Måndag 31/10

Hola!

Idag så har jag varit med min älskling Viktor. Vi var i centrum, han skulle köpa ett spel. Sen bjöd han mig på espresso house så vi satt där och fika en stund :) Sen har vi bara varit hemma hos mig.

Just nu är han i alla fall inte med mig, han sitter hemma och spelar, jävla nörd. Jag ska titta på film nu så.. byebye!


Mitt mongo <3

Dagens planer

Hello! ♥

Idag är det halloween-dagen, hihi saknar när man var liten och gick bus eller godis ^^
Jag ska i alla fall snart till Viktor, vi ska till centrum. Sen vet jag inte vad som händer, mot kvällen ska vi väl köpa godis och tjocka oss lite ^^ Ha en bra halloween så hörs vi sen!


Jag i lördags

Min present som jag gav till Viktor :)

Viktors födelsedag 29/10

Igår så fyllde min älskling 17 år. Jag hade lagat tacos, gjort tårta och bakat cupcakes tillsammans med Nando och Rodde. Fick mycket hjälp av de så måste säga tack! Efter vi vart klar med allt så kom Matias, Jeisson och Anthony. Sist kom Viktor. Vi alla grattade honom när han kom in till köket, sen började alla vräka i sig mat.

Efter maten så tog jag med han till mitt rum, där gav jag han min present. Sen när vi gick tillbaka till köket så började killarna sjunga för honom, så himla sött. Fast det var ju min idé haha. Vi käkade tårta sen blev det film.
Sen drog alla vid 11, då var jag och Viktor med varandra.

Så var hans födelsedag som jag planerade åt honom. Han var lycklig, då blev jag också lycklig. Nu ska jag sova. Godnatt!















































Kort

Hejhej! ♥

Viktor var nyss hos mig, ja vi har varit sen morgonen, sen var jag och jobba och han både lämnade mig och hämtade mig, och så har jag varit med han efter det också. Men nu har han faktist gått. Ska inte skriva så mycket nu för hade tänkt gå och tvätta bort sminket och duscha nu. Bloggar efter, puss!

Om idag

Hello! ♥

Idag är det såhära att min älskling fyller år, Grattis Viktor Gamboa! <3
Han va hemma hos mig igår till klockan 1 på natten så har grattat honom face to face. Ikväll så firar vi Viktor hemma hos mig med hans vänner, det kommer bli middag och film. Sen sover han hos mig, mys. Klockan 3 ska jag träffa Nando och Rodde, dom hjälper mig med att ordna allt. Tror inte jag kommer blogga mer för idag för kommer att ha fullt upp. Vi hörs imorn antingen innan jag går och jobbar eller efter jag varit och jobbat. Puss hare bra!

Jag just nu, no makeup

Städ-time

Hejsan! ♥

Idag slutade jag skoldagen 12.15. Efter skolan så åkte jag till centrum med Viktor och Nando. Jag skulle kolla hur mycket pengar jag hade på mitt kort och köpa en ny piercing. Sen så gick vi runt lite i centrum, träffade några saknade forellbarn. Vi fikade även på espresso house. Efter vi vart i centrum så var jag och Viktor hemma hos mig. Nu har han dragit och jag ska börja städa för morgondagen.

Imorn fyller Viktor år, bjuder hans killkompisar på middag hemma hos mig. JAG ska laga maten, önska mig lycka till, kan inte äns laga mat. Sen sover Viktor hos mig så får vi det mysigt för oss själva :) Nu ska jag faktist börja städa. Puss!

Jag kallar han homo sapien och han kallar mig homo erectus
Hahaha!

Rodde och Nando haha

<3

Bilderna är tagna från i onsdags

Hör bara av mig

Har inte så jätte mycket tid att blogga som ni kanske märker, men jag sitter nästan aldrig vid datorn och jag pluggar för det mesta. Måste fortsätta plugga nu. Puss o godnatt!

Igårkväll bio 25/10 - Idag 26/10

Hello! ♥

Igår så var jag somsagt på bio med Viktor, Estefan (Viktors bror), Araz (min gamla fritidsledare) och 3 andra tjejer, vi tittade på paranormal activity 3, det är första och sista gången jag ser den. Den är äcklig och obehaglig, är fortfarande lite små rädd.

