Vincent


Anwar, Nathi och Rodde

Hejsan! ♥

Nyss var Anwar, Nathi och Rodde hos mig. Dom hade tråkigt så dom fick komma upp till mig. Har saknat dom faktist, det var längesen jag var med dom. Dom är mina närmaste killkompisar och jag älskar dom!

Just nu tittar jag på Another Cinderella Story. Har sett den typ hundra gånger, men det var ett tag sen. Ska titta vidare på filmen och smsa med min älskling. Bloggar senare, pusspuss!


New Style

Hejsan! ♥

Igår kväll så var det kul, dansade och umgicks med vännerna. Jobbade oxå bland annat och vi fick stå i garderoben ett långt tag. Men vi hade ändå ganska kul, tog massor med bilder. Det var uppträdandet, folk rappade och battlade. Vet inte vad jag ska skriva mer så ska bjuda på pics, pusspuss!


Wanna, Adrian, Jossan, Pim, jag och Karima








Jag och Pim med Litanol



Nu kommer det lite cepe bilder (:











Hahahahaha Jimmy









Battle



Storasyster har åkt

Hejsan! ♥

Klockan 11 åkte jag till gullmars och mötte upp Wanna där. Sen åkte vi till brandbergen och träffade farmor, farfar, pappa, vincent och andra i släkten. Sen åkte vi in mot stan och träffade vår faster och så kom Pim med oxå. Sen har jag och Pim lämnat Wanna vid pendeltågen och nu har hon åkt tillbaka till Malmö.

Jag kom hem för ett tag sen. Just nu sitter jag och tittar på Twilight New Moon samtidigt som jag bloggar. Ska blogga om New Style kvällen snart, pusspuss!


Min lilla lillebror Vincent, aaaw


Trött!

Godmorgon bloggen! ♥

Wanna och Pim drog tidigt från mig för att fixa lite grejer eftersom Wanna åker hem idag. Jag vaknade klockan 9 pga att Wanna ringde och väckte mig. Jag ska åka till gullmars och möta upp henne sen åker vi till pappa och hälsar på dom innan Wanna åker hem. Pappa och dom ska flytta imorn hit till ringen, precis bredvid mig, nice. Då kan jag hälsa på pappa varje dag. Ska gå om 20 min. Bloggar när jag kommer hem igen, pusspuss!


02:30

Hejsan! ♥

Nu är vi hemma. Har städat och var super trött. Nu är vi inte trötta längre så ska titta på film. Imorn ganska tidigt på morgonen så ska jag åka till pappa med Wanna så hon hinner träffa dom innan hon åker tillbaka till Skåne. Så bloggar om kvällen imorn när jag har tid, pusspuss!


Vi just nu


Kvällens outfit & facelook

Hejsan! ♥

Nu är vi klara. Ska bara käka. Sen beger vi oss mot nyboda. Allt slutar klockan 2 så kommer förmodligen inte att blogga när jag kommer hem för kommer vara för trött. Men får blogga imorgonbitti då. Ha en trevlig kväll, pusspuss!


Kvällens outfit


Facelook


Storasyster är här

Hejsan! ♥

Jag åkte in till slussen och träffade Wanna (min syster) och Pim (min systers syster). Vi visste inte vad vi skulle göra så vi åkte till gullmars och tog en chai latte och nått gott på expresso house. Sen gick vi upp till Pim och chillade. Nu är vi hemma hos mig, ska byta om och fixa mig lite inför New Style. Bloggar innan jag drar dit, pusspuss!




Jag, Wanna och Pim


Dagens outfit & facelook

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så kommer jag inte kunna uppdatera så mycket eftersom jag inte kommer vara hemma. Jag ska åka ut till stan och träffa min syster strax, vi skulle åka hem till pappa och hälsa på farmor och farfar men hon ringde nyss och sa att ingen av dom var hemma, så ingen aning vad vi ska göra. Senare på kvällen är det ett event idag i nyboda, New Style. Och den ska vi på, ska bland annat jobba där oxå. Får blogga mer när jag kommer hem om jag hinner, pusspuss!


Dagens outfit


Facelook


2 kärleksfilmer - rekommenderas!

The Notebook
Filmen handlar om en sommarromans mellan Allie, tjejen från stan och Noah, killen med knappa pengar. Trots detta är deras kärlek något så enormt. Vid sommarens slut skiljs de åt på grund av att Allie väljer att gå på college i New York, och delvis för att Allies föräldrar inte kan acceptera deras kärlek. Efter några år korsas deras vägar igen, men till Noahs besvikelse har Allie förlovat sig och planerar ett bröllop.




A Walk To Remember
Filmen handlar om Jamie och Landon som blir kära i varandra. Landon umgicks med skolans innegäng, men när Landon hamnar i skolans dramagrupp, möter han Jamie på hennes egna villkor. Deras möte väcker lidelsefulla känslor, känslor som han inte visste fanns. Och deras möte kom att ändra hans liv för alltid.



Min kommentar
Jag som sällan gillar kärleksfilmer tycker faktist att dom hära 2 filmerna var skit bra. Så sorgligt och vacker var dom. Av mig får dom i betyg 5/5 båda 2. Faktist värda att se.


26/02-10 <3

Daniel Pålsson
jag älskar dig


Underbar fredag

Hejsan! ♥

Skoldagen har varit skönt när man nu vet att det är sportlov! Underbart. Slutade halv 2 idag, fick sluta en halvtimme tidigare. Efter lektionen satt jag i alla fall kvar ett tag i skolan och umgicks med vännerna. Sen gick jag och min älskling hem till mig och tittade på film och myste. Just nu ligger jag i sängen och äter, ska strax gå upp och hämta nått att dricka. Bloggar senare, pusspuss!


Dagens outfit & facelook

Godmorgon bloggen! ♥

Har missat 2 lektioner pga att ha försovit mig. När jag kommer till skolan så har jag bara 2 lektioner kvar. Haha det blir skönt. Ska titta bussen nu sen åka iväg mot skolan. Efter skolan ska jag typ åka till gullmars och lämna pengar. Bloggar när jag kommer hem, pusspuss!


Dagens outfit


Facelook


22:07

Hejsan! ♥

Kom hem för en timme sen. Jag har luffat i nyboda tillsammans med Emma. Och blablabla har ingenting mer att skriva om, faktist så har vi inte gjort nånting. Aja orkar inte blogga mer nått mer ikväll. Bloggar imorgonbitti, pusspuss!


