Bio: Eclipse

Hejsan! ♥

Jag kom hem för en stund sen. Jag var på bio i heron city med Emma, Hb, Pattis och Valli och tittade på Eclipse. Den var så JÄVLA BRA!! Jag älskar verkligen twilight filmerna, ser fram emot 4an. Jag är törstig så ska hämta nått att dricka nu. Pusspuss!

Lite bilder vi tog efter bion








Om ni har sett Twilight och New Moon så måste ni se den här. Sjukt bra! Innehåller lite komedi oxå som gör den ännu bättre. Det handlar ju om Edward som är en vampyr, Bella som är en vanlig människa och Jacob som är en varulv. Aja, vet inte hur jag ska berätta handlingen utan att avslöja nåt så ni får se den själv. 5/5 i betyg.


Dagens outfit

Hinner inte skriva så mycket för måste gå nu, hörs ikväll. Pusspuss!


Dagens outfit


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så ska jag först åka till farsta och hälsa på min moster för att se hennes barn, jag har fått en liten kusin ^^ Sen ska jag och mamma shoppa lite där i farsta centrum :) På kvällen ska jag på bio med Emma, Hb, Pattis och Anton och kolla på Eclipse. Gud har längtat efter den så mycket! Nu ska jag äta och börja fixa mig, bloggar sen. Pusspuss!


Gammal bild på mig, Karima och Dannis


Vallen

Hejsan! ♥

Jag var nere i vallen med Tim, Jocke och doms kompis Assan. Gjorde inget speciellt, stannade inte där länge för det blev kallt. Vid centrum träffade jag Samme, Gabbi, Frida och Dannis. Vi alla tog sällskap hem. Jag kom hem för ett tag sen men har bara glömt att blogga. Just nu sitter jag och äter en macka. Ska käka upp den sen borsta tänderna, bloggar sen. Pusspuss!


Jag måste sluta äta på kvällarna -.-"


Drar ut

Jag ska dra ut nu, hörs när jag kommer hem. Pusspuss!


Adíos


Flaten

Hejsan! ♥

Idag så åkte jag till flaten med mamma och brorsan. Där träffade vi pappa och dom. Jag gick i vattnet en gång, det var skit kallt. Stannade inte där så länge, drog sen till alby. Var i alby med Ronja och Katta, vi badade och solade. Just nu tittar jag på teve, ska vila lite är ganska trött. Bloggar sen. Pusspuss!

Bilder från flaten


Dagens outfit

 
Vincent


Jag och Vincent :)


Mamma och Vincent :)


Pappa och Vincent :D


Natten

Godmorgon bloggen! ♥

Efter 20 min när jag hade kommit hem igår så drog jag ut igen. Jag har varit ute hela natten och då menar jag hela natten. Har varit med Emma, Jonas, Adam, Niklas och Moreno. Vi har varit lite här och där. Det har varit ganska kul. Jag kom hem vid 9 på morgonen. Har hunnit sova lite grann, är fortfarande skit trött.

Jag ska dra till flaten snart med mamma och lillebrorsan. Jag kommer inte hinna lägga ut dagens outfit eftersom har lite bråttom med att fixa mig. Men har en rosa bikini med guldiga snören och en vit tunika över :) Hörs sen när jag kommer hem. Pusspuss!

- Hinner inte ta en bild.

Måndag

Hejsan! ♥

Idag så har jag varit nere i alby, har badat och solat. Har varit med ganska många så orkar inte rabbla upp alla namn. Har oxå rvp med några randoms, haha jätte trevliga :D

Senare på kvällen så var jag nere i vallen med Tim, Jocke och Ambric. Dom kastade lite boll. Är i alla fall hemma nu. Träffade Victor vid centrum så han cyklade hem mig :)

Jag har precis ätit. Tog inga bilder idag, glömde. Har inget mer att blogga om så bloggar mer sen. Pusspuss!


Jag just nu


Dagens outfit

Alldeles strax ska jag dra ner till alby. Ska möta Tim och Jocke som är där. Och sen så får vi se vilka fler som kommer senare. Bloggar när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så ska jag dra till alby igen och bada :) Det kommer bli upp till 26 grader idag. Skönt! Jag vaknade klockan 9 imorse för hade tvätt tid då. Ska ner till tvättstugan igen nu. Pusspuss!


Jag just nu - Usch!


Förlåt

Jag har varit lite slarvig med att blogga den här veckan. Men det har varit på grund av danslägret, stressiga morgonar. Och så är jag oftast inte hemma, ingen sitter hemma på sommaren right? ;) Men hoppas alla har en underbar sommar nu när det är fint väder. Pusspuss!


Den här dagen var mitt första dopp, nånstans i maj


Alby

Hejsan bloggen! ♥

Jag har inte hunnit blogga på hela dan. Jag har varit i alby med massa vänner och badat. Har bland annat kört volley boll oxå. Jätte kul :) Har inte så mycket mer att blogga om. Bloggar sen. Pusspuss!

Jag och Rodde på bussen påvägen hem x)








Vi glömde nästan att gå av xD


Midsommar Latino

Hejsan! ♥

Jag har varit på Midsommar Latino som ligger nånstans där vid blåa linjen. Det blev en lång promenad för mig och Adrian från husby station :O Asso jag skojar inte, vi var helt lost i husby. Blev tvungen att fråga folk och lyssna på vart musiken kom från. Men det var i alla fall ganska kul där, tittade på massa uppträdanden och så. Nu bjuder jag på lite bilder. Pusspuss!

  
Jag och Adrian på tunnelbanan påvägen dit




Melpo sjunger, Alex och Steffi dansar i bakgrunden


Churros :D


Jag och Adrian med födelsedagsbarnet Ingrid :D


Jag och Barbara :)


En tjej, Ingrid och jag :) Minns inte vad hon heter xD


Haha Adrian och hans långa tunga x)


Jag och Ingrid :D




Några dansare, ganska coolt det dom dansade :) Men vet inte vad det kallas tyvärr :$








AQceS Dancers


Adrian, jag och min karamell äpple (aa)


Det blev gaaaaalet på scenen!

 
Jag och Adrian








Enough Dance Crew






Danjah sjunger, Enough dansar i bakgrunden








En dansgrupp från Malmö




Dagens outfit

Nu är Adrian här. Jag ska äta nått nu och sen ska vi nog åka. Bloggar när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit


Dagens planer

Jag är klarfixad, måste bara sätta på mig lite smycken och låta mitt hår torka. Idag så ska jag och Adrian på Midsommar Latino. Vi ska titta på när AQceS uppträder :) Ja vi kanske åker om en timme, måste bara bestämma mig nu om jag ska ha shorts eller tajts. Det står att det kommer bli varmt, men kan jag lita på vädret? Aja. Pusspuss!


