jag skriva om. Jag har varit i skolan idag, började 5 över 9. Samme kom till mig kvart i 8 bara för att han skulle hämta sitt lås, sen så kom Wojtek till mig 10 över 8 och väntade på mig sen så taggade vi till skolan tsm. Roligaste lektionen var so, vi hade vikarie. Vi pratade om nånting som jag nu inte kommer ihåg, Anwar skit rolig, smööööörar hela tiden, han lekte bäst och trodde att han kunde allt men sen blev vår lärare trött på han för han pratar för mycket så han fick inte prata längre, haha fett synd! Fyfan vad jag sitter och dör av garv asso. Wojtek fick bara penis i sitt huve så han snackade om det typ hela lektionen. Efter skolan så var jag med Benan och Dunja, vi rökte vattenpipa, det var så länge sen så hade längtat rätt mycket :D Benans bror fett rolig, han är en typiskt barnunge och jag vet att han tycker jag är cool (aa) Hade träning idag halv 8 men den orkade jag inte gå på för jag har fett ont i mina fötter + axel och vi skulle ändå bara ha styrka och kondition. Jag var ute istellet med Benan, Wojtek och Johan. Sen kom Geo och Raffa men då var kl 9 och då skulle vi hem. Jag och Benan har spelat wii hela kvällen, det var faktist skit kul, hon taggade hem för ungefär en kvart sen. Ska faktist börja ta och lägga mig nu, men det är chill för jag börjar tio i tio, så skööööönt. Men nu ska jag lägga ut lite bilder som jag lyckas knäppa till. Puss!

Jag i Benans heta brillor, ska skaffa sånna i rosa, mouhaha :D


Benans brorsa, haha barnunge (:


Vattenpipa








Jag och Benan





Jobbigt

Fyfan va jobbigt det ska vara att publicera ett inlägg. Det ska alltid ta så långt tid tills den publiceras!

26/5

Hejsan kära bloggläsare.
Idag så började min skoldag efter den långa helgen. Tråkigt men roligt att få träffa alla sina vänner igen (: Jag har fått tillbaka mitt prov från matten, kan säga att jag var riktigt jävla stolt. Om dom skulle sätta betyg på våra prov så skulle jag få VG (aa) Har fått tillbaka mitt prov från thailändskan oxå, fick 77%, är faktist oxå rätt stolt över det :) Jag slutade halv 4 bara för att jag hade hemspråk och Wojtek satt och vänta på mig från halv 2, så söt! Sen gick vi hem till mig och hämtade lite saker för vi skulle till barnsjön och bada, igen. Vi kom fram till barnsjön och där var Emma, Blondie, Dunja, Filip och company och Wojteks polackvänner ;) Jag hade bikini under min klänning så jag slängde av mig klänningen sen hoppa jag i vattnet med Emma, det var faktist inte så kallt. Vi taggade hem typ vid 5 lr 6 och jag fick ett litet sår som jag skrapa mig på cykeln och det rann överdrivet mycket blod :O Jag tog aldrig kort bara för det såg så äckligt ut. Wojtek min gentleman, han sitter och torkar mitt blod med allt han hittar, blad, handuk, sina händer, så jävla omtänktsamt av han. Sen bärde han mig på ryggen för han såg att jag inte kunde gå när jag igentligen kunde det -.-" Men cyklade hem och tvättade såret och sen gick jag ut igen och chillade lite. Gjorde faktist inget speciellt, kom hem halv 9. Ska snart gå och lägga mig så jag får mycket sömn. Ciao!

Lilla jag står och fryser


Johan jävla bög, vi sminka han, hahahahahah! :D


Love you my best friend! <3

Skit varm dag

Hejsan kära bloggläsare.
Idag har det varit så fucking varmt, driver inte :O Men det var ingen skola för oss idag för vi hade studiedag, så skönt :) Jag har varit i skrubba och badat. Cykla dit med Emma, Samme och Cissi. Samme skjutsade Emma och jag skjutsade Cissi. Det var fan jobbigt att cykla, höll på att dö. Va där med Wojtek och Patrik, senare kom Filip och company. Sen drog vi till barnsjön. Det var varmare där än i skrubba. Jag hoppade i med Filip, kände mig rätt stolt nu för jag hoppa i på en gång istellet för att doppa mig först. Sen har jag taggat till nyboda halv 7 för att fira Edessa eftersom hon fyller år idag, grattis till henne. Sen har vi haft träning kl 7 till 9. Och nu ligger jag här i min säng med laptoppen i knät och chattar med Meltem och nån rolig snubbe :D Jag har hållt på med det hära inlägget länge nu så ska ta och slänga ut bilder och sen nog sova. Ciao!

Årets nyhet, jag kan cykla :D


Jag och Wojtek :)


Jag och Emma


Jag och Cissi


Haha lilla jag :D


Från vänster - Wojtek, Emma, Jag och Patrik


Från vänster - Cissi, Emma och Jag


Gaaasch! :D


Jag och Samme :)

Gonatt med bilder

Jag ska ta och byta om till pyjamas nu för att jag är skit trött och ska sova nu. Innan jag går och lägger mig så ska jag slänga ut lite fler bilder från igår och från idag. Enjoy!

Jag och Wojtek


Jag och Rodde


Haha Wojtek jag vet inte vad han håller på med ;P


Jag älskar dig bästavän <3


Mumsig tårta :)


Jag och min moster

Design

Som ni ser så har jag gjort en ny design, tydligen igen.

Övernattningen

Alla samlades i nyboda kl 9 på kvällen. Fast alla kom inte i tid. När alla var i nyboda så gick Kibbe igenom schemat som han hade gjort. Vilken tid vi ska göra det och sånt. Sen flummade vi och tog massa bilder som jag kommer att lägga ut :) Kl 12 på natten så gick vi en spökrunda. Vi gick ner till källaren. Abbas berättade om en tjej som heter Emma som har dött i nyboda. Och vi skulle besöka henne där hon var. Vi gick genom en liten gång, sen så börjar en skåp dampa och alla börjar skrika. Jag va längst fram med Benan, på gud det var läskigt att vara längst fram :O Men sen gick vi genom en dörr, det va typ massa sand och ljus och längst bort var typ ett litet hus (?) Så vi gick in med ficklampor och grejer för att lysa, det kom massa ljud så alla började skrika. Det var inte läskigt, förväntade mig läskigare, jag skrek oxå men det var bara för att få upp stämningen (aa) Sen hade vi frågesportstävling. Vi fick svara på frågor som handlade om dansen, kibbe och annat. Vår grupp kom 2:a så vi fick en dumle klubba hehe :P Alla väntade på maten, alla var fett hungriga, medans det fick vi gå till nyboda hallen och köra lekar. Vi delade in oss i 3 olika grupper, sen var det olika stationer man skulle köra. Första stationen var att hoppa säck, i vår grupp fick en köra 2 ggr för vi var en mindre och det blev jag. Och vi vann hihi :D Andra stationen så var det 4 personer från en grupp som skulle köra. Dom fick kola lr chokladsås över sin munn, sen skulle dom slicka bort det, när dom hade slickat bort det så skulle dom springa fram till en låda med mjöl i och leta efter en godis med ansiktet. Tredje stationen så var det bara en person från en grupp som fick köra. Det var ett äpple i en skål vatten med senap i, dom skulle ta upp äpplet med munnen och ta 10 tuggor, fyfan va äckligt asso. Alla grupper vann en station var så det blev rättvist :) Sen gick vi tillbaka till nyboda gårn och då fick vi äta. Gissa hur mycket klockan var ? Kvart över 3 på natten, den tiden äter vi i nyboda mat haha :D Tiden gick och alla ville sen köra anden i glaset. Och det gjorde vi. Vi satt nere i danslokalen för det ligger nere i källaren. Vi va rätt många så det funkade inte så bra, och när vi hållde i glaset kändes det som att det var nån som puttade på glaset, för det kändes inte verkligt i alla fall. Sen körde vi på ett annat sätt, vi höll varandra i handen och blundade, sen så frågade Barbara om Emma var här bland oss, vi sa att hon var välkommen att prata med oss. Sen sa vi till henne att visa tecken på att du är här och det var äckligt för det gjorde hon. Äckligast var när Barbara och Hb kände att nån gick bakom dom och att Ronja och nån till såg skuggan bakom dom. Usch läskigt! Jag somna inte förän 8 på morgonen, jag somna på ett pingisbord och sen flytta jag mig till ett biljardbord. Och jag sov i 3 timmar, vakna upp vid 11 och då var det frukost. Ingenting mer att skriva om övernattningen.

