Träna inför Valborg

Jag ska dra ner och träna nu inför Valborg. Jag kommer inte blogga förän sent på kvällen för kommer vara ute nu på Valborgen med vännerna. Hoppas alla får en trevlig Valborg och önska oss lycka till. Pusspuss!


Jag just nu


Ny duschad

Tog precis en dusch, känner mig så fräsch nu. Varje dag innan skolan så duschar jag varje morgon, man känner sig så ny en sån ny dag. Jag har träning klockan 3 så ska fixa mig nu. Pusspuss!


Bilden är från matkvällarna, kolla vad tjock jag ser ut :O


Sjukling

Godmorgon bloggen! ♥

Idag stannar jag hemma från skolan, har blivit en sjukling. Det suger, för idag är det valborg! Och vi ska uppträda! Men det är tur att jag stannade hemma, för behöver vila upp mig. Min älskling kanske kommer till mig efter skolan för att hälsa på mig, gulligt av han. Ska gå upp och hämta nån frukt eller nånting, blev sugen på det haha. Pusspuss!


Jag just nu


Kvällens låt

Imorn stannar jag hemma från skolan och vilar, ska vila inför uppvisningen så jag kan dansa. Är genom förskyld, hatar det! Ska titta på teve tills jag somnar. Vi hörs imornbitti. Godnatt!

Concrete Angel


Sjuk

Typiskt jag är sjuk! Och jag ska uppträda imorn på Nyboda Valborg :O Ligger här på soffan med min stora förskylning och lite huvudvärk. Ska nog stanna hemma från skolan imorn om jag inte mår bättre. Förresten, har ni sett vädret? Fett kul om det skulle blixtra :P Men det började i alla fall att oska. Ska titta på Hannah Montana nu som är på tv. Pusspuss!


Jag just nu - försöker se söt ut när jag är sjuk x)


Nyboda Valborg


Torsdag

Det har varit en riktig lång dag idag, vi slutade 16.10 idag. Skoldagen har varit tråkig idag, fast en sak var rolig, det var Dannis. Hon kallar mig Kebenikajse och jag kallar henne Mount Everest, och idag så gick vi runt till alla och frågade vem som var tjockast. Resultatet blev såklart hon, haha fan vad jag garvade åt henne.

Efter skolan så gick jag raka vägen hem. Eller jag gick inte hem, jag åkte buss. Är överdrivet förskyld, och känner mig små sjuk. Åh typiskt hatar det -.-" Men nu ska jag plugga so eftersom har en läxa tills imorn. Måste plugga innan min träning, fast har ingen aning om när min träning kommer vara. Får ta reda på det sen, bloggar senare. Pusspuss!


Jag just nu


Dagens outfit

Hejsan bloggen! ♥

Även fast jag började sent så kom jag försent och hann inte blogga imorse. Ni ska få min outfit nu och sen ska jag hämta en glass. Pusspuss!


Dagens outfit


Kvällens låt

Är skit trött så ska sova nu, höll nästan på att somna där ute i vardagsrummet. Har min första lektion i nyboda imorn så behöver inte vakna så tidigt. Men ska sova nu för mina ögon kommer typ slocka när som helst. Pusspuss!

Justin Bieber - One Time


Hannah Montana

Just nu sitter jag i soffan och tittar på Hannah Montana, har oxå precis ätit klart. Är fett trött, som tur så kan jag sova ut läääänge eftersom jag börjar 9.40 imorn. Ska titta vidare på Hannah Montana, ville bara höra av mig lite. Pusspuss!


Jag just nu - hårkatastrof


Onsdag

Hejsan bloggen! ♥

Skoldagen har varit som vanligt, inget speciellt har hänt. Slutade tidigare idag eftersom bilden var inställd, fett skönt för gillar ändå inte att rita.

Efter skolan så gick jag, Patricia, Shamsa, Nick, Johan och Jimmy upp till ringen. Jag och Patricia lånade Nick och Johans cykel så vi cyklade upp xD Sen gick jag och Patricia upp till mig för att plugga, sen kom Shamsa oxå. Vi pluggade inte så speciellt mycket, ska fortsätta att plugga snart.

Klockan 5 hade vi träning så jag, Patricia och Shamsa sprang till träningen. Vi dog av garv på vägen så att vi fick ont i magen, vi garvade åt när Patricia sprang, hon såg skit rolig ut bakifrån xD Det såg ut som hon sprang i klackar med en handväska i handen.

Har slutat träningen för typ en timme sen, ska hämta nått att käka nu. Sen vill jag bara vila innan jag startar min hjärna för är fett trött. Pusspuss!


Jag och Patricia när vi cyklade upp till ringen


Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Idag börjar jag klockan 8 och slutar 15.20, ska snart ta en buss som går 7.43. Klockan 5 så har jag träning, så jag bloggar igen antingen efter träningen eller i mellan om jag kommer hem. Ska ta på mig jackan och det nu. Pusspuss!


Dagens outfit


Kvällens låt

Sitter i sängen och tittar på South Park just nu. Ska nog gå och lägga mig nu eftersom jag måste upp klockan 6 imorn. Ska vakna i tid så jag hinner blogga på morgonen oxå. Pusspuss!

Billy Ray Cyrus & Miley Cyrus - Ready Set Don't Go


Dagens shopping


Shorts från H&M Divided för 49.50 kr


Linne
från H&M Divided för 99 kr


Linne
från H&M Divided för 149 kr


Skjorta
från Gina Tricot för 149 kr


Byxdress
från H&M för 299 kr


Örhänge
från H&M Divided för 29.50 kr

 
Tygskor
från Ohio för 149 kr/st


Tisdag

Hejsan bloggen! ♥

Idag var det gratis ben&jerry's i centrum, så på lunchen gick jag och Patricia till centrum. Vi trängde oss lite grann och stod nästan längst fram med Aline och några till. Jag käkade bara en glass, sen orkade jag inte mer.

Efter skolan så åkte jag och Patricia in till stan. I stan träffade vi Edessa och Moa så dom var med oss, sen träffade vi Dunja och Hazal oxå. Jag har shoppat upp mina 1000 kr, jag vill till och med shoppa mer -.-"

Klockan 7 hade vi träning så direkt när vi hoppade av bussen blev vi tvungen att gå till träningen. Vi tränade knappast, alla var slöa till och med jag. Jag var skit trött och orkade verkligen inte, hade ingen energi alls. Aja, ska ta kort på det jag har köpt och så visar jag det sen för er. Pusspuss!

Bilder från idag


Min älskling blev sur på mig för att jag puttade ner han från bänken xD


Sen blev jag tvungen att smöra lite så att han inte skulle vara sur x)


Dagens outfit

Godmorgon bloggen!

Idag börjar jag 10.30 och slutar 14.10. Egentligen slutar jag 15.00 men ska inte på min thailändska. Jag ska åka till stan med Patricia efter skolan idag och shoppa :D Måste oxå bestämma nån tid vi ska ha träning. Ska ta bussen som går 9.59, ska börja gå ner om 10 min. Vi hörs antingen efter jag varit i stan eller på kvällen efter min träning. Pusspuss!


Dagens outfit


Kvällens låt

Just nu ligger jag och tittar på MTV, ska sova snart. Som tur så får jag sova lite längre eftersom jag börjar 10.30, egentligen 9.20 men har ingen språkval. Imorn efter skolan så åker jag till stan med Patricia, vi ska SHOPPA! :D Ska försöka hinna blogga imorn på morgonen, det här blir det sista inlägget för ikväll. Godnatt!

Hannah Montana - Mixed Up


Håret tvättat

I förra inlägget skrev jag att jag skulle gå och tvätta håret, ja sanningen var att jag bara låg kvar i sängen och segade xD Men nu är håret tvättat, har satt upp det i en bulle. Drack precis upp mitt juice glas, ska gå och hämta ett till nu eftersom är fett törstig x) Pusspuss!


Jag just nu - no make up


Måndag

Idag så hade jag omprov i organisk kemi, jag klarade alla uppgifter jag inte klarade förra och förr förra gången. Faktist så är jag ganska stolt över mig själv. Efter skolan gick jag och Patricia hem till henne, hon tvättade håret och bytte om. Sen gick vi ner till nyboda och chillade där, sen klockan 5 hade vi träning.