Jag just nu


Igårkväll

Hejsan bloggen! ♥

Igårkväll så var jag hos Benan, träffade lite nya människor. Trevliga och roliga! Jag sov hos Benan oxå eftersom jag inte vågade gå hem även fast jag bara bor porten bredvid x) Vi hade precis tittat på skräckfilm på kanal 5. Men det var kul. Nu är jag hemma och måste verkligen duscha, känner mig ganska ofräsch. Bloggar sen. Pusspuss!

Jag och Benan igår




Kvällens outfit

Nu ska jag dra hem till Benan :) Vet inte hur länge jag stannar, men hade tänkt att dra till alby och ta ett kvällsdopp oxå. Men det är bara kanske. Vi hörs senare på kvällen när jag kommer hem. Pusspuss!


Kvällens outfit


Midsommar

Jag är ingen svensk familj så jag firar inget speciellt. Vi har precis ätit god mat, jag är skit mätt nu. Det är hemmafest hos Benan så jag ska dra dit :) Ska bara byta om och så. Bloggar snart. Pusspuss!


Maten


Lilla jag


Ändrade planer

Det är Midsommar idag, vad innebär det egentligen?
Whatever, jag ska i alla fall äta middag med familjen. Och alla andra är upptagna med sina familjer så ska inte till alby. Men på kvällen kanske jag drar dit och tar en kvällsdopp. Det får vi se sen, hörs senare. Tittar på film nu. Pusspuss!


Jag just nu


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så ska jag nog åka till alby och bada. Vi får se vilka jag drar med. Har precis duschat och ska fixa mig nu. Bloggar sen igen innan jag går. Pusspuss!

- Ok det verkar vara nått problem med blogg.se eftersom det inte går att ladda upp bild.


Torsdag

Hejsan! ♥

Idag så var det dansläger dag 4, sista dan. Och då var det uppvisning och det gick hemsk för mig! Var skit stressad, tappade bort mig och blev skit sur. Sen så träffade jag Tim och Jocke och var med dom, vi var först nere vid vallen och sen åkte vi till alby. Nu är jag hemma, ska gå och tvätta bort mitt smink snart. Pusspuss!


Tog inga bilder idag och orkar inte ta en bild just nu så ni får den här bilden igen


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så är det sista dan på danslägret, det innebär uppvisning klockan 4 eller tidigare i nyboda. Sen efter ska jag nog åka till alby igen. Adrian kom hit till mig och vi måste gå nu. Pusspuss!

Onsdag

Hejsan! ♥

Idag så har jag varit på dansläger dag 3, imorn är det sista dan och då blir det uppvisning. Vi körde bara dancehall idag och det blev en ny koreografi. Vi har fått lära oss 3 koreografier nu dom här 3 dagarna och imorn blir det en till eller två.

Efter danslägret så har jag varit i alby. Var där med Patricia, Adrian, Shamsa, Angela och Kolo. Senare kom Ronja och Frida och ännu senare kom Nathi. Jag har i alla fall badat, det var inte så kallt den här gången. Jag var där från klockan 5 till klockan 10.

Jag är hemma nu, jätte skönt. Sitter och tittar på teve. Ska fixa mig för läggdags snart. Pusspuss!

Bilder från alby




























Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Idag är det dansläger dag 3. Efter det så ska jag vara med Parri igen och åka till alby igen. Idag så ska jag försöka att inte banga. Men jag bloggar när jag kommer hem. Måste tyvär gå nu, har bråttom. Pusspuss!

Tisdag

Hejsan! ♥

Jag har varit ute hela dan från morgon till kväll. På morgonen var jag på dansläger dag 2 från klockan 10 till klockan 3. Vi körde bara hiphop idag så imorn blir det dancehall.

Efter så gick jag direk till centrum och mötte Parri. Vi åkte till alby. Vi skulle bada men jag bangade så låg bara och sola. Men Parri hoppade i, jag tyckte det var skit kallt :O

Sen så har jag varit i barnsjön med Emma, Pattis, Hb och Chama. Vi har bara suttit på ett berg och chillat. Sen så träffade vi massa andra människor. Vi var jätte många där och det var faktist kul. Chama ramlade i vattnet :)

Jag kom hem för några minuter sen bara, har huvudvärk :S Hoppas jag kan dansa imorn bara för har fått ont i mitt ena ben oxå :( Jag är ganska hungrig så ska hitta nått att äta, jag måste sluta äta på kvällarna. Pusspuss!

Bilder från alby










Själv så vågade man inte gå in mer än det där x)





Nu ska jag klättra ner









Och där failar jag lite







Parri gillar tuttar



Haha :D


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Nu ska jag på dansläger och efter det ska jag till alby med Parri och bada. Hinner inte skriva mer för måste gå nu. Pusspuss!

Gårdagens bilder




















Lite knäppa bilder från igår x)


Städat

Skönt! Har precis städat klart mitt rum. Det var ganska stökigt innan, det är alltid stökigt i mitt rum. Jag måste sluta slänga mina kläder på golvet eller gå in med skorna i rummet. Nu vet jag inte vad jag ska göra, ska nog gå och titta på teve. Bloggar sen. Pusspuss!


Här dammsugar jag rummet


Hade precis bäddat sängen


Shopping

Hejsan! ♥

Jag har varit i stan med Parri, har shoppat lite. Kunde inte låta bli, shoppa är typ mitt liv. Mammas fel, har fått det från henne :O Jag har köpt lite smågrejer, men har gjort mig av med mycket pengar -.-" Whatever, ska lägga ut det jag har köpt. Pusspuss!


Babyblå linne och svarta tajts


Underkläder


Bikini


Dansläger dag 1

Hejsan! ♥

Idag så fick vi se lite klipp om dancehall, hiphop och bruk up. Det är 3 olika dansstilar. Vi körde först lite hiphop och sen blev det lunch och sen körde vi dancehall. Nu är jag hemma har duschat och fixat mig. Parri är här och vi ska åka in till stan nu. Pusspuss!


Ok bjuder på den x)


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Jag är den ända som är vaken just nu, Parri och Challe sover. Varför jag vaknar så tidigt är för att jag ska på dansläger. Och det börjar halv 10 idag och slutar klockan 3. Efter danslägret ska jag åka in till stan med Parri. Bloggar sen när jag har tid. Pusspuss!