Träffade Wojtek, Vickan och Namme vid vallen 10 över 3 ungefär. Dom hade kollat på Andis och doms fotbollsmatch. Sen taggade vi till Wojtek och tittade på film. Jag typ halvsov för jag va så jävla trött -.-" Namme drog tidigt och Rodde kom. Sen flummade vi 4 och sen var Vickan tvungen att dra. Så då var det vi 3 men sen kom Emma och Soffe. Vi gjorde inget speciellt, vi gick till donken och Wojtek bjöd oss på 2 hamburgare var för sin 100 lapp. Fan va gulligt!

Sen har Emma slaggat hos mig och jag fick aldrig sova hos henne -.-" Hade bara sovit i 3 timmar på övernattningen, såklart jag blir trött då men jag fick inte sova. Så vi satt och snacka typ till 2 om olika saker. Min lillebror fyllde år idag och han hade kalas så jag och Emma har hjälpt till och passat snorungar. Vi har 2 nya pojkvänner, Alex och Adam. Alex är Emmas och Adam är min. Haha! Sen på kvällen har vi varit hos Benan. Nu kommer bilder från övernattningen. Puss!

Ego som vanligt


Jag och Benan


Jag och Benan kände oss som hemma ;D


Alla skriker SAAAAAJK ;)


Jag och Jessica (aa)


Bara för Yasemin blev söt :O


Jag och Kibbe :D


Jag och Ronja


HAHAHA den vart het ;D


Jag och Ronja igen + Jessica i bakgrunden x)


Kibbe och Abbas, där börjar spökrundan ;)


Vem är snabbast på att lägga in pennan i burken ? Pelin, Barbara lr Penda ?


Vem orkar göra flest armhävningar ? Pelin lr Penda ?


Haha vem är snabbast på att cykla på minicyklarna ? Kibbe lr Barbara ?


Karima fett söt :D


Jag och Gabbi


Vi är fett roliga :D


Där bor Emma :O


Barbara jätte söt :)


Anden i glaset


Nyvaken


Jag borstar tänderna


Teckning


Ful får man va ibland (:

Spökrundan


Slicka bort kolasåsen, stoppa in huvet i en låda med mjöl i och leta efter en godisbit ;D



Bit 10 tuggor på ett äpple som ligger i en skål med vatten och senap i, blää!


Puss på bloggen

Nu ska jag faktist ta och tagga till Benan. För hon har väntat på mig i timmar nu. Varför rubriken heter puss på bloggen är för att jag inte kommer skriva förän imorgon kväll. Jag ska vara med Benan och Dunja nu så jag kommer inte ha nån dator, sen på kvällen så är det övernattning i nyboda så då kommer jag inte heller kunna skriva. Sen imorn så ska jag vara med Vickan och Wojtek och kanske några till så då kanske jag inte hinner sitta vid en dator innan. Jag ska försöka bomba med bilder så ni har nånting att se på. Ni kan alltid ringa lr smsa mig, ni som inte har mitt nr, sorry för er. Nej men nu måste jag tagga. Ciao ha det så bra!


Listerin rena dynamiten mot bakterier, haha!

Ny design, igen då

Ja, jag fixade ny bakgrund och lite nya färger. Älskar ju självklart rosa men ibland så måste man byta färger ;)

Benan och Dunja

Idag så ska jag vara med Benan och Dunja. Vet inte direkt vad vi ska göra men vi hittar alltid på nått bra ;) Men innan jag träffar dom så ska jag trixa lite med min blogg, om jag vet hur man gör :O


Dålig med bilder

Asso jag är verkligen dålig med att ta bilder. Varje dag har jag bestämt att jag i alla fall ska lägga ut en bild. Ska inte göra er besvikna :)

Nelly.com

Jag älskar Nelly kläder. Så damn fina :O
Flower Dress SEK 599, Rare Fashion - NELLY.COM Strip Panel Dress SEK 649, Quontum - NELLY.COM Tube Bow Dress SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM

Good morning

10.10 En kille med brunt hår gillar dig

Blev tvungen. Jag har i alla fall vaknat nu. Idag kommer det bli övernattning i nyboda. Det är alla dansgrupper som kommer övernatta, skit kul kommer det bli. Men det är på kvällen så jag kommer inte kunnna skriva i bloggen under kvällen. Men nu på dagen så har jag ingen aning om vad jag ska göra. Jag och Benan skulle först till grönan, men Dunja kunde inte så vi ska nu inte åka dit. Vi får väl se vad som händer senare. Puss!


Outfit stängs ner

Jag har inte så mycket tid till att hålla på att ta kort på vad jag har på mig. Ibland hinner jag inte äns så outfitsen stängs ner.


Torsdag

Idag så har jag varit med Vickan. Vi har fixat hennes design, om ni vill besöka hennes blogg så spana in henne på alltomvictoria.blogg.se. Sen kom Rodde och vi har flummat. Sen va Rodde tvungen att dra vid 6 så jag och Vickan sjöng lite. Då kommer Namme, Nathi och Anwar in genom dörren. Då har vi varit hemma hos mig lite sen har vi varit ute. Sen har alla dragit hem och nu ligger jag här och jäspar. Är hur trött som helst. Ska snart ta och slänga ut dagens outfit. Puss!

Ny design

Nu har jag gjort om headern och bakgrunden, fint va ? (aa)

Ingen rubrik

Jag va med Emma nyss, nu har hon åkt till landet. Får inte träffa henne under helgen, buuhuu :( Jag ska i alla fall vara med Vickan, Rodde och Nathi idag. Det ska bli kul, medans jag väntar på dom så ska jag fixa en ny design till min blogg. Puss!