Ut till Emma

Hejsan! ♥

Det var längesen jag var ute så ska ut nu. Ska träffa Emma och några till i nyboda. Bloggar när jag kommer hem, pusspuss!


Torsdag

Hejsan! ♥

Idag har det faktist inte varit nån vanlig skoldag. Jag började idag klockan 9 och vi fick skriva en uppsats i 2 timmar, trodde det skulle vara enormt jobbigt men det var det faktist inte. Sen arbetade vi med värdegrund. Skoldagen har faktist varit riktigt kul, och då menar jag i klassrummet. Vi alla i mentorsgruppen pratade med varandra och skrattade tillsammans, faktist första gången alla var med i det oxå. Riktig skön dag har det varit.

Just nu sitter jag och tittar på teve. Har inget bättre för mig så bloggar sen, pusspuss!


Dagens outfit & facelook

Hejsan! ♥

Kom hem för ett tag sen och har precis käkat kebab. Orkar inte blogga just nu så bloggar sen. Dagens outfit & facelook får ni nu i alla fall, pusspuss!


Dagens outfit


Facelook


Hittar inte usb-kabeln

Godmorgon bloggen! ♥

Hittar inte min usb-kabeln till kameran och hinner inte leta längre. Måste gå nu, dagens outfit & facelook får ni efter skolan. Måste gå nu, pusspuss!


Onsdag

Hejsan! ♥

Skoldagen har väl varit ok. Orkar inte skriva så mycket eftersom inget speciellt har hänt. Det har faktist varit en riktig tråkig dag. Alla i min klass är borta typ :O Aja, ska titta lite på teve nu. Sen måste jag ta och plugga matteläxa som jag inte lämnat in än, har 2 jag måste göra -.-" Aja bloggar senare, pusspuss!


Dagens outfit & facelook

Hejsan! ♥

Kom hem för ett tag sen, ska käka nu. Så dagens outfit & facelook får ni nu och så bloggar jag snart, pusspuss!


Dagens outfit


Facelook


Good morning

Godmorgon bloggen! ♥

Har vaknat, ätit och fixat mig. Just nu har jag på mig mjukisar, linne och tjocktröja pga att vi har idrott nu på morgonen. Men efter idrotten blir det andra kläder. Fettosen Dannis ligger i sin säng och sover medans jag ska gå och borsta mina tänder nu, ska gå om ca 10-15 min. Bloggar efter skolan när jag kommit hem, pusspuss!


Slaggar hos Dannis

Hejsan! ♥

Har kommit fram till Dannis nu, ligger just nu i hennes säng och äter. Vi sitter vid varsin rosa laptop, hon snackar med nån på msn och jag snacka med min älskling. Kommer inte blogga mer ikväll, kanske bloggar imorgonbitti. Men annars bloggar jag självklart när jag kommit hem efter skolan, pusspuss!


Mötet

Hejsan! ♥

Jag har precis varit på mötet med mamma, Kibbe och Inger. Ja vi snackade om det som hänt som jag tyvär inte kan ta upp här på bloggen, för personligt. Ikväll sover jag hos Dannis, sen åker vi till skolan imorn tillsammans. Ska ta med mig min laptop så bloggar där sen igen, pusspuss!


Tisdag

Hejsan! ♥

Den här dagen har varit riktigt kort. Jag började halv 11 och slutade 13.50, men gick aldrig på sista lektionen. Känns inte som jag har haft några lektioner alls, har typ inte gjort nånting förutom läst :O Aja är hemma hos Dannis just nu, ska sova här ikväll har jag bestämt. Ska på möta klockan 6 med mamma och Kibbe som jag egentligen inte orkar gå på -.-" Aja, ska göra annat nu. Bloggar senare ikväll, pusspuss!






HAHAHAHAHHA ser ut som en riktig barnrumpa!


Jag har absolut ingen aning om vad jag gör


WTF?? HAHAHAHAHAHAH


HAHAHAHAHHA SEXIGT




Jag älskar dig <3


Dagens outfit & facelook

Godmorgon bloggen! ♥

Ska ta på mig jackan och gå ner mot bussen som kommer snart. Fast behöver inte stressa till bussen eftersom bussarna alltid är sena pga det kalla vädret. Men måste i alla fall ner nu och möta Dannis, pusspuss!


Dagens outfit


Facelook


Sanningen har kommit fram

Hejsan! ♥

Ja det har varit knas på sistone. Men kommer inte kunna blogga mer ikväll. Säger godnatt nu <3


Måndag

Hejsan! ♥

Nu är jag hemma. Jag kom till skolan och snackade då med några. Sen blev jag tvungen att gå på sista lektionen no som var i nyboda, fick skjuts av Kibbe, kom 20 min försent. Efter lektionen så gick jag tillbaka till skolan för att göra ett primprov på matten, asso oförberett prov för att se vad man kunde. Det gick väl bra antar jag, slutade rätt så sent idag. Fick veta mitt matteprov resultat och jag fick G+ igen för tredje gången :O Har fått G+ på alla mina matteprov nu i 8an. Aja bättre än IG ;) Nu ska jag sitta och titta på teve så bloggar sen, pusspuss!


Dagens outfit & facelook

Hejsan! ♥

Ok nu ska jag bege mig mot skolan, ska bara kolla när bussen kommer. Ska hjälpa Kibbe med vår nya danslokal i forellen så kommer nog kanske komma hem runt 4 eller senare. Bloggar när jag kommer hem, pusspuss!


Dagens outfit


Facelook


09:00

Godmorgon bloggen! ♥

Egentligen så skulle jag och Karima följa med min älskling till doms match, men Karima blev sjuk och jag ville inte åka ensam så det blev inget. Orkar inte gå till skolan, det har hänt en grej så kommer inte kunna koncentrera mig på lektionerna. Men Dannis tvinga mig komma till skolan så måste, och måste ändå hjälpa Kibbe med vår nya danslokal i forellen. Men inga lektioner blir det för mig. Ska börja ta på mig kläder och sminka mig nu. Bloggar innan jag går, pusspuss!


