Grattis Patricia & Adrian

Hejsan bloggen!

Börjar med att säga grattis till mina underbara vänner, Patricia och Adrian. Men idag började jag 9 och slutade 3. Vi fick våra schema idag, bokstavligen så tycker jag att den är konstig. Idag fick vi vår första läxa, spanska läxa -.-" Snacka om jobbigt! Men jag är hemma, sitter och tittar på teve, just nu är det Hannah Montana på gång. Klockan 6 drar jag till Patricia eftersom hon har bjudit hem mig till henne, men ska byta om innan jag går eftersom det blir kväll och det kommer bli kallt. När jag kommer hem så skriver jag om kvällen hos Patricia :)

En bild på mig och Karima från idag


Dagens Varissa

God morgon bloggen!

Ska röra mig mot skolan snart. Nu har dom vanliga lektionerna börjat. Jag bloggar mer om min dag när jag kommer hem. Den där tunikan som jag har på mig fick jag av Benans mamma, men jag använder den som en klänning :)

D R E S S C O D E


Bad i barnsjön

Jag, Karima och Dannis var och tittade på Roddes, Nathis och Anwars träning. Sen blev det ändrade planer, vi badade i barnsjön istellet för alby. Det var bara jag och Shamsa som hoppade i, Karima och Rodde banga. Vi var där bara en liten stund, sen så gick vi hemåt. Samme kom hem till mig, så glad att se han. Sen gick vi hem till Benan för jag hade inte varit hos Benan på fett länge, saknade hennes familj fett mycket :( Men vi satt på hennes balkong med hennes brorsa och snackade om gymnasium, han berättade hur det var i gymnasium och skit. Jag har fått en tunika av Benans mamma, jätte fin, ni får se den imorn eftersom jag hade tänkt att ha på mig den då :) Men nu ska jag faktist gå och byta om och försöka lägga mig tidigt. Men först ska jag lägga ut bilder från idag.

Där är tönten Nathi (:


Där är tönten Anwar (:


Där är tönten Rodde (:


Karimas, Daniellas och Varissas skor


Jag och Shamsa - känner på vattnet


Jag och Shamsa - förbereder oss för att hoppa


Jag hoppar över Shamsa


Jag och Shamsa :D


En bild på mig och Samme :D


Svar

elina ^.^ om Ältafestivalen:
omg hann inte skriva mer innan det skickades.. men tänkte fråga hur du gör dina lockar sådär? xD jag har försökt 24/7 men får bara såna skitfula.. vad har du för locktång? :'o


Svar:

Det var min kompis Evelina som lockade mitt hår :) Men jag vet nu hur hon gör så att dom blir så bra. Nångång när jag lockar håret igen så kan jag ta bilder och lägga ut, det kan dröja ett tag :P


Vinn presentkort

För er som älskar att shoppa, skulle ni bli lyckligare om ni vann ett presentkort helt gratis?
Här finns det en hemsida där man måste samla in poäng för att vinna ett presentkort.
Helt gratis, testa vet jag ;)



Fler foton från Ältafestivalen

Jag och Dannis - i hoppborgen


Jag, Kolo, Daniella, Karima


Jag, Karima, Kolo, Daniella


Karima, Varissa, Adrian, Daniella, Lollo, Patricia


Yasemin, Varissa, Adrian, Daniella, Lollo, Patricia, Gabbi


Karima, Varissa, Adrian, Yasemin, Lollo, Patricia


Frida, Varissa, Adrian, Lollo, Daniella, Karima, Gabbi, Yasemin


Jag, Gabbi, Daniella, Lollo, Yasemin


Sist men inte minst, lilla jag =)

Min dröm

Karima och Daniella har dragit hem och fixat sig, vi ska till Roddes och doms träning vid 1. Efter doms träning ska vi gå till alby och bada. Jag drömde en skit konstig dröm efter vi såg filmen Dead Silence. Samme var med i min dröm, det var han och jag. Vi blev jagad av en flock och vi sprang i skogen och det var helt mörkt och dimmigt, som i en skräckfilm. Sen hitta vi en båt med massa lik runt om och i vattnet, vi tog båten och paddlade iväg. Vi hade kommit vilse, vi kom under en tunnel och så säger Samme "kom igen vi paddlar till thailand". Vi paddlade och vi kom plötsligt fram till en tunnelbansperong. Sen vakna jag, asso det var helt sjukt. Jag berättade min dröm till Karima och Dannis och jag dog av garv när jag berättade att Samme hade sagt "kom igen vi paddlar till thailand". Haha förvånar mig inte om han säger så nångång när vi paddlar och kommer vilse x) Men nu måste jag börja packa väskan och se vad jag ska ha med mig.

En bild på mig, Karima och Dannis (:


Video på när vi dansar

Eftersom klockan är efter 12 så blir det igår, igår så dansade vi mycket innan vi åkte till Ältafestivalen. Så hade tänkt att lägga ut 2 videoklipp på när vi dansar :) (Så ni vet så dansar vi inte ordentligt här)


Dead Silence

Skräckfilm med mycket dockor och mord. Handlar om en tant vid namnet Mary Shawn som inte hade några barn, bara dockor. Mary Shawn blev mördad genom att dom skärde av hennes tunga, hon ville ge hämnd, varje person som skrek skärde hon av dens tunga. Och dockorna var vid liv! :O Jag tycker att dockorna var jätte bra gjorda, hela handlingen var oxå bra och filmen fick mig att hoppa till. I betyg får den av mig 5/5, för er som gillar skräckfilmer, värd att se.


Karima och Daniella slaggar

Jag, Karima, Dannis, Rodde och Adrian har tittat på filmen Dead Silence, skriver mer om filmen sen. Karima och Dannis slaggar hos mig och just nu sitter dom och spelar wii :) Medans jag bloggar. Jag måste berätta en läskig sak. Jag och Karima lämnade Adrian vid busshållplatsen medans Dannis gick hem med sin mamma och skulle hämta hennes saker. Sen skulle jag och Karima möta Dannis vid den långa backen och medans vi stog där och vänta så hörde vi musik. Det dunkade musik på långa vägar och sen hörde vi att den kom närmre. Då sprang vi upp för hela backen som ett helvete. Haha det var faktist lite kul för jag älskar spänningar ;) Men nu kommer det bilder som Dannis lyckades ta under filmen.

Jag och Rodde - inte så fin men jag bjuder


Adrian, Daniella, Karima - förbereder inför filmen


Jag och Rodde - så ful jag är x)


Jag och Rodde - så mysigt jag har
(misstolka inte, det är min storebror)



Jag och Rodde - jag ser fan full ut x)


Adrian och Daniella - haha rädda?


Daniella och Karima - titta vad söta dom är :D



Karima, Varissa, Daniella - sexiga poser :P


Jag och Dannis - jag rammla :O


Jag och Dannis - vi låg ju bra :)


Adrian, Karima, Varissa, Daniella - inne på toan


Ältafestivalen

Hemma från festivalen. Jag och Karima köpte en pizza och delade på, jag satt och käka som en tjockis bara för att jag var hungrig x) Sen lärde vi oss Thriller dansen av Michael Jackson på bara några minuter, faktist rätt grymma. Sen åkte vi iväg till festivalen. Vi hoppade hoppborg där, kändes som jag var 5 år, haha skön känsla. Sen så sjöng en grupp Abba låtar så vi skrek och hurrade till dom. Sen klockan 7 började vi sprida ut oss eftersom dom skulle sätta på Michael Jackson låten och vi skulle köra den. Men det tog ett tag tills dom skulle sätta på låten så vi sprang runt och plötsligt kom låten så alla hamna som en grupp, fast det var meningen att alla skulle stå utspridda x) Men det var kul att köra dansen, några hängde med oxå, haha det var bra. Sen åkte vi hemåt. Jag sitter hära med Adrian och väntar på att Karima, Dannis och Rodde ska komma. Vi ska titta på en skräckfilm så jag skriver mer om kvällen sen.

Jag och Karima - tjockar oss på pizza


Gabbi, Patricia, Lollo, Shamsa - gjorde en teater :)


Adrian, Karima, Varissa, Yasemin, Daniella, Gabbi, Kolo, Lollo -
väntar på vår tur att hoppa i hoppborgen



Adrian,  Karima, Varissa, Daniella, Kolo -
haha kolla på alla xD



Yasemin, Daniella, Varissa, Adrian -
i hoppborgen



Vem tycker om mitt snygga hopp? ;)


Nämen blev jag inte gullig? (aa)


WOOOOW, Dannis snygga volt


Karima, Varissa, Daniella - haha titta in dom 2 :P


Dagens Varissa

Sitter med tandborsten i munnen just nu. Ska möta Karima snart, vi ska ner till nyboda och lära oss thriller dansen. Men innan så ska vi köpa en pizza och dela på eftersom vi är fett hungriga :O Men jag bloggar mer när jag kommer hem och förlåt Wari, men det blir ingen videoblogg idag, kanske på kvällen när jag är med Karima ;)


D R E S S C O D E - som ni ser så har jag lockat håret (:



Hälsning till Samme

Samme eftersom du tycker jag är dum och blond
så har jag en hälsning till dig från mig (:

LOOOOOOOOOOOOOOSER


God morgon

Vi sitter i vardagsrummet och tittar på teve. Vaknade för ett ganska långt tag sen. Idag så är det massa planer på gång. Dansgruppen ska till älta festivalen, sen ska några av oss hem till Patricia och titta på skräckfilm, sen ska Karima sova hos mig. Mycket på gång men det blir en rolig lördag. Kommer hem och skriver om kvällen sen. Nu måste jag börja fixa mig, lägger ut dagens outfit innan jag går.

En bild på mig och Eve från igår :)


Fotosaga

Igår så kunde jag inte komma in på bloggen så jag kunde inte lägga ut min och Eves bilder. Vi har gjort en fotosaga, haha just read it ;)

2 prinsessor bodde på ett vackert slott...


Dom gick ut tidigt på dan och joggade...


Sedan tog dom en tupplur vid poolen...


Efter det var det dags för en shoppingtur...


Senare mot kvällen gick dom ut och festa...


När dom kom hem var det läggdags...


HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA, gillar ni vår saga?
Jag och Eve hade i alla fall fett kul, snacka om torr humor x)

Evelina slaggar

Det är så att lilla Eve ska slagga hos mig idag :) Vi har tittat på Projekt Prinsessan. Nu ligger vi i mitt rum och bloggar. Ska snart bort från datorn och ta massa bilder. Vi ska ha en liten fotokväll, består av olika klädstil och teman x) Haha roligt kommer det bli, vi bjuder på bilderna sen. Enjoy the night!

Såhär ser jag och Eve ut just nu (x

Svar

Anonym om Svar:
kan du visa de? :)


Svar:
Kan jag väl :)

Skolfoto på mig i 6:an, skit liten!