En fråga, ett svar

Postat av: hej

jag vill veta hur gör man header och byt bakgrund ?
ps.du har skit fin blogg :D

Svar: ja, det är lite svårt att förklara men om du går in på designadinblogg.se så kanske du får hjälp där. tack! :)


Bästavän slaggar

Igår så slaggade bästavän hos mig så jag orkade aldrig gå in på bloggen att skriva. Somsagt så hade vi styrka och kondition och jag tvingade Emma, Vickan, Rodde och Nathi att vara med. Och det var dom, så glad jag blev :D Jag höll på att dö igår, jag skrek som i helvete. Som om jag vore gravid :O Det var jobbigare nu än förra gången! Efter träningen så va jag, Emma, Benan och Dunja. Gjorde ingenting speciellt, gick upp på loket taket och sen gick vi hem. Jag och Emma tjockade oss på massa godis och så tittade vi på skräckfilm. Vi tittade på the grudge och Emma somnade så jag låg och kolla ensam! :O Det var fan läskigt. Men nu har jag och Emma vaknat och så har vi badat och nu håller vi på att fixar oss. Förlåt för jag aldrig slängde ut dagens outfit men jag slänger ut gårdagens outfit nu.





Lagvecka - Onsdag

Sista dan i skolan, sköööööönt! Nu är det en långhelg från torsdag till måndag, mihi (aa) Ska berätta kort om min dag, först hade jag månresan, sen hade jag musik. Och efter lunchen hade jag brändboll men var inte med. Efter skolan så taggade jag, Benan och Dunja till ringen. Sen tagga Benan hem för hon skulle prata med sin mamma och jag och Dunja taggade hem till mig och käka nudlar. Imorn blir det inget guldkort för Emma får inte den här veckan. Men kommer skaffa innan henne på fredag. Då skaffar jag ensam och då kommer jag få stå ensam =( Men Benan sa vilken idiot skaffar guldkort nu, det kommer inte vara så mycket kö så jag får väl hoppas att det går snabbt. Förra året tog det 3 timmar -.-" Men Dunja är nere och hämtar Emma så jag väntar tills dom kommer upp. Men nu räcker det med mitt skrivande. Har styrka&kondition träning på kvällen. Skriver mer ikväll. Puss!

Datasalen

Shulelul på bloggen.
Sitter i datasalen och har "månresa". Gäller att räkna matte, skit tråkigt. Slutar lektionen 10.20, sen har jag musik. Sen efter lunchen har jag brändboll. Ska få guldkort till grönan, jippi :D Kanske skaffar imorn med Emma men hoppas hon får. Nu ska jag fortsätta att räkna matte innan läraren bustar mig :P Ciao!


Lagvecka - Tisdag

Hejsan bloggen.
Idag hade vi forellmaran, vi fick springa 4 km. Det var fan jobbigt! Det var jobbigare än jag hade förväntat mig, fucking uppförsbacke och grejer :O Men jag klarade innan 30 min, det kan jag säga stolt (aa) Jag sprang på typ 26 lr 27 min tror jag. Och jag stanna bara en gång, det var bara för att det var en lååång uppförsbacke. Sen slutade vi för dan, skit skönt. Jag och Wojtek gick hem till Vickan för vi skulle duscha. Sen efter vi hade duschat och fixat oss så skulle vi träffa Nathi och Anwar. Vi gick hem till Nathi men jag hade thailändska prov så jag va tvungen att gå på min thailändska. Kan säga att det gick bra på provet. Men sen kom jag tillbaka och vi gjorde inget speciellt. Sen vid 4 drog jag, när jag var påväg hem så träffa jag Emma och Nadja vid graniten så jag var med dom. Vi gjorde ingenting, luffade i timmar. Sen kom Cissi, Lollo och Hb. Vi gick från graniten vid 6, då gick vi upp på loket taket. Haha inget annat att göra, sen taggade vi till njupkärrstaket. Sen har jag varit ute med dom tills 8. Sen gick jag ut igen halv 9 för att träffa Benan, vi har snackat om massa saker som jag inte tänker ta upp. Men jag är fett ledsen, det är mycket jag går igenom. Jag är svag, känns som jag inte orkar mer. Men nu har jag ingenting mer att skriva, slänger ut dagens outfit snart.

Äkta vänner

Just nu har jag det jätte svårt. Jag har gått igenom en hel del idag. Men jag vill tacka mina vänner som har ställt upp för mig idag. Benan och Victoria, vi alla har gått igenom om exakt samma sak. Jag vet hur ni känner och ni vet nog hur jag känner. Jag vill  tacka er för att ni har funnits här för mig. TACK!


Lagvecka - Måndag

Det är lagvecka den hära veckan, så mina lektioner kommer att vara annorlunda. Idag hade vi i alla fall återhämtning i olika ämnen, vissa hade fördjupning vad det nu innebär. Jag hade återhämtning i no och jag fattade ingenting vad jag skulle göra. Så jag fick jobba i annat och jag valde engelska för jag låg efter. Efter lunchen tänkte jag välja spanska men jag va inte på humör för att gå på lektionen så jag och Benan gick och snackade lite för det behövdes. Det har hänt massa saker om jag sett och hört, och det är inga roliga saker tro mig. Men sen hade vi so prov och det gick inte alls bra för mig. Sen har jag gått hem med Benan och Dunja, vi satt och snackade om olika personer. Vad som var bra med den personen och vad som var dåligt. Nu måste jag ligga och fundera, jag trodde verkligen inte det här om han, jag trodde verkligen inte det..

Lite mer om idag

Lollo kom till mig och vi pluggade lite. Sen behövde min hjärna vila så vi gick ut och köpte en slusch. Sen gick vi till fotbollsplan och satt vid ett berg. Moa och Yasmine kom så vi satt och prata lite. Sen tagga jag och Lollo till njupkärr för Rodde och Anwar var där. Filip och några andra var oxå där. Vi körde "die" på taket, haha! Jag och Lollo fick problem med att komma upp och ner x) Sen tagga jag hem vid 9, har duschat och sånt nu. Ska läsa på so lite mer, men först slänger jag ut massa bilder som jag fick med mig (:












Jag vet att jag är otroligt ful här men jag bjuder ;)


Haha klantiga Varissa :P







Test

ALLA TJEJER GÖR TESTET
tonåren / kärleken / vänner / mogenhet

Tonåren
Hur gammal är du? 14
Har du det bra hemma? Ja
Har du bra självförtroende? Sådär
Kan du lita på dig själv? Tror det
Hur tycker du att ditt liv är? Faktist bra
Har du ett bra liv tycker du? Jag har allt jag behöver
Vill du ändra på något i ditt liv? Faktist inte
Är du nöjd med din kropp? Absolutely
Något du vill ändra med din kropp? Hm.. kanske sötare fötter (aa)

Kärleken
Har du någon kille? Nepp
Vill du ha kille? Hm.. både ja och nej
Gillar du någon nu? Japp
Trivs du tillsammans med någon kille? Det är en självklarhet
Gillar du långa eller korta förhållanden mest? Långa

Vänner

Har du bra vänner? Ja
Du tycker om att va med dina vänner? Såklart
Har du många vänner? Ja
Vad heter dina bästa vänner? Emma och Victoria
Vad är bäst tycker du, med få bra vänner eller med många som man inte kan lita till hundra? Med få bra vänner

Mogenhet
Har många sagt att du är mogen för din ålder? Vet inte, jag tycker det
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är? Det har jag hört några gånger
Har du fått höfter? Små höfter, aa =)
Tycker du mer om att vara på stan än att vara med kompisar hemma och "leka"? Jag tycker om både att vara med kompisar och att vara i stan
Du älskar att shoppa? Ja som i helvete

Minigolf

Somsagt så har jag varit i flaten och spelat minigolf. Det har faktist varit skit kul, jag och mamma delade mycket skratt tillsammans. Kan säga att båda suger på golf haha :P Just nu väntar jag på Lollo för hon ska plugga med mig. Jag ska plugga so och hon ska plugga matte. Hoppas det i alla fall går bra för vi måste verkligen plugga. Men nu ska jag ta och slänga ut bilder och dagens outfit istellet. Puss!