22:40

Hejsan! ♥

Har precis tagit en dusch. Innan så hade jag tittat på en film med Emma och Dannis. Aa efter filmen så har jag lärt mig en läxa, det antar jag att dom andra oxå har. Usch får rysningar av filmen, hemsk. Det var en dansk film, kommer inte ihåg vad den heter. Men ska lägga mig snart eftersom det är skola imorn, eller jag ska inte till skolan utan jag och Karima ska följa med min bebbi och titta på när han och några andra från skolan spelar match nånstans åt helvetet. Måste upp klockan 6 så bloggar imorgonbitti om jag inte försover mig, pusspuss!


En bild från centrum, tror det var förra veckan


2012

Hejsan! ♥

Har precis sett på 2012, skulle igentligen se den på bio förut på premiärdagen men tittade istället då på Paranormal Activity nånting. Dom flesta har säkert sätt den men för er som inte har sett den så handlar det ju typ om att jorden går under, men det visste ni säkert redan. Jag tycker faktist att den var jätte bra, folk säger att handligen inte var så bra men jag tyckte faktist den var bra. Den var sorglig när det kom till att familjer fick ta farväl från varandra och sånt. Den får väl 5/5 av mig. Ska ner och köpa kebab nu, pusspuss!


Söndags morgon

Godmorgon bloggen! ♥

Jag och Dannis har vaknat och käkat frukost. Är propp mätt. Sitter och smsar med älsklingen just nu och Dannis sitter vid sin rosa laptop. Har satt på min svarta bärbara datorn så ska sätta på film där. Har nämnligen laddat ner nya filmer. Bloggar sen, pusspuss!








Knas

Hejsan! ♥

Ikväll blev jag tvungen att gå ut och reda ut lite saker. Det har hänt lite knasiga saker som jag tyvär inte kan berätta om. Men nu är jag i alla fall hemma och Dannis sover hos mig. Så kommer inte blogga mer för ikväll. Bloggar imorgon när jag vaknat, pusspuss!


Ingen lust att ta en ny bild så ni får den hära bilden på mig och Dannis


Ostbågar

Hejsan! ♥

Mamma har tagit ut madrassen och lagt den i vardagsrummet så ligger på den just nu. Vad händer idag då? Funderar på att stanna hemma eftersom jag inte mår så bra. Just nu ligger jag och tittar på teve, samtidigt äter jag ostbågar. Ska hämta lite läsk nu, pusspuss!


Huvudvärk

Godmorgon bloggen! ♥

Igår kväll så mådde jag inte så bra. Låg i soffan hela kvällen med huvudvärk. Somnade rätt tidigt igår oxå. Nu har jag vaknat och har fortfarande lite huvudvärk kvar. Ligger fortfarande här i soffan, sov till och med här. Aja, ska hämta nått gott att äta. Kanske inte uppdaterar så mycket idag, pusspuss!


Längtar till sommaren!


Fredag

Hejsan! ♥

Började min skoldag klockan 8 med musik. Hade so prov idag och jag har ingen aning hur det gick. Men enligt Per (min so lärare) så säger han att jag och Karima har fuskat, att vi har tittat på varandra och gett varandra svar. Det har vi inte alls gjort! :O Han säger att vi har skrivit likadant på 4 frågor, överdriv asso. Jag frågade om hjälp på en fråga! Så nu ska vi tydligen göra om det muntligt, asso fett jobbig -.-" Slutade ganska tidigt idag, 13.40. Satt kvar i skolan i mera än en timme, var med min älskling och dom andra vännerna.

Kom hem för ett ganska långt tag sen. Ligger just nu och tittar på teve. Har egentligen träning just nu, men ligger här i soffan och har huvudvärk. Känner mig sjuk :S Ska fortsätta ligga här och titta på teve. Bloggar senare, pusspuss!


Dagens outfit & facelook

Godmorgon bloggen! ♥

Har tvättat håret, ätit, klätt på mig och fixat mig. Ska strax ta bussen som går 7.43. Idag har jag ett so prov som jag inte alls är redo att göra. Känns som om jag inte kan nånting -.-" Får väl göra mitt bästa. Ska stänga av min laptop nu och så bloggar jag när jag kommer hem, pusspuss!


Dagens outfit


Facelook


Pluggar so

Hejsan! ♥

Vi har fått ett häfte från so:n som vi ska kunna och jag fattar ingenting. Har läst om och om och om igen, ok jag har läst 2 gånger men ändå. Det här bli sista inlägget för ikväll. Ska läsa om häftet tills jag somnar. Bloggar imorgonbitti om jag hinner, pusspuss!


What If



Don't speak, I can't believe
This is here happening
Our situation isn't right
Get real, who you playing with?
I never thought he'd be like this
You were supposed to be there by my side

When you say that you want me
I just don't believe it
you're always ready to give up
Whenever I turn around

What if I need you baby?
Would you even try to save me?
Or would you find some lame excuse
To never be true
What if I said I loved you?
Would you be the one to run to?
Or would you watch me walk away
Without a fight

I'm so sick of worrying
That you're gonna quit over anything
I could trip and you'd let go like that
And everything that we ever were
Seems to fade but not the hurt
Cause you don't know the good
things from the bad

When I say that I want you
You know that I mean it
And in my hour of weakness
there's still time to try

What if I need you baby?
Would you even try to save me?
Or would you find some lame excuse
To never be true
What if I said I loved you?
Would you be the one to run to?
Or would you watch me walk away
Without a fight

Every time I speak you try to stop me
Cause every little thing I say is wrong
You say you're noticing but you never see
This is who I really am,
that you can't believe
Makes me want to know right now
If it's me you'll live without
Or would you change your mind
What if I need you?

But What if I need you baby?
Would you even try to save me?
Or would you find some lame excuse
To never be true
What if I said I loved you?
Would you be the one to run to?
Or would you watch me walk away Without a

Oh baby what if I need you?
(what if I need you?)
Yeah yeah, What If I need you?
What if I need, what if I need you?
What If I need you? (Oh)
What if I need you?
Yeah, what if I need you?
I need you, you, you


Chilldag

Hejsan! ♥

Idag har det varit väldigt chill. Vi har ju haft vinteridrottsdag där man får välja vad man vill göra. Först valde jag pulka men åkte aldrig. Sen valde jag dans och då dansade vi house med en av våra lärare. Är skit trött och känner mig skit seg. Ska vila lite sen måste jag plugga so eftersom har prov imorn. Bloggar senare, pusspuss!