Svar

Anonym om Min skoldag 28/8:
har du nån bild på dig när du var 12 år ? :)


Svar:
Jo det har jag säkert :)

Nya skor

Föresten, under rasten så gick jag till centrum och köpte nya skor. Mina ballerina är totalt sönder så behövde verkligen nya. Men köpte inte nya ballerina utan nya tygskor, mina andra tygskor har oxå gått sönder. Mina ballerina och tygskor gav jag till Daniella, hon ville tydligen ha dom. Jag vet inte hur jag använder mina skor, men dom går alltid sönder -.-"



Min skoldag 28/8

Idag började jag klockan 9, vi skulle ha schema genomgång. Men vår schema var inte klar så vi har inte fått vår schema än. Efter lunchen hade vi gemensam uteaktivitet, vi blev indelade i grupper och vi fick gå på massa stationer och göra massa grejer. Roligaste var när alla 8:er satt på lektaren och jag, Patricia, Karima, Dannis och Adrian var outsider men kallade oss själva för insider. Så vi höll på skrika outsider och så satt vi självklart och reta Rodde x) Haha, sista saken vi fick göra var att göra en lång linje genom att man måste nudda varandra, den som fick längst linje vann och vi vann :D Sen slutade vi för dagen och jag gick hem tillsammans med Karima, Rodde, Nathi och Anwar. Jag var helt övertrött så jag flummade runt som en idiot, dom tyckte jag var sjuka haha. Nu är jag i alla fall hemma med lillebrorsan och tittar just nu på kim possible. Ska sitta hemma idag och titta på disney channel. Bloggar nog mer under dagen.

En bild på lillebrorsan


Dagens Varissa

Hejsan bloggen, här är outfitsen som ni har valt åt mig :)
Men nu måste jag dra till skolan, puss!

D R E S S C O D E

Svar

Jonna om Slut på röster!:
Har du lös hår eller har du så långt hår på riktigt? Det ser jätte fint ut :)


Svar:
Nej jag har hårförlägning som jag gjorde i thailand.
Men tack :)

Svar

Kaotu om Stadsvandringen:
hur lång är du ? :) du ser ju skit lång ut x)


Svar:
Haha jag är 166 cm. När jag står bredvid killar känner jag mig kort för dom är längre än mig, men när jag står bredvid tjejer känner jag mig lång för jag är längre än dom x) Men vill helst bli 170 cm.

Slut på röster!

Efter jag hade skrivit inlägget innan så lyckades jag vila i mera än en timme. Mår faktist mycket bättre. Rodde ringde mig för han behövde sina nycklar som han hade glömt hos mig. Han kom framför mitt sovrums fönster och så kastade jag ner nycklarna till han. Jag såg ju självklart nyvaken ut och det såg han x) Snackade lite med han medans han var påväg hem. Jag ska nog ta och sova igen eftersom skolan imorn börjar klockan 9. Imorn ska jag ha ett plagg som mina läsare har fått välja. Så det är slut med röstningen nu. Tack till er som har röstat, det hära kommer säkert att komma igen :) Imorn så slänger jag ut min outfit så ni får se vad det blir. Nu ska jag gå och lägga mig faktist.

Så brukar jag se ut när jag är ny vaken, ibland värre :O


Victoria idag

Efter stadsvandringen var jag med Adrian och Vickan. Vi gjorde ingenting speciellt, vi satt och titta på teve, samtidigt satt jag och blogga. Adrian drog hem vid 3, Vickan somnade på soffan och jag satt fortfarande och blogga. Precis när jag hade publicerat mitt inlägg så vaknade Vickan. När jag bloggade klart och när hon hade vaknat så satt vi och fixade hennes design på bloggen, hon ville ha en ny. Headern är klar men inte designen, det får vi fixa senare. Just nu ligger jag i min säng med datorn i knät, ska igentligen vara på träningen nu. Men jag mår inte så bra så ska ta en alvedon nu och vila lite, om det nu går.

En bild på mig och Vickan


Stadsvandringen

Idag så var jag på stadsvandring med klass b, f och g. Vi skulle mötas vid centrum utanför pressbyrån. Jag gick tillsammans med Karima, Pattis, Hb och Hj till centrum. Vi tog bussen till gullmarsplan sen tog vi tåget till slussen, vi såg en gammal gubbe ramla ner för rulltrapporna, det var jätte synd om han. På stadsvandringen så skulle man gå runt och svara på frågor. Jag gick med Karima, Dannis och Patricia. Det var roligt men ändå jobbigt. Vi gick upp, ner, vänster, höger hela tiden. Ingen var framför oss, ingen var bakom oss så vi trodde vi hade gått vilse, men vi lyckades i alla fall hitta alla sen. Jag råkade trampa i äcklig vatten så jag gick barfota på marken, det var ändå ganska skönt för det var inte skräp på marken och det var platt mark. Vi kom fram till en kyrka och vi gick in i den, tyckte det var lite läskigt för musiken spelades. Sen gick vi ner för nån backe och förbi några tjejer och dom tittade snett på oss fett mycket, hade bara lust att slå till dom asso :O Men några gick vilse och vi fick möta några i skanstull och i gullmarsplan eftersom dom hade hamnat där, haha så dumma. Nu är jag hemma med Victoria som ligger och sover x) Ska titta vidare på disney channel. Kanske bloggar mer innan träningen.

Jag, Karima, Dannis, Patricia - på bussen


Patricia - svarar på en fråga


Dannis, Patricia, Karima, Varissa - nånstans i stan


Jag, Patricia, Karima, Dannis - på nån grej


Karima, Dannis, Patricia - påväg nånstans


Jag och Dannis - kom till ett ställe


Dannis, Patricia, Karima - svarar på en fråga


Jag och Karima - tog en paus


Utsikt


Gröna Lund


Jag går barfota i den varma marken x)


Inne i kyrkan


Patricia, Varissa, Dannis, Karima - tagen på nått fönster


Dagens Varissa

Hejsan bloggen, måste packa min matsäck nu, ska ner och möta Karima om 5 min.
Bloggar mer när jag kommer hem, puss!

D R E S S C O D E

Kom igen!

Ni har en dag kvar på er att rösta vilket plagg jag ska ha på mig på fredag. Ni som inte har röstat, kom igen rösta! Om ni vill komma till inlägget där man röstar så är det bara att trycka här

Såhär ser det ut just nu:
* första plagget - 2 röster
* andra plagget - 1 röst
* tredje plagget - 1 röst
* fjärde plagget - 4 röster


Ny duschad

Jag sitter just nu i min handuksrock (?) Om det nu heter så. Jag har haft träning, styrkepass med Karim, han dödade i alla fall inte oss som  Noggo brukade göra x) Jag ska sätta på mig pyjamas strax och tyvärr har ni inte tur för idag blir det ingen videoblogg :( Jag kan säga att jag inte är så bra på att prata framför kameran men det är värt ett försök. Jag ska göra en videoblogg nångång i veckan, i promies! Imorn ska vi gå stadsvandring och efter det ska jag vara med Victoria, på grund av dom där nya klasserna så har det gjort så att vi inte har varit så mycket. Om inte jag går och lägger mig direkt så kanske jag slänger ut ett till inlägg.

Just nu ser jag ut såhär (x

Spelat wii

Jag, Karima, Rodde och Adrian har varit hemma hos mig och spelat wii. Först spelade vi super smash, jag vann ju aldrig mot Rodde och Adrian, men jag vann Karima hela tiden, haha. Sen spelade vi olympic games, när jag vann Rodde så retade jag han fett mycket. Haha jag tycker att jag är så jävla skön :D Aw stackars lilla Rodde som förlora, ska jag torka dina tårar? Haha älskar att irritera han för han lacka dampa x) Snart ska jag, Karima och Adrian tagga till träningen. Vi ska ha styrkepass, inte roligt alls. Så jag måste gå och byta om nu till mina träningskläder. Bloggar mer när jag kommer hem, om ni har tur så gör jag en videoblogg :)

En bild på mig och Karima (:


Min skoldag 26/8

Jag gick till skolan tillsammans med Karima och Benan. Våra riktiga lektioner har inte börjat än, vi hade bara mentorstid hela dan så det var chill. Nu måste jag berätta en sak som jag verkligen dog av garv. Idag när vi stog vid skolkorridoren så höll Rodde fast Anwar så Patricia skulle få slå Anwar. Sen kommer Nathi och tänkte slå Anwar men Nathi fick inte det av Anwar. Sen Patricia slog Anwar och Nathi tänkte slå Anwar och då kom Anwar loss från Rodde, så Nathi och Patricia kubba iväg på en sekund. Asso jag DOOOOOG verkligen av garv, fyfan va kul det såg ut. Men nu är jag hemma här med Adrian, väntar på att Karima och Rodde ska komma. Vi sitter och tittar på disney channel och vi ska gå och hämta en glass nu. Jag bloggar mer sen innan träningen om jag hinner.

Jag och Patricia - besök på konfirmation bussen :)
 

Jag, Patricia, Karima, Dannis - haha kolla våra fuckface x)
 
 

Jag och Dannis - i matsalen


Karima och Patricia - i matsalen


Karima, Patricia, Varissa, Daniella - i matsalen


Patricia, Daniella, Varissa, Karima - på bänkarna

Dagens Varissa

Hejsan bloggen, jag måste ner nu och möta Karima. Bloggar mer när jag kommer hem, puss!

D R E S S C O D E

Bestämt mig...

...för att videoblogga. Jag hade tänkt att nångång när jag har tid så ska jag göra en videoblogg och publicera den till er. Vad tycker ni om det? ;)

Jag har haft...

...träning, är hur trött som helst. Innan träningen så var jag med Eve, Aline, Kolo, Samme och Sammes hund Viggo. Vi var ute och "lekte". Sen var det träningen dåra och vi körde house, det var grymt kul, man svettades skit mycket. Efter träningen gick jag sällskap med Hb, vi stog vid ringen och snackade. Vi snackade ett ganska långt tag och jag förstår verkligen henne för jag har varit i exakt samma situation och samma person. Men det ska inte jag blogga om, muppen jag sitter och käkar honungsmelon. Ska ta en dusch innan jag går och lägger mig. Ska oxå välja kläder vad jag ska ha på mig imorn och tydligen så ska det regna, toppen -.-" Men vi syns bloggen, kanske bloggar mer ikväll.

Haha en knasig bild på mig x)


Tävling

Nu är jag med i en tävling som min favorit blogg har startat - fokis.se
Nu har jag chansen att vinna något i min stil från gadgetgirl.se

Saker jag vill ha från hemsidan:
Hello Kitty Webbkamera Webcam
Hello Kitty Laptop NEC Lavie G
Hello Kitty NK62 Mobiltelefon med 2 st simkort
Hello Kitty Kristallsmycke med 2Gb USB-minne Guldfärgat
Hello Kitty Halsband
Hello Kitty Brödrost
Hello Kitty Paraply rosa
Rosa Hello Kitty USB Högtalare Stereo
Hello Kitty-spegel med lyse fickspegel

Tisdag 25/8

Hola!