Idag efter skolan så gick jag till centrum med Viktor, Nando och Becca och handlade böcker. Sen gick jag och Viktor hem till mig och var hos mig en stund och sen hade jag träning klockan 6. Sen satt jag på gårn och pluggade också. Det är sent nu så jag borde verkligen sova, har sovit sent 3 dagar irad nu, inte bra. Godnatt!



Jag och Parri igår under lektionen

Jag igår såhär ego

Måndag 24/10

Hejsan svejsan! ♥

Det skumma är att jag la mig klockan 1 på natten men ändå lyckades gå upp ungefär klockan 6 på morgonen. Kom inte heller försent, var i tid till lektionen. Hatar verkligen att börja klockan 8 på måndagar, det är det värsta med tanke på att det är direkt efter helg också. Var riktigt jävla TPS (=trött på skolan) idag, var sjukt trött och höll på somna på massa lektioner.

Efter skolan idag så var jag med Viktor, Nando och Becca hemma hos mig. Äh, vi gjorde inget speciellt. Om 10 min ska jag ut, jag ska på bio. Visst, bio på en måndag låter konstigt, men Viktor bjöd mig. Vi ska åka med hans bror, Araz och två till, dom bjuder, väldigt snällt av dom. Jag ska nog börja göra mig i ordning så jag inte blir så seg som jag brukar vara. Vi får höras ikväll eller imorn, beroende på hur trött jag är när jag kommer hem. Puuuuuss!


Hinner inte lägga in dom nya bilderna från idag på datorn,
så ni får det hära fina collaget sålänge ^^

Innan jag går och lägger mig

Viktor kom hem till mig, sen kom Nando och Becca hem till mig utan att säga något, sen kom Matias och Anthony hem till mig utan att säga något. Haha faggots hela bunten. Vi var hemma hos mig, chillade galet i min säng dåra. Sen kom Rodde upp till mig med sin hund, super gullig hund har han. Sen gick vi ut, träffade massa andra.

Sen har det inte hänt så mycket mer. Ska snart gå och lägga mig, men innan jag går och lägger mig ska jag ladda ner musik på mobilen först. Herregud, börjar 8.15 imorn,  kommer aldrig komma upp från sängen. Aja, godnatt!



Hello

Igårkväll så var jag med Viktor, sen gick vi hem till Matias och där var några och firade hans födelsedag. Idag så har jag varit och jobbat. Just nu är jag ensam hemma, undrar just nu vart mamma är. Hon har varit borta sen på morgonen och har fortfarande inte kommit hem :S Och så svarar hon inte på mobilen heller. Skumt. Aja, ska gå och duscha nu, sen kommer Viktor hit. See ya!


Jag just nu

God morgon!

Kanske lite sent att säga god morgon nu.
Viktor sov hos mig igår kväll, nu har han dragit hem. Älsklingen var små sjuk, så tog extra hand om honom. Jag har inte haft orken att gå upp från sängen, har legat och tittat på vampire diaries. Nu har jag ingenting mer att skriva om, ska snart upp och duscha. Så vi hörs.

Jag, Simonne och Angela igår på gårn

Gårn

Hello!
Just nu sitter jag på gårn, innan var jag hos Viktor och dit kom sen Matias och Nando. Sen gick vi ut, gick hem till Rodde och drog ut honom, sen mötte vi Jeisson, Angela, Marre, Aline, Elina och Anthony i ringen. Ikväll ska Viktor sova hos mig. Blir förmodligen ingen mer bloggning för idag. Puss hej!


Kort om igår, kort om idag.

19/10 - 20/10

Okej, igår efter skolan så var jag med Viktor, vi var hemma hos mig, han hjälpte mig att plugga, gullig kille. Mot kvällen gick vi ut och träffa Rodde, vi gick till gårn, var där en stund, sen drog vi hem till Rodde och gick ut med hans hund. Kort om dagen igår.

Idag så hade jag samdebatt i skolan, det var inte så farligt som jag trodde att det skulle bli, det var faktist ganska kul. Efter skolan så gick jag hem, Viktor var sjuk och ensam hemma så då gick jag till honom och tog hand om honom. Sen jobbade jag halv 6 och halv 8 skulle jag ha träning, men på våran träning kollade vi på en dancehall dokumentär. Vi ska sen ha prov i det. Typ det, nu ska jag sova, råka somna innan med datorn på, tänkte att nu när jag är vaken kan jag slänga in ett snabbt inlägg. Men godnatt nu!

F ...