Vi ska ha uppvisning nu på fredag på nyboda valborg. Så vi kommer att träna varje dag. Nu ska jag faktist gå och tvätta mitt hår även fast jag gjorde det imorse, råka ta för mycket hår coat så det ser helt fettigt ut, men det luktar i alla fall gott haha. Pusspuss!

Bilder från idag


Jag och Emma


Jag och Patricia


Dagens outfit

Hejsan bloggen! ♥

Imorse hann jag inte lägga ut min oufit, hade bråttom till bussen. Fick verkligen inte missa den eftersom jag blev tvungen att komma i tid för att göra ett prov. Är fett hungrig så ska ner och handla en kebab, bloggar sen efter. Pusspuss!


Dagens outfit


Kvällens låt

Imorn klockan 8 på morgonen måste jag göra omprovet, så om jag ska orka vakna så måste jag gå och lägga mig snart. Ska plugga lite till sen sova, så det här blir det sista inlägget för ikväll. Godnatt!

Miley Cyrus & Billy Ray Cyrus - I Learned From You


Omprov imorn

Om en halvtimme så ska jag ner till tvättstugan för sista gången och hämta upp mina kläder. Så medans jag väntar så pluggar jag i organisk kemi, det är andra gången jag har fått omprov i det här ämnet. Men nu ska jag i alla fall läsa på vidare. Pusspuss!


Jag just nu


Slaggade hos Nicklas

Igårkväll så slaggade jag hos Nicklas med Adam och Jonas. Jag orkade tydligen inte röra mig hemåt eftersom jag mådde illa och hade ont i huvet. Låter skit konstigt att sova tillsammans med 3 killar när man har en pojkvän, fast det var inte konstigt. Vi hade kul och skrattade mycket, dom är ju bara mina vänner oxå. Jag och Jonas bråkade om en plats på soffan, vi krigade och låg på varandra och sparkade bort varandra, haha helt mobbade.

Klockan 6 har jag en tvättid i tvättstugan så måste förbereda vilka kläder som ska ner i tvättkorgen nu. Pusspuss!


Nicklas, Adam och Jonas


Där ligger vi i soffan


Templet i haninge

Efter jag hade vart hos Angela så åkte jag till templet i haninge med pappa. Där träffade jag Mirjam och då var vi tillsammans. Jag träffade massor av mina gamla vänner, vissa kände jag nästan inte igen. Det var ändå kul att se alla igen eftersom det var så längesen jag såg dom. I templet så firade dom nyår, i Thailand är det nyår, då brukar man kasta vatten på varandra och sånt. Det var kul men jag var där för maten :P Driver. Har några pics som jag bjuder på nu. Pusspuss!








Angelas och Cynthias födelsedagsfest

I fredags så var jag på Angelas och Cynthias födelsedagsfest. Det var kul, vi dansade och hade skoj. Jag sov över där tillsammans med några andra. På kvällen satt vi och snackade och berättade massa roliga grejer. Och Kolo hällde vispgrädde på alla som sov, fast hon lyckades inte på mig haha. Och på morgonen när alla hade vaknat så ringde vi heta linjen, fan va rolig Angela va, kunde nästan inte sluta garva. Nu ska jag i alla fall bjuda på lite pics från kvällen. Pusspuss!










































I'm sorry

Förlåt för den dåliga uppdateringen den här helgen!
Jag har inte sovit hemma på 2 dagar, jag har nästan inte varit hemma alls. Så ska ta igen det och skriva vad jag har gjort och så kommer jag självklart bjuda på pics. Just nu ligger jag i alla fall och kollar på MTV, det är America's Best Dance Crew. Just nu är det reklam så då passade jag på att blogga. Det var skit längesen jag kollade på det, längesen jag kollade på dom vanliga kanalerna, tittar annars bara på disney channel och sånt. Men nu är programmet tillbaka så vi hörs sen. Pusspuss!


Tyresö Dance Award 2010


Home again

Hejsan bloggen! ♥

Jag har precis kommit hem från att ha sovit hos Nicklas med Adam och Jonas. Är fett trött! Jag ska gå och duscha och ta bort mitt smink så jag bloggar sen. Ska gå på älsklingens match oxå, så bloggar efter det. Pusspuss!


Jag just nu


Home

Hejsan bloggen! ♥

Faktist så var jag hemma för nån timme sen, men har bara inte orkat blogga. Jag ska strax ner till nyboda så bloggar senare hur det var hos Angela och hur det var på templet. Pusspuss!


Jag just nu


Kvällens outfit

Nu är jag färdig och ska till Angela och Cynthia nu. Jag kommer sova över där eller hos pappa. Klockan 12 imorn på dagen så kommer jag att åka med pappa till haninge tempel, ska vara mammas medhjälpare. Sen på kvällen så kommer det vara afrikansk kväll i nyboda så där kommer jag vara och tjocka mig. Kommer inte alls ha tid till att blogga, men vi hörs i alla fall imorn på kvällen. Pusspuss ha det så bra!


Kvällens outfit


Fredag

Hejsan! ♥

Jag var i skolan idag, inte lika roligt som det brukar vara, men det är ju pga att alla 8or är ute på prao. Men nästa vecka så blir det vanliga skoldagar igen.

Efter skolan så åkte jag till min älskling för att få träffa honom, vi var ute och sen började vi regna så vi båda drog hemåt. Jag hade fett tur, satt och väntade på bussen men sen kom pappa istället och liftade upp mig. Det var skönt för det var iskallt ute oxå och jag var helt blöt.

Sen var jag hos pappa lite och klockan 5 så drog jag till träningen. Nu är jag i alla fall hemma, har precis dushat och tagit på mig kläderna. Väntar på att locktången ska bli varm. Håller på fixar mig inför Angelas och Cynthias födelsedagsfest. Bloggar igen snart innan jag drar. Pusspuss!


Jag och min älskling idag


Gulleplutten Vincent idag


Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Imorse så har det gått skit snabbt för mig att fixa mig. Var klar redan klockan 8, jag hann till och med duscha och tvätta håret. Jag ska ta bussen som går 8.47, ska gå och borsta tänderna nu så jag inte glömmer. Pusspuss!


Dagens outfit


Kvällens låt

Efter jag kollat klart programmet på 6an så ska jag sova. Ska försöka vakna i tid så jag hinner blogga min dagens outfit på morgonen. Godnatt!

Major Lazer - Mary Jane


Torsdag

Hejsan! ♥

Har kommit hem nu från nyboda, eller egentligen för ett tag sen. Idag var det sydamerikansk kväll, god mat. Det var ett uppträdande oxå, brasseriansk dans. Sen efter vad det ett litet "efter fest" så alla stod och dansade, jag lärde mig att dansa marenger (?) Aja ingen aning hur det stavas.

Är i alla fall hemma nu, tittar på kanal 6, ingen aning om vad det är för film men verkar ganska intressant. Ska titta vidare nu. Pusspuss!




Aline, Fatima, Penda och Kolo


Bebisbästis Nathi

Strax ska jag ner till nyboda. Nu är Nathi påväg upp till mig, såg han utanför mitt fönster så ropade på han då. Nu är han i alla fall här. Vi väntar på Rodde, sen ska vi ner till nyboda tillsammans. Bloggar när jag kommer hem. Pusspuss!


Haha vi kunde inte ta nån seriöst bild xD


Ingen ork till skolan

Hejsan bloggen! ♥

Idag så orkade jag verkligen inte gå till skolan, kände att jag behövde längre sömn. Jag gick i alla fall upp från sängen vid 12 tiden. Min älskling ringde och väckte mig oxå vid 9, gulligt av han då -.-" Men sov i alla fall vidare efter jag hade snackat med han.

Jag tog precis ett bad, passade på när jag hade tid. Det var super skönt, använde mammas ansikts mask från Thailand, min hud blev helt len efter. Just nu ligger jag i soffan i vardagsrummet med badrocken på och tittar på teve. Ska ta på mig kläder och fixa mig snart, hörs sen. Pusspuss!


Rosa pantern


Onsdag

Hejsan! ♥

I skolan idag så gick det skit bra, jobbade med matte hela dagen. Saknar faktist min idiotiska klass, det känns så tomt utan dom men ändå fett skönt x) Haha.

Efter skolan så gick jag och Patricia hem till henne. Vi gjorde ingenting speciellt, vi gjorde pommes frittes. Vi hade fett tråkig humor idag, vi var helt jävla trötta.