Egoist javisst ;)







Lista

KÄRLEK
1. Är du singel nu? Japp, men gillar en speciell person
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Yes I do
3. Är du redo att satsa på ett seriöst förhållande nu? I think so..
4. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Yes I have
5. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Det kan vara möjligt :P
6. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? Ett så starkt ord, tror inte det
7. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? Japp och jag menar det
8. Sparat något från ett gammalt förhållande? Yes a picture
9. Somnat gråtande pga kärleken? Det har hänt många gånger
10. Varit otrogen? Nej det skulle jag aldrig vara om jag verkligen älskar personen
11. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? Ja, typ 5 månader (?)
12. Har du någonsin varit kär? Yes I really have
13. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? Jag tror det..

KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän? Japp och jag älskar henne
2. Är du ofta med dina vänner? Of course ;)
3. Säg namnet på en riktigt bra vän? Victoria
4. Kan du vara dig själv med dina kompisar? Haha absolut
5. Har du hatat din bästa vän? Det har jag förmodligen
6. Litar du på din bästa vän? Vet inte om jag gör det fortfarande
7. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? Det har väl hänt
8. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? Det har oxå hänt
9. Vart bor din bästa vän? Mellanbergsvägen
10. Vilken kompis var du senast med? Edessa
11. Har du många kompisar i din klass? Ja typ alla
12. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? Victoria
13. En vän som du känt sen du var liten? Kim och Cajsa, fast har ingen kontakt längre

SISTA SOM
1. Du fick en puss av? Ouff ingen aning, det måste ha varit nån från sanning lr konka
2. Sov med dig i samma säng? Ehm.. ja vem var det (?)
3. Du delade ett riktigt skratt med? Always Victoria
4. Du gick på bio med? Patricia Edessa och Lollo, vi tittade på hannah montana
5. Du gick på stan med? Mamma (aa)
6. Du ringde? Nathi
7. Skickade ett sms till dig? Frida
8. Du kramade? Ingen aning, nån från igår i alla fall
9. Gjorde dig mycket ledsen/besviken? Hm.. tar inte upp namnet
10. Du skrev med på msn? Nathi
11. Gav dig en komplimang? Haha Shady igår, sa att min klänning var fin x)
12. Du kollade på film med? Samme tror jag, vi tittade på the eye
13. Du åt med på resturang? Mamma

Planer för idag

Halv 3 åker jag och spelar minigolf med mamma vid flaten, det ska bli kul :) Sen när jag kommer hem så gäller det framförallt plugget. Har so prov imorn som jag fortfarande inte vet vad jag ska plugga i -.-" Men jag får väl bara läsa sidorna vi jobbar i. Men nu ska jag fixa mig. Ciao!


Hemma

Nu har jag precis kommit hem. Jag har varit ute med Edessa. Sen gick jag och Edessa och träffa Lollo och Shamsa i nyboda. Chillade där ett tag. Sen gick jag och Edessa och träffa Sammy och Shady. Nu ska jag fortsätta att titta på made. Ciao!


Shopping with mammi

Jag har varit i stan med mammi och shoppat. Snart ska jag ut och träffa Edessa :) Men först ska jag slänga in vad jag har köpt.



(från vänster)
2 bh från h&m för 49,50 kr/st
en tröja från h&m för 98 kr
en byxtopp från bik bok för 199 kr
en klänning från bik bok för 149 kr
ett linne från gina tricot för 129 kr

Gröna Lund

JAG VILL TILL GRÖNA LUND MED STORA BOKSTÄVER! Men har min familj pengar, nääääj -.-" Pappa sa att jag skulle få guldkort och när blir det ? Det var nästan en månad sen gröna lund öppna. När jag får mitt barnbedrag bestämmer jag mig för att åka dit. Insane är något nytt på grönan som jag inte skulle banga på att åka, man älskar ju berg och dalbaner (aa) Nånting jag inte vågat gå upp på är fritt fall och har bestämt mig för att åka upp på den iår. Usch, törs jag ?

Gårdagen

Hejsan mina kära och älskade bloggläsare.
Förlåt för jag aldrig skrev igår, men jag decka i sängen direkt när jag kom hem. Det var en vanlig skoldag, coookt varmt var det :O Schtekte i mina ben, men otroligt skönt (aa) Hade matteprov igår och jag tror faktist det gick bra. Gjorde alla tal förutom en och det var 14 tal. Klarade till och med talen som var överkurs :D Skit stolt! Menmen, sen slutade jag halv 2. Sen skulle jag ha möte halv 3 i nyboda, visste inte vad jag skulle göra innan så jag var med Vickan en kort stund. Sen blev kl 20 över 2 så jag tänkte att Rodde kunda cykla mig till nyboda. Och det gjorde han så snäll som han är. Där hade vi möte och vi pratade lite om olika saker som skulle hända i sommar och sånt. Sen har vi firat Ronja i nyboda eftersom hon fyllde år, dansat och ätit tårta. Sen har vi varit i gårn och spelat pingis, jag dör av garv bara för att Kolo är störd i huvet. Sen har vi bakat smulpaj, alla säger att den va god mouhaha (aa) Sen vid halv 11 drog vi hem och jag decka i sängen direkt. Men nu ska jag slänga ut bilder och sen ska jag slänga ut gårdagens outfit. Enjoy!

Haha, vi bjuder på bilden :D


Inte världens finaste, men ändå så ser den levande ut (:


Min, Vickans och Belindas teckning - fin va ? (aa)


BABYFACE ? kolla hur liten jag ser ut :O


Ronja älskling <3

14/5

Hejsan kära bloggläsare.
Jag har inte kunnat skriva nått inlägg alls idag för jag har varit så upptagen. Så jag tänkte berätta lite vad jag har gjort hela dan. Faktist så har jag pluggat för det mesta. För mig var det först tandläkare sen var det skola. Sen slutade jag 10 över 2, slutar igentligen 20 över men vi fick sluta tidigare bara för det var för pratigt. Sen har jag gått hem och väntat på Rodde och Adrian för vi skulle plugga svenska tills imorn. Ungefär vid 4 kom dom till mig, vi pluggade faktist! Det gick bra men Rodde ska alltid hålla på att göra roliga saker så man dör av garv mitt i plugget. Vi ska vara klar med berättelseklockan tills imorn men vi har typ gjort hälften, ska försöka plugga imorn på håltimmen. Sen har jag och Adrian taggat till träningen, vi dansade lite själva sen så har vi fått lite information av Kibbe om olika saker t ex ung08, övernattningen, vad som kommer hända i sommar och massa annat. Sen har jag kommit hem och pluggat matte eftersom vi har prov imorn. Hoppas det går bra för mig imorn, men faktist så ska jag koncentrera mig på tv:n nu (aa) Juste, Ronja fyller år idag så ett stort GRATTIS till henne (: <3

Ny duschad

Jag har precis duschat klart. Hade träning innan, styrka&kondition. Säger bara att det var otroligt jobbigt. Men jag var duktig i början sen gick det lite dåligt för mig för att jag hade ont i knät. Hela min kropp regnade av svett :O Vi sprang 3,5 km och jag stannade aldrig. Fyfan vad jag är stolt, orkar nog forellmaran på tisdag. Imorn har jag tandläkare så missar en hel del lektioner. Missar i alla fall idrotten och spanskan. Nyss snackade jag med Nathi och han är så barnslig så det inte var sant! Men nu ska jag titta på film eftersom jag inte har nånting att göra. Gonatt!

