Drar ut

Hejsan bloggen! ♥

Just nu är jag med Gabbi, Sofie och Emma. Vi ska ut och sen ska vi möta Jossan :) Efter vi mött Jossan ska vi vara med Jonas, Cribbe, Max och Nicklas. Nu ska vi dra ut. Pusspuss!


Sofie, Gabbi, Emma och jag


Gabbi slaggar

Hejsan bloggen! ♥

Gabbi ska slagga hos mig ikväll, vi har varit hos Nicklas med Emma, Fanni och Geo. Nu ska vi ligga och titta på skräckfilm hihi.

Godnatt bloggen! ♥


Hej kom och hjälp oss ):


Ångest

Hejsan bloggen! ♥

Jag får ångest för att jag bloggar så dåligt. Men nu ska jag faktist sova, har ingenting att blogga om. Har varit i skolan, pluggat och varit nere i nyboda.

Godnatt bloggen! ♥

Mycket plugg!

Hejsan bloggen! ♥

Jag har haft jätte mycket plugg att sköta. Men snart är det höstlov! Fyfan va skönt. Men just nu måste jag plugga klart min ergonomi grej innan jag drar ner till nyboda, jobbar ikväll. Bloggar igen senare.


Lite köpt förut, lite köpt nu

Köpt under prao-veckan

Bikbok 249 kr


Bikbok 79 kr


Bikbok 149 kr


Bikbok 199 kr

Nya sköna uggs!

Crispin 700 kr

Ny fin jacka!

H&M 599 kr

Ny söt kamera!

Gratis


251010

Hejsan! ♥

Idag så slutade jag skolan tidigt eftersom vi inte hade någon musik, istället fick vi sitta i 40 minuter och ha studietid. Vi hade klassrummet för oss själva och det blev kalebalik, fast vi hade det kul. Efter skolan så mötte jag pappa i centrum, vi åkte iväg nånstans för att jag skulle få välja en ny kamera eftersom min rosa kamera har gått sönder. Nu är jag hemma och ligger och tittar på teve just nu. Bloggar igen sen.


Dagens outfit & facelook

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så börjar jag skolan 9.10 och slutar 15.30.
Igår så låg jag och sov hela dagen eftersom jag aldrig sov under övernattningen. Det går inte att sova i samma byggnad med 70 blattar -.-" Får berätta mer om övernattningen sen, ska stänga av datorn nu. Bloggar när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit
* T-shirt - h&m divided
* Tajts - bikbok
* Halsduk/handskar - h&m divided
* Skor - crispin


Facelook


Dance jam

Hejsan! ♥

Igår så var jag på ett dance jam, skit kul. Såg på uppträdande och dansade med vännerna. Sen har jag varit ute med Karima och massa andra folk, sov oxå borta igårkväll men jag sov typ ingenting. Kom hem imorse och har sovit typ hela dan. Idag är det övernattning i nyboda, kommer att bli kul. Ska dra ner dit nu så vi hörs imorgon. Pusspuss!




Dagens outfit & facelook

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så börjar jag 9.30 och slutar 14.50.
DET SNÖAR! FYFAN ASSO! HATAR DET! Aja, idag är det fredag. Har inga speciella planer förutom att jag har träning på kvällen. Men nu måste jag stänga av datorn och gå ner till bussen. Pusspuss!


Dagens outfit
* Tröja - bikbok
* Jeans tajts - cubus
* Skor - crispin


Facelook


Varit nere på gårn

Hejsan! ♥

Vid 7-tiden gick jag ner till gårn för att chilla lite där. Har tittat på Paradise Hotel, retat Viktor lite och kört skippo. Nu är jag hemma, ska byta om till mina sovkläder nu :)

 


Njuter av min choklad

Hejsan bloggen! ♥

Skulle egentligen sluta klockan 4 idag men min språkval var inställd så fick sluta ganska tidigt. Men satt och vänta i skolan tills klockan blev 4 på Tiara. Nu är jag hemma, ligger i vardagsrummet och tittar på teve. Äter choklad oxå så ska njuta av den nu.