Fick F (underkänt) på mitt historia prov, jag som tyckte att jag var duktig ...


Duktig tjej på matteprovet!

Hellu!
Fick tillbaka mitt matteprov idag, fick godkänt som tur, och jag var den ända eleven som svarade rätt på en uppgift, hihi. Just nu har jag historia, ska nog få tillbaka mitt historia prov nu också. Slutar idag 15.20. Har ingenting mer att blogga om så vi hörs sen, puss.


Lite lat och hungrig

Hejsan svejsan!
Bloggar just nu från mobilen, orkar inte ta upp datorn från golvet. Hihi lat tjej. Efter skolan så åkte jag till centrum och hämtade en grej, träffade bland annat Jimmy som gjorde mig sällskap. Sen har jag bara suttit hemma och pluggat, Viktor kom hit också och faktiskt hjälpte mig med plugget, som är en förvåning. Gullig kille. Just nu ligger jag i sängen och tittar på teve, kollar på elitserien, AIK möter Växsjö. Är hungrig så ska upp och hitta nånting att äta nu. Puss.

image description
image description

Kort om idag

Hello! ♥

Snart ska jag gå och lägga mig. Somsagt, jag var med Viktor, Nando och Becca idag. Gjorde inget speciellt, vi var bara hemma hos mig. Finns inte så mycket att skriva om faktist. Nu ska jag nog sova så jag inte försover mig som jag gjorde idag, fast idag började jag ju 8.15 och imorn börjar jag 10.05 så kommer nog inte försova mig haha. Btw, så lärde jag mig precis att göra mellanrum och flytta bilden till mitten på mobilen, jippi, så inlägget ser lite finare ut ^^ Aja, ska sova nu. Godnatt!


Här är en bild på mig och Anthony,
ser inte vi läskigt lika ut där? o.O

Hello

Just nu har jag rast, fast går in väldigt snart. Försov mig första lektionen så missade naturkunskapen, men var på historan och gjorde provet, gissar väl på ett F eller E ... Nu har jag bara svenskan kvar, sen slutar jag, slutar 13.20. Efter skolan ska jag träffa mamma i centrum och handla skor, sen ska jag vara med Becca, Viktor och Nando, Grattis till Becca som fyller år idag också. Men nu ska jag hämta min grejer så puss hej.


Idag 16/10

Hejsan bloggen! ♥

Igår kom jag hem typ kanske vid 1 (?) Hade Viktor med mig som sov hos mig, mys. Idag så har jag typ sovit hela dan, sov inte så mycket på natten. Gick inte heller till jobbet idag för blev tvungen att plugga till mitt historieprov imorn som jag inte alls kan nånting om. Men under kvällen gick jag ut en stund för behövde frisk luft. Nu ska jag faktist sova, börjar tidigt imorn, hoppas jag försover mig, orkar inte med naturkunskap på morgonen. Blöö vi hörs, godnatt!




I love you <3

Dagens planer

Okej jag vet att halva dagen har gått, men har gjort lite annat innan. Jag hade träning från klockan 2 till 3 idag. Ska ha uppvisning ikväll på Midnight Jam Basket, basketföreningen och dansföreningen har kokat ihop nånting tillsammans. Det kommer att vara folk som spelar basket och folk som dansar i bollmorahallen. Halv 6 ska jag bege mig till bollmorahallen för då ska vi träna igen. Ska vila lite nu, har precis ätit kebabpizza hihi. Inte bra för mig som ska uppträda, men var verkligen sugen på det. Blir nog inget mer bloggande, kanske bloggar där borta från mobilen, om täckning funkar dåra. Annars bloggar jag imorgon. Pusshej!


Jag just nu

Gårdagens kväll 14/10

Good morning! ♥

Igår kväll var jag först med Viktor hemma hos mig, sen gick vi ut och mötte Nando, Anthony och Matias. Då gick vi till gårn, det var vägen ut där. Nått evenemang. Det var så kallt ute så vi stannade där ganska länge. Klockan 10 gick jag och Viktor hem till mig, där var han tills halv 1. Sen somna jag, för jag var riktigt trött. Är hungrig så ska hitta nånting att äta. Peace.

Jag och Parri

Donken

Hejsan! Just nu sitter jag på tyresö donken med Becca, Viktor, Nando och Jonathan. Vi skulle egentligen till stureplan, men det blev ändrade planer. Snart har alla ätit upp, det är bara min tjocka Viktor som fortfarande äter. Aja, bloggar igen senare, ciao.