Vecka 25

Såhär ser min vecka planerad ut just nu


Orphan

Vi låg precis och tittade på Orphan. Första och sista gången jag tittar på den där filmen! Jävla psykopat film, skit äcklig. En familj adopterar en tjej vid namn Ester och sen händer det massa saker. Om ni är nyfikna så se den, den är ändå ganska bra. Men jag vill verkligen inte se den igen eller knappast tänka på den :O


Sover inte

Vi är fortfarande uppe, vi har haft småkul. Jag och Challe har försökt att sova men Parri väcker oss hela tiden x) Haha men jag ska typ ändå upp om 2 timmar och 30 min. Nu ska vi titta på film. Pusspuss!








Ego x)


Janets Quinceniera

Janets Quinceniera var jätte fin. Jag orkar inte skriva så ska lägga ut bilder istället. Pusspuss!


Snacks och tårta




Girls and Adrian


Angela härmar Patricia när hon pratar i telefonen x)






Janets entré




Titta så fin hon är!


Det tog ett tag tills jag kunde gå bort därifrån


Jag och Janet :)


Nu lämnar hon sin barndom och blir en ung kvinna






Här dansar hon vals med sin pappa


























Här uppträder vi som en fin mardröm för Janet ;)




Jag och Shamsa


Janets andra outfit :)


Adrian och Angela housar


Victor sjunger så vackert samtidigt som han spelar gitarr :')


Janets bröder dansar för henne, fett söta :)


Han var lite rolig :P Ingen aning vem det var


Presenter


Janet håller ett tal, jätte gulligt var det :)


Slaggar hos Parri

Hejsan! ♥

Mina pojkar har kommit till finalen, synd att jag inte kan vara där och heja imorn. Efter att ha varit och tittat på Kevin och Sammes match så tog jag bussen och mötte Parri och Challe. Vi åkte hem till Parri och sen till mig för att hämta lite kläder eftersom jag ska slagga här ikväll. Vi har precis ätit och sitter i Parris säng. Nu ska jag vara social och göra nått med dom :) Pusspuss!








Vi har lite kul med webbkameran :)


Mot Gubbängen igen

Jag och Adrian har ätit och spelat lite wii. Jag var aldrig i centrum med Shamsa, båda orkade inte x) Men jag och Adrian ska istället åka till eken för att titta på när Kevin och Samme spelar. Sen träffar jag Parri och Challe, åh saknar dom så mycket! Vi hörs ikväll. Pusspuss!


Adrian gillar mammas thaimat :)

 

Jag och Adrian ute på min balkong :)


Rodde suger

Hejsan! ♥

RODDE ÄR FUL!

Nu är jag hemma med Adrian och Rodde. Vi åkte till ekencupen och sen åkte vi direkt tillbaka. Fråga inte varför. Jag väntar tills Shamsa ska smsa mig, för då ska vi gå till centrum för att handla lite :) Sen ska jag träffa min syssling Parri. Aja, nu har jag ingenting att skriva om. Pusspuss!


Vi just nu


Mot Gubbängen

Godmorgon bloggen! ♥

Jag kom hem klockan 2 inatt och har varit jätte trött. Just nu sitter jag med Adrian här och vi ska till killarnas ekencup, det är sista dan. Sen efter det ska jag träffa min älskade syssling Parri. Bilder från Janets Quinceniera laddar jag upp ikväll när jag har tid. Pusspuss!

- Hinner inte ta nån bild


Kvällens outfit

Dom här timmarna så har mamma sminkat mig och fixat mitt hår. Jag är i alla fall färdig och ska äta nått snabbt. Sen går jag mot gula huset där Janets quinceniera kommer att vara :) Ni får ha det så bra ikväll. Pusspuss!

Såhär ser jag ut ikväll




Och lite bilder jag bjuder på











Lördag

Hejsan! ♥

Jag har varit i centrum med Patricia och handlat present till Janet. Sen gick vi hem till henne och jag målade naglarna. Sen har vi haft träning vid forellscenen. Nu är jag hemma och har precis duschat, nu ska jag ta timmarna och fixa mig inför Janets fest. Pusspuss!


Jag just nu


Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Nu ska jag möta Patricia och sen går vi till centrum och handlar lite grejer. Sen går vi hem till henne och sen klockan halv 2 har vi träning. Kommer att vara hemma runt 4 så bloggar då. Pusspuss!


Dagens outfit


Bio: Streetdance 3D

Hejsan! ♥

Jag gick på bio med Patricia, Adrian och Erick och tittade på Streetdance 3D. Egentligen skulle Rodde med men han orkade inte. Efter filmen var slut så kommer Rodde och står bakom oss, jag börjar skrika, blev skit rädd. Trodde inte äns att han var här, han hade tydligen suttit bakom oss hela tiden, fett retard. Men vi åkte hem tillsammans och var i nyboda ett tag, har dansat och flummat lite lilla jag. Nu är jag i alla fall hemma, ska ladda upp lite bilder nu. Pusspuss!


Adrian mr lonely x)


Jag och Patricia, jag har värsta fuldagen idag :O


Erick och Rodde, töntar :)


Filmen vi såg var gryyyymt braaaaa! Betyg av mig får den 5/5, ni som gillar dansfilmer ska se den. Den är tung, rolig och bra. Man blev verkligen inne i filmen, det gjorde så att jag saknade hiphopen.


Kvällens outfit

Nu ska jag ta bussen mot centrum för att möta alla andra. Vi ska åka in mot stan för att se på bio. Vi ska se på Streetdance 3D, det blir kul :) Hörs sen när jag kommer hem. Pusspuss!


Kvällens outfit


Ekencupen

Hejsan bloggen! ♥

Jag hann inte blogga imorse pga att jag hade lite bråttom. Jag åkte till gubbängen med Emma där ekencupen. Vi tittade på Nathi, Anwar och Roddes 2 matcher och sen tittade vi på Kevin och Sammes 2 matcher. Är i alla fall hemma nu och ska fixa mig inför bion ikväll. Pusspuss!


Jag och Emma på bussen påväg


Gubbängen


Vi gick över motorvägen för att komma till donken x)

 

Jag och Emma :)


Kvällens låt

Klockan börjar bli mycket, måste sova nu. Ska upp tidigt på morgonen för att åka till gubbängen där ekencupen kommer att vara. Jag kommer att vara där med Emma, ska oxå åka dit med Wari och hennes kusin. Men ska sova nu.

Godnatt bloggen! ♥

Miley Cyrus - I Hope You Find It


Dagens bilder

Lite bilder som jag har glömt att ladda upp från idag.