Har otroligt tråkigt

VAD HAR DU FÖR UNDERKLÄDER PÅ DEJ ?
rosa- mamma
svarta- pappa
vita- älskling
oranga- morfar
lila- mormor
blåa- syrran
gula-brosan
gröna- svikare
röda- farmor
bruna- farfar
annat- gubben lilla

VILKEN DRICKA ÄR BÄST ?
mjölk- jag är gravid
läsk- jag orkar inte mer
vin- jag är lesbisk
öl- jag är inte smart
vatten-jag är aldrig din mer
saft/juice- jag är över 48
oboy- jag är en utomjording
annat- jag är så otroligt kär

VILKEN MAT ÄR BÄST ?
tacos- göra en film
resturang- göra något meningsfullt
pannkakor- göra en skyltdocka med barn
gröt- göra dej besviken
pasta- göra allt för dej
kött- göra en tv-show
annat- göra massa godis

VILKET HUMÖR ÄR DU PÅ NU ?
inget - spydde
glad- andades
ledsen- cyklade
besviken- jodlade
arg- arbetade
orolig- gungade
sur- älskade
upphetsad- sjöng
annat- klättrade

VILKEN FÄRG HAR DU PÅ DIN TRÖJA ?
Blå- min mamma är brunett
vit- min oskuld är borta
svart- mina ögonfransar är onormalt korta
lila- min fisk är död
brun- mina drömmar är svikna
rosa- min granne är med i bolibompa
grön- mina tankar finns inte mer
gul- min ubåt har inget namn
röd- mina rosor är vissna
orange- min klass är CP
annat- mina känslor är borta

VAD BÖRJAR DITT NAMN PÅ ?
a/b- min ring
c/d- mina känslor
f-e mina drömmar
g/h- min oskuld
i/j- min cykel
k/l- min katt
m/n- mina tankar
o/p- min tandbvärk
q/r- mina barnbarn
s/t- min huggorm
u/v- min mobiltelefon
w/x/y- mina hormoner
z/å- min stereo
ä/ö- mina ostron

VILKET NUMMER ÄR BÄST ?
1- bra jul
2- tjej du förtjänar
3- 12 växtal cykel
4- tandvärk från mej
5- en otrevlig påsk
6- groda som heter dante
7- jävla piss sommar
8- kille som är bög
9- kompis som behöver dig
10- kram
11- utomjordisk attack
12- kärleks full familj
annat- underbar helg

VAD HAR DU FÖR FÄRG I DITT RUM ?
vitt- din
brunt- pussar
svart- kramar
lila- strypningar
grönt- kräkningar
gult- M.V.H
rosa- hångel
orange- hatningar
annat- kärleksfulla

Mormor, du vet .. jag är så otroligt kär.
så jag tänkte att jag kan göra massa godis. men sen spydde jag.
alla min oskuld är borta dom kommer bara i min mobiltelefon.
och du ? haha jag känner en kompis som behöver dig.
hångel
Varissa :)


Lista

10 frågor om dig själv

Fullständiga namn?
Varissa Vera Muangprom
När fyller du år? 19 Januari
Några utsmyckningar på din kropp? Öronen och naveln
Vad har du på dig just nu? Mjukis och t-shirt
Vilken årstid är bäst? Sommaren
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Vaknar upp med sol utanför mitt fönster och frukost på sängen
Vad tycker du mest om hos dig själv? Hmm.. typ min kropp
Vad är du bra på? Ingen aning, dans tror jag
Vem älskar du mest på denna jord? Min familj och mina vänner
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Det är roligare att ha sällskap (aa) 

8 frågor om dina vänner

Vem är din allra bästa vän? Emma bästis
Vem vet allt om dig? Victoria sunshine
Vem är den roligaste av dina vänner? Rodde och Wojtek haha (:
Vem är den du helst har filmkväll med? Den jag gillar :$
Vem av dina vänner är mest "evil"? Hmm.. ingen (?)
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? Victoria always 


Skolan

Går du i skolan?
 Yes
Har du varit i skolan idag? Yes  
Har du bra betyg i skolan? Ehm, hoppas det (aa)

Annat

Hur mår du just nu?
Bra
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? Yes
Har du piercat dig? Naveln och örat 

Telefon/Mobil

Vem ringde du senast?
Nathi
Vem ringde dig senast? Rodde
Vem sms:a till dig senast? Edessa
Vem sms:a du till senast? Kibbe

Övrigt

Är du hungrig just nu?
Nää inte så
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Msn, pea och blogg :)
Hur länge sen var det du träffa din morsa? Igår kväll
Hur länge sen var det du träffa din farsa? Söndags kväll 


10 favoriter


Färg: Rosa
Mat: Kebab
Bok: Den jag läser nu är spännande "vampyren i blackeberg"
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag - Söndag
Glassmak: Ben&Jerry's "cookie dough" 
Tid på dygnet: Vilken tid som helst bara efter skolan


10 för tillfället

Humör:
 Trött
Kläder: Mjukis och t-shirt
Bakgrund: Teven
Nagellack: Lila
Tid: 17.18
Omgivning: Säng, data, tv, garderob, lådor och massa annat 
Irritationsobjekt: Min dator burrar -.-" 
Musik: Miley Cyrus - The Climb
Temperatur: Varmt i mitt rum och i mina kläder :O


10 senaste

Drycken:
Saft
Maten: Godis (ingen mat, men senaste jag åt)
Filmen: Another Cinderella Story 
Boken: Bröderna Lejonhjärta (jobbar med det på svenskan)
Bilturen: Ingen biltur men busstur
Tv programmet: Simpsons
Köpet: Choklad

Onsdag

Hejsan.
Det har varit en lång skoldag. Men nu är jag hemma och tittar på simpsons :) Missade första svenska lektionen pga att min väckarklocka väckte aldrig mig! På hemkunskapen bakade vi olika kakor, jag blev så mätt på dom så jag åt ingen lunch. Vi har lagvecka nästa vecka och jag har 3 prov -.-" Matteprov på fredag, soprov på måndag och thailändskaprov på tisdag. Nu gäller det bara att plugga. På måndag nästa vecka har alla återhämtning i olika ämnen och jag har det värsta ämnet no :O Det ämnet jag inte fattar nånting på, hur fan ska jag kunna klara det ? Om inte jag klarar det har jag på onsdag oxå -.-" Stackars mig! På lunchrasten gick vi till "gömstället" som inte är nått gömställe längre, för alla vet vart det ligger. Vi körde snurra flaskan, det har vi gjort sen i måndags. Och jag vet inte hur många jag pussat på den här veckan :O Men nu ska jag koncentrera mig på simpsons (aa) Ciao!

Go'natt!