Imorse gick jag sällskap med Karima och Benan till skolan. Vi hade lektion halva dagen, sen slutade vi vid lunchen. Skit skönt! Rodde, Nathi och Adrian tog sällskap med mig till nyboda. Jag och Dannis skulle ha möte med Kibbe angående dans och grupper. Mötet var ungefär i en timme, nu är jag hemma och tittar på disney channel. Samme är här med mig och vi ska nog sitta och titta på teve sålänge vi inte vet vad vi ska göra.

Ciao!



Gammal bild på mig och Samme :)

Dagens Varissa

Måste ner och möta Karima nu, puss!

D R E S S C O D E

Just choose my clothes

Nu ska ni som läsare få en uppgift av mig. Ni kommer att få välja vad jag ska ha på mig på fredag. Det blir från 15 - 23 grader varmt då. Så ska lägga ut 4 sommarplagg som ni får välja mellan. Ni får bara välja ett plagg och ni får bara välja en gång. Jag ser på ip adressen om nån har valt en gång till så mig lurar ni inte ;) GLÖM INTE ATT SKRIVA NAMN!

Välj siffra (:

1.     2.
3.     4.

Svar

lovisa om Dopp i alby:
är du kär i nån? för att du e jätte söt tjej ;)


Svar:
Haha tack så mycket :) Men jag vet inte riktigt om jag är "kär" i nån just nu

Dopp i alby

Hola!

Jag kom fram till alby halv 9. Det blev rätt mörkt och ganska kyligt. Jag cyklade dit och det var fett jobbigt! :O Jag hatar igentligen att cykla men jag gjorde det bara för Nathis skull. När jag kom dit så sa Nathi en bra och en dålig nyhet. Det dåliga var att vi inte skulle bada, det bra var att vi skulle cykla hem tillsammans. Vafan det var väl inte bra? Men jag sket i, jag tvinga dom ner till sjön för jag skulle bada. Dom sa att det var iskallt och att jag kommer banga. Vi kom ner till sjön och jag sprang i vattnet och det var inte kallt. Det var fett skönt, sen gick jag upp på bryggan och hoppade i. Kände mig rätt stolt :) Sen hoppade Adrian och Nathi i och dom fick typ panik för att det var så jävla kallt haha. Jag hoppade i några gånger sen gick jag upp, Anwar blev tvungen att tagga hem så vi alla cyklade hem tillsammans. Jag frös som fan när jag var uppe, jag darrade skit mycket. Men killarna hjälpte mig och det var jätte gulligt av dom, dom är världens bästa! Det gick inte bra för mig att cykla på min lillebrorsas cykel, mina fötter var helt ömma så kunde knappt cykla. Anwar blev tvungen att schyssa (stavning) mig, min lillebrorsas cykel tog Nathi hand om. Men jag lyckades komma hem nu. Ska byta om nu och hänga upp mitt blöta linne som jag bada i.

Ciao!



Varissa, tagen nyss (:

Svar

elina om Jag har nyss...:
gillar du nathi? elr andrian,rodde för du skriva om han och de ganska ofta :)


Svar:
Nej jag gillar inte nån av dom :) Alla dom är som bröder för mig

Jag har nyss...

...varit i nyboda. Kibbe ville träffa mig klockan 7, han skulle snacka med mig, han ville typ jag skulle hjälpa han med nått. Men han var upptagen och det tog fett långt tid så jag blev tvungen att gå. Innan så var jag med Adrian och Rodde, som vanligt nördar vi oss med wii. Men jag spela inte så mycket för jag håller just nu på med en ny header, blir klar snart tror jag. Nu ska jag faktist cykla till alby och träffa Nathi, Rodde, Anwar och Adrian. Vi ska tydligen bada och dom tvinga med mig den här gången eftersom förra gången kunde jag inte för jag hade min mens då. Så ska ta och röra på mig nu.

Mina grabbar! :)

Måndag 24/8

Hola!

Nu är jag hemma från skolan. Sitter i vardagsrummet med Adrian, vi tittar på teve. Idag började jag 20 över 9, åkte buss med Karima och Benan. Vi kom försent :$ Första lektionen så fick vi lösa deckargåtor. Kan ju säga att det inte gick så bra för mig och Patricia haha. Andra lektionen så fick vi bara sitta och lyssna på betyg. Jag, Karima, Dannis och Patricia satt ju inte så tysta x) Tredje lektionen så hade vi värdegrund, typ bestämma egna regler vad vi tycker och sånt. Och sista lektionen så hade vi musik och det var jävligt kul, vi körde tävlingar och grejer. På en tävling fick vi typ köra kropp mot kropp (?) När dom sa nånting så skulle man göra det t ex pannan mot ryggen och massa annat. Jag satt i en skit jobbig position :O Jag fick häl mot häl, armbåge mot fot, hand mot knä och öra mot vad. Haha helt sjukt men nu ska jag titta vidare på teve.

Ciao!



Här är en bild på mig och mamma från skansen (:


Dagens Varissa

Har lite brottom. Klockan är 9 och jag måste ner till Karima nu. Börjar 20 över 9. Puss!

D R E S S C O D E

Nu har jag valt...

...piercing! 2 röstade på rosa och 3 röstade på blå så jag bytte till blå piercing :)
Tack till er som röstade, den här frågan kommer säkert att komma igen.



Väder (?)

Jag hade tänkt att göra nått kul till er läsare, eller jag vet inte direkt om ni kommer tycka att det är kul. Men jag hade tänkt att låta er som läser min blogg att välja kläder åt mig, fast inte hela tiden men då och då :) När jag har svårt med att välja kläder så kommer jag att lägga ut 4 plagg som ni sen kommer att få välja mellan. Men först så måste jag veta hur vädret blir nästa dag så jag väljer rätt plagg. Nån som vet hur man söker efter väder?
Kommentera gärna då!


Klädsproblem (?)

Jag antar att många tjejer har klädsproblem,
kan det bero på att ni har så mycket kläder?



Själv har jag klädsproblem,
det där är min garderob.

Lollos födelsedag

Hej alla glada!

Jag träffade Lollo, Patricia, Dannis, Edessa, Gabbi, Shamsa, Karima och Kolo nere vid ringen. Lollo och hennes faster höll på att beställa 2 familjepizzor, sen gick vi alla upp mot Lollo och käkade pizza. Jag vräkte i mig pizzorna, jag käkade som en gris haha x) Sen ringde Danie och dom, igentligen skulle dom komma till Tyresö idag och bråka men dom kom inte. Det var lite kul när Edessa flippa haha och Kolos kommentarer, jag dog fan av garv! Sen käka vi tårta och tog massa bilder. Och sen gungade alla vi på den stora gungan, haha alla låg på varandra och shit. Jag låg och dog av garv när alla skrek, haha själv skrek jag också x) Sen gick vi ner mot ringen och alla gick hem, kom hem för typ en timme sen. Inlägget om vilken färg jag ska ha på min piercing fortsätter, bestämmer mig vilken färg jag ska ha innan jag går och lägger mig. Men nu ska jag byta om och se vad jag ska ha på mig för kläder.

Lots of love / V



Kolo och Varissa, haha titta på mig! Jag bjuder på den ;)


Gabbi, Shamsa och Dannis :)


Lollo, Karima och Patricia :)


Födelsedagsbarnet och hennes lillasyster :)


Jag och Karima på stora gungan :D Titta på Karima, HAHA!


HAHAHAHAHA! Alla på stora gungan x)


Jag, Edessa, Karima och Gabbi :)

Dagens Varissa

Om ungefär 10 min drar jag till Lollo. Alla tjejer ska komma till henne och käka pizza och ha det trevligt :) Skriver mer om kvällen sen när jag kommer hem. Puss!

D R E S S C O D E

Piercing (?)

Nu får ni som läser min blogg välja piercing åt mig.
Har just nu en vit på mig, ska jag ta blå eller rosa?

 

Grattis Louise Kalmén

God morgon käraste!

Börjar med att säga grattis till min lillesyster som fyller 13 år idag. Igår kväll så satt jag och Samme och bara spelade wii, haha faktist skit kul. Somnade runt 2 på natten, Samme hade sömnproblem så hann låg ju och störde mig när jag försökte sova -.-" Jag vaknade runt 10 på morgonen, jag kunde inte andas så blev tvungen att gå upp och snyta mig. Jag har tagit en varm dusch och känner mig ren :) Sitter i köket och dricker te nu, min förskylning måste bort! Bloggar mer snart.

Lots of love / V



Nu kommer bilder på bara Varissa - som Nathi säger "ego" (x






Snabbis i stan

Innan jag och mamma åkte hem från modevisningen så tog vi en sväng i stan. Gick in i punkt shop och handlade en rasta tröja, sen gick jag in i gina tricot och köpte 2 linnen. Tänkte handla ett par mjukisar i nautiska men affären var stängd och i gina tricot tänkte jag köpa 2 t-shirtar men hitta inte storlek -.-"

 

Svar

Anonym om Te med honung:
hallå, om du gillar Samir så mycket.
varför blir du inte ihop med honom?


Svar:
Haha gumman eller gubben som inte vågar skriva sitt namn. För det första så skulle det vara sjukt att vara tsm med Samir eftersom han är en lillebror för mig. För det andra, du har kommenterat min blogg förut om mina pepparkakor och vägrat skriva namn. För det tredje, vem e du snorunge?

Samme gästbloggar

Tjenare varissas konstiga bloggläsare jag sitter här och väntar på att varissa ska göra klart det hon gör (vilket jag inte vet). Hon är den stördaste personen jag känner - min storesyster. Amen varissa ska lägga ut några konsiga bilder som jag har tagit på henne eller iaf en, hehe. Vill ni veta vad jag har gjort ? Jag har faktist spelat wii med varissas lillebror och tönten själv (:, JAG E BÄST PÅ WII DET ÄR SANT ! varissa vet inte att jag sitter är som en liten råtta och skriver i hennes mobbade blogg. Och jag måste verkligen tipsa er om några roliga hemsidor

Den första - www.thatsnotsexy.com

Den andra - www.meatspin.com 

Sist men inte mins den trejde - www.nobrain.dk , HAHA (ett måste att ta en titt på)

Ja det var väl allting jag har att komma med, här är en sexig bild på mig, ciao.


Te med honung

Jag och Samir har precis druckit te. Tydligen så har Samir aldrig druckit te i koppar förut. Så jag fick lära han hur man gjorde med tepåsar och skit. Det var inte så illa som jag trodde att dricka te med honung, citron var ju mycket värre. Jag tog 3 teskedar honung i, sen tog jag 2 teskedar socker och det smakade perfekt. Just nu snorar jag inte, det måste ha hjälpt lite grann. Vill tacka Amanda så hemskt mycket för tipset!


Modevisning i skansen

Hejsan käraste & sötaste!