Träning

Hejsan! ♥

Jag kom hem för en stund sen. Jag har haft träning och så har jag varit lite i nyboda. Aja, har ingenting mer att blogga om. Ska planera lite inför imorn eftersom på morgonen ska jag till killarnas ekencup och sen på kvällen ska jag på bio, bloggar sen. Pusspuss!


Jag just nu


Patricia, Nathi, Rodde

Hejsan! ♥

Jag var precis ute med Patricia och Nathi. Gjorde ingenting speciellt, sen gick Patricia och då kom Rodde. Ja vi var bara ute en kort stund. Halv 7 har jag träning, just nu tittar jag på teve. Ska äta nu, bloggar sen. Pusspuss!


Jag just nu + lillebrorsan


Ut i solen

Nu ska jag och Patricia ut i solen, vi ska vara med Nathi och Rodde. Pusspuss!


Jag just nu


I Love You Beth Cooper

Filmen vi såg igår heter I Love You Beth Cooper. Det är en komedi film med lite romantik. Handlar om att skolans största nörd gillar skolans finaste tjej. Rekomenderar filmen, den är jätte bra. Vi satt och garvade sönder oss, i betyg av mig får den 5/5.


Gårdagens köp


Sminkborttagnings servetter, navel piercing, läppstift, lila nagellack och en bh


Igårkväll

Godmorgon bloggen! ♥

Igårkväll så satt jag och Patricia och mixade tills vi somnade. Som tur så blev vi klara och mixen blev bra. Imorse så vaxade jag mina ben, blev precis klar. Nu ska jag och Patricia fixa oss för vi ska ut, bloggar sen. Pusspuss!


Vi just nu :)


Middag och komedi

Hejsan! ♥

Idag så åt vi middag hos Cynthia, det blev tacos. Sen så tittade vi på en komedi film, I Love You Beth Cooper heter filmen. Den är jätte bra och jätte rolig. Vi hade det trevligt hos Cynthia.

Sen gick vi upp till mig, till Patricias kusiner, till Patricias pappa, till mig, till Patricias kusiner och sen till nyboda. Vi var där i en halvtimme och snackade med Barbara.

Nu är jag hemma och idag sover Patricia hos mig. Nice, vi ska mixa klar vår mix och sen göra annat. Kommer inte att blogga, kanske gör det innan jag går och lägger mig. Pusspuss!


Tog en bild på Vincent när jag var på besök hos pappa :)


Adrian, Cynthia och Kolo när dom äter tacos


Jag och Patricia


Dagens outfit

Nu ska jag dra till pappa och hälsa på Vincent. Sen klockan 3 ska jag till centrum för att möta mamma och klockan 5 så drar jag hem till Cynthia. Bloggar när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så ska jag först möta mamma i centrum klockan 3 för att köpa ett läppstift. Sen klockan 5 ska jag till Cynthia för en liten filmkväll. Hon åker till Peru på fredag och har utegångsförbud tills dess, så vi kommer att umgås med henne innan hon åker :) Nu ska jag hitta nått att äta. Pusspuss!


Jag just nu


Resten av veckan


I centrum köpte jag


Shorts 199 kr, linne 99 kr, bh 79.50 kr och allt är från H&M.


Ingen rubrik

Hejsan! ♥

Nu är jag hemma, har varit i nyboda. Jag blev tvungen att ta med mig min dator för att mixa, men jag har lärt mig att aldrig ta med mig den igen. Sen har det inte varit nått speciellt. Ska lägga upp lite bilder från dagen som jag inte hann i förra inlägget. Pusspuss!


Det här spelet spelade jag och Patricia igårkväll, ganska lik fia med knuff


Tito, titta så söt han är men fett jobbig ibland :O


In the morning


Jag och Patricia


Titta Patricias arm, ser helt handikappad ut xD


Jag och Tito =D


Jag och Patricia var lost i skogen x)


Yesterday and Today

Hejsan bloggen!

Förlåt för att jag inte bloggade mer igår på kvällen och idag på dagen, men jag sov hos Patricia. Tog med mig datorn för att blogga hos henne men då funkade inte internet så kunde inte blogga dåra.

Igårkväll så var jag med Patricia, Nathi, Anwar och Rodde. Sen drog jag och Patricia ner till nyboda och var med Barbara och några. Igårkväll så sov jag hos Patricia oxå, hos hennes pappa dåra.

Idag så var jag och Patricia nästan hemma hela dan. Men vi drog ut till centrum klockan 5 för att handla lite. Sen efter vi hade handlat så drog vi hem till hennes mamma och sen till nyboda. Jag har varit hemma och ätit och ska tillbaka till nyboda nu för att snacka. Ska möta Patricia nu i ringen, vi hörs när jag kommer hem. Pusspuss!


Jag just nu


Dagens outfit

Det är inte lika fint väder längre som det var på förmiddagen, buhu då. Men ska ändå ut. Måste bara bestämma med Patricia nu vart vi ska mötas. Ska oxå smsa alla andra att komma ut. Vi hörs sen när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit


Skriver med Parri

Jag har precis tagit en dusch och tagit på mig kläderna. Just nu sitter jag och skriver med min syssling Parri på msn :) Ska in till vardagsrummet och spela wii nu, hihi. Pusspuss!


Jag just nu


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så ska jag ut i det här fina vädret med Patricia. Vet inte vad vi ska göra men vi hittar säkert på nått :) Vaknade för nån minut sen, är helt ensam hemma. Jag undrar vart min lillebrorsa blev av. Aja, ska gå och äta frukost nu. Pusspuss!


Jag just nu


Kvällens låt

Ska nog ta och sova nu för är jätte trött, men vågar jag sova? Haha skoja bara. Men jag gjorde faktist en facebook test förut om hur jag kommer dö, då blev det att Freddy Krueger skulle döda mig i sömnen. Ok jag måste sluta tänka på han för jag kommer bli psykisk störd snart x) Haha.

Godnatt bloggen! ♥

Aidonia - We Run Uptown


Bio: Terror on Elm Street

Hejsan! ♥

Det blev bara jag, Anwar, Nathi och Adrian som gick på bio. Vi tittade på Terror on Elm Street i heron city. Jag var typ den ända som skrek i salongen, kan säga att filmen är riktig läskig, från hela början till slutet. Jag klämde Adrian i handen och Anwar i armen x) Men ni som gillar skräckfilmer ska självklart titta på den, läskig i betyg 5/5. Kom hem för ungefär en timme sen, ska bara titta runt lite på internet och sånt nu. Pusspuss!

Medans vi väntade på tiden så var vi inne i spelhallen


Adrian kör nån skjutspel mot zombisar, jag blev rädd för zombisarna :O


Nathi och Anwar, asso spana in Anwars rumpa :O Enorm!