Tröjan jag har på mig just nu


Vinteridrottsdag

Hejsan bloggen! ♥

Imorse hann jag inte blogga pga vakna försent. Men är hemma just nu, har haft pulka. Men har inte åkt, gick bara dit. Sen blev det kallt så jag och Vickan drog upp till mig. Nu kom Karima. Vi ska ha dans, men vet inte vilken tid. Så ska åka till skolan och titta. Bussen kommer snart så ska dra nu, pusspuss!


Trötta ögon

Godnatt bloggen! ♥

Känner att mina ögon inte pallar vara uppe mer. Så ska faktist ta och sleepa nu. Skriver imorn om vad som händer, pusspuss!


Onsdag

Hejsan! ♥

Har inte bloggat så mycket idag, har varit med Pålsson så ville inte vara osocial när det ändå är den ända dagen vi kunnat vara. Vi har tittat på film, myst och snackat. Har haft det jätte trevligt med han. Även fast jag såg ut som jag vet inte vad.

Sen klockan 5 hade jag träning och jag tror jag kommer få träningsverk. Efter träningen hade jag en till träning med Benan, Adrian och Karima. Flummade ganska mycket.

Just nu sitter jag och äter tortilla chips. Ska strax ta och läsa igenom so eftersom har prov på fredag. Har bara 2 dagar på mig och har inte heller så mycket tid till att plugga. Aja, ska tjocka mig lite till och sen plugga. Bloggar innan jag går och lägger mig, pusspuss!


Studiedag

Godmorgon bloggen! ♥

Idag har jag studiedag. Egentligen kan jag ligga i sängen och sova men det gör jag inte. Pålsson är här hos mig, han kom för 20 min sen. Ingen aning vad vi ska göra, det får vi se sen. Bloggar sen, pusspuss!


Kärlek och Respekt


Träning med Adrian och Benan

Hejsan! ♥

Klockan 7 hade jag träning med Adrian och Benan. Vi dansade och skrattade på samma gång. Haha vi hade det ganska roligt. Kom hem för ett tag sen. Dom hade glömt oss i nyboda -.-" Så när jag gick upp från trapporna gick larmet, det var faktist fett läskigt :O Haha men som tur så hann Kibbe komma och stänga av larmet innan larmcentralen och shit kom.

Just nu så håller jag på och laddar ner filmer. Ska sova snart eftersom Pålsson kommer att komma hem till mig imorn tidigt. Vi har studiedag imorn, innebär att vi ska plugga hemma. HAHA SAJK! Vem kommer göra det? Aja mer bloggning blir det nog inte, pusspuss!


Benan, jag och Adrian


Haha


The Way I Loved You



Everything's cool, yeah
It's all gonna be okay, yeah
And I know,
Maybe I'll leave and
Laugh about it someday

But not today, no
Cause I don't feel so good
I'm tangled up inside
My heart is on my sleeve
Tomorrow is a mystery to me

And it might be wonderful
It might be magical
It might be everything I've waited for,
A miracle
Oh, but even if I fall in love again
With someone else
It could never be the way I loved you

Letting you go is
Making me feel so cold, yeah
And I've been trying to make
Believe it doesn't hurt

But that makes it worse, yeah
See, I'm a wreck inside
My toung is tied and my
Whole body feels so weak
The future may be all I really need

And it might be wonderful, yeah
It might be magical, uh oh
It might be everything I've waited for,
A miracle
Oh, but even if I fall in love again
With someone else
It could never be the way I loved you

Like a first love,
The one and only true love
Wasn't it written all over my face, yeah
I loved you like you loved me (oh)
Like something pure and holy
Like something that can never be replaced

And it was be wonderful,
It was magical,
It was everything I've waited for,
A miracle
And if I should ever fall in love again
With someone new
Oh, It could never be the way
No, It will never be the way
I loved you


Tisdag

Hejsan! ♥

Började min skoldag 10.30, hade då svenska. Igentligen började jag 9.20 med spanska, men går ju inte på min spanska lektion. Skoldagen har varit chill, hade ingen thailändska idag men satt ändå kvar i skolan ganska länge. Kom hem för ungefär en timme sen, tittar på teve just nu. Ska äta strax så bloggar kanske efter maten, pusspuss!


Japp jag har blivit ritad av min dumma thailändare Nathi -.-"


Dagens outfit & facelook

Godmorgon bloggen! ♥

Ska ta bussen som går om 10 min. Igår kväll tänkte jag skriva ett inlägg men då funkade inte blogg.se -.-" Men nu hinner jag inte blogga så mycket, måste börja ta på mig ytterkläderna. Bloggar när jag kommer hem, pusspuss!


Dagens outfit


Facelook


Måndag

Hejsan! ♥

Kom hem för ett tag sen. Började 9 idag med mentorstid, det var chill. Och så har jag haft matte prov, det var skit svårt även fast jag hade pluggat skit mycket. Får väl se resultatet sen. Har även fått tillbaka no provet, hehe fick ig -.-" Slutade 3 idag och sista lektionen var no. Gick knappt på lektionen pga att en grej hade hänt.

När jag kom hem så kom jag på att jag hade glömt mina hemma nycklar i skåpet -.-" Så fick åka tillbaka och hämta dom, som tur så hade inte skolan stängt än. Nu ska jag faktist ta och titta på teve, pusspuss!

Bilder från dagen











Jag och Dannis på alla bilder


Dagens outfit & facelook

Godmorgon bloggen! ♥

Har vaknat, ätit, tvättat håret och fixat mig. Idag är det måndag och det betyder skola. Och idag är det matte prov som gäller :O Gud vad jag upprepar matte prov. Haha ska börja ta på mig jackan och sånt snart. Bloggar när jag kommer hem, pusspuss!


Dagens outfit


Facelook


Pluggat för mycket matte

Hejsan! ♥

Hela dagen sen jag kom från älvsjö så har jag bara suttit hemma och pluggat matte. Dannis har även kommit hit och varit med mig. Vi har flummat, like always. Och jag har pluggat för mycket så jag garvar inte åt Dannis längre :O Haha helt sjukt för garvar ju åt henne hela tiden för att hon är så jävla mobbad.

Imorn har jag matteprov så hoppas på att det kommer gå bra. Har pluggat skit mycket så hoppas på ett VG. Om inte jag får ett VG kommer jag bli fett sur eftersom har pluggat sönder mig! Sitter i alla fall och snackar med Pålsson just nu, hihi. Bloggar innan jag går och lägger mig, pusspuss!