 
Mmmmm .. choklad ^^


Dagens outfit & facelook


Dagens outfit
* Tröja/klänning - bikbok
* Tajts - bikbok
* Skor - h&m divided


Facelook


Trööööööööött!

Gud vad trött jag är! Har sovit medans jag har pluggat. Aja, behöver dra ut sen stund, ska dra ner till nyboda. Men först ska jag äta för har inte ätit middag än. Bloggar igen senare ikväll när jag kommer hem. Pusspuss!




Pluggar ergonomi

Hejsan! ♥

Idag så har jag haft klädsim, haha ganska kul faktist när man simmar med en så kallad Daniella Maric. Pga min simning så kom jag 20 minuter sen till min lektion o.O Det tar alltid långt tid för en tjej att fixa sig, i alla fall när man heter Varissa Muangprom. I alla fall, just nu ligger jag i sängen och pluggar. Gör en ergonomi uppgift som jag fick från idrotten, den ska vara inlämnad imorn. Måste fortsätta med den för vill helst bli klar så fort som möjligt så jag kan gå ut ikväll. Bloggar igen sen.

 


Kvällens låt

Somsagt, jag måste sluta lägga mig såhär sent. Imorgonbitti har jag klädsim, usch hatar det. Hatar verkligen simning. Bada gillar jag, men att simma, nää inte så mycket. Men ska i alla fall sova nu.

Godnatt bloggen! ♥

Camp Rock 2 - Different Summers


When we remember different summers
It's like tossing your heart to see where it lands
Heads is easy, tails is harder to plan
If we're starting all over again and again and again


Äter

Hejsan! ♥

Just nu sitter jag i min säng och äter mat, vart hungrig :$
Idag så såg jag en brand, jag tycker det är väldigt spännande att se på sånna där grejer, fråga mig inte varför -.-" Gillar att se på olyckor, fast blir samtidigt oxå rädd av det. Jag vet, ganska knäppt, en tjej som jag. Men ska äta upp min mat nu så bloggar igen snart.

 


Jobbar på gårn ikväll

Jag jobbar på gårn ikväll så måste dra ner dit nu, är lite försenad. Slutar halv 10 så vi hörs senare ikväll när jag kommer hem. Pusspuss!

 


Turdag

Hejsan bloggen! ♥

Vad har hänt idag då? Ingenting speciellt faktist, har bara varit i skolan. Slutade nångång innan 3 idag men var kvar i skolan ända tills klockan 4. Idag har det på något sett varit min turdag, har varit riktigt glad idag :D Hihi. Nu ska jag äta lite choklad för det gör mig mer gladare ^^ Haha bloggar igen senare.

 
Ej redigerad


Dagens outfit & facelook


Dagens outfit
* T-shirt - carlings
* Tajts - bikbok
* Skor - ohio


Facelook


Kvällens låt

Oj vad klockan är mycket, måste ta och sova nu. Måste sluta sova såhär sent, orkar aldrig vakna annars.

Godnatt bloggen! ♥

Bruno Mars - Just The Way You Are


When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are

And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are


Träning

Hejsan! ♥

Jag har varit på träningen, men var knappast med. Mådde dåligt så låg och sov på en matta, fatta inte äns hur jag lyckades somna eftersom vi hade house och musiken var bara dunk dunk dunk. Aja, kom hem för ett tag sen. Ligger i sängen just nu och smsar. Ska upp och borsta tänderna och tvätta bort mitt smink nu, bloggar snart igen.

 


Drar ner till nyboda

Nu ska jag dra ner till nyboda. Halv 8 har jag träning. Vi hörs senare ikväll när jag kommer hem. Pusspuss!

 


I helgen

Hejsan bloggen! ♥

Förlåt för att jag inte har bloggat, men jag har helt enkelt inte hunnit med det.

I lördags så var jag på en AIK match. AIK körde mot Gävle och AIK vann med 2 - 0. Heja Gnaget! Haha, stod i klacken och hejade, det är riktigt kul måste jag säga. Efter matchen var vi på en restaurang i Solna, satt och väntade i en timme för att få maten och fick äta i 10 minuter -.-" Sen åkte vi hem till kära Tyresö och så har jag varit på gårn och jobbat hela kvällen.