Har inte hunnit blogga idag för det har varit mycket stress. Åkte härifrån klockan 9, hann inte göra nånting, bara sätta på mig kläderna. Alla samlades utanför skansen klockan 10, åkte förbi gröna lund och fick lusten att åka dit! Menmen, modevisningen gick bra, tur att det inte regnade, det regnade skit mycket imorse. Jag är i alla fall hemma nu, har varit det ett tag. Samir är här hos mig, vi har spelat wii och han ska sova över :) Älskade lillebror <3 Ska fixa te med honung till mig, usch! Vad gör man inte för att få bort sin förskylning? Nu ska Varissa gå och dricka spya. Bloggar mer sen.

Lots of love / V



Jag innan allt sminkning


Jag efter allt sminkning


Såhär såg jag ut

Svar

Alexandra om Om imorn:
hur mångar thailänderna finns det i din skolan? och känner du alla? kan du säga namn,för jag vill veta för det e kanske finns nån av de som jag känner :) tack så mkt :D


Svar:
Jag vet inte exakt hur många thailändare som finns i min skola, men jag kan ju kolla i skolkatalogen. Känner Meen, Wari och Prompi från 7:an. Känner Nathi, Meow, Maj och Soe från 8:an. Och så finns det en kille som heter Nathpa som precis har börjat i min klass :)

Om imorn

Hej!

Är så jävla lack, men det ska inte gå ut över er. Ni kanske inte visste men imorn så ska jag gå modevisning i skansen, ska ha ett plagg som folk i thailand brukade ha för 400 år sen. Direkt efter det så ville mamma att jag skulle med henne till tempel i Värmdö, vi får se hur det blir. Kanske har andra planer framför mig. Oj måste gå och lägga mig nu.

God natt!



Varissa, tagen nyss - ser drogad ut :S


Silent Hill

En skräckfilm vid namnet Silent Hill. Jag tycker att den var grymt bra och grymt läskig. Den hade en bra handling och man var inne i filmen. Den var lite sorglig i slutet, men det passade bara in. I betyg får den av mig 5/5. Nånting värt att se! Men måste se om den för skivan hacka -.-"



Adrian & Rodrigo & Samir

Hejsan käraste läsare!

Vi har precis tittar på filmen Silent Hill, bloggar mer om filmen sen. Just nu sitter vi och spelar wii. Rodde, Samme och Adrian är här. Dom spelar super smash och det är Rodde och Adrian som möter varandra så jag ska möta vinnaren :) ..... Jag mötte Rodde nyss och han vann -.-" Jävla nörd! Nu sitter jag här och väntar tills Samme ska vinna som aldrig kommer hända :O Vad gör jag? Jo chattar med tönten Nathi på msn :) ..... Vill ni veta vad som hände nyss? Haha tror inte heller på det men Samme vann Rodde nyss :P Men nu ska jag lägga ut bilder istellet för att blogga strunt.

Lots of love / V



Istellet för chips föredrog jag morötter, idé från Fokis blogg (Rodde tycker jag e galen -.-")


Samme blev förhäxad av teven, HAHA!


Samme, Varissa, Adrian, helt inne i filmen x)


Haha där sitter jag och Rodde och spelar wii xD

Är med Adrian

Hola!

Sitter i vardagsrummet med Adrian och tjockar oss på choklad. Idag i skolan så började det med att vi fick sitta i aulan och lyssna på när alla lärarna presenterade sig. Sen fick vi gå upp till våra klassrum och svara på några frågor. Haha asso det var helt sjuka frågor, man skulle se hur bra man känner lärarna. En av frågorna var t ex vem har kört bil och tappat sin hund på motorvägen? HAHAHA! Och så fanns det massa andra roliga frågor, så det var kul att svara på dom :) Efter lunchen så skulle vi ha uteaktiviteter, vi gick till hundängen. Vi fick glass och så fick man chilla där sen gick alla hem. Asso helt onödigt, gick vi till hundängen för att få en glass (?) Haha helt sjukt. Just nu sitter jag och Adrian och tittar på teve, kim possible på disney channel. Så ska vara social.

Ciao!



En gammal bild på mig och Adrian (:

Svar

Samira om Svar:
jahhaa,men men 8a,8b,8c,8d,8e,8f,8g elr 8h?


Svar:
Jaha haha 8e, går du i forellen? :O

Dagens Varissa

Börjar klockan 9 så ska bege mig mot skolan snart. Vi ska samlas i aulan och ha nån lag presentation (?) Vad det nu innebär skiter jag väl fullständigt i. Sen efter lunchen ska vi ha nån gemensam uteaktivitet (?) Haha ok låter lite mobbat men det kanske är kul. Efter skolan vet jag inte vad som händer, bloggar mer när jag kommer hem.

D R E S S C O D E - man ser inte mitt ansikte på grund av solen -.-"


Förskyld

¡Buenos días!

Vaknade rätt tidigt idag, kunde inte sova så bra. Skulle igentligen vakna halv 8, men vaknade runt 6. Sovit gott har jag verkligen inte, det är på grund av min förskylning. Fan vad jag hatar att vara förskyld! Just nu sitter jag i köket och bloggar, samtidigt äter jag frukost. Äter macka med pålagt smör, sallad, potatissallad och skinka. Och så dricker jag varm te, mamma sa att jag skulle pressa citron i te så jag har gjort det nu. Det smakar surt och det är skit äckligt :S Undra om det hjälper mot min förskylning? Men i alla fall, mamma ska köpa honung idag så ska dricka te med honung varje dag tills min förskylning är borta. Nu ska jag titta på teve eftersom jag har tid till det.

¡Adiós!



Frukost (:


Kroppen (?)

Kan nån säga mig vad jag har ont i?
Högra sidan om hjärtat, det är inte första gången.


Svar

samira igen om Svar:
vilken klass går du? :)


Svar:
jag går i 8:an :)

Svar

Samira om Svar:
Pratar du thailändska med din kompis? asså thai kompis :)


Svar:
Det beror på vilken kompis, men jag brukar faktist inte det. Jag vet inte varför, ibland känns det som om jag har glömt min thailändska x)

När jag är kär

 

Kärlek kan vara det bästa som finns och det värsta som finns.
Det bästa med kärlek är förhållanden. Att ha en kille som verkligen gör allt för dig och inte sviker dig. Att ha en kille som verkligen älskar dig på riktigt och verkligen bevisar det för hans vänner. Att ha en kille bredvid dig som håller dig i handen och kramar om dig så att du känner dig trygg. Det är en av dom bästa känslorna som finns. Det värsta med kärlek är att bli sårad. Rädd för att din kille ska lämna dig och vara otrogen. Rädd för att din kille ska utnyttja dig och inte vara ärlig mot dig. Rädd för att din kille inte ska älska dig tillbaka så som du älskar han. Det är en av dom värsta känslorna som finns.

Jag har varit med om båda känslorna. När jag gillar nån så döljer jag det, jag vet inte varför. Efter allt jag gått igenom så vågar jag inte vara ärlig längre. Jag är förmodligen rädd för att den killen jag gillar inte ska gilla mig tillbaka. Jag spelar att jag inte gillar han så att folk inte misstänker mig. Det är ingen skön känsla, man vill igentligen inte hålla det inne. Jag gillade en kille förut väldigt mycket, jag berättade det för han men han kände inte samma sak. Sen kändes det som om han hela tiden ville vara borta från mig, sårad blev jag. Jag har blivit sårad så många gånger så jag orkar inte ta den risken igen. Nu lever jag singel och det är skönt, fast jag saknar att ha en kille bredvid mig.

Svar

Anonym om Dagens Varissa:
Hur blev du så "populär" i forellen? :)


Svar:
Jag skulle aldrig kunna kalla mig själv populär, för det är jag inte. Jag är bara älskad och omtyckt av många, jag behandlar folk som jag själv vill bli behandlad. Folk tycker jag är äkta och inte falskt :)

Help (?)

Jag behöver hjälp med att bli av med min förskylning.
Nån som kan ge råd hur jag kan bli av med den snart?


Skolstarten

¡Hola mi amigos!

Det var ändå ganska skönt att komma till skolan, träffa alla sina underbara vänner, gav alla en kram. Jag och Patricia har hamnat i samma klass, lärarna vet hur jag och Patricia är i ett klassrum ändå så hamnar vi i samma klass, men det bra :) Vi är nu 15 i klassen, känner alla, men det finns en ny kille som har börjat i den hära skolan. Han är thai :O Han flyttade till Sverige den hära sommaren så han kan inte bra svenska så självklart ska jag översätta allt på thailändska -.-" Toppen, jag som hatar att prata thailändska för jag låter fucked up. Vi fick veckans schema, inga lektioner har börjat än, men vi ska göra massa saker med gruppen. Efter skolan så var jag med Pattis, vi skulle åka till Skarpnäck men vi gjorde inte det. Vi hade åkt till norra sköndal, men sen säger Daniel att han har fotbollsträning. Trevligt, han ville säkert inte vara ensam med oss bara för att Danie och José inte kunde. Nästa gång när nån av dom säger att vi ska komma tänker jag inte åka dit mer. Jag och Pattis har ju inte gjort så särskilt mycket, vi har spelat wii. Haha faktist rätt kul ändå. Idag blir det ingen filmkväll, det blir imorn istellet. Just nu vet jag inte vad jag ska göra, är sjukt trött så ska faktist ta och sova. Frågestunden är inte slut än så ni kan fortsätta att rulla med frågor.

¡Adiós mi amigos!



Varissa, tagen nyss (:


Dagens Varissa

Nu är jag fixad och klädd så behöver bara vänta tills klockan blir 3. Då blir det skola, men halv 3 möter jag Rodde först. Men det är långt kvar så vad ska jag göra? Jag kan lika gärna sitta och titta på filmen vi såg igår, men själv vill jag inte se :O Ska tvinga lillebrorsan att se med mig x) Efter skolan åker jag till Skarpnäck tror jag, vet inte hur det blir men vi får se. Jag bloggar mer ikväll när jag kommer hem så startar nu en frågestund så rulla på med frågor :)

D R E S S C O D E

Give me a pink ipod

Jag som älskar att lyssna på musik behöver då en ipod. Jag har köpt en rosa mini ipod från thailand men den var inte bra alls. När man laddade batteriet hela kvällen så laddades den typ ingenting, sen lyssnar man på den i 10 min och plötsligt så är batteriet slut. Nu vill jag ha en ny rosa ipod, fast inte en mini då för det var jobbigt när man skulle välja låtar.



Tvättstugan

God morgon!

Tidigt vaknat, men jag måste ner tiill tvättstugan klockan 9. Vaknade extra tidigt för att kunna slänga ut ett inlägg, visst är jag gullig? Haha men idag börjar skolan, spännande ska det bli att få träffa alla sina vänner. Jag börjar klockan 3, lite skumt men det bra. Ska möta Rodde framför hans port halv 3, haha extra tidigt för han vet att jag ändå kommer komma 15 min försent x) Men ska komma i tid, måste börja passa tiderna. Jag tror jag har blivit förskyld :S Inte roligt alls! Men nu ska jag hitta nått gott att äta till frkuost.