Gårdagens outfit & facelook

Btw.
Så såg jag ut såhär igår.


Gårdagens outfit


Facelook


Kvällen hos Chama

Hejsan bloggen! ♥

Det började med att jag och Emma skulle hämta en grej i bagarmossen. Vi ville inte åka ensamma så Sammy, Shady, Ibo och Geo fick åka med oss. Direkt efter så mötte vi Hb och Pattis i ringen och därifrån gick vi upp till Chama. Kvällen började chill, sen rullade det in massa med folk och då blev det knas.

Jag sov i alla fall hos Chama och på morgonen åkte vi till älvsjö för att hitta en grej. Chamas dator, fjällis och canada gose har blivit baxad. Det är nån från igår som var hos Chama i alla fall och vi var typ 30 pers. Skit synd asso men vi ska få tillbaka hennes saker.

Jag kom hem för ett tag sen, är skit trött. Ska faktist ta och plugga matte eftersom har prov imorn. Ska göra det alldeles strax så hörs vi snart, pusspuss!


Hb, Emma, Valli, Pattis, Chama och jag


Haha Valli

 
Skönaste brudarna ;)


Jag och Pattis


Jag, ingen aning vad jag gör :S


Jag och Becca


Jag och Felu


Jag har ingen aning vad jag tog foto på :O


Glad alla hjärtans dag



Sen första dagen jag såg dig har jag inte lagt märke till dig alls. Men åren gick och jag lärde sen att känna dig. Och nu har jag helt klart fallit för dig. Älskling, du är underbarast.

Varje gång våra blickar möts så drunkar jag in i dina fina grönblåa ögon. Varje gång du kramar mig så får jag rysningar och aldrig vill släppa dig. Varje gång våra läppar nuddar varandra så smälter mitt hjärta och jag önskar att jag kunde stoppa tiden där.

Att vara kär är den bästa känslan som finns, och jag har helt klart blivit kär i dig. Varje dag i skolan så har jag ett leende på läpparna, bara för att du är där.

D.P
jag älskar dig och glad alla hjärtans dag <3


Hejdå

Nu drar jag, bloggar imorn när jag kommer hem. Pusspuss!

Soulmate is here

Hejsan! ♥

Emma har kommit till mig, det var ett tag sen. Jag har bara legat i sängen och segat. Nu ska jag faktist gå upp och ta en snabb dusch. Sen ska jag fixa mig. Ikväll ska vi dra till Chama och ha det skoj. Så kommer inte kunna blogga ikväll. Men bloggar igen innan jag går ut, pusspuss!


Chips på morgonen

Godmorgon bloggen! ♥

Vaknade för en stund sen men har inte gått upp från sängen än. Ligger i sängen och käkar chips från igår. Haha känner mig som en riktig tjockis fast det är jag ju inte. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra och imorn är det alla hjärtans dag. Vad ska jag göra? Vad ska ni göra?

Ska lyfta upp min lilla rumpa nu och hitta mat och käka. Bloggar senare, pusspuss!


Chips och dipp

Hejsan! ♥

Igentligen skulle Daniella sova hos mig idag, men det kanske blir imorn istället.

Jag har varit ute med Dannis, Sammy, Shady, Ibo, Sako och Awale (stavning). Sen så träffade vi Emma, Hb och Geo påvägen till centrum. Så vi gick till centrum tillsammans och chillade där. Sen blev Geo tagen av vakterna bara för att han nuddade en skylt (?) Haha dom säger att det var han som slog på skyltarna fast det egentligen var Shady. Sen kom Shady och då tog dom honom, vakterna var fett mobbade, greppade Shady och allting. Dom sa "blattarna" till oss, haha vilket skämt.

Kom hem för nån timme sen, ligger just nu i sängen och äter chips med dipp. Mmmmm.. Skit gott! Snackar med Dannis oxå på msn. Ska titta på teve och käka chipset nu för mig själv, haha lite fett behöver jag i mig. Bloggar kanske innan jag sover, pusspuss!


Flumbrysh slaggar

Hejsan! ♥

Idag slaggar Daniella hos mig. Jag har varit på träningen och kom hem för ett tag sen. Jag och Daniella har precis bråttas haha. Hon tog min mobil och tog ett foto på mig som hon kallar "söt", hon ville skicka den till sin mobil men jag vägra så jag blev tvungen att anfalla henne. Haha ramlade från sängen hit och dit. Nu ska jag bara byta om och sen dra ut. Vi syns ikväll, pusspuss!


Innebandytuneringen

Hejsan! ♥

Börjar med att säga att vi förlorade alla tre matcher, haha. Men det var ändå ganska kul att köra. Våra killar var jätte duktiga, men alla dom går typ på sport ändå. Det gjorde typ inga av oss tjejer.

Nu är det helg igen, gud så skönt. Just nu sitter jag på golvet i vardagsrummet och äter mango och tittar på teve. Ska ta en liten chill pill nu från datorn, pusspuss!


Dagens outfit & facelook

Godmorgon bloggen! ♥

Fixad, färdig och taggad! Vi ska ju ha innebandytunering idag, haha vad kan jag om bandy föresten (?) Men det kommer faktist att bli kul och som tur ska B och E spela tillsammans. Jag och Karima ska köra twinie-power, haha om ni fattar vad jag menar. Nu ska jag stänga av datorn och börja ta på mig ytterkläderna. Bloggar när jag kommer hem, pusspuss!


Dagens outfit


Facelook


23:39

Godnatt bloggen!

Ska nog ta och sova nu, måste oxå upp tidigt. Vi spelar första matchen, typiskt -.-" Vi ska samlas halv 9, en halvtimmes sovmorgon får vi, annars skulle vi börja 8. Bloggar imorgonbitti om jag hinner, pusspuss!


Pluggat matte

Hejsan! ♥

Idag har jag bara tittat på teve, pluggat matte och snackat med Pålsson. Jag tycker att jag har varit jätte duktig som redan har börjat plugga matte till provet som är på måndag. Vet själv att jag inte kommer ha så mycket tid under helgen så börjar redan nu :)

Imorn så är det ingen vanlig skoldag, utan det är innebandytunering hela dan. Självklart ska jag vara med även fast jag hatar sport. Fast har ändå varit med varje år. I 6an var det fotbollstunering och i 7an var det baskettunering.