Sen klockan 5 hade vi träning. Vi skulle träna på att stå på huvudet och göra sit ups, wtf? Låter ju helt knäppt. Men det var fett kul, fast jag kom aldrig upp x)

Efter träningen så åt vi asiatiskt mat eftersom det var asiatisk kväll idag i nyboda. Fast det var inte lika gott som min mammas mat, min mamma borde egentligen varit med och lagat maten.

Nu är jag i alla fall hemma, hade inte så jätte mycket att blogga om. Ligger bara här i sängen och ruttnar, har skit ont i armarna efter ett steg jag gjort. Aja ska byta om och så nu. Pusspuss!


Jag vet att jag ser helt knäpp ut just nu


08:43

Godmorgon bloggen! ♥

Ska blogga snabbt nu så jag inte missar bussen igen. Dagens outfit så har jag bara på mig mjukisar och min M.A.D Dance tröja på mig, det står faktist mitt namn där bak (aa) Känner mig för att vara luffig idag + det är kallt och det snöar :S Men nu ska jag gå. Pusspuss!


Jag just nu


Videoklipp från igår

Haha jag och Patricia tänkte egentligen inte visa dom hära videoklippen för någon, men eftersom vi är så snälla så bjuder vi på dom. Haha nu har ni nånting att roa er med x'D








Kvällens låt

Äh är fett trött så ska sova nu. Godnatt!

Ding Dong - Paranoid


Dagens outfit

Somsagt så hann jag inte lägga ut dagens outfit imorse, missade till och med bussen och kom försent bara för att kunna blogga för er skull. Aja, ni ska få min dagens outfit nu. Pusspuss!


Dagens outfit


Tisdag

Hejsan! ♥

Jag var i skolan idag, det var ganska skönt. Det var inga jobbiga lektioner, vi fick arbeta med vad vi ville och vi fick till och med snacka och lyssna på högt musik för oss själva. Alla lärare har blivit fett snälla plötsligt :O Bara för det kommer jag faktist sköta mig, det har jag och Patricia bestämt, och det har vi sagt många många gånger oxå. Men nu ska vi mena det.

Efter skolan gick jag och Patricia hem till henne för att plugga. Men gjorde nästan ingenting, vi satt och åt kladdkaka. Runt klockan 6 gick jag och Patricia till nyboda, det var turkiskt mat och sånt idag. Jätte gott. Kommer nog gå upp i vikt igen den här veckan.

Men nu är jag i alla fall hemma. Har skit ont i nacken, har ingen aning vad jag har gjort. Ska sätta på mig mysiga sovkläder nu. Pusspuss!


En bild från idag :)


08:45

Godmorgon bloggen! ♥

Hinner inte blogga, måste hinna med bussen som går 8.47. Dagens outfit kommer senare under dan. Pusspuss!


Jag just nu


Kvällens låt

Klockan är mycket och ska sova nu, ska till skolan imorn. Ska återhämta mig i lite grejer jag är efter i, har ett omprov nästa vecka oxå. Mamma har blivit hård mot mig, hon sa om jag får fler omprov så blir det utegångsförbud och ingen dans. För det här var ju inte heller direkt första gången. Aja behöver mycket sömn och mycket energi så ska lägga mig nu. Godnatt!

Christopher Martin feat. Busy Signal - Man A Gallis


Baby M.A.D


Video från idag


Måndag

Hejsan! ♥

Som ni ser så har jag inte bloggat på hela dan, men det är bara för att jag inte har varit hemma.
Imorse var jag och Patricia i alla fall på praktiken, sen mådde jag skit illa, så vi fick åka hem. Men istället åkte vi och käkade på subway och då plötsligt mådde jag bättre, så problemet var att jag behövde nått i magen. Sen åkte vi till espresso house och beställde en varm choklad och en choklad mudd.

Sen åkte vi hem till Patricia och chillade. Vi pratade och sjöng och hade kul. Efter det så gick vi hem till Patricias pappa och tog ut Tito. Påvägen så träffade vi Nick, Jimmy och Johan så dom följde med oss. Sen kom Aline och då lekte vi med Tito. Efter ett tag så lämnade vi han och sen gick jag och Patricia ner till nyboda.

Där träffade vi Kibbe och han bad oss hjälpa han med lite grejer så vi gjorde det. Sen var det dags för matkvällarna, det är den här veckan. Idag var det till exempel nordisk kväll, mat från Sverige och så. Jag käkade i alla fall, det är ju så typiskt mig. Sen så uppträdde Baby M.A.D och den här gången har jag videoklipp på dom, dom uppträdde samma mix som på Ungdom 135.

Resten av kvällen har jag varit med alla möjliga så orkar inte rabbla upp alla namn. Nu är jag i alla fall hemma, tror att uppdateringen kommer bli ganska låg den här veckan, men ska försöka blogga så mycket jag kan. Ska byta om och ta bort mitt smink nu, så det inte blir för sent sen. Pusspuss!


Här var vi på espresso house, men det ser ni ju :)


Patricia och Tito


Tito försöker hoppa upp till Jimmy haha :P


Tito


Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Jag har vaknat, duschat, ätit och fixat mig. Wiho, jag behövde inte stressa den här gången. Ska ta bussen som går 9.12, det är om 20 min. Har inget mer att blogga om, bloggar när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit


Kvällens låt

Jag har precis städat klart mitt rum, så skönt. Har valt kläder tills imorn och så, oxå skönt så jag slipper stå framför garderoben i typ en timme. Måste upp klockan 7 imorn och jobba, så ska ta och sova nu. Godnatt!

Aerosmith - I Don't Want To Miss A Thing


Pratar med älsklingen

Just nu ligger jag i sängen och snackar med älsklingen. Åh saknar han så mycket, och han är defenetivt inte bäst. Gud har värsta huvudvärken oxå, har ont i hela kroppen. Usch jobbigt. Men nu ska jag snacka vidare med älsklingen. Pusspuss!


Jag älskar dig
<3


Grattis Cynthia

Idag så fyller Cynthia 14 år, så grattis till henne!
Jag ligger fortfarande i sängen och segar mig. Fick lusten att spela wii, ska fan göra det. Gör det snart när jag lyckas få upp mig själv från sängen haha. Pusspuss!


Jag just nu, har ingen aning om vad jag gör


Seg

Jag känner mig så seg, har legat i sängen hela dan. Men det är skönt att bara ligga i sängen och titta på nått bra program. Har knappt bytt om. Oh no, imorn är det måndag. Tillbaka till praoen dåra, saknar faktist skolan. Men det är en veckas prao till sen är man väl tillbaka till skolan igen. Då ska jag sköta mig och mina läxor. Det säger jag hela tiden, men ska verkligen försöka. Det säger jag oxå hela tiden, men jag ska försöka. Haha jag är knäpp, fast nä. Ok börjar bli på hype humör, hihi hörs sen. Pusspuss!


Jag just nu, haha ser ut som en idiot


Vill ha från Gina




























11:22

Godmorgon bloggen! ♥

Idag har jag egentligen träning i Solna, men Patricia är sjuk så jag vill inte åka ensam. Så det blir ingen träning idag, lite skönt faktist, har lust för att stanna hemma hela dan. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och tänker. Nu har jag faktist inget mer att blogga om. Pusspuss!


Jag just nu


Kvällens låt

Ska sova nu. Godnatt!

Maliq feat. Vibekingz - This Letter


Roddes fest

Tog precis bort mitt smink och borstade tänderna, kändes skönt. Men i alla fall, Roddes fest var faktist jätte kul, jag hade i alla fall kul. Vi dansade, körde snurra flaskan, körde sanning eller konka och jag spelade guitar hero xD Hihi, har faktist inte så mycket mer att skriva om. Ska bjuda lite på bilder istället. Pusspuss!










































Ungdom 135

Hejsan! ♥

Vårt uppträdandet där gick ganska bra, bara att scenen var så fast, det var inte så lätt att dansa på den. Men det var i alla fall kul. Det fanns massor med gratis grejer så har proppat min väska full med kondomer och bindor :P Typiskt mig då. Förestebn så har min kamera pajats, det går inte att spela in videoklipp, synd. Men fick i alla fall Dannis att filma med mobilkameran. Nu har jag inte så mycket mer att blogga om, bloggar om Roddes fest snart. Pusspuss!