I söndags så åt jag på Green Bull i centrum med mamma, lillebrorsan och mammas pojkvän eftersom han fyllde år. Efter det så mötte jag Tiara i centrum. Vid klockan 6 åkte vi hem till Lukas för att fira han eftersom han oxå fyllde år. Och så har vi varit där hela kvällen och haft snack och skoj.

Idag så var det skola, har inte gjort något speciellt än att sitta på lektionen. Slutade halv 4 idag och kom hem för ungefär en halvtimma sen. Ska hitta nånting att äta nu innan min träning börjar. Bloggar sen.

Jag har inte tagit några bilder under helgen eftersom jag inte har haft min kamera med mig och jag har inte haft min mobil eftersom den vart sönder. Men här hittade jag i alla fall 2 bilder från AIK matchen.




Dagens outfit & facelook


Dagens outfit
* Tröja/klänning - bikbok
* Tajts - bikbok
* Skor - h&m divided


Facelook


Dagens planer + facelook

Hejsan bloggen! ♥

Idag så ska jag på AIK match, ska bli riktigt kul. Sist jag var där så var jag så jävla hypad. Ska vara i nyboda om mindre än 10 min så måste nog stänga av datorn nu. Vi hörs när jag kommer hem. Pusspuss!


Facelook


Daniella slaggar

Hejsan! ♥

Jag har varit nere på vallen och tittat på amerikansk fotboll, har oxå stått och sålt godis. Min humör har i alla fall varit på topp (y) Men det var riktigt jävla kallt ute. Efter amerikanska fotbollsmatchen så gick jag till nyboda och har chillat där hela kvällen.

Daniella ska slagga hos mig ikväll, då blir det mys (y) Imorn ska vi på AIK-match så ska försöka lära oss sångerna eftersom vi ska stå i klacken haha. Sist var det så jävla roligt. Men i alla fall, bloggar igen imorn. Pusspuss!






























Jag och Daniella hade kul med webbkameran (y)


Amerikansk fotboll idag @ vallen

Jag har kommit hem från praoen och måste nu till nästa jobb. Eftersom jag är med i cafeteriagruppen så ska jag sälja godis på vallen där folk kommer vara och titta på amerikansk fotboll. Det är gamla tyresö vs nya tyresö, nått sånt. Måste dra nu, hinner inte blogga mer. Pusspuss!

Hej och godnatt

Hejsan bloggen! ♥

Idag så har jag jobbat och jobbat. Jobbade på min prao först och på kvällen jobbade jag i nyboda. Gud, känner mig så himla trött. Men nu måste jag sova för måste upp tidigt.

Godnatt bloggen! ♥

Min dag

Hejsan bloggen! ♥

På morgonen nu när jag har prao så orkar jag verkligen inte blogga, är så trött då. Men jag har varit på prao, sen har jag varit i stan och sen har jag varit i nyboda. Så har min dag. Nu ska jag byta om, tvätta bort mitt smink och lägga mig i sängen. Kanske bloggar sen igen, bara kanske!


Jag och min nya hatt ;)


Orkar inte blogga

Jag har inget vettigt att skriva om. Har varit på prao och har varit i nyboda. Ska ladda upp lite bilder som jag inte hunnit med.




Jag och Emma i lördags


Klassfoto


Skolfoto o.O SO UGLY!




Jag och Chama idag på praoen


Första dagen på praoen

Hejsan! ♥

Idag så var det första dagen på praoen, gick väldigt bra. Efter praoen så handlade jag en jätte fin tröja/klänning som jag visar upp nångång i veckan tillsammans med mina andra 2 tröjor som jag köpte igår.

Jag slutade min träning för en timme och en halvtimme sen, körde house på träningen och jag sög, haha house är inte min grej asso! Fick lära oss lite salsa oxå och där sög jag med.

Just nu sitter jag bara vid datorn och gör inget speciellt. Har ingenting mer att skriva om nu så skriver igen innan jag går och lägger mig om jag inte hinner somna före.