Hade tänkt att mysa lite i sängen nu. Orkar inte sitta vid datan så stänger av den efter det hära inlägget. Inga fler inlägg blir det ikväll. Ska berätta snabbt hur min dag kommer att se ut imorn. Börjar 5 över 9 och slutar 4. Lektionerna är då svenska, hemkunskap, spanska, so och no. Lång dag blir det, senare på kvällen blir det styrka och kondition i nyboda.


Med den här bilden säger jag god natt ;)


Edessa

Jag var med Edessa för en liten stund sen. Vi var ute i en timme sen gick vi hem för hon var tvungen att vara hemma 8 annars får hon inte gå ut imorn. Vi köpte godis först som vi kunde tjocka oss i lite grann. Sen gick vi till centrum lekplatsen och gungade lite för hade ingenting att göra. Sen gick vi till nyboda för att se på fotbollsmatchen, Kibbe spelade. Hoppas dom vinner. Funderar på att plugga matte eftersom jag ligger efter och vi har prov snart, men det beror på om jag orkar. Puss!

Tisdag

Hejsan hoppsan.
Sitter och pluggar just nu, faktist pluggis för en dag :) Har thailändska prov nästa vecka och har matte prov nu på fredag -.-" Det är väl bara att plugga på, men innan jag fortsätter att plugga ska jag berätta lite om min skoldag. Jag hade engelska på morgonen, den här gången blev jag och Patricia inte tillsagd alls. Sen hade jag matte, jobbade jätte bra tycker jag. Sen hade jag so i en och enhalvtimme som jag hållde på att dö av hunger. Sen var det lunch och efter lunchen var det idrott. Lacross lr vad det nu heter, det suger! Sen var det chill i en timme sen började min thailändska som sedan slutade halv 4, kom en halvtimme försent :$ Men det var bara för att Nathi inte lät mig gå, nu skyller jag ifrån mig haha :P Men nu ska jag fortsätta plugga. Ciao!

Saknar bästavän

Jag saknar bästavän så mycket så jag tänkte lägga ut lite bilder på mig och min bästis som fortfarande finns kvar här hos mig!

Första bilden vi tog när vi började umgås, minns det


Haha den dagen vi åkte till södertälje


Vinter 08, alltid du och jag då


Helgen då du sov hos mig, ritade i varandra ansikte när vi sov haha


Vi var verkligen tajta då


Du, jag och donken hela tiden


Haha typiskt vår humor, tråkig humor säger alla men vi dör av garv


Den dagen du och Samme sov hos mig, ansiktsmålning haha


Alltid du och jag som ska rammla och lägga oss på marken


Den dagen vi var på bio och såg the unborn, haha minns det mycket väl


Efter badningen, så jävla bäst vi va när vi skulle tömma bort allt vatten


Bus i tvättstugan den dagen haha


Saknar när du alltid sov hos mig och när vi alltid tittade på skräckfilm


Sista bilden vi tog tillsammans

Svara på frågorna

1. Vad heter jag ?
2. Vart bor jag ?
3. Umgås vi ofta ?
4. Har vi något speciellt minne tsm ?
5. Hatar vi varandra ?
6. Älskar vi varandra ?
7. Vad var ditt första intryck på mig ?
8. Har du kramat mig ?
9. Har vi bråkat ?
10. Vill du alltid va min bästa ?
11. Tänker du kopiera den här så kan jag svara på din ?

Söt klänning


Den här klänningen är jätte söt tycker jag. Skulle kunna bära på en sån. Ååh, bara för det vill jag ha en sån. Men då bär jag den nog inte i skolan, haha komma med värsta fina klänningen från ingenstans :P Men till fester skulle det nog passa bra, ååh ge mig nu!

Måndag

Tjuu på bloggen.
Ska berätta lite kort om min skoldag. Började kl 8 med mentorstiden. Därefter började svenskan kl 8.40. Efter svenskan blev det en halvtimmes so och direkt efter so fick man skynda sig till idrotten. På idrotten så skulle vi jogga ett halvt varv runt vallen, jag joggar och rammlar. Först var Nathi bredvid mig och han putta mig åt sidan, sen kom Vickan från ingenstans och putta mig så jag rammlade. Snubblade på mina fötter så landa på marken, har fått sår på knäna, aj säger jag bara. Nathi var jätte gullig som bärde mig på ryggen tillbaka. Sen var jag inte med på idrotten för kunde inte gå så bra. Lunchen var direkt efter idrotten så vi tog det lugnt när vi skulle byta om, men när vi kom till matsalen så var maten slut precis när jag skulle få ta. Så jag åt ingen lunch och det var värsta goda lunchen. Efter lunchen så började spanskan kl 1, skötte mig bra tror jag. Satt bara och sjöng lite rakt ut i klassrummet, haha jag är störd. Sen hade jag håltimme eftersom jag har no i den andra gruppen så jag, Vickan, Wojtek, Micke, Anton, Robin och Nico gick till en park. Där tog vi bilder, lekte lite och körde sanning lr konka. Det var skit kul, man fick ju höra massa hemligheter nu ;) Sen började no kl 3 som slutade kl 4 sen. Men vi fick sluta en halvtimme tidigare. Nu är jag hemma och har käkat 2 glassar :O Min träning börjar om en kvart men vet inte om jag ska gå, har ont i knäna + måste plugga. Har bestämt att sköta alla mina läxor direkt efter utvecklingsamtalet. Oj, det här vart inget kort inlägg, men ska slänga ut lite bilder nu som jag fick med mig idag. Puss!


Wojtek klassens pajas, love you (:


Victoria sunshine in my life <3


Älsklingar!

En fråga, ett svar

Postat av: emma

vilken land kommer hon i från asså hon heter Vickan?

Svar: hon är halv svensk och halv bolivian


Victoria slaggar

Hejsan mina kära läsare.
Förlåt för att jag aldrig skrev igår, men orkade inte. Så hade tänkt att berätta lite vad jag gjorde igår. Victoria slaggade hos mig igår och vi hade massa kul. Vi skulle igentligen paddla men det blev inte så. På dagen gjorde vi inte så mycket. Runt 8 gick vi ut till gårn, dom grillade igen. Dom säger det är invigning för sexorna, dom får komma in på gårn nu. Sen har vi gått och träffat Nathi och Rodde. Jag skrattar fortfarande åt Rodde när han gjorde en sak som såg fett rolig ut, haha! Jag dog av garv och Nathi titta snett på mig :P Vi va en kort stund sen var Rodde tvungen att dra hem, Anwar kom så vi mötte Anwar vid busshållplatsen i bollmora. Vi chillade lite sen drog alla hem runt 10. Jag och Vickan hade hyrt Twilight, folk säger den är skit skit skit bra så vi tänkte se på den. Men den var bra, men inte överdrivet bra som alla säger. Raffa kom till oss kl 11, vi trodde han drev men han kom påriktigt. Han kollade på filmen med oss sen drog han hem kl 1 när filmen var slut. Jag och Vickan hade en mysig pratstund så vi pratade om allt och alla. Vi pratade ända tills kl 4, så då somna vi. Vi vaknade vid 11-12. Vickan gjorde en smaskig brunch. Sen kom Anwar och Nathi till oss runt 1. Vi tänkte titta på skräck men det går inte att göra det när det är såhär ljust ute. Lite senare kom Raffa och Rodde, då blev det 2 thai, 2 bolivianare och 2 marokan. Sen har vi alla gjort helt olika saker, men nu har alla dragit hem och jag tänkte lägga in lite bilder nu. Enjoy!