Dom små dansade oxå










Här dansar vi











Om ni undrar så är jag hon med rosa skjortan :)


Grattis Rodde och Angela

Hejsan! ♥

Efter vi hade uppträtt så gick jag och Adrian hem till mig. Jag har duschat, bytt om och fixat mig. Rodde har fixat en födelsedagsfest och jag är bjuden så ska dit. Bloggar om ungdom 135 när jag kommer hem. Pusspuss!

GRATTIS RODDE PÅ 15-ÅRS DAGEN & GRATTIS ANGELA PÅ 14-ÅRS DAGEN!




Jag och Adrian just nu


12:07

Godmorgon bloggen! ♥

Är pigg och glad, eller i alla fall nästan. Ska egentligen vara i nyboda nu men ville först bara slänga ut ett inlägg. Önska oss lycka till idag! Om ni ser 6 psykopater där så är det vi ;) Haha somsagt så uppträder vi klockan 4 i bollmorahallen. Ska försöka fixa nån som kan filma oss så ni som inte kommer vara där kan se sen på videoklipp. Men nu måste jag faktist gå. Pusspuss!


Jag just nu


Kvällens låt

Att gråta gör mig trött, så ska sova nu. Måste bara fokusera på dansen imorn och inget annat. Ska försöka ha så kul som möjligt, det är det viktigaste. Aja, hoppas jag hinner blogga imorn på morgonen, ska ställa in väckarklockan så jag vaknar. Godnatt!

Rihanna - Russian Roulette


Vart på träning

Hejsan! ♥

Jag har precis kommit hem, jag har varit på träningen. Mixen är klar och kläderna är klara. Tur, ska bara packa ner allt i väskan så jag slipper glömma imorn. Vår träning slutade klockan 10. Efter träningen så var jag ute med Patricia, Aline, Adrian och Nick. Vi turades om och köra runt på Nicks moppe. Åh vill oxå ha en moppe, men kommer aldrig få för pappa tror att jag kommer dö och det tror ju självklart alla mina vänner oxå -.-"

Just nu så sitter jag bara här i sängen och har ont i axlarna, skulle behöva massage nu asso. Ska snart gå och tvätta mitt ansikte och sen borsta tänderna, fast först äta (aa) Sen ska jag nog sova eftersom måste upp ganska tidigt och behöver mycket energi för att kunna orka dansa imorn. Vi hörs sen. Pusspuss!


M.A.D Dance - skit gammal bild, kanske 2 eller 3 år sen (?)


Föresten jag är ledig

Glömde säga att jag var ledig idag från praoen. Har varit ledig 3 dar på rad nu, känns fortfarande som påsklov. Som ni ser så har jag gjort en ny header, den var väl ok? Jag tycker iaf den var fin (aa)

Jag tog precis en dusch, har tagit på mig mina danskläder nu. Klockan 5 har jag träning, det kommer bli en lång träning idag eftersom vi måste sätta dansen perfekt tills imorn + att jag ska göra mixen oxå idag med Rigo. Så kommer inte komma hem förän på kvällen, men jag bloggar i alla fall direkt när jag kommer hem. Nu ska jag i alla fall dra ner till nyboda eftersom Patricia ringde och bad mig om det :) Vi hörs på kvällen. Pusspuss!


M.A.D Dance
Make A Difference


Påminner er

Vill bara påminna er om Ungdom 135 som kommer att vara på lördag i bollmorahallen. Det är från klockan 11 - 17 och fri entré. Vi kommer vara där bland annat och uppträda klockan 16. Så hoppas att ni kommer dit, det kommer säkert att bli kul :) Nu när jag ändå inte har nått att göra så kan jag lika gärna fixa en ny header. Pusspuss!


Jag just nu


Funderat på mixen

Jag har fortfarande inte gått upp från sängen än, orkar inte. Men ätit har jag, mamma tog in maten till rummet, så gullig hon är. Jag har bara suttit och funderat på hur vår mix ska vara och jag har fått ihop en hel del. Nu måste bara Rigo fixa ihop allt så får vi se sen hur det kommer låta, hoppas det låter bra. Hade tänkt att spana in lite bloggar nu, bloggar sen. Pusspuss!


Jag just nu


10:17

Godmorgon bloggen! ♥

Jag skulle egentligen åka till älsklingen imorse, men det gick tydligen inte + att jag inte orkade gå upp. Men han ringde ändå och väckte mig -.-" Så just nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på musik och käkar choklad. Nu har jag inget mer att skriva om, bloggar sen. Pusspuss!


Jag - bild från i januari


Kvällens låt

Ska nog ta och sova nu, är fett trött. Måste upp tidigt på morgonen för ska hem till älsklingen, är ledig från praoen imorn. Skönt, imorn blir det umgås med älsklingen och sen dansdansdans. Aja ska i alla fall sova nu, vill se pigg ut imorn. Godnatt!

Mandy Moore - Only Hope


Home

Hejsan! ♥

Nu är jag hemma. Jag hade träning från klockan 4 till 7. Sen efter träningen så följde jag med Patricia och tog ut hennes hund Tito. Sen så gick jag hem igen. När jag kom hem så ringde Kibbe och sa att jag skulle fixa mixen. Men jag blev först tvungen att äta eftersom hade inte ätit på hela dan, sen kom jag till nyboda kvart över 9 och då blev det lite sent så vi hann ändå inte mixa. Men jag hade i alla fall små kul där i en kvart.

Jag är helt slut, så jävla trött. Ska gå och tvätta bort mitt smink snart och sen borsta tänderna. Och sen sova eller kolla på film för är fett trött. Kanske bloggar igen snart om jag orkar. Pusspuss!


Jag just nu, ser förfärlig ut


En dag med min älskling

Hejsan! ♥

Jag åkte till min älskling på morgonen. Vi spelade lite wii, sen myste vi ^^ Haha vi hade i alla fall kul. Sen gick vi ut och upp på ett berg och satt där. Jätte skönt väder och vi lekte där som om det vore på dagis. Det är skönt att ha en kille som min älskling för vi skäms inte för varandra och vi har det riktigt kul tillsammans, vi leker som om vi vore små igen, sköna tider.

Jag är i alla fall hemma nu. Ska på träning om en kvart så ska byta om nu och sen gå. Vi hörs sen efter träningen, eller när jag kommit hem. Pusspuss!

Bara bilder på mig och min älskling















Till älsklingen

Godmorgon bloggen! ♥

Min älskling ringde och väckte mig i morse. Jag har tagit en dusch, tagit på mig kläderna och sminkat mig. Sitter just nu och äter pirog. Mitt hår är knappt fixad. Måste ta bussen som går 9.32 så det är lite stress. Men ska slänga pirogen nu och gå och borsta tänderna. Ska till min älskling nu. Pusspuss!


Jag just nu, haha en liten mongo bild


Kvällens låt

Har bara suttit inne på facebook, ska ta och sova nu. Orkar inte vara uppe, har ingenting att göra. Måste ändå upp ganska tidigt, antingen ska jag dra till min älskling på morgonen eller till Patricia. Vi får se hur det blir när jag har vaknat. Godnatt!

Miley Cyrus - When I Look At You


Råttbo

Har precis tvättat bort mitt smink och borstat tänderna. Såg precis mitt rum hur stökigt det var :O Det ser ut som ett råttbo! Haha dags för mig att städa snart. Men orkar inte nu, har blivit lite slö. Hihi har gått upp 2 kg oxå, väger nu 50 kg :O Jag väger 2 kg ifrån min mamma, känns lite konstigt att snart väga mera än sin mamma.

Just nu snackar jag med Patricia i telefonen. Ska in till köket och dricka vatten för är fett törstig hihi. Pusspuss!


Så ser mitt rum ut just nu


Onsdag

Hejsan bloggen! ♥

Idag så har jag varit ute med Angelo. Vi gick till godissvampen och där kom min älskling och mötte oss. Vi gick till en park och där lekte vi, vi hade jätte kul. Sen gick min älskling hem och jag och Angelo köpte glass till oss ^^ Sen gick vi till centrum och kollade på leksaker och sen gick vi hem igen för att jag skulle på träning.

Klockan 5 gick jag till träningen, fast vi hade ingen lärare. Men vi dansade i alla fall och hade kul. Kibbe sa till mig oxå att vi skulle uppträda på ungdom 135 som kommer vara nu på lördag. Så dom som var på träningen idag kommer få vara med och uppträda. Så ja, kommer ju träna varje dag då eftersom det bara är 3 dagar kvar.