Haha den här bjuder jag på (y)


Dagens outfit & facelook

Godmorgon bloggen! ♥

Den här veckan så har jag prao, ska praoa på Café Espressino i haninge centrum med Chama. Efter praoen kanske jag åker in till stan med Karima, vi får se. Men vi hörs sen när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit
* Linne - h&m divided
* Kofta - h&m
* Tajts - h&m divided
* Skor - ohio


Facelook


In till stan

Godmorgon bloggen! ♥

Sov hos pappa igår med Karima, Jonas, Nicklas och Cribbe. Trängde oss i min farbrors säng. Sen på morgonen gick vi hem till mig och sov vidare hos mig. Just nu är Parri hemma hos mig och vi ska åka in till stan snart. Så vi hörs sen efter. Pusspuss!

Orkar bara inte

Asso det har inte direkt hänt nått eller så men jag bara helt enkelt orkar inte blogga -.-" Inte just nu i alla fall. Ska förbättra min uppdatering nästa vecka, lovar inte men ska försöka. Just nu sitter jag och gör ingenting. Har ingenting mer att blogga om heller.


Just nu


Ny design

Jag tyckte att det var på tiden att göra en ny design, den blev väl bra? Aja ska ut nu och vara med Daniella min mount everest. Sen halv 8 har jag träning, vi hörs sen. Pusspuss!


Från G+ till VG i So

Hejsan bloggen! ♥

Jag höjde mitt G+ till VG idag på so'n, vart riktigt nöjd.
Nästa vecka så kommer jag inte ha skola, ska ha prao då. Ska praoa på Café Espressino i haninge centrum. Ensam -.-" Och så ska vi göra nån uppgift i ergonomi under praoen som vi fått från idrotten, asso jag fattar knappt vad vilka ord som min lärare har skrivit betyder, det funkar ju inte. Aja, nu ska jag bara chillaxa tills min träning börjar. Bloggar igen senare.


Dagens outfit & facelook

Vaknade försent och hann inte imorse ..


Dagens outfit
* Tröja - bikbok
* Jeans - thailand
* Skor - ohio


Facelook


Dagens outfit & facelook

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så börjar jag 20 över 10 och slutar klockan 4. Nästa vecka är det prao och jag har ingen praoplats o.O Får fixa det idag. Men nu ska jag stänga av datorn så vi hörs när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit
* Linne - gina tricot
* Spets skjorta - h&m divided
* Tajts - h&m divided
* Skor - h&m divided


Facelook


Pluggat hela dan

Hejsan! ♥

Jag hade ett kemiprov idag, gissade lite hej vilt på det. Alla mina prov som jag har haft den här terminen har jag fått G+. So prov om politik G+, matteprov om potenser, procenter, sannolikheter G+, svenska uppgift att skriva en debattartikel G+. Helt sjukt. Kan gissa på att jag kommer få G+ på min engelska uppgift om utrotningshotade djur och säkert mitt kemiprov oxå. Aja, det är väl ändå ganska bra men vill ha VG -.-"

Efter skolan idag när jag kom hem så satte jag mig ner i sängen direkt och började plugga, har pluggat hela dan. Hemma satt jag och skrev labbrapporter som ska vara klart i veckan och i nyboda pluggade jag om monarki med Patricia, Karima och Daniella, vi ska ha en muntlig debatt imorn o.O Har pluggat jätte mycket på sistone, känner mig riktigt duktig. Nu ska jag ligga och titta på film så det här blir sista inlägget för ikväll.

Godnatt bloggen! ♥

Nu blir det bildbomb från igår när jag, Emma, Daniella och Karima satt hemma hos mig och pluggade. Gick väldigt bra, det tror ni inte på va?








































Dagens outfit & facelook

Godmorgon bloggen! ♥

Igår så satt jag uppe hela kvällen och pluggade. Och fortfarande så kan jag inte komma ihåg allt. Aja får göra mitt bästa. Ska stänga av datorn nu så vi hörs när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit
* Tröja - gina tricot
* Tajts - bikbok
* Halsduk & handskar - h&m divided
* Skor - ohio


Facelook


Webbilder från igår

Nu har jag klippt Wari klart, gick väldigt bra. Känner mig som värsta frisören haha. Hon har dragit hem och jag ska börja plugga kemi för har prov på det imorn o.O Har en känsla på att det inte kommer gå bra, har fått tillbaka mitt so prov och matte prov och på båda fick jag G+. Innan jag börjar plugga så ska jag bara lägga ut lite webbilder som togs igår.