Ska sitta lite till vid datorn sen ska jag ta och sova, pusspuss!


Torsdag

Hej igen! ♥

Idag började jag 9.40 och slutade 16.10. Skoldagen har varit gansa chill, har inte gjort så mycket. Jo har bara haft penn-krig. Blev ritad och ritade i alla andras face.

Btw. Ni som kommenterar min blogg. Haha ni går i samma skola som mig eftersom en av er har kommenterat från skolans dator. Haha vägra bara säga det face to face istället för att göra det bakom datorn? Haha omogna.

Just nu sitter jag och tittar på teve. Så bloggar senare, pusspuss!


Dagens outfit & facelook

Hejsan bloggen! ♥

Imorse hann jag tyvärr inte blogga om min dagens outfit & facelook. Låg kvar i sängen lite förlänge. Så ska lägga ut dagens outfit & facelook nu. Och så bloggar jag om min skoldag strax, pusspuss!


Dagens outfit


Facelook


Dagens outfit & facelook

Hejsan! ♥

Imorse hann jag inte blogga så ni sa få dagens outfit & facelook nu.

Till nån Sofija som kommenterade, råka ta bort. Tack för att du uppskattar min blogg, om du undrar varför det är vit i mitt ansikte på min header på dom dära 3 bilderna där nere så är det bara för att jag tog en effekt som gjorde så att min bakgrundsbild skulle bli klarare rosa. Och då tänkte jag inte på mina småbilder där nere så nu har mitt face blivit helt vit där. Och nu orkar jag inte ändra. Så ändrar när jag byter header :)

Nu har jag ingen mer lust att blogga, folk hackar på min blogg bara för att jag säger att låten vår betong symboliserade den dagen, vad fan är det för fel med det? Men det är inte det, massor händer. Mår inget vidare alls, kanske inte bloggar mer iväll. Puss..


Dagens outfit


Facelook


Dålig uppdatering

Hejsan! ♥

Igår och Idag har jag inte haft sån bra uppdatering, det har varit knas. Igår var jag i alla fall i centrum med Dannis, Shady och Ibo. Sen gick vi till granbacken och mötte Emma och Filip. Sen har vi bara varit.

Imorse hann jag inte slänga ut dagens outfit även fast jag började ganska sent. Jag stod och segade mig, det var därför. Är i alla fall hemma och Pompom följde med mig, fast hon har gått nu.

Just nu lyssnar jag på musik och snackar med Pålsson, haha. Ska nog hitta nått att dricka, imorn ska det bli bättre uppdatering. Lovar, pusspuss!


Övertrött

Kan inte blogga, är helt övertrött. Bloggar sen, pusspuss!

Dagens outfit & facelook

Godmorgon bloggen! ♥

Imorse gick jag upp klockan 7 och nu har jag fixat mig klart. Om några få minuter ska jag möta Dannis och Karima nere vid busshållplatsen. Så ska ta på mig jackan och skorna nu, bloggar när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit


Facelook


Vincent

Så heter min nyfödda lillebror, Vincent. Så sööööt han är, webbade med han nyss.

Ska ta och försöka sova nu, har skola imorn. Har ett biologi prov imorn och jag kan ingenting, har inte pluggat. Vi har typ haft 2 eller 3 biologi lektioner och plötsligt ska vi få ett prov och kunna 50 sidor. Hon måste ju skoja med mig -.-" Ingen idé att klaga, ska sova nu istället. Pusspuss!


Aw är han inte söt? (aa)


Välkommen till vår betong




Den här låten symboliserar den här dagen
<3


Ny header

Vad tycker ni om min nya header?

Jag blev ganska nöjd med den så nu får den vara där ett tag. Dannis ska dra hem nu, eller hon ska dra ut men jag orkar inte följa med. Är fett trött och känner mig fett seg. Ska ta en glass ny, blev sugen på en sandwitch. Pusspuss!


Jag på omslaget på en thailändsk tidning


Ingen ork till plugg

Hejsan! ♥

Jag och Daniella har kollat igenom biologiboken, det är överdrivet många sidor vi ska läsa. Vi har haft 2 eller 3 lektioner i biologi och redan ska vi få prov. Vi ska läsa 48 sidor och kunna allt tills imorn. Åååh fattar ingenting! -.-" Ett ig blir det för mig imorn, tror inte jag är den ända heller. Nu ska jag göra en ny design och hjälpa Dannis med en ny design eftersom hon ska börja blogga igen. Pusspuss!

Lite mobbade bilder på mig och Dannis







Foton del 3

Nu när jag har fått tillbaka min rosa dator kan jag lägga ut resten av fotona från när Eve fotograferade mig och Jossan. Resten av bilderna är bara på mig och Jossan.










Lyckad lördagskväll

Hejsan bloggen! ♥

Igår kväll var det så jävla roligt. Jag, Jossan och Dannis gick ut och då träffade vi Sammy, Shady och massa andra. Så vi gick till granbacken och satt i en port.

Jag, Jossan, Dannis och Shady gick in i hissen och stannade den så vi satt där och pratade. Sen när vi ska åka ner så fassnade den, hahahahahhaha lyckad. Så vi blev tvungen att trycka på nödsignal så nån skulle komma. En tjej kom och hon ringde till hissjouren (stavning). Så vi satt i hissen i 40 min till slut kom han och då vart vi glada :D

Sen gick vi till ringen och träffade Emma och massa andra. Så sammanlagt blev vi 14 styckna. Vi gick till njupkärr och flippade, vi hade skit kul. Sen gick vi runt lite hit och dit.

Sen så skulle vi hoppa på bussen från kamomillgränd till granängsringen. Så Filip går upp och frågar om han och Geo fick åka på, han som körde sa ja och alla 14 pers stormade på. Haha fan va kul det var, vi har helt galna på bussen. Vi klappade och sjöng ;D

Efter det så gick vi till centrum mitt på gatan, kände oss som gatubarn. Där gick vi och sjöng "för det är här där vi bor". Haha riktigt skönt var det. Sen blev vi mindre och mindre och alla drog hem vid 12.

Samme och Kevin kom hem till mig vid halv 1, dom ville att vi skulle följa med dom ut. Haha fuck no vi kom precis in och det var iskallt ute. Så dom chillade hos mig ett tag och sen drog dom hem vid 2.