Samhällskunskap

Heelluu! Just nu har jag samhällskunskap. Sen har jag bara spanska kvar och så slutar jag. Efter skolan ska jag och Becca följa med Viktor, Nando och jag vet inte vilka fler till stureplan. Dom har en uppgift från skolan som dom måste göra och dom ville att vi skulle följa med. Nu måste jag faktist arbeta så heiidoo.


Nya favoriten


Ååååååh ....

Hejsan bloggen! ♥

Fullt upp och har aldrig tid somsagt, anledningen till varför jag slutade blogga innan, men ska försöka. Idag efter skolan så gick jag direkt hem, kollade på filmen the outsiders och så kom Viktor till mig också. Sen gick jag till jobbet och sen till träningen. Efter träningen satt jag på gårn tills det stängdes, det var ett tag sen jag var där. Aa, det var ju min dag. Tänkte skriva min engelska text nu som jag måste vara klar med tills imorn, men det verkar som om jag inte orkar. Kanske lite, sen vill jag sova för är trött. Godnatt, hörs imorn!


Jag och tjejerna i somras, påväg till ung08 där

10 min

Går in på spanskan om 10 min. Sitter i samrummet med några från klassen. Ligger i soffan och blir bländad av solen, ganska varmt måste jag säga. Idag efter skolan ska jag till centrum och fixa en sak, sen klockan 16.30 ska jag på introduktionskurs med Parri. Sen vet jag bara att jag måste plugga matte resten av kvällen eftersom har prov imorn. Bloggar igen sen när jag har tid.


Opps...

Sorry att jag aldrig bloggade igår och på hela dagen idag. Jag har haft jätte mycket att göra och jag glömde bort. Igår efter skolan var jag med Viktor, Nando, Becca och Rodde. Vi var hemma hos Viktor. Idag efter skolan så var jag med Viktor, vi var hemma hos mig. Sen klockan 6 hade jag träning, och nu ligger jag bara i sängen o latar. Ja, nu ska jag göra annat, bloggar förmodligen inte mer ikväll. Bloggar imorn. Puss och god natt!


Jag och min bebis idag!

22.25

Hello! ♥

Jag har varit och jobbat, sen så hade jag träning från klockan 6 till 7. Sen tog jag en promenad med Viktor och träffade massa andra. Nu är jag hemma, har duschat, tvättat bort sminket, borstat tänderna och aa, gjort mig i ordning till sängen. Nu ska jag titta på en film, the outsider, måste se filmen för på vår engelska lektion skulle vi läsa klart boken i fredags men har inte äns läst halva boken än. Smart idé att titta på filmen då, då vet jag vad den iaf handlar om lite. Så säger god natt nu. God natt!


Jag och min lillebrorsa som ligger på sjukhuset just nu.
Han har opererat njuren, min lilla älskling då!

Träningsvärk!

Hejsan bloggen! ♥

Jag har träningsvärk.. Inte kul.. Har ont i nacken, måste nog ha sovit konstigt. Och så har jag träningsvärk från rumpan upp till midjan, körde riktigt jävla hårt på träningen igår, mitt linne vart genomblöt. Jaja, kort om igårkväll. Jag var med Nadja, Nando och Viktor. Senare mot kvällen var jag med Viktor hemma hos honom. Måste äta upp min mat nu för ska snart gå till jobbet. Heiidoo!


En bild på mig och Clive, tagen den 3 september 2011

Nadja!

Just nu sitter jag och väntar på att Nadja ska smsa, hon är fett seg. Ska ut och träffa henne, vi ska gå promenad och prata. Har ingen aning vad jag ska skriva mer, vet inte heller när jag kommer hem ikväll. Men vi hörs. Puusss.


Jag just nu som försöker ringa Nadja

Gårdagens kväll 7/10

Hello bloggen! ♥

Igårkväll så var jag ute med Becca, Nando, Viktor och Anthony. Vi gick runt lite för det fanns inte så mycket att göra, träffade polisen i ringen så stod och snackade med dom ett tag. Sen gick vi upp till Viktor, vi tittade på skräckfilm och sen så slaggade jag där. Jag har precis kommit hem, ska ha träning halv 3 idag inför vår uppvisning nästa vecka. Så har ingenting mer att blogga om nu, bloggar sen. Puss.