Jag kom i alla fall hem för en timme sen, ska gå och tvätta bort mitt smink nu innan klockan blir senare. Som sagt, jag gillar inte att gå in i badrummet den hära tiden -.-" Haha vad fjantig jag är nu, bloggar sen. Pusspuss!


Lilla Angelo :)

 
Jag och min bebbi


Jag och min klubba :D

 
Angelo och min älskling hade kul ihop :P


Dagens outfit

Ok nu är jag klar och ska gå mot Patricia nu. Sen ska jag gå ut lite med Angelo. Sen har jag träning klockan 5. Får se om jag hinner blogga i mellan. Pusspuss!


Dagens outfit


Dusch - historian

Jag vet inte om ni har märkt det, men jag duschar aldrig på kvällen längre, jag duschar bara på morgonen. Jag kan inte duscha efter 9 på kvällen, kan berätta varför.

Det var en kväll då jag duschade, klockan var typ 10 eller 11 och alla i lägenheten hade somnat. Jag hade varmt vatten och jag duschade länge så det blev ånga i mitt badrum. I mitt badrum har jag ett fönster så när jag kom ut så var det helt dimmigt på fönstret och så var det ett handavtryck på och så rann det vatten. Efter det har jag typ inte vågat duscha mer på kvällen, eller i alla fall när det är mörkt ute. Men det känns mycket ändu skönare att duscha på morgonen tycker jag.

Men jag har i alla fall klätt på mig. Måste fixa mitt hår nu. Funderar faktist på att ta upp det i en bulle eller nått. Bloggar sen när jag är klar. Pusspuss!


Jag just nu, fett snyggt ljus visst :D


Ledig från praoen

Godmorgon bloggen! ♥

Vaknade för en timme sen, Patricia ringde och väckte mig -.-"
Idag är jag ledig från praoen, skönt fick sova ut lite. Skulle egentligen till skolan idag på lunchen för att hälsa på, men orkade inte gå upp. Ligger just nu i sängen och har precis sminkat mig klart. Ska hoppa in i duschen nu och duscha av kroppen eftersom hade träning igår kväll och duschade aldrig då efter. Pusspuss!


Jag just nu


Rädd :O

Hejsan! ♥

Nu kom jag hem, har haft träning med Cynthia i 2 timmar. Sen efter träningen var jag i nyboda med Patricia, Nick och Jimmy tills det stängdes. När det hade stängts så följde jag, Nick och Jimmy med Patricia till porten, vi satt utanför och snackade en lång stund. Sen gick Patricia hem och då gick vi 3 mot granbacken för att hämta Nicks cykel. Sen vid granbacken stod vi och pratade om läskiga grejer som hade hänt oss, och nu är jag fett rädd :O Jag var så rädd så att Jimmy till och med blev tvungen att följa med mig upp till min dörr xD Nu är jag i alla fall hemma och jag är fortfarande lite rädd, men det är lugnt nu för snackar med min älskling i telefonen och käkar choklad ^^ Hihi ska se borsta tänderna och ta bort mitt smink, bloggar sen. Pusspuss!


Jag just nu


Till träningen

Nu ska jag dra till träningen. Har en egen träning med Cynthia. Vi ska slipa på koregrafin som vi gjorde igår. Vet inte när vi kommer sluta men skriver när jag kommer hem. Pusspuss!


Jag just nu


Tisdag

Hejsan bloggen! ♥

Nu är jag hemma. Idag gick det bra på praoen. Finns inte så mycket att berätta om.
Efter paroen så träffade jag min älskling. Kastade mig över honom, var så glad. Vi gick lite och skrattade och pratade, sen gick vi upp på ett berg och satte oss. Det är skit bra väder ute, känner verkligen sommarkänslan. Nu ska jag ta och byta om till mjukisar för ska gå och träna klockan 7, bloggar innan jag går. Pusspuss!

2 bilder på mig och min älskling



Inte mycket tid

Godmorgon bloggen! ♥

Igår kväll så råkade jag plötsligt somna framför datorn, och nu vaknade jag försent. Som tur är jag klar och ska börja gå nu. Efter jobbet så ska jag träffa min älskling och klockan 7 har jag träning. Vi hörs sen. Pusspuss!


Jag just nu


Första prao-dagen

Hejsan bloggen! ♥

Somsagt så var jag och Patricia och praoade idag på restaurangen Brasseriet som ligger i rosenlundsgatan. Det var inte bara vi 2 som praoade där utan 2 andra till från nån annan skola oxå. Dom var jätte trevliga. Vi var 4 styckna så dom bestämde att vi skulle jobba varannan dag, fett nice så då är vi lediga varannan dag :D När jag och Patricia skulle dit så råka vi först hoppa av på fel station. Ja, vad förväntade ni er? Det var ju jag och Patricia x) Det var oxå en diskbänk som hade gått sönder, så när man la tallrikar och glas där på så ramlade den. Den ramlade 2 gånger så allt gick sönder, haha pinsamt.

Efter jobbet så åkte jag hem och böt om till mjukisar och gick direkt till nyboda. Skulle ha egen träning eftersom vi måste göra en koregrafi tills på onsdag och jag är med Cynthia, det var en läxa från Steffi. Jag och Cynthia gjorde en 1-minuters koregrafi på typ 2 timmar, vi är redan klara med den :)

Just nu sitter jag och tittar på teve. Väntar på att maten ska bli klar. Ska fortsätta att titta på teve, magi på waverly place just nu. Pusspuss!


Jag just nu


09:01

Godmorgon bloggen! ♥

Jag och Patricia gick upp klockan 7 och vi sov klockan 3 på natten, så vi hann sova i 4 timmar. Vi börjar praoa från klockan 10 - 3, så vi åker härifrån klockan 9. Vi ska praoa på en restaurang som heter Brasseriet, vi får se vad vi får göra när vi kommer dit. Men nu ska vi gå mot bussen. Pusspuss!




Vi just nu :)


Patricia flätar mitt hår

Jag och Patricia har sjungit lite sing it, haha vi hade fett kul. Sen har vi snackat med Barbara på msn, haha det var oxå kul. Just nu sitter Patricia och flätar mitt hår, ville ha lockigt imorn (idag). Men vi ska nog gå och lägga oss efter, eftersom vi måste upp klockan 7. Så det här blir sista inlägget för ikväll, får se om jag hinner blogga imorn innan jag åker. Godnatt pusspuss!


Jag och Patricia, tagen för ett tag sen


Patricia slaggar

Hejsan! ♥

Patricia slaggar här idag :) Hihi det ska bli kul. Jag gick ut och mötte Patricia vid nyboda. Sen gick vi upp till mig och lämnade hennes saker. Sen blev vi tvungen att gå hem till Patricias pappa och ta ut hennes hund Tito. Sen efter det gick vi tillbaka till mig.

På vägen hem så var det överdrivet läskigt. Jag och Patricia gick och så hörde vi ett ljud och kollade in åt vänster håll, då såg vi en gubbe med svarta kläder stå där så vi kubbade direkt därifrån. Sen stannade vi och gick och sen kollade vi bak och då var han exakt bakom oss så vi kubbade det snabbaste vi kunde typ. Fyfan va äckligt det var. Vi blev så jävla rädda.

Men nu ska jag och Patricia sjunga sing it :D Hihi vi hörs sen. Pusspuss!






Jag och Patricia just nu


Emma

Emma var här nyss, inte så länge var hon här så vi hann inte göra nått. Jag har fått ett par handskar av henne, väldigt snällt och gulligt av henne. Tack Emma!

Just nu väntar jag på Patricia, hon ska sova hos mig idag och jag har FF (föräldrar fritt). Hihi vi kommer ha det riktigt nice :D Ska in till köket nu och hämta läsk. Pusspuss!


Jag just nu


Första dan på Blue Hill

Hejsan! ♥

Nu har jag kommit hem från träningen i Solna. Idag var det första dan för mig och Patricia på Blue Hill. Vi skulle egentligen ha nån lärare som heter Camelia, men hon var sjuk så vi fick ha Ruth istället. Hon var skit grym. Först var det jätte pinsamt för mig och Patricia eftersom vi inte kände nån och alla dom kände varandra. Men vi var ändå med och körde det vi kunde. Det gick i alla fall bra för oss :)

Efter träningen så åkte vi till stan och käkade på donken. Nu är jag i alla fall hemma. Ska hoppa in i duschen nu och byta om till ett par shorts istället. Pusspuss!