Jag och Vickan, på bussen påväg till henne för att hämta hennes saker


Crazy Night är snart!


Jag och Vickan utan smink :O


Jag och Vickan med smink :D


Myspys

IQ-test

IQ-test hur IQ befriad är du?
Har du...

(x) ...sprayat hårspray i ögat?
(x) ...trasslat in ditt hår i hårborsten?
(x) ...gått in i en lyktstolpe?
(x) ...fått tuggummi i håret?
(x) ...fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
( ) ...slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
(x) ...missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
( ) ...trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
(x) ..tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärtom?
(x) ...slagit dig på fingret med en hammare?
(x) ...råkat trycka på stängav-knappen på datorn?
(x) ...snubblat på en fotboll?
( ) ...gett kattmat till din hund?
(x) ...kallat en lärare för mamma eller pappa?
( ) ...stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?
( ) ...fått IG på mer än fem prov i rad?
(x) ...sprungit på ett litet barn?
(x) ...gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
(x) ...tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
(x) ...frågat vart din mobil är när du håller den i handen?

Multiplicera nu ditt resultat med 4
15 x 4 = 60

Resultat:
0-25% Du är rena geniet
25-50% Du kan ju vara smartare
50-75% Du kanske borde gå ett år extra i skolan
75-90% sök hjälp

En fråga, ett svar

Postat av: emma

ska fråga vad brtyder sawadeekaa och kob khun ka? :)

Svar: sawadeekaa betyder hej och kob khun ka betyder tack på thailändska :)


Igår, en skit rolig dag

Förlåt för att jag aldrig skrev igår, kom hem så sent så orkade inte logga in på datan. Men igår hade jag en skit rolig dag. Det börjar med skolan, men det var inget rolig. Efter skolan åkte jag, Patricia, Edessa och Lollo till stan för att se på bio. Vi tittade på Hannah Montana the movie (aa) Den var faktist skit bra. Vi hade kul både påvägen dit och påvägen tillbaka. Påvägen tillbaka så luktade det typ avlopp på tunnelbanan (?) Så vi sniffade cocosnött hudkräm, haha skit dumma. Och det var en tant som satt och skratta åt oss, haha hon förstog vår humor :D Efter vi varit i stan så åkte vi till nyboda. Vi skulle fira Kolo som fyllde år i onsdags, vi grillade och dansade. Jag stog och grillade, samtidigt stog jag och dansa. Alla hade så kul, och jag kände mig som jag på nått sett. Jag var super glad och skämdes inte för att se ful ut vad jag än gjorde, så var jag förut. Och jag kände att jag var det igår. Det var en skön känsla. På kvällen så hade vi utebio, vi tittade på The Uninvited, den har jag alltid velat se på bio :) Den var läskig, alla satt och skrek haha, skit kul. Jag har saknat det hära fett mycket, det var ett tag sen det var såhär roligt i nyboda. Och så har jag saknat Kibbe för jag såg hur roligt han hade igår och hur glad han var. Sen kom jag hem kl 12 och jag snackade med min dumma thai Nathi :D Nu hade jag tänkt att slänga ut lite bilder.

Det hära vädret älskar jag!



Hannah Montana, skulle kunna se den igen :O


Mmmmmmm, gooooodis (aa)


Varissa är bäst på att grilla :D


Kibbe filma mig när jag var som fulast haha :P

 
Edessa otroligt söt, jag otroligt ful men bjuder ;)

Min klänning



Äntligen så har jag fått min skolavslutningsklänning.
Tack mammi, love you <3

7/5

Jag har bara varit på en ända lektion idag och precis haft utvecklingsamtal :O Men såklart att det finns anledningar till varför jag inte varit på spanskan, engelskan och matten. Vi hade simning på idrotten så efter simningen så måste man hålla på och fixa sig och sånt. Så vi gick aldrig på spanskan för vi hann inte, fina flickor kommer försent :P Gick aldrig på engelskan för det var fotbollsmtach, forellen mot andra skolor så då satt jag och titta på. Sen på matte lektionen behövde vi inte äns vara kvar, vi fick gå och titta på fotbollsmatchen så vi ba ok och gick. Efter skolan så har jag varit med Vickan. Har fått min skolavslutningsklänning nu, är skit glad (aa) Har haft träning, efter träningen så var jag med Benan, Rodde och Nathi. Sen gick Rodde och Nathi och då kom Raffa så vi har suttit utanför bowlinghallen och snackat om allt möjligt. Och det var skit kul, snacka skit länge. Nu är jag i alla fall hemma och deppar, ska titta runt på andras bloggar nu. Puss!


Haha där ligger jag och softar ;)


Säger bara..

Du som har kommenterat min blogg massa dumma saker och skrivit att det är Nadja. Säger bara skit omogen, skaffa ett liv! Kan inte ro för för att du är avundsjuk.

Klänning ?

Har fortfarande inte hittat nån klänning till skolavslutningen. Den klänningen jag vill ha finns typ inte kvar (?) Men jag och mamma titta nyss på gina tricot hemsida och vi hitta massa fina. Det finns en klänning som är lik den jag ville ha från början. Fast blommorna och färgerna är lite olika men den den cute. Mamma ska åka in till stan idag och hoppas hon hittar klänningen. Om en halvtimme drar jag till skolan. Puss!

Morsning Korsning

Tog rubriken från pea haha. Börjar tio i tio idag med simning. Vaknade halv 8, kunde vakna 8 lr senare igentligen -.-" Men mina ögon var pigga. Ligger och tittar på top model och käkar ben&jerry's (aa) Skön morgon är det i alla fall, behöver inte stressa. Behöver inte sminka mig lr fixa håret, slänger bara på mig mjukis och tjocktröja med bikini under. Men nu ska jag chilla lite. Kram!

Klädproblem

Hejsan gott folk.
Jag har klädproblem. Vet inte vad jag ska ha på mig imorn :O Testar massor med kläder men ingenting sitter fint på mig! Jag får damp, vill ha nya kläder. Men sitter och snackar med Nathi just nu och ska fortsätta med det. Hejdå!

Utvecklingsamtalet

Jag har haft utvecklingsamtal nu. Det kom både posetiva och negativa saker. Det posetiva var att jag når kravnivåerna i ämnena, förutom några. Några var jag på gränsen. Det negativa var att jag inte passar tiderna, glömmer göra läxor och stör runt omkring mig. Det ska jag bli bättre på från och med nu. Men efter utvecklingsamtalet fick jag en ben&jerry's, mumsigt (aa) Men nu har jag inget mer att skriva, har träning idag. Styrka och kondition i 2 timmar! Jag måste be strong.

Ny header, igen

Skaffat ny header igen då, den andra hade inte så fina bilder så nöjer mig med en bild nu (:

Skolportalen

Jag har precis gått in på skolportalen och kollat lite vad lärarna har skrivit om mig. Eftersom jag har utvecklingsamtal imorn :O Lärarna har skrivit att jag inte tar ansvar för mina läxor, passar inte tiden, pratar och stör mycket. Skit får man igen. Men efter utvecklingsamtalet så ska jag försöka förbättra mig tills nästa utvecklingsamtal.