Jag just nu, dööööööd.

Casa de Viktor

Hello!
Slutade skolan för mer än en timme sen. Hade spanska prov idag och det gick faktiskt jätte bra för mig. Just nu ligger jag hemma hos Viktor med han bredvid mig. Nu har jag ingenting mer att blogga om så vi hörs sen.

image description


Engelska lektion

God morgon bloggen!
Just nu så har jag engelska lektion, sitter i vårt samrum och kör sms roulette med tjejerna ^^ Slutar idag 12.15, återstår bara samhällskunskap och spanska som lektion kvar.


Jaaaaa ....

Hej! ♥

Anledningen till varför jag slutade blogga innan var inte för att jag hade få besökare eller nått sånt, jag hade faktist bra besökare för att bara vara en vanlig människa som skriver om sin dag haha. Varför jag slutade blogga förut var för att jag aldrig hade tid ... Kan säga att jag knappast har tid nu heller ... Men ska försöka, vill kunna bläddra tillbaka minnen. Tiden jag inte blogga så bläddrade jag tillbaka i den här bloggen, haha det var jätte kul att läsa och se på gamla saker.

Kort om min dag. På morgonen var jag på ungdomsmottagningen, kom 20 minuter sen till min första lektion, men fick ingen frånvaro eftersom jag hade intyg. Slutade skoldagen 14.45. Åkte då till forellen för att träffa Nadja, men hon försvann och var seg som satan så jag gick. Var lite i centrum och kollade runt lite i affärer och sen åkte jag hem. Halv 6 jobbade jag och halv 8 hade jag träning, men var inte med för satt och pluggade till spanska provet som jag har imorn. Måste fortsätta plugga så ska försöka att hålla mig borta från datorn nu. Kanske bloggar innan jag går och lägger mig om jag inte är lat. Puuuuuusss.


Jag och min nya ledartröja som jag fick idag från jobbet.
På baksidan står det "GK Trollbäcken Ledare" hihi.

Onsdag 5/10

Hejsan bloggen! ♥

Jag började skolan idag 8.30 och slutade 15.20. Efter skolan så åkte jag, Becca och Emma till centrum och fikade på espresso house, samtidigt satt vi och pluggade vår samgrej som vi har tills imorn. Sjukt mycket plugg, hinner inte äns bli klart med allt. Sen kommer det att komma prov hit och prov dit. Får huvudvärk!! Aja, vi satt på espresso ett tag och sen åkte vi mot ringen, där träffade jag Viktor och har varit med han resten av dagen. Jaaaa, just nu ligger jag i sängen, ska upp och dricka ett glas vatten, plugga på lite till och sen sova. Bloggar igen imorn. Godnatt!





















Lite bilder från i somras då jag var i alby

Spamspamspam

Såhär blev det, jag fastnade på facebook eftersom den vart spammad, mobilen vart spammad och msn vart spammad. Sen blev klockan sent så hann icke duscha och tvätta håret, får göra det imorn på morgonen. Så måste sova nu för måste upp extra tidigt. Godnatt!


22.16

Hola! ♥

Jag hade träning klockan 6 till halv 8. Sen stannade jag på gårn och pluggade min spanska läxa tills imorn och läste ut min engelska bok som jag måste läsa ut tills på fredag. Jag tycker att jag har skött mig ganska duktigt idag, brukar oftast inte kunna plugga på gårn, plötsligt så kunde jag det idag. Nu är jag iaf hemma, ska gå och duscha snart. Men nu ska jag checka facebook lite och sen kolla vädret för morgondagen. Bloggar sen.


Jag just nu

Dagens outfit

* Tröja - gina tricot
* Mönstrade tajts - bik bok
* Halsband - lindex
* Armband - glitter
* Röda converse

Espresso house

Hejsan bloggen! Just nu sitter jag på espresso house med Parri, Lollo och Felle. Jag skulle träffa Jonas i centrum men nu försvann han nånstans. Aja, är sjukt trött, hade idrott som sista lektion, ansträngde arslet av mig. Snart ska jag nog börja röra mig hemåt för måste plugga och sen har jag träning klockan 6. Hur sjukt mycket plugg den här veckan, och prov på fredag, fml. Fuck my life, bloggar senare, puuuuussss.


Sover inte än

Jag borde egentligen ha sovit för en timme sen men låg och smsa med Vickos och skrev med Jonas på fb. Aja, måste nog försöka sova nu, som tur så börjar jag 10.05. Godnatt bloggen!