Jag just nu, ser helt sliten ut


Träning i Solna

Ska dra ner till bussen om 5 min. Har fixat mig klart och bytt om och sånt. Ska åka till Solna med Patricia och ha träning där, somsagt så har vi börjat i Blue Hill. Bloggar mer senare när jag kommit hem från träningen. Pusspuss!


Jag just nu


Chokladägg

Godmorgon bloggen! ♥

Vakna för typ 10 min sen. Sitter just nu och käkar chokladägg, fett fet jag känner mig :O
Idag ska jag på träning i Solna med Patricia. Vi har nämnligen börjat i Blue Hill. Spännande eftersom idag är det vår första träning. Men ska gå och hitta nått att käka nu. Pusspuss!


Chokladägg hihi (aa)


Lördag

Hejsan! ♥

Såå nu är jag hemma. Som sagt så var jag på min älsklings match. Men hann inte hälsa på älsklingen för frös som fan så drog in till centrum. Där träffade vi Niklas och Adam så var lite med dom. Sen så satt jag och Dannis där och bara luffa och väntade på Edessa. När hon kom så gick vi runt fram och tillbaka i centrum. Och sen drog vi till nyboda.

Dom grillade i nyboda så åt 2 korvar (aa) Sen så satt vi bara inne och softade med massa vänner, orkar inte rabbla upp alla namn. Har i alla fall varit i nyboda hela kvällen. Kollade på match där när det var Real Madrid mot Barcelona. Fattade inte så mycket, ställde Kibbe massa konstiga frågor. Han skratta åt mig och säger att jag är korkad -.-"

Just nu sitter jag i min säng och chattar med min älskling. Ska strax gå och ta bort mitt smink och borsta tänderna. Så jag bloggar mer sen efter. Pusspuss!


Jag och Daniella


Emma fick soppa bara för att hon kastade nötter på folk xD


Daniella suger :)

Hejsan bloggen! ♥

Jag och Daniella vaknade halv 2 idag, och vi sov typ vid 4. Vi har varit hos Dannis och hämtat lite grejer och nu är vi hos mig igen och jag har precis fixat mig. Vi ska på min älsklings träning nu. Så bloggar mer när jag har kommit hem. Pusspuss!


Jag och Dannis just nu


Snälla, säg inte att det händer



Baby, why'd you leave me, why'd you have to go
I was counting on forever, now I'll never know
I can't even breathe
It's like I'm, looking from a distance, standing in the background
Everybody's saying, he's not coming home now
This can't be happening to me
This is just a dream


Videoklipp


Efter träningen


Daniella slaggar

Hejsan! ♥

Kom hem för ungefär en halvtimme sen. Var precis ute med Dannis, Ibo och Sako.
Idag har jag varit på träningen, fast var inte med. Sen kom jag hem och färgade håret. Runt 9 gick jag ut igen till nyboda och var där tills kvart i 12. Spelade vänd 10an med Kibbe och Stanley och jag vann en läsk hihi. Sen innan jag gick hem så bestämde jag och Dannis oss för att hon skulle sova hos mig, så hon hämtade sina saker och lämnade det hos mig. Sen träffade vi Ibo och Sako och gick ner till granbacken för att Ibo skulle hem. Ja, nu sitter jag och Dannis här i min säng med varsin rosa laptop. Nu ska jag i alla fall göra annat så kanske bloggar mer sen innan jag går och lägger mig. Pusspuss!

Jag och Dannis




Dannis, Sako, Ibo och jag



Mörk brunt

Nu har jag tagit bort färgen och fönat håret. Ni trodde väl inte på att jag färgade mitt hår till rött? Haha, färgade till mörk brunt. Blev faktist jätte nöjd. Ska i alla fall byta om från mjukisar till tajts nu, och sen ska jag ner till nyboda. Hörs sen när jag kommer hem. Pusspuss!


Jag just nu, man ser inte så mycket skillnad i kameran


Färgar håret

Hejsan! ♥

Har färg i håret just nu. Ska ha den i 45 min. Den färgen jag ska färga till är rött, då menar jag rött. Vill testa på nytt. Får se sen hur det blir när jag tvättar bort färgen. Ska titta lite på teve nu. Pusspuss!


Jag just nu


Träning

Ska till träningen nu som börjar klockan 5. Men ska inte vara med för har fortfarande min förskylning kvar och hostan kvar. Men det är över snart, känner det, jippi. Men ska gå nu, ska möta Lollo oxå. Pusspuss!


Jag just nu


3 timmar sen

Hejsan bloggen! ♥

Vakna för 3 timmar sen, har precis tagit en dusch. Just nu sitter jag i vardagsrummet med lillebrorsan och kollar på teve. Ska snart gå och fixa mitt hår, hörs sen. Pusspuss!


Jätte gammal bild på M.A.D


Nybda

Hejsan! ♥

Jag har kommit hem från att ha varit i nyboda. Först gick jag ut och träffade Patricia, Kolo och Aline. Vi gick till fotbollsplan och var lite där. Sen gick jag och Patricia hem till mig och snackade lite om allt möjligt, jätte kul. Sen gick vi ner till nyboda och dansade lite i danslokalen. Sen så körde vi lite charader och lite land&stad. Har haft en jätte trevlig kväll. Innan nyboda stängdes så körde jag, Kolo och Barbara kort.

Kom hem för några minuter sen. När nyboda stängdes så var jag på en kort promenad med Frida oxå. Jag har snackat med min älskling idag, han åker hem imorn. Får träffa han på lördag, jippi. Men ska gå och tvätta bort mitt smink nu. Pusspuss!


Där är Barbara och Kolo när dom blev tvugna att göra armhävningar bara för att dom
förlorade på ett fotbollsspel mot Kibbe


Där fick Kibbe göra armhävningar när han förlorade


Out

Nu ska jag ut och träffa Patricia. Ingen aning vad vi ska göra, vara ute i vårvädret som ser ganska dött ut haha. Sen ska vi till nyboda när gårn öppnas :) Vi ses när jag kommer hem. Pusspuss!


Jag just nu, haha


Bio

Hejsan! ♥

Jag har kommit hem nu. Har varit på bio med Patricia, Cynthia, Andis, Hannes och hans kompis Alvin. Vi såg på Remember Me, en kärleksfilm. Samma person som skrev Twilight skrev den. Den var ganska bra, sorgligt på slutet. Får 4/5 i betyg av mig :)

Nu ska jag byta om till mjukisar och hitta nått att käka. Pusspuss!


Min biljett


In mot stan

Patricia har kommit hit hem till mig, nu försöker vi bara få tag på Cynthia. Klockan 11.30 så ska vi möta Andis och Hannes i centrum. Det är snart så ska stänga av datorn nu, hörs när jag kommer hem. Pusspuss!


Jag och Patricia just nu


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Jag vakna för 45 min sen, har duschat och tagit på mig kläderna.
Idag så ska jag gå på bio med Patricia, Cynthia, Andis, Hannes och Hannes kompis. Vi ska se på Remember Me, han som spelar Edward i Twilight är med i den filmen. Men måste börja sminka mig och fixa mitt hår nu, hörs snart. Pusspuss!


Jag just nu


Andis och Hannes är töntar :)

Just nu ligger jag i sängen och snackar med Andis och Hannes på msn. Dom är fett mobbade sitter och ritar massa bilder haha :D Ska få träffa töntarna imorn, jippi! Då ska vi på bio :) Men nu ska jag ta och sova så jag orkar vakna och hinna fixa mig imorn, eller idag. Godnatt pusspuss!


Andis och Hannes, haha sötisar


Kvällen i nyboda

Hejsan! ♥

Nu är jag hemma. Hade träning från klockan 17.00 - 18.30, men kunde inte vara med för var sjuk. Efter träningen så har jag varit i nyboda hela kvällen. Har varit lite med Emma och Gabbi och lite med Patricia. Ja, har inte gjort nått speciellt. Jag har ju flummat som vanlig, haha varje gång Kevin ser mig säger han att jag alltid är glad xD Haha men det är ju klart, har ju inga problem :D Men nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink. Pusspuss!