Hos Benan

Jag är hos Benan just nu, kom på att jag glömde slänga ut dagens outfit igår :$ Gör det idag, lovar! Idag så har min skoldag varit tråkig förutom so lektionen. Asso jag, Vickan, Wojtek, Micke och Anwar flumma som fan på lektionen :D Anwar "råkade" nocka mig på lektionen så jag fick typ hjärnsläpp så jag typ skratta åt allt även fast det inte var roligt. Jörgen vår so lärare hållde kvar mig, Vickan och Anwar igen för andra gången. Han har sagt till oss att vara tysta, men vi kunde inte hålla oss. Så han vill inte ha nån tredje gång :P Konstigt så hållde han inte kvar Wojtek och Micke. Benan gick i vår klass idag, hon kanske får byta om hon sköter sig ;) Det är ett äckligt väder ute, det regnar :O Men nu ska jag gå in lite på pea, skriver när jag kommer hem. Puss!

Träning

Hej igen bloggen.
Jag har haft träning, duschat och allt klart. Har lovat mig själv nu att plugga. Så skriver inget mer nu. Dagens outfit kommer lite senare ikväll tror jag.


Kort om min skoldag

Hej kära bloggläsare.
Börjar med att jag vaknar kl 6, va rätt morronpigg. Taggar till skolan kl 7.35 för att hinna med bussen. Sen börjar min första lektion kl 8, mentorstiden. Efter mentorstiden så hade jag svenska, som vanligt blir JAG tillsagd av Boel. Hon är fett jobbig för hon märker mig för den lilla saken jag gör men på andra märker hon ingenting :O Efter svenskan hade jag so, vi skulle fortsätta med frågorna, men självklart kan jag ingenting så jag skriver av Robin hehe :D Sen hade vi idrott och vi hade brändbollsmatch, 7f mot 7e och d. Tjejerna i f var så många så dom satt ihop e och d. F vann, vi förlora pga vissa som inte äns ansträngde sig -.-" Jag och Camilla hade fight, hon var fett jobbig. Hon tål inte att jag äger ut henne så då va hon självklart tvungen att ta tag i mig. Sen hade vi lunch, jag och Vickan skulle gå till ett ställe ensamma och prata medans Nathi, Rodde och dom andra skulle till donken. Men Nathi och Rodde håller i mig och Vickan så dom drog med oss till donken. Efter lunchen hade vi spanska och jag pratade inte så mycket idag, va mest tyst och lyssnade på musik. Sen har vi haft håltimme och då har jag och Vickan snackat om massor. Och sista lektionen no, som slutade för en timme sen. Det var min skoldag, inte så kort var den. Slänger ut dagens outfit strax lr ikväll. Puss!


Dålig med bilder

Nu när jag tittat genom min blogg så har jag nästan inga bilder alls. Jag är verkligen dålig på att publicera bilder. Men nu när jag har en ny mobil med en bättre kamera så ska jag försöka få fram lite bilder.


Ny mobil

Nu har jag en ny mobil eftersom min mobil har blivit fucked up. Jag fick mammas mobil, så ren som ny (aa) Nu kan jag smsa igen, jippi! Men har inga nr i mobilen -.-" Sen kan jag typ ingenting med den här mobilen. Men är i alla fall glad för en ny mobil.

Ny design

Nu har jag gjort en ny design, fin va ? (aa)

Gomorgon Sverige!

Nu har i alla fall jag vaknat. Ska snart upp och käka för e hungrig (aa) Idag vet jag inte exakt vad jag ska göra. Ska typ träffa Edessa först och prata lite med henne sen ska jag nog vara med Benan. Asso jag får damp för jag kan inte smsa :O Det är fett irriterande för mina sms skickas inte! Imorn är det skola, och jag börjar åtta :S Orkar inte, men jag måste sköta mig. Har utvecklingsamtal snart och jag har en känsla på att det inte kommer att gå så bra -.-" Jag har glömt att fylla i nån konstig utvecklingsamtalslapp på skolportalen som jag skulle göra för länge sen. Aja, nu ska jag titta lite på tv. Puss!

Idag fyller Nathi år

Grattis Nathi! Du förtjänar det. Även fast jag hatar dig ibland, så älskar jag dig. Grattis igen till min dumma thai. Men nu hinner jag inte skriva mer för nu ska jag ringa han (:


Nathi

Nu har jag kommit hem från Nathi. Jag ska berätta lite kort om hans födelsedag. Börjar med att jag och Benan taggar till centrum för att träffa Vickan och köpa nått till Nathi. Sen efter vi köpt lite saker till han så taggade vi till bollmora för att möta Rodde. Sen möttes alla där och vi gick alla tillsammans till Nathi. Jag kan berätta vad jag, Vickan och Benan har köpt till han. Vi köpte en t-shirt, vax, choklad och sex-tärningar :P Jag skämdes lite för sex-tärningarna haha! Sen när han skulle öppna allas presenter så låg sex-tärningarna på bordet. Jag och Vickan ba shit för hans mamma och alla sitter där. Vi ba shit vad ska vi göra. Sen jag viskar till hans lillesyster ba "Wari, Wari" hela tiden. Till slut hon hörde mig så jag gjorde lite kroppspråk och bad henne ta bort tärningarna. Hon tittar på dom och leker med dom, haha jag höll på att kissa på mig :P Jag och Vickan sitter och dör av garv. Nathis farmor tyckte jag och Vickan såg ut som tvillingar, hon trodde det först men sen när hon såg vårt ansikte så såg vi inte lika ut haha, men hon tyckte vi var jätte söta och hon själv är jätte söt (: Det har faktist varit ganska roligt och jag kommer gärna hem till han igen för jag tyckte om hans säng :D Men nu ska jag sluta skriva och slänga ut lite bilder istellet. Puss!



















Min navelpiercing

Glömde säga att min navelpiercing fyllde 1 år i förrigår (aa) Jag håller på att tvättar och städar just nu. Jag har skit ont i magen, jag spydde nere i tvättstugan 4 gånger :S Blää! Det var länge sen jag spydde. Nu är jag inte säker om jag kan gå hem till Nathi idag. Han har fest idag för han fyller år imorn. Vi får se hur det blir sen. Men ska fortsätta med att bädda sängen nu. Puss!

Inne igen

Nu är jag inne igen. Jag har varit ute och träffat Benan, snackat lite med henne. Sen har jag träffat Patricia och Shamsa oxå, va lite med dom sen kom Lollo. Sen snacka jag med Patricia om samma sak som jag snackat med Benan. Aa, hörde bara av mig lite. Nu ska jag ligga och lyssna lite på musik. Puss!

Går ut

Jag har suttit hemma hela dan idag. Tänkte gå ut nu ensam. Vill gå för mig själv, lyssna på musik och tänka lite för mig själv. Nu går jag ut. Puss!

Ny header

Har gjort en ny header igen. Den är lik den gammla fast jag tog andra bilder. Och så gjorde jag om texten. Funderar på att byta design snart oxå. Vi får se sen. Puss!

Har inte lust att tänka på rubrik nu

God morgon bloggen.
Vaknar med svullna ögon. Grät igår kväll, tänker inte berätta varför. Ska titta lite på America's Best Dance Crew på datorn eftersom har missat så mycket. Skriver nog mer under dagen. Puss!