Bloggar från mobilen

Jag laddade ner blogg-appen på min mobil, nu kan jag blogga vart jag än är hihi. Som ni ser så har jag gjort om min design också, måste fräscha upp den lite efter ett år. Nu ska jag läsa på lite till morgondagens läxförhör, har redan läst lite innan och ska läsa lite till igen. Tpl, trött på livet. Orkar inte!! Har ont i nacken nu också. Gaaaaah!!

 


Dagens outfit

* Topp - gina tricot
* Jeans tajts - vero moda
* Jeans jacka - gina tricot
* Vita converse

15.41

Hejsan bloggen! ♥

Idag så började jag skolan 8.15, men jag försov mig så missade första lektionen. Slutade skoldagen 14.45, är så jävla skoltrött. Nu hade jag tänkt att plugga naturkunskap eftersom har läxförhör imorn. Bloggar sen.


Alina, Becca och Mickis på svenska lektionen

Söndag 2/10

Hello! ♥

Jag har vart och jobbat, min kropp är helt utsliten, är superduper trött. Efter jobbet så kom jag hem, åt och vilade. Sen gick jag ut med Nadja, pratade lite och tog en promenad. Sen så gick jag upp till Viktor och var där en stund. Just nu ligger jag i sängen och gäspar förfullt. Är sjukt trött, ska nog sova snart, ska gå och duscha nu. Ska försöka komma ihåg att blogga innan jag går och lägger mig.




Jag och Nadja under Tyresö festivalen den 3 september 2011

Gårdagens kväll 1/10

Hejsan bloggen! ♥

Igår kväll så var jag med Nadja, vi hade jätte kul bara vi två. Vi var helt flummiga, vi busade med killarna som spelade fotboll i tyresö gymnasium. Vi var lite sneaky på dom och dom märkte ingenting. Fast i slutändan så kom dom på oss. Jag och Nadja var sen med killarna Nando, Rodde, Viktor, Matias och Jeisson. Vi satt i ringen och chillade, sen kom Anthony och sen träffade vi Aline. Sen när alla drog hemåt så drog jag med Viktor hem till honom, och där var jag ända tills halv 4 på natten. På vägen hem nerför backen ganska nära min port ser jag nått djur springa förbi mig, om jag har rätt så var det en räv för pälsen och svansen var som en räv, ganska coolt tyckte jag, synd att den försvann in i skogen. Snart ska jag gå och jobba, är hur trött som helst och har massa hårfärg i ansiktet som inte går bort. Bravo. Bloggar senare puss.


Jag och Viktor, tagen under sommarovet den 13 augusti

Black

Gick aldrig på matchen, blev problem, är irriterad. Så jag färgade mitt hår svart av tråkhet, blev väl helt ok. Ikväll ska jag supa för mig själv. Skoja bara, eller kanske inte skojar. Hahaha vem vet vad jag gör. Men jag snodde faktist lite vin, whisky, eller vad fan det nu är från mamma så kan roa mig själv ute ^^ Nu ska jag försöka få tag på Nadja för skulle ut med henne, hon är fett seg. Så höres puss.






My new hair color

Gårdagens kväll 30/9

Good morning! ♥

Igår så var jag på gårn en stund och snackade med Nathi om lite nya grejer som händer runt omkring, det var skönt eftersom det var så längesen jag träffade och snackade med honom, och jag saknar honom. Sen så träffade jag Nando i ringen och sen gick vi hem till Viktor där Rodde också var. Sen var vi ute en stund och träffade bl a. Matias, Nico, Marre, Angela, Simone, Latifa, Yasmin och Emma. Det fanns inte så mycket att göra ute så jag och grabbarna drog till gårn. Där var det skräckfilm på gång så jag satte mig i soffan och joinade dom andra. Sen drog vi ut igen, träffade Nadja en snabbis, var ute en snabbis och sen gick jag och Viktor hem till Viktor. Där tittade vi på ännu en skräckfilm och där var jag tills typ halv 3.

Ingen speciell fredag, idag blir det match. Aik mot Gais på Råsunda Stadion. Näst sista hemma matchen för Aik i allsvenskan. Mot kvällen vet jag inte vad som händer. Bloggar sen.


Jag och tjejerna utanför Råsunda Stadion, bild tagen den 17 maj 2010