Jag när vi körde land och stad, Gabbi fotade


Träning

Klockan 5 så har jag träning. Har faktist varit sugen på att dansa eftersom vi inte hade träning i fredags förra veckan. Efter träningen så ska jag stanna kvar i gårn och softa lite :D Hörs sen när jag kommer hem. Pusspuss!

Jag och Emma bråttades lite innan dom drog xD






Målar naglarna

Patricia och Shamsa kom hit ett tag. Vi snackade lite och jag fick mina termosar. Jag och Patricia ringde oxå till vår prao plats. Innan så satt jag, Gabbi och Emma och pratade bara om sex :P Hahahahahhha! Nu sitter vi och målar våra naglar. Nu ska typ Emma och Gabbi gå så jag ska sätta på teven. Pusspuss!


Min och Emmas sexiga naglar


Tittut Emma :D


Gabbi uber sexig :)


Sur jag ser ut :P


Ville bara lägga ut den här bilden :)


Städstädstäd

Vi tittade aldrig på film. Istället så städade jag mitt rum, dammsugade och så. Faktist jätte fint och rent nu :D Vi har oxå käkat korv med bröd och spelat uno. Ja vi ska fortsätta spela vårt uno spel. Pusspuss!


Där sitter jag och tvättar mitt nattduksbord


Korv :D


Emma :D


Haha Gabbi :D


Jag, yeah :D


Nu har vi vaknat

Godmorgon bloggen! ♥

Nu har alla vi 3 vaknat. Jag har skit svårt för att sova eftersom är förskyld och kan inte andas så bra :S Men nu ska jag upp och ta bort mitt smink och borsta tänderna. Sen kolla på film typ, bloggar sen. Pusspuss!


Morgonbild på oss, snyggt fast nä x)


Emma och Gabbi slaggar

Hejsan! ♥

Jag har varit med Emma och Gabbi. Jag gick till nyboda och träffade dom. Sen gick vi ut till centrum och sen gick vi tillbaka till nyboda igen. Orkar inte rabbla upp alla jag varit med där, men jag har varit på fett flum humör :D

Jag, Emma, Gabbi, Edessa och Barbara körde bubblan och den som förlora fick straff. Jag fick straff en gång och jag fick krypa runt i nyboda som en hund och säga voff -.-" Pinsamt. Gabbi fick krypa under pingisbordet och Emma fick klappa folk på huvet xD

Men nu ska vi titta på en skräckfilm. They Wait heter den. Har sett den en gång men fattade inte den så mycket för tittade då och då. Men nu ska jag i alla fall fatta den hihi. Pusspuss!

   
Gabbi hade kul och fotade alla


Gabbi retard


Jag och Gabbi i centrum, inte snyggt alls


Jag och Gabbi hade småkul (:


Där kryper Gabbi under pingisbordet


Där klappar Emma nån på huvudet


Gabbi, Emma och jag i hissen


Dagens outfit

Mitt internet krångla innan jag skulle dra ut och träffa Andis så jag hann inte lägga ut min outfit eftersom jag skulle ta bussen och fick inte missa den. Här får ni i alla fall en bild på min outfit.


Tröjan är från Thailand


Andis

Hejsan! ♥

Jag har precis varit i centrum och träffat Andis. Vi gick runt och snackade. Alltid skönt att snacka med honom :) Träffade många i centrum som jag kände. När man går i centrum så känner man alltid nån x)

Just nu sitter jag i sängen och käkar äpple. Ska ut nu igen till nyboda och träffa Emma. Sen klockan 9 träffar jag Patricia om hon får komma ut. Vi hörs sen när jag kommer hem. Pusspuss!


Jag just nu


Mammas thaimat

Just nu sitter jag i sängen och käkar mammas goda thaimat. Efter jag käkat klart så ska jag ta och välja kläder vad jag ska ha. Hm.. vad ska jag ha på mig idag? Vill redan gå ut i sommarkläder, men det är inte direkt sommar än ute. Typiskt -.-" Aja, ska äta upp min mat nu, vi hörs sen. Pusspuss!


Mmmmmm... ^^


Te med honung

Nu har jag sminkat mig klart. Gjorde precis te och la 2 skedar honung i. Usch hatar egentligen honung, men om jag vill bli av med min förskylning så måste jag dricka med honung i. Det är inte kul att vara förskyld, snor bara rinner och så får jag värsta hostattacken :S Men ska spela wii nu, hihi. Pusspuss!


Jag just nu


Duschat

Har duschat färdigt nu. Tog precis på mig min mjukisdress. Just nu sitter jag inne i mammas rum, hon håller på stryker kläder och jag tittar på en thai film som hon har satt på på datan. Ska snart ta och föna håret och sen sminka mig. Jag bloggar mer sen. Pusspuss!


Jag just nu


Vaknat

Godmorgon bloggen! ♥

Har precis vaknat, nu vaknar jag inte lika tidigt som jag vaknade hos pappa. Ligger i sängen just nu och har precis ätit en påskhare gjord av choklad (aa) Åhh känner mig så fet. Igår så sa Patricia att när hon kommer tillbaka så ska vi ut och springa varje morgon. Haha aldrig att jag orkar det :O

Idag så ska jag träffa Andis klockan 6 i centrum. Ska snacka lite si och så :) Sen så ska jag kanske träffa Patricia när hon kommer tillbaka från Umeå. Nu så ska jag upp och duscha. Pusspuss!


Snygg brukar man inte bli när man vaknar


Saknar min stora bebis

Åh jag saknar min bebis, asso den stora bebisen då, som förövrigt är Pålsson. Just nu ligger jag i alla fal i mitt rum och smsar med han. Nathalie och Monthira kom med min dataladdare som jag hade glömt hos pappa och min tjocktröja, så gulligt. Nu funderar jag faktist på att sätta på nån film. Ska sätta på The Notebook och somna till den. Godnatt bloggen pusspuss!


Gruppbild på M.A.D


Hemma hos mammsen

Hejsan! ♥

Nu är jag hos mamma. Det är så skönt att pappa och mamma bor så nära varandra nu, för då kan jag vara hos båda 2. Innan var jag bara hos mamma, ska försöka vara hos pappa lika mycket nu. Fast hos mamma är det ju mitt riktiga hem eftersom jag har ett eget rum här och mina kläder och saker och sånt är här. Just nu sitter jag och äter från mitt påskägg, kommer bli fet ^^) Men nu ska jag gå och hämta min läsk. Pusspuss!

Btw. så glömde jag min dataladdare hos pappa, så sitter vid datorn som är i vardagsrummet.


Såå längesen, saknar dig sunshine!


Blablabla

Hejsan svejsan! ♥

Såg nyss på A Walk To Remember. Börjar nästan alltid gråta när jag ser den, den är så vacker. Nu fick jag ont i nacken av att ligga helt cepe. Men nu ska jag spela uno med barnen. Ska nog dra hem till mamma idag och sova där. Men jag bloggar mer sen. Pusspuss!

Bilderna är bara på mig och Emma


Smexig


Gulligt


Fett fet jag ser ut, haha bjuder


BLÖÖÖÖ HAHAHAHAHHAHAH


I hissen


Yeah


Bajsa på snön!

Fett jobbig. Snön är tillbaka. Jag som längtade tills marken skulle vara torr, men nu är det helt vitt igen. Ååååh! Fett jobbig -.-" Seriöst! Men nu ska vi spela kort. Pusspuss!


Vi just nu


Emma suger

Godmorgon bloggen! ♥

Igår kväll så såg vi på filmen Coming Soon. Har redan sett den en gång, men såg den igen. Helt ärligt är den fett läskig :O Vi har i alla fall vaknat. Vaknade ganska tidigt. Nu ska vi typ spela uno, haha. Och gå ner och handla läsk lite senare. Hörs sen. Pusspuss!

Några morgon bilder på Vincent








Uno

Hejsan! ♥

Vi har precis spelat Uno. Som sagt så ska Emma sova hos mig ikväll. Vi har i alla fall varit med Samme, Gabbi, Frida och Geo idag. Och så har vi träffat massa andra vänner. Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Ska titta lite på teve. Pusspuss!


Vi just nu


Hemma från donken

Hejsan! ♥

Vi har kommit hem från donken nu. Vi höll på att bli utkastade tack vare Samir :O Emma bad mig passa hennes läsk, sen när jag höll i den rykte Samir i läsken så allt ba splash. Haha lite pinsamt. Samir fick städa upp allt xD Men vi hade det i alla fall det jätte skojigt. Nu är vi hemma hos min pappa och vi ska hitta på nått. Bloggar igen lite senare. Pusspuss!