Den här filmen såg vi. Vet ni vem Freddy Krueger är? Han är en mardröm och dödar folk i sömnen, om man dör i sömnen så dör man på riktig. Om ni vill veta vad den handlar om så får ni söka på Freddy Krueger på google ;)


Kvällens outfit

Ikväll så åker jag ut till stan och kollar på bio med grabbsen. Det är jag, Adrian, Nathi, Anwar och Rodde. Vi har inte bestämt oss vad vi ska kolla på, men vi kommer att bestämma det där borta. Nu ska jag åka till centrum och möta mina grabbar och så hörs vi senare ikväll när jag kommer hem. Pusspuss!


Kvällens outfit


Fame

Jag låg precis och tittade på Fame på datorn. Jag hade inte sett den innan, jag vet lite efter. Men den handlar om att alla vill bli kända och blablabla. Men den var faktist bra, i betyg 4/5. Jag ska upp och duscha nu och börja fixa mig så jag slipper göra det sen. Pusspuss!


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så ska jag på bio med Patricia, Adrian, Nathi och Anwar. Sen får vi väl se om det är några fler som ska med. Vi vet inte än vad vi ska se på, men jag skulle vilja se på Streetdance, Terror on Elm Street eller Sex and the City 2. Vi väljer där borta. Nu ska jag upp och äta nått. Pusspuss!


Jag just nu


Kvällens låt

Aa har redan legat och sovit i kanske en timme (?) Men gick sen upp för att byta om och så. Ska bara ligga och lyssna på musik nu tills jag somnar.

Godnatt bloggen! ♥

Ashley Tisdale - Love Me For Me


Vickans födelsedag

Hejsan! ♥

Jag hoppas Vickan fick det trevligt ikväll och jag hoppas fortfarande hon har det trevligt :) Vi kom fram till Nammes hus lite senare än alla andra. Vi åt middag och efterrätt. Det var en trevlig kväll och så fick jag lära känna 2 andra trevliga människor. Vickan drog klockan 9 in mot stan för att se vad hennes överraskning var, vi alla andra visste ju vad det var men kunde inte avslöja nått ;) Efter hon hade dragit så spelade vi kort och körde kubb. Sen klockan 10 åkte alla hem och nu är jag hemma. Nu har jag faktist ingenting mer att blogga om, grattis igen min älskade VictoriaPusspuss!




Jag och Vickan när jag var hos henne

Förlåt men jag tog inga bilder ikväll för jag hade inte kameran i handen.


Kvällens outfit

Nu ska jag gå till centrum och handla nått till Vickan, sen åker jag hem till henne i krusboda. Och vid halv 7 går vi hem till Namme där alla andra kommer att vara. Vi hörs ikväll när jag kommer hem. Pusspuss!


Kvällens outfit


Fixar mig

Just nu håller jag på och fixar mig. Jag ska åka till centrum först och handla nått åt Vickan och sen så åker jag hem till henne. Sen kommer vi att gå hem till Namme tillsammans eftersom jag inte vet vart hon bor :) Jag bloggar igen sen innan jag drar. Pusspuss!


Jag just nu


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Gud så trött jag blev efter att ha skrivit inlägget om Passa-Passa Dancehall Party så jag somnade direkt. Jag kan inte äns fatta hur jag lyckas vakna såhär tidigt. Men i alla fall, idag så ska jag hem till Namme och fira Vickan eftersom hon fyllde år igår. Det kommer att bli kul, men nu ska jag upp och käka nått eftersom min mage ropar "upp med dig feta kossa jag är hungrig" så jag bloggar mer sen. Pusspuss!


Jag just nu


Passa-Passa Dancehall Party

Hejsan! ♥

Jag måste bara säga att den här kvällen är en av dom bästa kvällarna jag varit med om, det var så jävla grymt och klockrent där. Det blev helt vilt på battle och jag hade det så kul genom att titta och dansa själv. Tyvär så var inte Overmarz där, han skulle komma i september istället. Men mer beskriver jag i bilder som kommer, kan säga att det är enormt många bilder. Enjoy!



Här uppträder vi paranoid-mixen
















Andra dansuppträdanden















Recnognize och One Love Steppaz

Våra programledare från Jamaica =)






DanJah!






Fler dansuppträdanden

























Melpos elever och Aqces

Nu börjar det vilda battle























Jacque är så jävla klockren som klättrar upp där och börjar dansa!

Crew battle var så jävla vilt, det höll nästan på att bli bråk mellan Enough Dancers och andra tjejer på scenen, det var tungt asso. Men måste säga att ingen kan slå Enough Dancers (Steffi, Jacque, Alex) dom är grymma.

På slutet gick vi upp på scen och skippade och swingade tillsammans med alla andra dansare, det var skit kul.


Mot Solna

Vi har fixat oss klara nu och ska börja gå mot busshållplatsen i bollmoraberg. Vi har inte hunnit träna nått men vi kanske får tillfälle för det där borta. Vi hörs ikväll när jag kommer hem. Pusspuss!












Nu sticker vi till Passa-Passa Dancehall Party ;)


Såhär blir det

Klockan 1 kommer tjejerna och Adrian hit så vi kan fixa oss inför uppvisningen. Sen går vi ner till min tvättstuga och tränar lite, vet inte hur det kommer gå till men vi får se. Klockan 3 går vi till centrum och äter nått och klockan 4 åker vi. Kanske hinner blogga ett inlägg till innan jag lämnar lägenheten. Pusspuss!


Jag just nu


Grattis!

Idag så fyller min sunshine Victoria och min åsna Lucas 15 år. Ett stort grattis till dom! Och så önskar vi dom en trevlig regnig födelsedag :)

 


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så har vi uppvisning för Overmarz som kommer hit från Jamaica. Vi ska vara i Solna klockan 5 så vi åker härifrån klockan 4. Ska möta dom andra halv 2 för vi måste träna lite innan och fixa oss. Ska titta lite på teve nu och sen hoppa in i duschen. Pusspuss!


Jag just nu


Kvällens låt

Ska nog ta och sova nu, har blivit ganska trött. Har värk i mina ben från ingenstans :S Om jag sover så går det säkert över, om jag kan sova nu då. Vi hörs när jag vaknar upp.

Godnatt bloggen! ♥

Chris Brown - Crawl


Smsar med Anwar

Jag har inte gjort så mycket sen jag kom hem, har bara suttit vid datan och tittat på teve. Just nu ligger jag i sängen och smsar med Anwar och lyssnar på musik. Nu har jag ingenting mer att blogga om, bloggar igen innan jag sover. Pusspuss!