Jag, Jossan och Dannis vakna för ett tag sen. Vi tog en pannpizza och efter det tog vi en glass. Alla 3 sitter vid en varsin dator just nu, hahahhahaha. Idag ska jag stanna inne hela dan och bara plugga. Pusspuss!


Dannis, jag och Jossan innan vi fastnar i hissen


Jag och Dannis


Nu fastnar vi i hissen

 

Shady, Jossan, jag och Dannis sitter och väntar på hissjouren


Vi var 14 pers!


Här stormar alla på bussen


Gruppbild


Stan

Hejsan! ♥

Jag har varit i stan med Dannis, Jossan och Adrian. Vi har varit inne på kicks och punkt shop. Jag har handlat nytt smink, det behövdes. Sen tog vi en glass på montis mouhaha (aa) Jossan är hemma hos mig, hon kanske ska slagga hos mig ikväll. Just nu väntar vi i alla fall på Dannis, hon kanske oxå ska slagga hos mig ikväll. Nu ska jag inte blogga mer, pusspuss!


Mmmm.. Har redan ätit upp lite av glassen (aa)


Har köpt concealer, vattenfast maskara och vattenfast eyeliner


Dagens outfit & facelook

Hejsan bloggen! ♥

Jag och Dannis ska ut till stan idag med Adrian. Josefina är även i Sthlm så hon ska med oss. Vi har fixat oss och allt klart. Ska snart ta bussen som går 4. Bloggar när jag kommer hem, pusspuss!

Dagens outfit

Lila tanktop från gina med en tjocktröja från bikbok och svarta tajts


Facelook


Min fredag

Hejsan bloggen! ♥

Såhär har min fredag sett ut. Skoldagen har varit ok, sista lektionen var i alla fall rolig. Vi hade svenska och vi hade nån Gunilla som lärare. VKPD hade gjort en plan, haha låter ganska fånigt nu. Vi skulle baxa färgpennor så Patricia lockar ut henne från klassrummet så att Daniella kunde springa in i lagrummet och hämta pennor. Haha sköna vi var, jag och Karima stod dörrvakt. Vi satt sen och asgarvade och inga i klassen fattade typ.

Efter skolan drog jag och Dannis hem till henne. Jag hade ont i magen och var fett trött och sov, sen så kom jag senare på att vi hade träning, Lollo ringde mig. Men jag orkade inte gå eftersom jag inte mådde så bra. Efter vi varit hos Dannis gick vi till mig och hos mig så chillade vi bara och tog det lugnt.

Sen har vi varit ute med massa muppar. Orkar inte rabbla upp alla namn för vi var många. Vi gick hit och dit och till slut blev det kallt. Jag och Dannis kom i alla fall hem för en stund sen. Vi ska titta på film nu som Dannis har på sin dator. Sen deckar vi säkert efter filmen. Bloggar när jag vaknat, pusspuss!


Älskar er tjejer, saknar den tiden <3


VKPD

 
Jag och Dannis på msn


Ibo, Sammy, jag och Dannis
Ser ut som jag kliar mig på rumpan, men håller faktist på att drar ner tröjan ;)


Jag och Lollo


Ut

(Det hära inlägget låg på utkast, skrev det innan jag skulle ut. Mitt internet lossnade så inlägget ville inte publiceras upp då)

Hejsan! ♥

Jag och Dannis har varit hemma hos mig och chillat. Vi har flummat och haft jätte kul. Just nu sitter jag och webbar med Pålsson, hihi. Ska ut nu och vara med Ibo, Sammy, Shady och Sako.








Hos Daniella

Hejsan! ♥

Just nu sitter jag hos Daniella, vi har druckit oboy och käkat chokladmackor. När som helst drar vi säkert hem till mig, hon ska slagga hos mig idag. Vi kommer ha det jätte kul och jätte mysigt. Får berätta om min skoldag ikväll, riktigt roligt VKPD-power, haha! Nu sa vi dra, pusspuss!




Min torsdag

Hejsan! ♥

Idag började min skoldag 9.40, fast kom 10 min försent. Och jag slutade 16.10, men var knappt på sista lektionen. Idag på no:n så sa min lärare till mig att hon aldrig hade haft en elev som mig, så jag frågade om det var negativt eller posetivt. Då sa hon att det var negativt -.-" Jaja jag ska sköta mig. Skoldagen har faktist varit rolig, på lunchrasten dansade vi och det var en massa folksamling som tittade på. Och så hade vi penn-krig, jag och Daniella ritade massa sträck på Anwars ansikte, haha så snygg han blev. Vi sprang runt över hela skolan som idioter, haha min flumbrysh det.

Efter skolan var jag med Daniella, vi gick hem till mig. Vi chillade och käkade. Sen hade jag tvätt och hon följde med mig. Så vi satt där i min tvättstuga och luffa och så kom Sako och var med oss. Vi satt och pratade och lyssnade på musik. Sen var vi i centrum med Emma, Geo, Lollo och Sammy. Sen har jag och Dannis lyssnat på lugn musik och pratat. Hon har dragit hem nu och jag ligger här i sängen. Förlåt för en dålig uppdatering idag, har helt enkelt inte haft tid. Ska byta om och sova nu, orkar inte vara vaken. Pusspuss!


Orkar inte gå upp och hämta min usb-kabel så ni får en bild på mig


Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

På min svenska lektion så har jag redovisning idag, men jag har inte gjort klart den :O Jag orkar seriöst inte gå till skolan idag, min matteläxa som jag skulle lämna in i måndags har jag inte heller gjort klart, och jag sa till min matte lärare att han skulle få den idag -.-" Men jag måste ändå gå till skolan. Får försökta plugga in redovisningen i skolan. Oj jag har börjat, måste gå, har ändå lektion här i nyboda. Bloggar när jag kommer hem, pusspuss!

Dagens outfit

Blå tanktop från gina med vit kort kofta och svarta tajts


Facelook


23:44

Godnatt bloggen! ♥

Är så jävla trött så ska typ sova nu. Men jag är inte klar med min läxa än, jag måste göra en redovisning imorn och jag är inte äns förberedd. Åh pallar inte, vet inte om jag pallar gå till skolan imorn. Seriöst! Aja sista inlägget för idag, pusspuss!