Vi just nu


Mot donken

Hejsan! ♥

Jag och Emma ska dra mot donken och käka vår middag där. Varissa är gay förövrigt.
Men men, vi ska börja röra oss nu. PussPuss

Tivolit

Hejsan! ♥

Vi gick till tivolit men åkte ingenting. Ett åk för 30 spänn, haha det kan dom glömma. Men köpte sockervadd xD Längesen jag åt det. Sen gick vi till centrum och skulle kolla om några affärer var öppna, men det var det ju inte eftersom det är röd dag. Så vi satt i centrum och snackade bara. Nu är vi hemma hos pappsen, Emma ska oxå sova här idag. Nice, vi hörs sen. Pusspuss!


Jag och Emma med sockervadd :)


Första slushen i år :D


Emma is here

Tjosan! ♥

Nu är Emma här hos mig hos pappa. Vi ska ut till tivolit haha :D Men först ska vi hem till mig så jag kan byta om och fixa mig lite. Har grejerna hos mamma. Men ska typ röra mig dit nu. Pusspuss!


Jag och Emma just nu


Bebisen

Hejsan! ♥

Jag har spelat lite wii med barnen och tittat till bebisen. Han är ju bara sååå söööt. Föresten funderar jag på att tattuera mig, jag får av pappa men inte så säker av mamma -.-" Ska övertala henne och vill göra det den här månaden då. Ska gå och byta om nu. Pusspuss!

Några bilder från idag på Vincent










Wiiiiiiii

Godmorgon bloggen! ♥

Jag har vaknat nu. Vaknade av att lille bebisen grät. Nu ska jag gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna. Sen ska jag och Nathalie (min låtsas syster) spela wii hihi ^^ Hörs sen. Pusspuss!


En bild från igår, jag helt inne i spelet xD


Vincent


Slaggar hos pappa

Hejsan! ♥

Ikväll slaggar jag över hos pappa. Min bebis har blivit fett söt, asso min lillebror Vincent. Folk säger att han liknar mig när jag var liten, hihi. Men nu ska jag spela wii med dom andra. Pusspuss!

Några bilder på Vincent






Haha :P


Påskafton

Hejsan! ♥

Har haft det jätte kul med familjen. Först åt vi påskmiddag, sen så fick vi leta efter vårt påskägg. I mitt påskägg låg det massor med choklad, 200 kr och en bh. Sen satt vi vid matbordet och spelade uno. Jätte kul var det, jag var den första som vann, mouha :) Vi skrattade jätte mycket och hade det trevligt. Ska dra till pappa och hälsa på han nu. Pusspuss!


Påskmaten


Det tog tid för brorsan att hitta sitt påskägg x)


Jag hittade i alla fall mitt på 5 sekunder ;)


Påsktårtan

Här spelar vi uno :)


Nu är mamma hemma

Hellu! ♥

Min mamma har kommit hem nu. Hon håller på och lagar maten. Är ganska hungrig, kommer nog käka mycket när maten är klar :) Hihi hade innan lite tråkigt så tog lite pics som jag bjuder på!










Ännu en gång, glad påsk! =)


Påskaftons outfit

Hejsan! ♥

Är ensam hemma just nu. Väntar på att mamma ska komma hem. Så jag sitter och gör ingenting speciellt :) Ska fixa mig lite till. Jag bloggar mer senare. Pusspuss!

 
Påskaftons outfit


Glad Påsk!

Glad Påsk kära läsare! ♥

Jag har vaknat och ligger just nu och tittar på teve. Idag är det påskafton så vad ska ni göra då? Själv ska jag vänta på mamma tills hon slutar, sen så ska vi äta påskmiddag och leta efter påskägg ^^ Hihi ha en trevlig påsk!


Älskling!

Jag gråter! Jag saknar min älskling! Jag klarar mig inte utan han! Jag vill att han ska komma tillbaka :'( Jag älskar och saknar han så mycket att jag gråter. Seriöst, ingen kan ana hur mycket jag älskar han. Han är en del av mitt liv nu, mitt allt ..




Killen som har gjort mitt liv ljusare <3


Vill se!

Hejsan! ♥

Snackar med Andis på msn. Tittade på dom kommande filmerna som kommer komma ut på bio. Jag har redan valt ut 3 som jag måste se!

 Biopremiär 7 maj
 Biopremiär 11 juni
 Biopremiär 30 juni

Ensam

Hejsan! ♥

Nu är jag ensam, Cynthia drog för några minuter sen. Vi skulle egentligen vara med Andis och Hannes, men Hannes skulle cykla och Andis ville inte vara ensam så vi bestämde att vi skulle vara nån annan dag nästa vecka då fler kan :) Just nu sitter jag i vardagsrummet och tittar på teve och snackar med Andis på msn. Får blogga mer sen. Pusspuss!


Jag just nu


Matchen

Hellu! ♥

Klockan 2 gick jag och Cynthia och kollade på Andis och Hannes fotbollsmatch. Dom vann med 2 - 0 :) Sen gick jag och Cynthia hem och nu sitter vi här. Nu ska vi hitta på något annat att göra. Pusspuss!

Några bilder från matchen
















Avslutar med en bild på mina och Cynthias skor :D


Ut med Cynthia

Hejsan! ♥

Ska dra ut nu med Cynthia :) Vi ska till bollmoravallen och kolla på när Andis och Hannes spelar fotboll. Under tiden så har vi bara kollat på kläder :D Haha riktiga freaks. Men vi hörs när jag kommer in igen. Pusspuss!


Vi just nu :)


Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Jag har vaknat, käkat frukost, dammsugit mitt rum och fixat mig. Nu är Cynthia här. Vi ska gå på Andis och Hannes match idag, sen ska vi nog vara med dom :) Bloggar innan vi drar ut. Pusspuss!

 
Dagens outfit


02:48

Godnatt bloggen! ♥

Nu ska jag faktist sova. Bloggar imorgonbitti när jag har vaknat. Pusspuss!


Jag i somras efter dagen vi uppträdde på ung08


Bra?

Hejsan! ♥

Än sover jag inte. Sitter fortfarande i vardagsrummet. Snackar med Andis, Patricia och Hb på msn nu. Har faktist inte rört mig bort från dator sen förra inlägget xD Nu vill jag bara säga att jag har blivit fett bra på att blogga, visst? Skriver typ 5 - 7 inlägg per dag, ganska bra va? Jag bloggar igen innan jag går och lägger mig. Pusspuss!


Jag och Hb - sommaren 2009


Sitter i vardagsrummet

Tjosan! ♥

Sitter vid datorn i vardagsrummet. Snackar med Andis och Patricia på msn. Alla i lägenheten har somnat, det är bara jag som är vaken. Fast det är det alltid. Mitt sminkborttagnings servett är slut -.-" Får be mamma köpa nytt. Ska byta om och borsta mina tänder nu och tvätta mitt ansikte nu. Pusspuss!


Jag och Andis på grönan 2009 :)


Dagens köp


Mönstrade tajts från Bik Bok för 199 kr


Gul klänning
från H&M Divided för 199 kr

 
2 par skor från H&M Divided för 129 kr/st


Torsdag

I'm back! ♥

Jag har varit i stan med Wari och Nathi och hämtat doms kusin. Sen käkade vi på donken och sen gick vi runt i olika affärer. Nathi och doms kusin blev trötta så dom åkte hem i förväg medans jag och Wari fortfarande gick runt i stan. Efter det så åkte vi hem till Wari och då spelade alla vi 4 buzz :) Haha skit kul, jag förlora först, som vanligt -.-" Bloggar igen snart och då visar jag vad jag har köpt. Pusspuss!


Jag och Wari


Jag och Nathi


Dagens outfit

Hejsan! ♥

Snart ska jag dra till Wari. Vi ska hämta hennes kusin, sen ska vi käka på donken och gå runt lite i stan. Sen vet jag inte vad vi gör :) Men jag bloggar när jag kommit hem. Pusspuss!

 
Dagens outfit


April, April

Godmorgon bloggen! ♥

Första april idag. Jag har vaknat nu och käkat frukost och tittat lite på teve. Ska hoppa in i duschen nu och sen fixa mig. Bloggar mer sen när jag är klar. Pusspuss!


Snyggt mitt hår är just nu :P