Jag just nu


Lista

Vad tycker du om kärlek? Det kan vara det bästa som finns och det värsta som finns
När kramade du någon sist? Idag
Saknar du någon speciell person? Japp
Har du svårt för att bli kär? Nej, faller så lätt ..
Är du singel? Ja
När fick du senast en komplimang? Igår

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: Vet inte, tror inte det
Hånglat med nån riktigt ful: Nej, skulle aldrig kunna göra det
Hånglat med fler än 50 pers: Jag räknar inte, men tror inte det
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Ehm aa :$
Gjort något riktigt dumt? Många gånger ..
Gjort något du verkligen ångrar? Japp
Åkt ambulans?
Nej
Gjort nått olagligt? Aa, tyvärr
Fått din mamma att gråta? Aa "/
Slagit ner någon? Nej
Skämts över dina föräldrar? Nej faktist inte
Sagt jag älskar dig och menat det? Japp
Tar du droger? Ehm nej
Dricker du? Nej, kan hända ibland
Vilka kläder sover du i? Varierar hela tiden x)
Vad hatar du verkligen? Att det finns mördare och våldtäcksmänner ute
Varit kär? Japp
Är du ensam nu? Inte direkt, men är den ända som är uppe
Vill du gifta dig? Nja, vet inte
Vill du ha barn? Vet inte, är inte säker

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Ingen aning
Såg dig gråta? Patricia, Adrian och Cynthia
Fick dig att gråta? Han ..
Du gick på bio med? Patricia, Dunja och Shamsa
Skällde på dig? Mamma
Sa någonting till dig och vad var det? Minns inte

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Ja
Kramat någon? Ja
Pussat någon? Nej
Köpt någonting? Godis
Sjungit? Sjunger alltid x)
Saknat någon? Saknar han hela tiden

JAG HAR:
Digitalkamera? Ja
Systemkamera? Nej
Telefon på rummet? Nej
Egen dator? Ja
Könssjukdom? Haha nej
Bra kompisar? Vissa

Dagens köp


T-shirt från Gina Tricot för 99 kr


Linne från Gina Tricot för 99 kr


Bikini
från Gina Tricot för 79 kr/per del


Barbaras utspring

Hejsan! ♥

Idag så har jag varit på Barbaras utspring. Jag, Adrian och Patricia åkte dit tillsammans. Vi gav henne ett litet gossedjur där det stod "jag har tagit studenten". Skulle faktist vilja ta studenten nu oxå, skulle vara så kul. Men vi hälsade på Barbara lite och sen åkte vi.

Vi åkte in till stan och letade efter en klänning och ett par klackskor till Patricia. Och jag kan ju inte hålla mig undan från kläder så har handlat lite själv. Har i alla fall kommit hem nu, här får ni lite bilder från idag. Pusspuss!



Barbara :D

När jag och Patricia prövar lite klänningar x)







Dagens outfit

Hinner inte blogga alls för måste gå nu, ska somsagt på Barbaras utspring. Vet inte när jag kommer hem, men bloggar när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så ska jag och några till på Barbaras utspring i Thorildsplan. Ingen aning vilken tid det är men runt klockan 3 har jag för mig. Ska hoppa in i duschen snart och börja fixa mig, bloggar sen. Pusspuss!


Jag just nu


Sommarlov!

Så skönt det är nu med sommarlov!
Den här terminen gick jag ut med 3 VG och resten G. Jag tycker att det var skit bra, bättre än förra terminen i alla fall. Efter avslutningen så åkte jag, Patricia, Cynthia, Nathi, Anwar och Adrian ner till tyresö strand. Vi tog båten därifrån och åkte ut på havet. Vi åkte till nått ställe och bara chillade och hade kul.

Vid 4 åkte jag, Patricia, Cynthia och Adrian till nyboda. Och så har det hänt lite grejer som jag inte orkar ta upp här på bloggen. Är i alla fall hemma nu och har haft en skön dag tills vi kom till nyboda. Nu ska jag bara ligga och titta på teve för mår illa, bloggar sen. Pusspuss!

Bilder från idag


Jag och Patricia


Patricia, jag och Cynthia


Adrian och Nathi på båten


Anwar, jag och Adrian


Haha söta Anwar :P


Vattnet


Nathi, Patricia och Cynthia
Haha blev tvungen att ta den här bilden, titta så rädd Patricia och Cynthia är xD


Jag och Adrian


Lilla jag och Adrian där bak x)


Adrian, Nathi och Patricia


Cynthia, jag och Anwar


Haha fan vilken snygg bild


Sexig ställning, och så står Cynthia där bak på ett ben x)


Skulle egentligen gå på Sakos bal idag men kunde inte pga vissa anledningar,
men såg han utanför mitt fönster så tog en bild :)


Skolavslutningens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så är det skolavslutning, skönt med sommarlov. Efter det så ska jag, Patricia, Cynthia, Nathi, Rodde och Anwar åka ut med båten och bara chilla, sola och bada. Vilken nice dag det kommer bli idag. Och vid klockan 4 så är det skolavslutningsfesten och då ska vi uppträda. Jag kommer nog inte att vara hemma på hela dan så vi syns på kvällen när jag kommer hem, ska gå ner till bussen nu. Pusspuss!


Skolavslutningens outfit


Skolavslutning imorn

Tänk att imorn börjar sommarlovet! Det har både bra och dåliga sidor, för det första kommer jag att sakna min knäppa klass och för det andra så kommer jag bara att njuta av sommaren. Men det kommer att gå fort, som man alltid säger, tiden går snabbt när man har roligt. Jag ska faktist sova nu så jag orkar vakna imorn.

Godnatt bloggen! ♥


Gammal bild på mig


Gårdagens bilder

3 bilder från igår när jag, Patricia och Cynthia var och satte upp affischer.






Dagens köp

Köpte 3 olika armband idag från Lindex.


Tisdagen

Hejsan bloggen! ♥

Förlåt för att jag inte har bloggat på hela dan, men har inte varit vid datorn. Idag så uppträdde vi på 9ornas show, sen så var jag med och serverade 9orna. Efter det så träffade jag pappa i centrum så jag gick runt med han i centrum. Det var jätte läskigt för vi såg en gamling ramla ner från rulltrapporna, hemsk! Sen efter det så har jag varit med Cynthia och vi har varit hemma hos mig och spelat wii och så har vi varit i nyboda. Ja så har min dag varit. Imorn är det avslutning så ska fixa mig ikväll inför morgondagens. Pusspuss!


Jag just nu


Fira skolavslutning med oss!