Lots of love / V



En gammal bild på mig och Emma i tvättstugan x)

The Skeleton Key

Första filmen vi såg var en skräckis vid namnet The Skeleton Key. Jag tycker att den var super bra, var helt enkelt inne i filmen. Men måste nog se den igen för att förstå den, snackade i telefonen i första början så tappade koncentrationen. Men kom igång igen ganska fort. I betyg får den av mig 4/5, den skulle fått 5 om den hade varit lite läskigare.


Onsdag 19/8

Hej alla söta läsare!

Jag har precis svarat på några frågor som en tjej ställde mig, det var kul att svara på dom :) Efter det hära inlägget hade jag tänkt gå och lägga mig, måste upp tidigt för tvätten väntar på mig klockan 9. Idag åkte vi inte till Skarpnäck, dom skulle bada så vi ska åka imorn istellet säger dom. Så jag och Pattis har inte gjort så mycket, varit ute och luffat vid ringen. Sen kom Hb till oss och var med oss, vi gjorde inte så speciellt mycket. Det var en snorunge som höll på följa efter oss och hålla på med oss och massa skit. Skit jobbig! Sen drog Pattis hem och Hb skulle dra till Emma så jag drog till Rodde, Nathi, Bomba och Adrian. Jag var med dom en stund, sen drog Nathi hem. Runt halv 10 drog vi upp till ringen för vi skulle hyra skräckfilm, vi fick 3 filmer för 50 kr. Riktigt schysst av den killen som jobbar där men han känner ju mig :) Det tog lite tid för oss att välja filmer, men vi lyckades i alla fall komma ut från butiken. Vi tittade hemma hos mig, hann titta på en film. Ska se på dom andra 2 senare. Men nu har alla dragit och jag ska gå och lägga mig snart.

God natt!



Jag och Pattis sitter på ett berg och dricker slusch :D


Adrian, Rodrigo och Varissa :)


Varissa (aa)


Svar

Alexandra om Dagens Varissa:
Frågoooor !!
1.Hur lång är du? och hur mkt väger du?
(du är jätte lång elr hur men vill veta bara :)
2.Är du från Thailand? Kan du pratar thailändska?
3.Vem är din bästavän?
4.Har du pojkvän?
5.När är din första kyss?
6.Gillar du svensk mat elr thaimat? (thaimat är skiit gott !! )
7.Vilken stad kommer du ifrån? asså i thailand
8.Vem brukar du var med?
9.Vem brukar du pratar i telefonen mest?

Hihih du är jätte söt :)
och din blogg var skit najs ^^


Svar:
1. Jag är 166 cm lång och väger 45 kg
2. Ja jag är från thailand och jag kan prata thailändska
3. Mina bästavänner är Victoria, Nathi, Rodrigo och Samir
4. Nej jag är faktist singel
5. Jag förstår inte frågan om du menar när eller var
6. Thaimat är ju gott men jag äter mest svenskt mat
7. Jag är född här i sthlm
8. Det är olika personer, men är mest med Pattis och Hb nu förtiden
9. Om du menar vem jag brukar prata mest med så är det Nathi

Tack så mycket :)
och tack för du ställde frågorna ^^

Dagens Varissa

Ska bara borsta mina tänder sen går jag ut och träffar Pattis, ska hjälpa henne att panta burkar och skaffa fram pengar och köpa cg till henne. Sen tar vi bussarna och åker till Skarpnäck. Ska starta en liten frågestund så ni får fråga mig vad ni vill medans jag är borta, sen svarar jag på det när jag kommer hem. Passa på!

D R E S S C O D E


Vaniljyoghurt med kola-kulor

God morgon!

Just nu sitter jag och äter vaniljyoghurt med kola-kulor till frukost, jätte gott säger jag bara. Igår kväll så tittade jag på teve, snackade bland annat med Daniel oxå. Sen så satt jag i mitt rum och spelade wii, haha vilket mobboffer som sitter och spelar ensam :) Men spelade det en liten stund sen så deckade jag. Imorn börjar skolan, kul ska det bli att få träffa alla sina vänner, men ändå tråkigt med alla lektioner. Idag ska jag åka till Skarpnäck med Pattis, Daniel ville att vi skulle komma så ska ta ett besök där ;) Men nu ska jag fortsätta äta min vaniljyoghurt med kola-kulor så jag bloggar mer senare. Idag ska jag lägga ut dagens outfit, i promise.

Lots of love / V



Vaniljyoghurt med kola-kulor, yummi :D

Kakor och pucko

I'm back!

Det här blir nog det sista inlägget för idag, orkar inte sitta vid datorn mer. Ska gå och sätta mig på soffan i vardagsrummet och titta på teve, kakor och pucko hamnar i magen. Ska ha det lite mysigt för mig själv, ska försöka lägga mig tidigt oxå eftersom skolan börjar på torsdag. Jag bloggar mer imorn på morgonen.

God natt!



Kvällsgott (aa)

Hello Kitty-dator med kristaller

Titta vad jag hittade på google, är den inte söt? Jag älskar verkligen rosa och verkligen hello kitty, den skulle passa mig perfekt. Men den kostar 19 000 kr, jag får väl drömma vidare. Men en rosa mini laptop är nånting jag verkligen vill ha och behöver, får önska mig det i julklapp.


Samir & Shamsa

Hejsan bloggen!

Jag har varit med Samir och Shamsa idag. Vi har faktist inte gjort så mycket. Jag och Samme har ju självklart kört wii medans Shamsa haft tråkigt x) Hihi lite osocial mot henne. Mamma kom upp och gissa vem hon kom med, jo Sammes mamma haha. Sen när kände dom varandra tänkte vi x) Men vi gick ut och tog lite friskt luft, har ju vart inne hela dan. Men det var fett kallt ute så man fick inte sån stor lust att vara ute. Vart har sommarvädret tagit vägen? Jag har inte använt alla mina klänningar än :O Hoppas solen kommer tillbaka, men nu ska jag sluta blogga. Får se om jag går ut igen idag.

Lots of love / V



En bild på mig och Samir :)


Ny duschad

God morgon!

Jag har precis varit inne i duschen och tagit en varm skön dusch. Sitter just nu i mjukis och bh, antar att Samme kan komma när som helst så ska nog ta på mig en tröja. Om ni undrar vad som hänt med mina kategorier så har jag råkat ta bort alla, så dum jag är. Men ska lägga tillbaka alla, men kommer inte orka sortera alla mina inlägg efter kategorierna. Får väl börja om då, om jag orkar så kanske jag lägger ut dagens outfit. Det var ett tag sen jag gjorde det eftersom jag inte haft tid. Men nu ska jag ta på mig kläder.

Lots of love / V



Varissa ny duschad (:

Rekord

Hejsan igen!

Gick in nyss på mina statistik och kollade hur många besökare jag hade fått. Igår fick jag 65 besökare, min statistik håller på att höjas så fortsätt med det söta bloggläsare :D Nej men nu måste jag verkligen lyfta på min rumpa.

God natt igen!

Design klart

Hejsan!

Vad tycker ni om min design? Själv blev jag jätte nöjd med den. Det har tagit timmar för mig att fixa den, men det var värt det. Har druckit ett glas pucko, ska dricka ett glas till. Sen borstar jag mina fina tänder och byter om. Ligger på soffan i vardagsrummet och tittar på cartoon network, ska gå och lägga mig i min skön sköna säng strax.

God natt!


Skarpnäck igen

Hello bitches!

Driver, idag var jag i Skarpnäck igen. Hade planerat att vara hemma men Pattis och Hb ringde mig vid 4 och frågade om jag kunde vara med dom. Tänkte ändå att jag kunde gå ut lite, men dom kom upp till mig och jag satt fortfarande i pyjamas. Hb valde kläder åt mig så jag bytte om och fixade till mig lite. Sen åkte vi, jag segade mig rätt mycket, men mitt hår ville inte bli som jag ville. Vi kom fram till Skarpnäck typ vid 6 (?) Vi var och gungade på en gunga, väntade på att några människor skulle komma och möta mig, men det tog fett långt tid. Danie kom och mötte oss först, han hade varit i Skanstull. Sen gick vi till Daniels port och han kom ut, sen satt vi typ där och luffa sen kom José ut med nån Markus. Dom skulle köpa godis så följde med dom till kiosken sen stannade vi där utanför. Hb blev tvungen att åka därifrån 8 för Hbs mamma var rädd för att det skulle hända nått sen the voice när vi var inne i gasen. Så vi åkte därifrån 8, nu har i alla fall jag kommit hem och käkat. Ska fixa en ny design sen ska jag duscha.

Kyssar och kärlek!



Jag och Pattis gungar haha


Hb skit söt :)


Jag, Pattis och Hb haha :D

Skarpnäck

Hola chicos y chicas!

Glömde skriva om vad jag gjorde igår. Jag var i Skarpnäck igår med Pattis, Lollo, Edessa och Shamsa. Vi träffade Danie, Daniel och José. Invandrare från Tyresö haha, låter lite roligt tycker jag. Gick runt, hade inte så mycket att göra. Jag har aldrig varit i Skarpnäck förut, haha det var typ första gången. Men lägenheterna där var fett fin :O Jag driver inte, bättre än ghetto ringen. Vilka har sett min balkong? Helt nerriven, medans doms balkong och gårdar är fett fina. Men i alla fall, Hb och Pattis är här hos mig. Jag har precis tagit på mig mina kläder som Hb valt åt mig. Vet inte vad vi ska hitta på, kanske nånting. Åh glömde berätta en sak, haha vi gungade på en kompis gunga igår. Edessa tog min sko och så tänkte jag kasta min andra sko på henne. Men då råka jag kasta på Shamsa, haha fan vad jag dog av garv, höll fan på kissa på mig. Kan säga att jag var skit flummig igår, men nu ska jag sluta blogga.

Puss och kram!



Jag och Pattis i hissen


Jag och Pattis på bussen


Lollo, Shamsa och Edessa på bussen


Edessa, Lollo och Shamsa sitter utanför Josés port

Nu kommer bilderna

God morgon!

Vaknade halv 1, har sovit jätte gott. Men har ont i halsen, drack en kopp te. Idag vet jag inte vad jag ska göra, helst vill jag bara vara hemma och vila, har inte varit hemma nånting typ. Men nu hade jag tänkt att lägga ut lite bilder som jag inte hann lägga ut igår.

Just enjoy it!



I onsdags:
1:a bilden - våra pant burkar, fick mer än det där
2:a bilden - ung08 festen på tunnelbansperongen
3:e bilden - en bild på mig och pattis, sitter på rulltrappan
4:e bilden - en bild på sebbe och alle, på donken
5:e bilden - en bild på benan och netha, sitter på busshållplats
    

I torsdags:
1:a bilden - min frisyr, visst blev den fin? (aa)
2:a bilden - en bild på mig och vickan, sunshine!
3:e bilden - en bild på mig och hb, i hissen
4:e bilden - en bild på mig och hb, i badrummet
5:e bilden - hb när hon äter med kina pinnar x)
6:e bilden - hb och jag borstar tänderna :P
7:e bilden - en bild på mig och hb, i min säng
8:e bilden - mitt fotsmycke som jag fick av sunshine
       

I fredags:
1:a bilden - en bild på mig och karima, i nyboda
2:a bilden - en bild på mig och pattis, utanför nyboda
3:e bilden - karima och patricia fixar adrians hår x)
4:e bilden - jag och meltem, hon är hemma från turkiet :D
5:e bilden - jag och patricia, så såg vi ut på uppvisningen :)
6:e bilden - bakom scenen
7:e bilden - pattis och benan på restaurangen
8:e bilden - jag och hb på restaurangen
9:e bilden - pattis och hb och den goda maten (aa)
10:e bilden - kibbe käkar suschi, samtidigt gråter av den starka såsen x)
11:e bilden - varissa
          

I lördags:
1:a bilden - jag och storebror :)
2:a bilden - storebror och hans najsiga brillor :D
3:e bilden - jag och mirjam, har saknat dig!
4:e bilden - haha danie
   

Rekord

Igår fick jag 60 besökare, wiho tack till er som läser min blogg :)

Ung08 dagarna

Onsdag 12/8:
Då var det ung08 festen. Jag kan säga att den var grym! Fest på tunnelbansperongen, stackars er som missade det. Jag och Pattis hade köpt biljetterna så det var bara Hb kvar och hon fick inte lusten att gå -.-" Sen till slut så tog biljetterna slut, skit synd. Jag dansa som en galning, fick massor med killar bakom mig x) Både fula och fina, fast det var ju bara en fin (aa) Han STR med mig, lite pinsamt och läskigt. Jag fick en fett läskig kille bakom mig, han hade långt hår, fucking the grudge hår :O Skit läskig, fick låssas som om det ringde till mig fast det var jag som ringde xP Jag ringde till Nathi för det var han jag ringde senast, snackade lite med han. Jag, Benan och Netha var där tills halv 2. Efter festen gick vi till donken och käka, då träffa vi Sebbe och Alle (några kompisar). Vi satt och käka där med dom, klockan blev 3 och vi skulle till plattan och gå på tunnelbanan. Men hela tunnelbanstationen var stängd, väldigt bra. Vi fassna i stan, visste inte hur vi skulle hem. Sebbe och Alle var fett fula för dom sa att dom kom på att alla tåg och bussar slutade gå efter 3, dom kunde väl sagt det tidigare :O Det blev värsta äventyret i stan, vi gick till olika tunnelbanor för att se om dom var öppna men det var dom inte. Det fanns inga bussar till gullmarsplan heller så vi fick ta taxi. Vi försökte hitta billig taxi men vissa tog inte 5 personer och vissa tog betalt 500 kr, skit dyrt. Vi frågade vidare, sen sa en taxi till oss att vi skulle ta taxin där bakom han för han tog 5 personer och billigt. Vi gick till taxin där bak men det var ingen taxi, det var bara en vanlig bil så han lura oss :O Han frågade vart vi skulle och Alle sa då inte med dig i alla fall, haha skit taskig. Men han tog betalt 300 och vi behövde verkligen komma hem så vi hoppade på bilen. Alle och Sebbe var fett rädd för dom trodde han skulle våldta oss, asso det borde vara vi tjejer som oroar oss mer än vad dom ska göra :O Roligaste var att 4 skulle sitta bak och 1 fram men ingen ville sitta fram x) Alla försökte tränga sig där bak men till slut fick Sebbe sitta fram, han hade åtminstonde kul för han satt och dansa. Men sen vände han sig om och sa att han inte ville sitta där mer, HAHA! Men vi kom hem till tyresö, Sebbe och Alle visste inte vart dom skulle så dom fick komma upp hem till mig, Benan och Netha följde med upp oxå. Så vi sov alla 5 i min säng, lite trångt men sov i alla fall i 4 timmar.

Torsdag 13/8:
Jag hade träning klockan 12, dom åkte hem när vi skulle till träningen. Vi hade träning i 3 timmar, efter träningen försökte vi samla in pant burkar, vi samlade in 1900 kr. Inte dåligt, vissa i dansen åkte och köpte shortsen som vi skulle ha till uppvisningen. Jag följde inte med, jag duschade och fixade mig, skulle tillbaka till nyboda klockan 7 på kvällen för vi skulle träffa vår nya danstränare Martha och så skulle vi göra flätor till uppvisningen. Jag fick inte mina flätor då för klockan blev sent så Penda skulle fortsätta på alla dagen efter. Jag och Hb gick hem tillsammans, Hb sov hos mig. Gjorde ingenting speciellt, vi spelade wii sen så snackade vi med Danie i telefonen. Sen somna vi vid 1 lr 2 för vi skulle upp tidigt. Föresten så lärde jag Hb att äta med kina pinnar haha :D

Fredag 14/8:
Vi uppträdde på ung08. Vissa samlades i nyboda klockan 10 för vissa skulle få sina flätor klara, dom andra som var klara fick komma 12. Vi åt lunch där, sen bytte vi om och sminkade oss och så fixade vi vårt hår. Vi hann inte träna en gång innan vi skulle åka för vi hade bråttom, vi åkte in med 2 bilar. Jag satt i minibussen, vi öppnade musik och hade fett kul, skrek M.A.D hela tiden för vi var så nervösa och så glada. Vi gick genom stan och alla tittade på oss, vi kom fram till kungsträdgården så vi gick direkt bakom scenen. En grupp hann uppträda sen började det spöregna och hagla, alla sprang iväg. Sen slutade det och alla kom tillbaka, så började alla dansa igen. Det var jätte många grymma dansgrupper och vi är en av dom (aa) Jag önska att jag kunde få stå på scenen igen, det var så jävla kul. Jag kan säga att jag verkligen är stolt över min dansgrupp, det där var vårt bästa uppträdandet och vi har aldrig uppträtt för nått sånt här stort, tackar verkligen för chansen. Blev jätte glad av att alla vänner stog där och pepprade oss :') Men efter dansen så taggade vi till en asiatiskt restaurange, det var buffé. Det var jätte trevligt att vara där med dansen och super gott! Efter vi hade ätit så gick jag, Hb och Pattis tillbaka till ung08. Vi träffade Danie, Daniel och José. Vi alla dansade, den här gången ville jag inte ha några äckliga killar bakom mig så varje gång jag fick det så hjälpte José mig genom att dansa med mig, det var rätt gulligt haha :D Sen åkte vi hem och Lollo sov hos mig.

Lördag 15/8:
The Voice, oförglömlig dag. Ska berätta min dag från början, jag åkte till gullmars halv 3 för jag skulle möta mamma. Vi skulle till Norsborg, jag ska ju gå modevisning den 22 så jag behövde träna lite till. Träffa en kille som jag kallar storebror, det var så länge sen och var så glad. Sen åkte jag in till plattan för att träffa Lollo, Pattis, Hb och Shamsa. Jag var på the voice med ganska många, men alla tappa bort varandra så jag var bara med Pattis, Hb, Danie och Daniel. Vi gick runt, gick ut och in i folkmassan, sen bestämde vi oss att vi skulle dansa i folkmassan så vi gjorde det. Vi stog och dansa och hade kul men sen hände en sak som jag aldrig kommer att glömma. Vi såg rök och vi trodde det var rökmaskin men nej det var det inte, nån hade kastat in tårgas. Alla började springa, folk sprang på varandra, största paniken. Jag blev nästan nertrampad, fick armbågar i magen, kunde inte andas, hostade som fan. Lyckades i alla fall komma ut, var helt medvetslös, höll på svimma. Men fick hjälp av några, hade tappat bort alla. Alla sprang åt olika vägar för alla var så rädda. Jag hittade min så kallad storebror, han såg att jag var helt svag så han tog hand om mig, det var jätte gullig. Sen hitta Pattis mig, vi grät som fan för vi hittade aldrig Hb. Jag darrade verkligen, kunde knappt stå så min bror fick ge mig stöd. Sen hittade jag Lollo och några till och dom såg hur förskräcklig jag såg ut. Vi fick reda på att Hb var vid punkt shop så vi skyndade oss dit, när vi hittade henne så kramade vi om henne, vi grät med varandra. Vi väntade på Hbs mamma för hon skulle hämta oss, det blev skönt att få komma hem. Ringde några och berättade vad det var som hände, folk var oroliga men det gick bra. Lollo kom och sov hos mig, jag ville inte sova ensam. Danie och Daniel kom oxå och sov hos mig.

Det var allt om mina ung08 dagarna, måste börja ta och sova tidigt eftersom skolan börjar på torsdag. Undra vilka som orkar läsa allt det här, haha knappast nån. Förlåt för att jag inte har bloggat, har inte orkat för har alltid kommit hem sent. Men nu ska jag skärpa mig och vara ordentlig med bloggen igen, puss på alla! Bilder kommer

Ung08 11/8

Hejsan söta bloggläsare.
Förlåt för att jag inte har bloggat, ung08 har börjat. Igår hade jag träning klockan 12 till 2, sen försökte vi samla in pengar för att köpa nya shorts till uppvisningen. Vet ni vad vi gjorde? Dom shortsen vi hade köpt innan som vi inte kunde ha försökte vi sälja, men det gick inte så bra. Sen fick vi idén att panta burkar, så vi knackade på hos folk och sa att vi behövde hjälp med att samla in pengar för vi ska ha uppvisning på fredag och vi har inga kläder. Så folk gav oss pant, faktist jätte snällt. Sen blev det dags för oss att åka in till ung08, när vi kom dit så var det faktist mycket folk. Och vi blev nervösa för det kommer vara ungefär så mycket folk den dagen vi uppträder. Musiken var på så jag och Lollo blev helt crazy och börja dansa. Edessa, Patricia och Adrian drog hem ganska tidigt för dom hade tråkigt. Jag, Lollo, Pattis och Hb försökte komma långt fram, Shamsa och dom andra orkade inte. Vi kom ändå ganska långt fram och vi stog och dansa, vi hade faktist jätte kul. Vi fick plötsligt killar bakom oss, dom stog och dansa med oss. Fast vissa gick lite över gränsen :O Vi fick se Bounce uppträda och dom var så grymma, sen kom Kat Deluna kl 11, och det blev helt galet i publiken. Vid 12 drog Pattis och Hb hem men jag och Lollo var fortfarande kvar. Vi trängde in oss i folkmassan igen och så hittar vi ett gäng killar, dom hade gjort en ring. Sen gick en kille med röd tröja bakom oss och putta fram oss i ringen, så jag och Lollo stog där som frågetecken haha! Det var bara killar runt oss sen gick dom mot oss och börja dansa, haha det var ändå ganska kul. Nån hade oxå spytt typ ost (?) Det var i alla fall skit äcklig, alla stog en ring runt om det, jag och Lollo var med i ringen. Alla tittade om nån skulle trampa i det och det var alltid nån som gick och trampa i det och då börja alla skrika. Men det roliga var att en kille trodde att det var en dansring så han gick in och dansa och han dansade i spyan, fyfan vad vi dog av garv, pinsamt! Alla höll på kasta runt en smutsig äcklig tröja oxå, Lollo tog upp tröjan och kastade den på några killar, haha fett skön. Alla i publiken puttades fram och tillbaka, det var skit varmt och Hb höll på svimma. Men det blev i alla fall en lyckad kväll. Jag sov hos Lollo igår och vi kom hem halv 2, vi fick ingen buss hem mot granängsringen så vi fick ta sista bussen som gick till bollmoraberg och gå därifrån. Men nu ska jag gå ner och träffa Pattis och Hb, vi ska på själva ung08 festen så vi kommer att komma hem sent, bloggar mer om min dag när jag har tid. Puss!

Jag och Lollo påvägen hem, helt slitna :P

   

Fuckface (aa)

Tack till alla mina vänner


Jag tänker tillbaka till när jag var liten och gick i 6års, jag var inte så populär den tiden. Jag gillade inte mig själv så som jag såg ut, jag tyckte jag var ful, jag önskade att jag var lika söt som alla andra. Tiden gick, jag gick ut 5:an och började på en ny skola. Jag skulle börja i 6:an då, jag började en vecka senare än alla andra, bara för att jag var i thailand. Jag kände nästan ingen när jag kom till klassrummet, jag var så blyg och tyst. Jag brukade aldrig umgås med nån efter skolan, det kändes som jag inte hade nån vän. Men sen började jag lära känna alla i klassen, jag lärde känna folk från andra klasser. Sen började jag 7:an och då trivdes jag, man behövde inte vara populär, man behövde bara vara sig själv. Jag blev älskad för att jag var mig själv, inte för att jag var populär. Folk tog inte mig på utsidan för hur jag såg ut, dom tog mig på insidan för att jag var en god person. Jag kände mig äntligen respekterat, alla mina vänner har gjort så att mina skoldagar, vardagar och helgdagar blivit till dom lyckligaste dagarna i mitt liv. Tack ska ni ha allihoppa, jag är verkligen glad för den jag är nu och jag är glad för att ni alla är mina vänner :')

Sen har jag börjat umgås med 3 personer som nu är mina bästavänner. Jag gillar att umgås med dom, jag har alltid så kul med dom. Vi snackar mycket, vi visste att vi kunde lita på varandra. Varje gång jag var ledsen så visste jag direkt vilka jag kunde vända mig till. Dom ställde alltid upp för mig, dom stog alltid vid min sida och torkade mina tårar. Vad jag än hade för problem så satt dom alltid där och lyssnade på mig. Dom kramade alltid om mig och jag kände mig trygg. Varje gång jag såg neråt, så fick dom alltid mig att se upp igen. Dom gjorde mig till en stark person, varje gång jag ramlade ner på knän så skulle jag upp på fötterna igen. När det kommer till kärleksproblem så har ni lärt mig att personen inte är värd mig, att jag inte ska falla för en hopplös människa, som bara utnyttjar eller leker med mig. Ibland är det svårt men ni förstår mig. Jag är verkligen glad för att jag har fått träffat er i mitt liv, nu när jag tänker på framtiden så vet jag inte om vi kommer ha kontakt längre. Det får mig att gråta när jag tänker på det, men det ska jag inte göra, jag ska umgås med er och ha så många minnen med er. Victoria Nathi Rodrigo, jag älskar er och kommer alltid att finnas för er så som ni finns för mig <3





10/8

Oj har inte bloggat på hela dan, har inte heller varit upptagen. Jag är bara ledsen, men det är inget att bry sig om. Idag så hade jag träning från klockan 12 till 2. Efter träningen så träffade jag Anwar utanför nyboda, har saknat han så, hade inte träffat han under hela sommaren. Sen kom Rodde, han saknade jag faktist oxå för jag hade inte träffat han på ett tag. Sen kom Nathi och han saknade jag fett mycket, åsnan försvann till norrköping. Men det var kul att träffa alla dom, mina älsklingar asso! Fast jag såg ju förfärlig ut, jag hade precis haft träning och jag såg ut som ett lik som fick liv igen :O Haha nej driver, men jag behövde verkligen snacka med Nathi och det fick jag, det var skönt. Tack för att du alltid finns på min sida, tack för att du alltid ställer upp för mig. Jag älskar dig verkligen min bror, min bästavän <3 Jag stack hem vid kanske halv 5 (?) Blev tvungen att köpa pizza till min lillebrorsa, det skulle va lunch men det blev middag x) Jag kom hem och duschade, sen har jag bara varit inne och tittat på teve. Har inte orkat gå ut, jag har fått min mens på världens jobbigaste vecka, när det är ung08. Jag kan inte fatta att det är 4 dagar kvar, 100% nervösitet! Min sunshine kommer hem imorn från Mallorca, hon har varit borta i en vecka och det känns så länge. Men nu ska jag lägga ut ett par bilder som jag fick, enjoy!

Jag och vovven :D
 

Rodrigo, Varissa, Nathi
- jag älskar er, my brother from another mother


Svar

Kaotu om 9/8:
känner du kevin enqvist?
kan inte du tar upp en bild på han :-)

Svar: ja jag känner kevin enqvist, här är en bild på han :)

9/8

Idag så var jag och bada med dansen i tyresö strand, det var skit kul. Vi åkte dit med minibussen, vi dunkade musik på vägen haha. Vattnet var inte lika kallt som förra gången vi var där, men då var vi där på kvällen. Vi träffade oxå Samme, Kevin, Pata, Hugo, Nadja och Cassandra där. Vi var där kanske från 2 till 5. Vi kasta grålera på varandra, Samme daskade det i mitt huvud så det kom i min mun, skit äcklig! Efter badet så fick alla åka och hämta pengar för vi skulle till donken och käka. Efter vi käkade klar så lekte vi på lekplatsen utanför, haha barnungar. Det var ändå ganska roligt x) Sen åkte vi hem, jag var ute med Edessa, Patricia, Shamsa, Dannis, Karima och Samme. Vi höll på göra serie och tog massa bilder, haha det var fett kul :P Sen körde vi vinken, tror jag att den hette. Två skulle gå gömma sig medans alla andra skulle leta, om man hittar dom skulle man vinka och sen skulle man springa med dom och gömma sig med dom. Sen kom Lollo och var med oss, men då skulle alla hem så vi lämnade alla hemma och då var det bara jag, Samme och Lollo kvar. Vi gick hem till mig och chillade lite, efter en halvtimme blev dom tvugna att dra. Så nu sitter jag här ensam. Men jag hade tänkt att gå och duscha nu, men det är sent så jag tror jag duschar imorn efter träningen. Puss!

Ibland kan det vara läskigt att leka med den
här hunden för den hoppar på en x)
 

Haha där sitter Dannis, polisen får inte se henne x)


Haha Karima


Hb fottar oxå :)


Jag och söta Hb :)


Barbara, Edessa och Lollo tankar bilen


Skit glada haha :D


Patricia skit sööööt :O


Jag och Samme
 

På donken
 

Dannis, Lollo, Karima och Adrian


Karima och Varissa :D
 

Jag och Patricia :)


Jag och Shamsa :)


Jag, Shamsa, Edessa och Patricia
 

D R E S S C O D E

Godmorgon söta bloggläsare.
Jag vaknade kvart över 11, har ätit frukost redan. Ska börja fixa mig för vi ska ut och bada med dansgruppen, vart vet jag inte än. Det blir nog tyresö strand eller alby, hoppas inte vi åker vilse den hära gången som vi gjorde förra gången x) Men nu måste jag börja fixa mig, så jag blir klar och slipper stressa. Ska möta dansgruppen klockan 1 vid nyboda. KYSSAR&KÄRLEK!


Svar

Hanna och Mila som igentligen är samma person bombade mig med frågan "hur gör man design??". Lite komplicerat hur man ska förklara, men ta hjälp av designadinblogg.se. Om inte ni fattar nånting så skriv till mig igen så ska jag försöka hjälpa er :)

8/8

Jag har precis bokat biljetter till ung08 festen som kommer vara på onsdag den 12 augusti. Så kul det kommer bli :) Idag så åkte jag och Wanna till pappa först, pappa låg fortfarande och sov men farmor och farfar var vakna. Var där ett tag, vår farmor och farfar är fett roliga och fett gulliga haha :D Sen åkte vi till skanstull och köpte det vi skulle köpa. Sen åkte vi tillbaka till pappa för att se om pappa var vaken och det var han fast han var inte hemma då, han hade redan åkt ut -.-" Men han kom tillbaka efter en liten stund, han var ute och åt. Vi grillade inne, jätte mysigt faktist. Kom hem till Tyresö halv 9, gick ut direkt och träffade Benan, Dunja och Netha. Vi var ute och RVP, ni undrar säkert vad RVP är ;) Om ni vill veta så får ni klura ut det själva med hjälp av bilderna lr fråga :) Min syster har åkt nu, kommer inte få träffa henne på ett tag, men har bestämt att mig att åka till Malmö och ta ett besök där nångång. Ska titta nu i garderoben och se vad jag ska ha på mig imorn, bloggar mer imorn. Puss!

Mmm.. glass i 3 olika smaker - mango, hallon och jordgubb (aa)
 

Storasyster! (:


Vi äter kräftor :P
 

Pappi! :D


Smaskens (aa)


Lillasyster och Storasyster


Tjockisar :D
 

Haha så söta :D
 

Benan, Dunja och Netha


Eldande kol

Fråga

Jag får runt 50 besökare varje dag, faktist inte så dåligt :)
Jag vill ställa er en fråga, vilka är det som läser min blogg?
Skulle vara jätte glad om ni kunde kommentera vem ni är :D

D R E S S C O D E

Hejsan söta bloggläsare.
Vaknade för ungefär en halv timme sen, ögonen är fortfarande lite trötta. Adrian kom hit nyss, han skulle hämta sitt armband som han bad mig köpa åt han. Jag och Wanna ska hem till pappa idag, Wanna ska säga hejdå till pappa, farmor och farfar eftersom hon åker på måndag. Sen åker vi till stan, jag ska handla en sak. Men nu ska vi gå och äta, bloggar mer ikväll. KYSSAR&KÄRLEK!



7/8

Idag var jag i stan med storasyster. Den här gången hann jag köpa mitt armband. Köpte 2 styckna, en har jag på foten och en har jag på armen. Gick in på Emmas blogg och såg ett inlägg om mig, faktist jätte gulligt tycker ni borde läsa det emmabergendorff.blogg.se. Vi gick runt lite i stan och tittade på shorts, Wanna skulle köpa ett par som hon kunde ha på disco när hon åker tillbaka till Malmö. Men affärerna höll på att stängas så vi hann inte leta så mycket, men vi kom hem till mig och då fick hon testa ett par vita shorts som var för små för mig och dom passade perfekt på henne så nu slipper hon köpa. Vi kom hem och bytte om sen gick vi ut och träffade Sammy, Shady och Ibo :) Hade inte träffat dom under hela sommaren, vi chillade och snackade lite. Vid 10 drog dom hem så vi drog oxå hem. Just nu sitter Wanna och dör av garv, vet inte äns varför :O Hon är fan handikapp! Men nu ska vi kolla på film tror jag, föresten så träffade vi aldrig Ellen och Mirjam. Men jag bloggar mer imorn, puss!


Dagens inköp
 

Min handikappade syster

D R E S S C O D E

Hejsan söta bloggläsare.
Imorse hade jag träning i 4 timmar. Från klockan 10 till 2, fick kämpa mig upp från sängen. Jag och Wanna har duschat och gjort oss i årdning nu, väntar på att mamma ska komma hem. Vi ska åka ut till stan igen, men då behöver jag busskort. Vi ska först hem till Pim och hämta Wannas saker, sen åker vi till stan och köper det armbandet som jag längtat efter! Sen träffar vi Ellen eftersom fick aldrig träffa henne igår och så kanske vi träffar Mirjam och tillbringar kvällen med henne :) Mamma ringde nyss så vi ska ner till ringen och möta henne nu. KYSSAR&KÄRLEK!


Svar

markus om Svar:
karlsson och jag vill ha den för jag har hört av min kompis att hon skriver om mig ;) och jag vill gärna läsa den ..

Svar: tyvärr markus, jag får inte ge ut den av henne. hon vill inte att nån ska veta den + att hon skrev om dig i hennes förra blogg som hon tog bort nu. hon skriver inte om dig längre så ta det lugnt ;) hon tar ändå en bloggpaus just nu så det finns ingenting att läsa, men om du verkligen vill veta den så får du fråga henne själv

Anonym om Grönan 4/8:
hur gammal va din storesyster ?

Svar: hon fyller 18 i september :)

6/8

Idag åkte jag in till stan, träffade Wanna vid plattan. Åkte sen till gullmars för Wanna skulle hämta sin väska för hon skulle sova hos mig idag. Sen åkte vi in till stan igen för att käka, sen gick vi till punkt shop för jag skulle köpa ett armband men det var stängt. Så vi åkte tillbaka till tyresö, väntade på Siri för vi skulle träffa henne. Vi gick ner till ica och väntade på henne i 20 minuter, hon kom med sin moppe. Vi tänkte att det säkert var hon, men sen kom en till, och en till, och en till, det var 10 mopeder som kom. Vi tänkte shit, och dog av garv. Det kom värsta gänget haha. Men vi träffade Siri och snackade lite med henne, sen gick vi runt i mörkret och hade ingenting att göra så vi gick hem och spelade wii, har gjort det ett tag nu så nu ska vi titta på film. Wanna har typ deckat, haha hon har bara sovit i 2 timmar. Men nu ska vi ligga och titta på Wild Child, sen somnar vi säkert automatiskt. Så jag säger god natt till bloggen!

Storasyster & Lillasyster
 

D R E S S C O D E

Hejsan söta bloggläsare.
Imorse hade jag träning från klockan 12 till 2, har duschat och gjort mig fin nu. Ska åka in till stan och träffa min syster, ska träffa Ellen oxå om hon är i stan. Hon har åkt från Skåne till Sthlm idag så hoppas man får träffa henne :) Åker hem med Wanna och Jennifer då eftersom dom ska sova hos mig ikväll. Kanske bloggar mer ikväll då, men nu måste jag tagga. KYSSAR&KÄRLEK!


Bio med dansen

Idag var jag på bio med dansen. Vi samlades i nyboda först, sen åkte vi in till stan med mini bussen. Träffade min syster oxå vid centralen, hon var med Jennifer, Pim och Sebbe (Pims kille). Vi gick till en ung08 affisch och vi stog med på alla dansuppträdandet :D Skit glada blev alla. Men vi såg på filmen Year One, haha rolig och skön komedi. Kibbe sitter och skrattar i 3 minuter sen somnar han, fett rolig snubbe :P Det var nästan bara var rätt så roligt :) Just nu sitter jag i byxor och bh och håller på överför mina kläder från väskan till min garderob. Ska ladda upp bilder sen fortsätter jag, bloggar imorn puss!

Där står vi, M.A.D Dance! :D
















Fick den här av Kibbe och Barbara bara för att jag anmälde in
gruppen till audition, dom tyckte att jag tog ett stort ansvar
och det var rätt gulligt av dom :)


Fler bilder finns i daaniellas.blogg.se

Dagens outfit

Taggar på bio med dansen,
skriver när jag kommer hem.
Puss!

D R E S S C O D E

Grönan 4/8

Igår var jag på grönan med Wanna, Jennifer, Dunja, Pim och Felicia (Pims kompis). Den här gången åkte vi allt, förutom barnkarusellerna då, eller vi åkte lyktan och lilla fritt fall :P Haha så kul, alla små barn stog och kolla på oss när vi skrek x) Wanna säger att jag är själva insane, hon säger jag är åkgalen bara för jag åker dom läskigaste karusellerna och kan åka massa karuseller gång på gång. Hennes läskigaste är insane, katapulten och fritt fall -.-" Haha så rolig hon är. 3 av Pims kompisar kom sen, alla hennes kompisar har fan guldkort :O Vi var där från morgon till kväll, fick så ont i fötterna och va så jävla trött. Min sista åktur blev insane, sen skulle vi åka katapulten men dom skulle stänga, sen sprang vi till fritt fall istellet för Jennifer hade aldrig åkt den än men då skulle dom oxå stängas, blev så lack! Men fick i alla fall åka den en gång igår, fick bara åka insane och katapulten 2 gånger. Dunja åkte insane första gången igår, hahah hon sket på sig, så jävla roligt, hon såg helt skräckslagen ut x) Men nu ska jag ta och lägga ut bilder istellet för att skriva mycket, haha enjoy darlings!














































Svar

Markus om 3/8:
vad heter waris nya blogg?

Svar: jag vet inte om jag får ge ut den, men hon undrar vad du heter i efternamn och varför du vill ha den?

Anonym om Dagens outfit:
har din kompis namme blogg vad heter den?

Svar: jag hade för mig att hon hade blogg, men jag vet inte vad den heter och jag vet inte heller om hon brukar skriva i den

Dagens outfit

Såhär åker jag till grönan, puss!

D R E S S C O D E

3/8

Idag vaknade jag av att jag hörde Wanna och Jennifer snackade med nån i telefonen, tror att det var Pim dom snackade med. Klockan 3 åkte jag till Tyresö, blev framme halv 4, skulle träffa Lollo och Edessa. Vi gick in på ica för att handla donuts som vi kunde äta sen mellan träningen. Hade träning klockan 4 till 8, hårdträning! Jag blev slut, men gav ändå allt. Efter var jag med Wanna, Jennifer och Pim. Dom kom halv 8 till vår träning och tittade, Wanna och Jennifer kommer inte stanna tills den 14 när vi uppträder, bajs på dom! Jag kom hem för ungefär en timme sen, ska lägga mig tidigt eftersom jag ska till grönan imorn, ska vara i gullmars 10 och träffa dom andra. Träffade föresten Challe, Parri, Pirre och Anna, hade saknat dom så för det var så länge sen jag träffa dom. Nej men nu ska jag slita mig bort från datorn och borsta tänderna, lägger kanske ut dagens outfit imorn på morgonen om jag hinner.

Fick inga bilder idag så ni får en bild på mig som jag tog nyss (:


Svar

Sv: Tack tjejen! :) Grymt snygg t-shirt, vilken är det? Love! :)

Svar: det är bara en t-shirt från gina tricot :) står igentligen kiss and make up, men hade dragit upp kjolen så det syndes inte :)

Dagens outfit

Ska ta bussen som åker till Tyresö
om 10 min. Ska träffa Lollo och sen
blir det hårdträning i 4 timmar, ses!

D R E S S C O D E

HAHAHAHAHAHAHAHA

Haha glömde berätta en sak igår. Igår kom jag hem med Wanna (min syster) och Jennifer (systers kompis). Min farfar va hemma, han ringde till pappa och sa att jag hade tagit med mig 2 kompisar hem. Sen jag snackar med pappa han ba "är inte Wanna där?" jag ba "jo, hon sitter ju här" sen pappa ba "varför ser inte farfar henne då?" sen min farfar blundar och tittar igen så han ba "där är du ju" och vi alla dog av garv. Wanna hade snackat med farfar och frågat vart farmor är och sånt och han visste inte att det var hon, haha fyfan vad jag garva asso!


Lördag & Söndag

Förlåt för att jag inte har skrivit, har helt enkelt inte haft tid.

Men i lördags så hade jag träning klockan 10 på morgonen, orkade knappt vakna, men fick kämpa mig upp. Sen träffade jag Samme och åkte hem och duschade. Fixade mig och åkte ut till stan, skulle träffa mamma klockan 3 i plattan, träffade storasyster oxå, sa hej och sen blev jag tvungen att gå. Jag och mamma skulle till Norsborg för vi skulle öva för att gå modevisning den 22 augusti. Sen åkte jag till kista för att träffa min syster och mina kompisar, va där, tittade på kläder, den här gången stod jag emot :O Men jag såg fett många saker jag ville ha, men jag sa nej till mig själv. Sen åkte jag hem till Benan, skulle sova hos henne, kom till henne halv 12. Dunja sov oxå där, jag decka nästan direkt, va så jävla trött.

Dagen efter så hade vi träning klockan 10 på morgonen igen, mina ögon ville inte öppna sig. Efter träningen så blev vi i dansgruppen fotograferad, vi bytte om och sminkade oss. Det tog ett tag, efter det grillade vi i nyboda. Hamburgare, jätte mumsig! Sen åkte vi till tyresö strand och badade, det var först iskallt, men sen blev det lagom. Kibbe är skit taskig, han puttar i mig när jag har handuken på så hela min handuk blev blöt. Min syster och min systers kompis jennifer kom oxå, dom satt bara och kolla på. Men det var i alla fall kul. Sen åkte vi hem, har tittar på film, har snackat med Nathi. Saknar han, ska träffa han när han kommer tillbaka (aa) Just nu ligger typ alla och sover, men jag ska ta och lägga ut bilder. Enjoy!

(klickbara)
                            
Fler bilder från grillningen och badningen finns i daaniellas.blogg.se

Svar

Saga om Storasyster!:
Hur skriver man egen text där man skriver kommentarerna? T.ex. ''Just do it!''??? :)
Skulle vara tacksam för svar :D

Svar: du kan först gå in på designadinblogg.se och försöka få hjälp där ifrån, om inte du förstår så kan du höra av dig igen så hjälper jag dig :)