Hemma från träningen

Hejsan! ♥

Har nu kommit hem. Det var bara 4 på träningen, sen kom Adrian och då blev vi 5. Alla är sjuka, stackars. Hatar vintern! Efter träningen stannade jag kvar liten stund med Emma, då var vi med Kevin och Victor och några andra muppar. Nu ska jag sitta och plugga så har inte tid att blogga nu, pusspuss!


Onsdag

Hejsan! ♥

Har precis kommit hem från skolan. Idag började jag 8 och slutade 15.20. Idag i skolan så hade Dannis och Lollo vattenkrig, haha mongo barn. Min skoldag har varit tröttsamt och deprimerande. Klockan 5 har jag träning, åh är helt slö. Orkar inte gå på träningen, men måste. Föresten så har jag fått tillbaka min rosa dator, så bloggar från den just nu. Ska byta om till mjukisar nu, pusspuss!


Dagens outfit & facelook

Godmorgon bloggen! ♥

Var ganska pigg imorse när jag vaknade, ganska ovanligt. Ska möta Karima och Dannis nere vid ica nu så hinner inte blogga nått. Bloggar när jag kommer hem, pusspuss!

Dagens outfit

Tröja från h&m divided med gråa tajts


Facelook


23:26

Godnatt bloggen! ♥

Har tvättat bort mitt smink och bytt om till sovkläder. Ska nog ta och sova nu eftersom jag måste upp klockan 6. Usch måste sluta sova sent, får påsar under ögonen, inte fint. Imorn ska jag försöka skaffa fram en lapp angående byta språkval, hoppas på att få göra det nu, annars har jag ingen språkval alls. Aja, ska stänga av datorn nu. Pusspuss!

 


Omgång 1 - streetstar








Streetstar

Nu ska jag ..

.. berätta lite om när jag var på Streetstar. Det var första gången jag var på Streetstar. Det var så jävla grymt, när man kom in så kände man musiken dunka och rytmen i sig. Det var som att komma till en hel annan värld. Det var så häftigt och så roligt och jag ångrade verkligen inte att jag åkte dit även fast jag kanske kom hem sent och inte hann och plugga.

Jag åkte i alla fall dit tillsammans med Adrian och Patricia, där träffade vi Kibbe och massa andra. Och så var det jätte många från M.A.D Dance som kom efter oss. Det var jätte grymma dansare där från olika länder och så tävlade våra vänner där.

Martha, Nicki, Angela och Cynthia gick vidare ända till finalen. Martha och Nicki vann hiphop delen och får åka till Paris. Snacka om lyx. Tyckte att Angela och Cynthia oxå var jätte duktiga eftersom dom kom så långt och var så små. Theresa, Lollo och Frida var oxå super duktiga!









Där fick ni bilder på mig, Patricia och Adrian.
Videoklipp håller jag fortfarande på laddar upp, alla är inte klara än men lägger ut vissa.


Tisdag

Hejsan! ♥

Började min skoldag 10.30 och slutade 13.50. Hade thailändska idag men gick inte på den, orkade inte. Stannade kvar i skolan tills 15.10. Då var jag med Pålsson, Robin, Karima, Daniella och massa andra. Efter Pompom hade slutat thailändskan så åkte hon buss med mig hem. Så vi har bara suttit hos mig och pratat om hur thailändska föräldrar brukar vara. Hon drog men för en timme sen och just nu tittar jag på teve och äter mentos. Aja, ska titta på teve nu. Pusspuss!

 


Dagens outfit & facelook

Godmorgon bloggen! ♥

Imorse vaknade jag upp och tog en varm dusch, riktigt skönt när man precis har vaknat. Ska ta bussen som går om 10 min. Så ska nog börja ta på mig jackan och sånt nu. Bloggar när jag kommer hem, pusspuss!

Dagens outfit

Tröja från h&m divided med svarta tajts


Facelook


Väntar på videon

Asso det tar hundra år att ladda upp videosarna! Ibland så fuckar mitt internet sig så då blir jag alltid tvungen att ladda om. Imorn börjar jag 10.30, igentligen börjar jag 9.20 med spanska men den ska jag inte på. Det här blir nog det sista inlägget för ikväll. Kommer inte orka blogga mer sen och kommer inte heller ha nånting att blogga om sen. Godnatt bloggar imorgon bitti, pusspuss!


I år stannar jag kvar i Sverige *snyft*


Video från i lördags

Hejsan! ♥

Här får ni videoklipp som vi spelade in från i lördags när jag var med Dannis, Ibo och Shady. Det finns mycket mer men laddar bara upp några. Föresten så håller jag på och laddar upp videoklipp från streetstar nu samtidigt som jag pluggar. Får berätta om streetstar senare när alla videoklipp är klara. Pusspuss!












Stan

Hejsan! ♥

Skoldagen har varit riktigt tråkigt, känns inte som att nånting har hänt idag. Jag blev utslängd idag från spanskan, vet knappt varför. Vår nya spanska lärare är ju helt störd i huvet så från och med nu kommer jag inte gå på spanska lektionerna. Ska byta språkval till engelska, det är inte bara jag som har bytt utan många fler.

Efter skolan åkte jag in till stan tillsammans med Karima. Sen följde oxå Dannis med. Jag har nu handlat dom 2 tröjorna jag velat ha, kommer visa dom snart. Efter jag handlat så köpte vi glass på donken och sen åkte vi hem. Kom hem för ett tag sen, ska nu ta och plugga. Pusspuss!


Tunnelbanan, fett coolt visst?

 
Tröja från h&m divided för 249 kr/st


Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Jag har sovit i 4 timmar. Har prov idag och har inte pluggat nånting! Jag har redan missat en lektion och det är mentorstiden. Aja, ska ner nu och möta Patricia och Karima. Vi ska åka buss tillsammans nu till skolan. Bloggar när jag kommit hem, pusspuss!


Svart linne från h&m och midjekjol från gina med svarta tajts och vit kort kofta


En kväll värd att minnas

Hejsan! ♥

Har precis kommit hem. Måste säga att streetstar har varit helt underbart. Jag får berätta mer om det senare idag när jag kommit hem från skolan, och så ska ni få massa videoklipp oxå. Måste ta bort mitt smink, borsta tänderna, byta om och sova nu. Ska vakna om ungefär 6 timmar. Men om inte jag är trött så ska jag ta min tid och ladda upp videoklipp. Bloggar innan jag drar till skolan, pusspuss!