M.A.D Dance på Tyresö Tv


Nyboda

Hejsan! ♥

Jag har varit ute med Patricia och Cynthia. Vi har suttit upp affischer vid centrum, forellen och vallen. Sen handlade vi godsaker och käkade upp det påvägen till nyboda. Risse fyller år idag och Tappo fyllde år igår så vi bakade tårta åt dom. Ja, det var typ allt som hände. Just nu sitter jag bara och lyssnar på musik. Bloggar igen lite senare. Pusspuss!


Jag just nu


Ut med Patricia och Cynthia

Jag bytte precis om till mjukiskläder. Jag ska ut och sätta upp affischer runt här i Tyresö med Patricia och Cynthia nu. Ni får affischen på bloggen sen, bloggar när jag kommer hem. Pusspuss!


Jag just nu


Måndag

Hejsan! ♥

Idag på förmiddagen så tittade vi på en film, handlade om nån Mio. På eftermiddagen så var jag i musiksalen med dansgruppen och tränade på vår show. Fast egentligen så hade Angela en underhållande föreställning. Vi skrattade massor och hade det jätte kul.

Efter skolan så gick jag runt i h&m med Angela och Shamsa, sen gick vi bara hem. Jag kom hem för en stund sen och har ätit jordgubbar. Nu ska jag titta på teve och så bloggar jag sen. Pusspuss!


Jag just nu


Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Idag börjar jag skolan klockan 9, vi ska typ titta på nån film om ANT. Jag ska ta på mig jackan och skorna nu och gå till pappa först för att lämna farmors mobil och sen går jag ner till bussen. Vi hörs efter skolan. Pusspuss!


Dagens outfit


Kvällens låt

Ska nog ta och sova nu eftersom har skola imorn.

Godnatt bloggen! ♥

Christina Aguilera - I Turn To You


Ny header

Nu har jag gjort en ny header, den får duga ett tag. Ska byta om nu och packa upp kläderna från väskan. Pusspuss!


Jag just nu - äh bjuder på den


Uppvisning i Vasagatan

Hejsan! ♥

Idag så har jag varit i Vasagatan tillsammans med dansgruppen, Barbara och Kibbe. Vi har uppträtt, vi körde 3 olika shower. Efter det så åkte vi tillbaka till Tyresö. Jag, Patricia och Cynthia gick till donken och käkade. Vi snackade om allt möjligt och hade det jätte kul. Nu ska jag bjuda på några bilder från idag. Enjoy!

Första showen - halloween














Andra showen - paranoid














Tredje showen - skola













Dagens outfit

Ska gå ner mot nyboda nu, glömde bort tiden. Vi hörs ikväll. Pusspuss!


Dagens outfit


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Är inte det typ Sveriges Nationaldag idag (?) Whatever, vi ska i alla fall uppträda idag på en festival i odenplan. Vi kommer att uppträda 3 av våra mixer, bland annat halloween mixen, paranoid mixen och skol mixen. Ska möta alla andra i nyboda halv 1, bloggar igen innan går. Pusspuss!


Gammal bild på mig


Vill äta

Ok nu kännar jag mig jätte tjock :O Jag är inte hungrig men vill äta nått och har gått runt i hela köket för att hitta nått gott att äta :S Haha jätte knäppt. Men ska faktist hitta nått att äta. Pusspuss!


Här är en bild på mig från i somras när jag äter hamburgare


Jordgubbar

Jag har njutit av sommarens bästa frukt, jordgubbar. Tillsammans med glass, grädde och choklad. Hihi jätte yummi. Ikväll ska jag nog inte gå ut, känner mig för att stanna hemma och ta det lugnt. Ska sätta mig framför teven i vardagsrummet. Pusspuss!


Mmmm .. Gott va?


Hemma från träningen

Hejsan! ♥

Har precis kommit hem från träningen, vi skulle egentligen träna till 5 men vi slutade tidigare. Är skit trött och känner mig helt utsliten, har verkligen tränat sönder mig. Jag ska äta nu och efterrätten blir jordgubb med glass (aa) Mums säger jag bara. Pusspuss!


Jag just nu - puss till er :*


Lista

Vill bara göra den här listan innan jag fixar mig och drar till träningen :D

Fem SKULLE:

Skulle du vilja vara längre?
Lite, upp till 170 typ
Skulle du vilja väga mer?
Nää, det räcker med 50 x)
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon?
Inte arg men ledsen ..
Skulle du vilja ha sex med en kändis?
Har inte tänkt på det 
Skulle du vilja dricka dig full nu?
Inte så sugen på det

Tio KAN:

Kan du röra på öronen?
Haha nej
Kan du slicka dig på näsan?
Inte det heller
Kan du kolla i kors med ögonen?
Hihi ja, har lärt mig nu xD
Kan dina föräldrar lita på dig?
Dom gör det
Kan du låta bli att prata på 4 timmar?
Bara när jag sover, om jag inte pratar i sömnen :S
Kan du vara på fest utan att dricka?
Jadå
Kan dina vänner lita på dig?
Ja självklart
Kan du tänka dig att pierca naveln?
Har redan
Kan du suga?
Wtf? :O
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?
Hm .. nej -.-"

Femton HAR:

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?
Aa :(
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?
Ja
Har du ett syskon?
3 syskon
Har du varit full den här månaden?
Nej
Har du någonsin haft sex med någon?
Nej
Har dina föräldrar ljugit för dig?
Tror inte det
Har du redan tröttnat på dom här frågorna?
Nää
Har du borstat tänderna den senaste timmen?
Ska göra det efter den här listan x)
Har du pussat någon som är fyra år äldre?
Nej
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre?
Nej usch
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?
Usch nej
Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger?
Ingen kommentar.
Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det?
Nej
Har du haft sex med mer än tre personer?
Men nej -.-"
Har du ljugit på någon fråga än då?
Nää

Tjugo VEM:

Vem är din bästa vän?
Nathi
Vem älskar du?
Han ..
Vem hade du senast sex med?
Ingen -.-"
Vem vill du bli full med?
Vännerna är säkrast
Vem är den bästa artisten?
Miley Cyrus
Vem pratade du senast i telefon med?
Pattis :)
Vem har du en liten crush i?
Samma kille
Vem är snyggast i världen?
Jag har ingen aning
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?
Mamma
Vem är snällast i världen?
Vet inte
Vem är din bästa kompis?
Ingen
Vem vill du prata med?
Han ..
Vem sov du med senast?
Kommer inte ihåg
Vem såg du full senast?
Kommer inte ihåg
Vem vet allt om dig?
Ingen utom jag själv
Vem kysste du senast?
Det finns bara en person, han ..
Vem kramade du senast?
Vet inte
Vem kan berätta allt för dig?
Dom som litar på mig
Vem kan du berätta allt för?
Dom jag litar på
Vem hatar du?
Ingen


Förresten 11 Juni

Jag tror inte jag har berättat det här i bloggen än. Men Overmarz kommer hit till Sverige. Ni kanske inte vet vem det är, men han är en dancehall dansare direkt från Jamaica. Och vi ska uppträda framför han! Hur coolt är inte det? Han har gjort några dancehall steg som t ex Nuh Linga och Nuh Behaviour.