Jag, Karima och Emma










Bloggar igen sen när jag är klar och har tid.


Statsbesök hos DN

Hejsan! ♥

Idag så har min klass varit på statsbesök hos DN. Vi fick lyssna, se på en kort film och göra våran egen artikel. Sen så käkade halva klassen på donken. Nu är jag hemma, Wari är påväg hem till mig för jag ska klippa henne. Oj nu har hon kommit så ska komma igång nu. Bloggar igen sen.


Skandal? Wtf haha ..


Dagens outfit & facelook

Eftersom jag inte hann imorse ..


Dagens outfit
* Topp - bikbok
* Jeans tajts - h&m
* Skor - h&m divided


Facelook


Förlåt för ingen bloggning igår

Godmorgon bloggen! ♥

Förlåt för att jag inte bloggade igår! Men jag var i stan igår och så har jag varit hemma och klippt Emmas och Karimas hår. Fattade inte hur dom vågade låta mig o.O Och precis när jag skulle blogga så somnade jag. Idag så ska jag på statsbesök hos DN. Mer hinner jag inte blogga för måste gå och ta bussen nu. Pusspuss!

Dagens outfit & facelook

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så börjar jag 10 över 9 och slutar halv 4. Efter skolan så åker jag in till stan och halv 8 har jag träning. Vi hörs senare idag. Pusspuss!


Dagens outfit
* Tröja - gina tricot
* Tajts - h&m divided
* Skor - h&m divided


Facelook


Har klippt mig själv

Hejsan bloggen! ♥

Idag så har jag typ varit hemma hela dan, pluggat kemi och så. Under kvällen ringde Nicklas mig och bad mig komma ut, då var jag med Nicklas, Jonas, Viktor och Cribbe, sen kom Karima och var med oss oxå. Vi har gått runt och haft små kul. Just nu ligger jag bara i sängen och tittar på teve. Ska hitta nått gott att äta i kylen nu ^^

Btw. klippte mig själv idag o.O










Resultat: klippte lugg och uppklippt


Nyboda hela kvällen

Hejsan bloggen! ♥

Jag har bara varit i nyboda hela kvällen, finns inget mer att skriva om det. Kom hem för ungefär en timme sen, ligger bara här mysigt i sängen nu. Ska väl strax ta och sova eftersom drar till stan imorn ganska tidigt på dagen.

Godnatt bloggen! ♥


Här kom det upp en bild på mig och Cissi i vintras


Yesterday

Godmorgon bloggen! ♥

Igår efter skolan så åkte jag till stan med Gabbi och Emma. Vi har haft en väldigt komiskt busstur påvägen hem, skrattade så mycket så jag fick ont i magen. När jag kom hem blev jag tvungen att byta om snabbt och skynda mig till träningen. Efter träningen så stannade jag kvar i nyboda och det var nån hot chili tävling, man skulle se hur mycket stark man tål, jag åkte ut på tredje omgången xD Sen så har Emma och Gabbi slaggat här.

Nu är vi vakna, ganska tidigt. Är skit trött sitter och gäspar just nu. Idag vet jag inte vad planerna blir, jag ska i alla fall jobba på kvällen i nyboda. Bloggar igen senare.


Jag och Gabbi igår i stan


Jag och Emma igår hemma hos mig


Angela och Cynthia vann på hot chili tävlingen, fett omänskliga o.O


Emma, Dannis och jag igår i nyboda


Dagens outfit & facelook

Godmorgon bloggen! ♥

Idag börjar jag halv 10 och slutar tio i 3. Efter skolan ska jag åka in till stan med Gabbi och Emma. Och halv 8 har jag träning. Ska stänga av datorn nu, bloggar igen när jag har tid. Pusspuss!


Dagens outfit
* Tunika - gina tricot
* Tajts - h&m divided
* Halsduk - h&m divided
* Handskar - h&m divided
* Skor - h&m divided


Facelook