Malo! Malo! Malo!

Nu ska jag ner till gårn och träffa Nathi en liten stund, sen kommer jag förmodligen att träffa Nadja oxå sen. Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt, inget speciellt antar jag. Nu bjuder jag på en av mina favorit party låtar. Hörs sen puss.


Gårdagen 29/9 & Dagens 30/9

Hejsan bloggen! ♥

Igår efter skolan så gick jag hem, började jobba halv 6 till 7 och sen hade jag träning halv 8 till 9. Vart as trött igår när jag kom hem, så sov ganska tidigt. Finns inte så mycket att berätta om gårdagen, för gjorde inget mer typ.

Idag så hade vi orienteringsdag, orienterade med Parri, Emma Isacsson, Alina och Mickis. Sen träffade vi några andra från klassen i skogen så sprang efter dom ^^ Efter orienteringen så fikade jag med Emma Bergendorff, snackade om allt möjligt, har saknat henne! Sen så åkte jag hem till Viktor och så har jag varit där tills typ nu. Nu är jag hemma, ska hitta nått mer att äta nu. Bloggar sen puss.


Tagen igår på träningen :) Alla som dansar i dancehall mellan klassen

Jag efter att jag hade orienterat klart, glad och halvdöd tjej

08:07

God morgon bloggen! ♥

Igår glömde jag helt att blogga. Men igår på kvällen så var jag på gårn, tog med mig datorn så jag och Dannis satt och kolla på ett avsnitt av vampire diaries. Stannade inte där tills det stängdes, utan drog hem vid 9, var as trött.
Jag vaknade för några minuter sen, börjar skolan 9.40 och slutar 14.45. Nu ska jag upp från sängen och äta nått för är hungrig.
Pusshejleverpastej.


Bild på mig och Parri, tagen i somras.

18:43

Hola! ♥

Idag började jag skolan 8.30 och slutade 15.20. Hade idrott som sista lektion, orienterade, hate it. Efter så gick jag hem till Viktor, sen gick vi hem till mig. Han drog precis och nu ska jag plugga matte och sen dra till gårn.
Hiho puss.
Jag och Viktor, bild tagen den 2 september 2011

Låten jag knarkar för tillfället


Dagens outfit

Jag och Dannis kollade på Vampire Diaries denna kväll, älskar den serien! Favorit. Klockan är mycket nu och jag har duschat och gjort mig i ordning till sängs. Nu ska jag sova. Här är dagens outfit.
God natt!
Ett pösigt XL linne med svarta tajts :)

Dannis kommer

Japp, Dannis kommer till mig snart. Jag har pluggat klart matten, är sjukt trött, har inte fått vila så mycket. Gick inte på dansen för behövde plugga klart matten tills imorn och nu funderar jag att inte gå på självförsvaret för jag behöver vila. Fick ett sms från Dannis, och hon skrev kommer nu. Så hörs senare.
Jag och Dannis i somras, efter Thailand, så brun jag var där

16:25

Hejsan! ♥

Idag började jag 10.05 och slutade 14.45, eller jag slutade tidigare för gick inte på sista lektionen eftersom jag blev tvungen att följa med mamma, pappa och lillebrorsan på ett förhör. Nu är jag hemma, har träning klockan 6 dans och 20.15 självförsvar. Så måste börja plugga matte nu om jag ska hinna på båda två.
Puss.
Jag just nu

Måndag 26/9

Hello! ♥

Har inte varit hemma på hela dan så har inte kunnat bloggat. Efter skolan träffade jag Pompom i centrum, små pratade lite bara en kort stund, sen tog jag sällskap till ringen med Nadja. Då drog jag upp till Viktor, där var också Nando och Rodde. Jag och Viktor lagade mat, gick väl helt ok, bara att jag är sämst på matlagning, han också. Men det gick o äta. Jag har nästan varit där hela dagen, har försökt att plugga lite och så har jag varit med Viktor bara. På kvällen drog vi hem till Latifa, rökte vattenpipa med massa andra. Sen lite senare drog jag, Viktor och Rodde till gårn. Chillade där en stund och klockan 9 drog vi hemåt. Det var min dag.
Ciao.
Bilder från idag
Lilla jag i Viktors tröja med en sked i munnen
Det blev spagetti med köttfärssås
Jag och Viktor som står och kramar om mig
Min lilla bebis
Nando och Rodde, hahahah perfect picture

10 min

God morgon! ♥

Igår så glömde jag slänga in ett inlägg innan jag gick och la mig, är inte van att blogga längre. Iaf, idag börjar jag skolan 8.15, fml. Är sjukt trött, ska klä på mig nu för måste gå om 10 min. Hörs senare.
Puss.

Lite om mig

Eftersom det nästan var ett år sen jag sist bloggade så tänkte jag bara slänga in lite fakta om mig själv, lite nytt och lite gammalt.

Jag heter Varissa, inte direkt svårt att gissa. Jag är 16 år, född 1995 den 19 januari, alltså är jag 17 år om 116 dagar ^^ Jag bor i Tyresö, med mamma och lillebrorsan. Pappa bor precis porten bredvid oss med sin tjej, min andra lillebrorsa och andra familjemedlemmar. Min syster som fyller 20 år imorn bor nere i Skåne, så henne ser jag inte mycket av, men vi snackar och ibland kommer hon upp till Stockholm och hälsar på, ska nångång åka ner till Skåne och hälsa på henne också.

På dagarna går jag i skolan, Tyresö Gymnasium hamnade jag i den här terminen, går programmet sambeteende tillsammans med min syssling Parri. På tisdagar och torsdagar dansar jag, jag slutade från gruppen i slutet av april, slutade även dansa också, men saknade dansen så började nyligen ta klasser igen, går dock inte i gruppen. På torsdagar och söndagar jobbar jag. Jag är en av gymnastik ledare för barnen, låter konstigt med tanke på att jag knappt är en gymnastiker, men kul att ha ett jobb, behöver pengar att spara till Thailand 2013. Helger och övriga kvällar sitter jag oftast och luffar på gårn eller så är jag ute och gör något busigt.

Vet inte riktigt vad det finns mer att berätta om. Just nu sitter jag och har ont i ryggen, kan bero på att jag satt o plugga i sängen med en puckelrygg. Nu ska jag städa mitt rum lite, och sen se vad jag ska ha på mig imorn och sen göra mig redo för läggdags. Bloggar ett sista inlägg sen innan jag går och lägger mig.


I'm home

Eeeeelloooo! ♥

Nu är jag hemma. Jag har varit och jobbat från halv 3 till halv 5, kan berätta mer sen om vad jag jobbar med. Sen träffade jag mamma och lillebrorsan i centrum, vi åt på green bull som middag eftersom mamma fyller 37 år idag. Nu är jag proppmätt! Jag är hemma nu, sitter och pluggar min spanska läxa tills på tisdag, måste bli klar med den nu för har en till läxa som jag måste göra som är tills på tisdag. Bloggar mer senare ikväll.
Puss!

Tänkte börja blogga igen!

Hejsan Svejsan! ♥

Haha till er som fortfarande checkar in min blogg då och då, har typ inte bloggat på ett år nu, saknar det faktist lite och kände att jag ville ha nånting att skriva lite om varje dag, så tror att jag börjar blogga igen =)
Men nu kan jag inte blogga så mycket mer eftersom jag måste fixa mig för att dra till centrum och handla en present till mamma eftersom hon fyller år idag och sen ska jag jobba och sen ska jag tillbaka till centrum för ska äta på green bull med mamma och lillebrorsan.
Haiidoo!