Träning 12 - 17

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så har jag träning från klockan 12 till klockan 5. Nu ska vi träna på 3 mixer inför imorn! Imorn är det Sveriges Nationaldag och vi ska uppträda i odenplan. Bloggar senare, det kanske blir efter träningen. Pusspuss!


Old picture


Uppvisning i Njupkärr

Här kommer lite bilder från vår uppvisning idag i Njupkärr. Små flickorna var jätte söta för dom kom fram till oss och bad oss om en autograf x) Hihi det var ganska roligt.


















Alby

Hejsan! ♥

Har precis kommit hem, har varit i Alby. Det var inte så många där förutom fritidsledarna i Nyboda. Men jag, Adrian, Patricia och Shamsa var i alla fall där och chillade. Det är ganska skönt att bara sitta där vid vattnet en sommar kväll. Aja, ska bjuda på lite bilder nu. Pusspuss!


Adrian, Patricia, jag och Shamsa på bussen


Shamsa fuckar upp sig hela vägen till alby


Jag, Shamsa och Patricia


Med Adrian

Hejsan! ♥

Nu är jag hemma med Adrian, vi har varit hemma hos Kibbe och passat Angelo tillsammans med Angela, Patricia och Shamsa. Innan så var vi i Njupkärr och uppträdde, skriver mer om det sen med bilder.

Nu ska jag och Adrian spela wii sen ska vi åka till alby för att det är gårdavslutning och nyboda kommer att tävla mot andra fritidgårdar, och vi ska vara med och hjälpa till ;) Hörs ikväll när jag kommer hem. Pusspuss!


Jag och Adrian just nu


Njupkärr istället för Långholmen

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så skulle jag egentligen åka till Långholmen med klassen, men kan tyvär inte eftersom har uppvisning i Njupkärr. Det var synd för skulle verkligen vilja följa med, man skulle få besöka fängelset oxå och det skulle vara ganska spännande. Aja jag måste gå nu, vi hörs när jag kommer hem. Pusspuss!


Jag just nu


2 pics

Här är 2 bilder som jag snodde från Waris blogg (aa) Det är på mig och henne från i tisdags när vi satt nere vid vallen och snackade lite hemlisar ;) Hihi.




Jag blev bättre på hennes kamera än på min egen och vi hade likadana mobiler -.-"


Torsdag

Hejsan! ♥

Idag så slutade jag skolan klockan 5. Först så städade vi skåpet, jag och Dannis har bytt skåp så nu delar jag med Patricia och Dannis med Karima. Sen så fick vi sitta och lyssna på mini-maria när dom pratade om droger, alkohol osv. Sen så gjorde vi en övning där det var frågor som ställdes så fick man svara ja eller nej.

Efter skolan så har jag varit i nyboda och mixat om våran mix, sen så har jag haft träning. Är i alla fall hemma nu och jag vet faktist inte vad jag ska göra. Ska väl titta lite på facebook och så, om ni undrar varför vi har tränat så är det inför imorn för imorn ska vi uppträda i min gamla skola njupkärr där bland annat min lillebrorsa går nu. Aja, bloggar sen. Pusspuss!


Jag just nu


Dagens outfit

Nu ska jag ta bussen till skolan. Börjar om mindre än 10 min, kommer komma lite försent. Aja, bloggar när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit


Sen skoldag

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så börjar jag skolan klockan 1, nice va? Fast slutar skolan klockan 5, inte så nice. Men vi ska inte heller göra så mycker mer än att städa skåpet, lyssna på mini-maria och köra värderingsövningar. Bloggar igen sen innan jag åker till skolan. Pusspuss!


Tog en bild på lilleplutten igår när jag var hos pappa


Onsdag

Hejsan! ♥

Jag har inte varit hemma så därför har jag inte kunnat blogga. Idag så slutade jag skolan typ vid 4, skulle egentligen sluta 20 över 3 men jag ville gärna bli klar med mina bebiskläder för att få betyg så stannade kvar och jobbade. Men nu är jag i alla fall klara med dom och jag är faktist jätte stolt! Efter skolan så var jag lite med Wari, Marcus och Jesper. Ja, dom skulle snacka så fick vara med i konversationen. Sen klockan 5 hade jag träning.

Jag kom typ hem nyss, på träningen så fick vi visa upp våra egna koreografier vi hade i läxa, sen dansade vi lite och sen så fick vi lära oss lite om dancehall, artister, dansare, steg och fester i Jamaica. Jag ska bara ta och vila nu, bloggar igen senare. Pusspuss!


Jag just nu


Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Börjar skolan klockan 8. Hinner inte blogga så mycket nu för ska ta på mig jackan och skorna och gå till bussen. Bloggar när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit


Uppvisning på Stimmet




















Sovit

Oj snacka om att jag är trött, jag har precis sovit en sväng. Funderar på att gå ut till nyboda eftersom dom firar att nyboda fyller 10 år. Fast är inte heller helt säker på om jag orkar, är så jävla trött. Kom på att jag har Fame på datorn, ska nog ligga och kolla på den istället eftersom jag inte har den. Bloggar igen lite senare. Pusspuss!


Jag just nu


Tisdag

Hejsan! ♥

Idag slutade jag halv 5, kom hem för nån minut sen. Idag har det bara varit film, film och film på lektionerna. Det var avslutning idag på thailändskan, käkade mycket godsaker. Sen kollade vi på skräckfilm, det var skit kul för det var på en scen alla började skrika och vissa var skit rädda xD Men det var i alla fall kul, jag som älskar skräckfilmer. Fast den som vi kollade på sög faktist -.-"

Just nu sitter jag i vardagsrummet, ska titta på teve nu. Pusspuss!

 


Jag och Wari nere på vallen idag


Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Skulle egentligen till nyboda idag klockan 8 och göra provet, men är inte förberedd och ska försöka göra det imorn istället om det går. Idag så börjar jag 20 över 9. Har avslutning idag på thailändskan så ska köpa godis och sånt dit. Ska ta på mig jackan och skorna nu, bloggar när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit