Träningen

Hejsan! ♥

Kom hem nyss från träningen. Vi satt och snackade om nästan allt om Dancehall och Jamaica. Efter det så körde vi uppvärmning och sen körde vi koreografin vi håller på med. Vi fick lära oss lite mer av den och den var skit rolig, mongo steg. Jag måste plugga inför biologi provet som jag har imorn, gjorde den aldrig idag. Kommer inte hinna duscha ikväll så duschar imorn på morgonen istället som jag alltid gör. Pusspuss!


Jag just nu - ser ut som ett spöke


Måndag

Hejsan! ♥

Jag hade precis skrivit klart inlägget och sen fuckade mitt internet sig så jag är nu tvungen att skriva om allt. Skoldagen har inte varit så jobbig. Missade 3 lektioner vid förmiddagen, men gick på dom 2 sista vid eftermiddagen. Missade lektionerna pga att vi hade uppvisning i stimmet, sen efter det så fick vi visa upp får show för vår musiklärare. Jag hade ett biologi redovisning idag tillsammans med Patricia. Det gick bra även fast vi bara hade skrivit en halv sida tillsammans medans dom andra skrev en hel sida var.

Jag kom hem för ungefär en timme sen. Klockan 6 har jag träning så jag bloggar antingen innan träningen eller efter träningen. Ni får uppvisningsbilderna ikväll. Pusspuss!


Jag just nu - var miss diva today x)


Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så börjar jag skolan klockan 9. Men kommer inte att gå till skolan då eftersom vi har en uppvisning klockan 10 i stimmet och vi ska träna och fixa oss den tiden. Jag kommer att missa 2 lektioner men har redan sagt det till läraren och det var ok. Ska stänga av datorn nu, bloggar efter skolan när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit


Kvällens låt

Efter jag har pluggat klart så ska jag lägga mig i sängen och sova direkt. Så det här blir mitt sista blogginlägg. Bloggar imorgonbitti, ska försöka vakna i tid så jag hinner.

Godnatt bloggen! ♥

Rascal Flatts - Bless The Broken Road


Biologi prov + redovisning

Jag och Patricia sitter just nu och pluggar inför biologi provet och redovisningen som vi hade glömt som är imorn. Vi sitter och skriver till varandra på msn, det funkar väl bra att plugga så tillsammans (?) Ska plugga vidare, bloggar igen innan jag går och lägger mig. Pusspuss!


Jag och Patricia i somras 2009


Vill ha från Gina


























Morsdag

Jag fick precis veta att det var morsdag idag, så jag grattade mamma och kramade om henne. Hon hade köpt bakelser så vi satt och åt tillsammans. Just nu sitter jag och spelar wii med lillebrorsan. Pausade, nu ska vi spela igen. Pusspuss!


Bakelsen


Jag och lillebrorsan just nu


Tv

Just nu ligger jag bara och kollar på tv. Har inte gjort så mycket annat. Ska titta på vädret och se hur veckan kommer att bli. Hoppas det blir varmt, solen har varit lite borta nu, men verkar som om den kommer igen. Har ingenting mer att skriva om, skriver igen senare. Pusspuss!


Jag just nu


Varmt bad

Jag har precis tagit ett varmt bad, känner mig jätte ren nu. Idag så kommer jag att stanna hemma hela dan även fast det är sol ute. Jag känner att jag behöver en vilo dag. Ska vara lite nyttig och käka en apelsin nu. Pusspuss!


Jag just nu - och mitt blöta hår


Uppvisning på en Amerikansk fotbollsmatch

Har inte visat videon än när vi uppträder på den Amerikanska fotbollsmatchen


Tidig morgon

Godmorgon bloggen! ♥

Vakna för en stund sen, vill sova om men kan inte. Drömde en jätte konstig dröm :S Sitter i vardagsrummet med lillebrorsan och kollar på när han spelar wii. Är jätte hungrig så ska gå till köket och hitta nått att äta. Pusspuss!


Jag just nu - usch ser helt sliten ut


The Wave

Asso det var så kuuuul på The Wave. Vi bara dansade loss. Det var ju oxå typiskt att killar kom bakom en och börja dansa med en. Vissa var ok och vissa var för sliskiga. Men det var ändå kul. Jag, Adrian, Nick och Tobi gick därifrån halv 2 eftersom Kolo sa att bussarna slutade gå 5 i 2. Men egentligen kunde vi gått senare eftersom det fanns nattbussar som gick varje halvtimme -.-" Men efter kvällen var jag jätte trött så kom hem och somnade direkt. Har ingenting mer att berätta om, ska nog göra annat nu. Pusspuss!


Jag och Dannis efter vi hade fixat oss

Jag tog inga bilder där pga att jag inte orkade släpa på min kamera


Träning nyss

Hejsan bloggen! ♥

Jag har precis vart och tränat, vi håller på att träna inför på måndag. För då ska vi uppträda i stimmet för barnen. Jag måste bara vaxa klart mitt andra ben och så bloggar jag snart. Pusspuss!


Tog en slump bild


Jag lever

Lämnar ett blogginlägg så ni vet att jag lever. Men jag har ingen alls lust att blogga just nu eftersom jag är skit trött efter gårdagen. Ska träna halv 6 till 10 så jag bloggar om gårdagen efter träningen. Nu ska jag sova. Pusspuss!


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Såhär är det. Jag kommer inte alls ha tid att blogga idag, har helt fullt upp. Först är det skola och efter skolan ska jag direkt till nyboda med Patricia och fixa klar vår mix. Efter det så ska jag hem till Patricia och fixa mig till The Wave. Kommer att vara ute hela kvällen idag, kommer inte hem förän sent på natten. Hoppas ni kommer ha en fin fredagskväll för jag kommer party like a rock star ;) Vi får höras imorn för då berättar jag allt. Pusspuss!






Jag just nu
(hinner inte med dagens outfit, måste ner till bussen nu)


Ont i magen

Kom hem från träningen för en stund sen. Just nu ligger jag i sängen och har ont i magen, vet inte vad det beror på. Börjar få huvudvärk nu oxå, ska nog sova tidigt ikväll. Ska gå och tvätta bort mitt smink och sen nog lägga mig. Bloggar snart. Pusspuss!


Jag just nu - gud hur ser jag ut


Tvätt och träning samtidigt

Jag ska ner till tvättstugan nu och lägga mina kläder i tvätten, sen går jag raka vägen till träningen. Kommer få springa till tvättstugan i mellan träningen och ta ut tvätten och så. Slutar träningen och tvätten klockan 9 så vi hörs nånstans där då. Pusspuss!


Jag just nu - hehe sitter på toa =P


Torsdag

Hejsan! ♥

Skoldagen har varit chill, har inte gjort så mycket. Hade matte idag och då fick man veta vad man fick för betyg på provet. Jag fick VG! Mitt första VG om man inte räknar med slöjden då. Gud så stolt jag blev. Efter skolan så gick jag och hämtade Angelo på hans dagis.

Nu är vi hos mig och jag ska spela lite wii med han eftersom han ville det. Klockan 6 har jag träning + tvätt, så kommer att springa till träningen och till tvättstugan fram och tillbaka. Nu ska vi spela. Hörs sen. Pusspuss!


Jag och Angelo just nu


Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Jag börjar skolan 20 i 10 och slutar 10 över 4. Snart är det helg igen, veckorna går så fort. Jag har lektion i nyboda så ska gå om 10 min. Vi hörs efter skolan. Pusspuss!


Dagens outfit


Kvällens låt

Ska sova nu. Ska bara ta ett glas med läsk sen borstar jag tänderna och går och lägger mig. Som tur så har jag sovmorgon. Bloggar imorgonbitti.

Godnatt bloggen! ♥

Demarco ft. Ding Dong - Sprinkle The Place


Precis tvättat håret

Jag har precis tvättat håret, orkar inte göra det imorn. Imorn blir det skola, en lång skoldag blir det. Det känns som jag haft helg varannan dag nu. Men det är snart sommarlov, så sköööööönt! Har ingenting mer att blogga om nu, bloggar lite senare innan jag går och lägger mig. Pusspuss!


Dagens köp

Jag mötte mamma i centrum idag klockan 4 och då handlade jag en ny bikini, ny bh och ett nytt läppglans. Det behövdes faktist. Här får ni bild. Pusspuss!


Biki
från H&M för 99 kr/per del


Bh
från H&M för 129 kr


Läppglans
från Lindex för 39 kr


Varit på träningen

Hejsan! ♥

Jag har precis kommit hem från träningen. Sitter just nu och käkar natcho (stavning) chips med smält ost på, jätte gott. Vi har blivit intervjuade idag och blivit filmade medans vi tränar. Det kommer att komma upp på tyresotv.se. Ska äta klart nu, bloggar sen. Pusspuss!


Jag just nu - ser helt sliten ut


Operations dagsverk

Hejsan bloggen! ♥

Idag så har vi haft operations dagsverk. Alla som går i centrumskolan är ute och samlar pengar för att sen kunna ge till fattiga länder så dom där kan få en utbildning. Jag och Patricia har jobbat med Kibbe, vi städade hans föråd. Vi hade oxå kul för hitta massa gamla grejer på Kibbe :) Nu ska jag till centrum och möta mamma, sen klockan 5 har jag träning. Vi ska bli filmade och intervjuade och sånt av tyresö tv, vi får höras sen. Pusspuss!


Jag just nu - hade inget smink på mig idag


Patricia slaggar

Hejsan! ♥

Kom hem för ett tag sen, gick ner till nyboda och mötte henne där. Just nu sitter vi och tittar på kläder på internet. Hon har lite svårt att välja vad hon ska ha på skolavslutningen :) Men det har hon alltid. Kanske bloggar sen innan vi går och lägger oss. Pusspuss!


Vi just nu


Barnvakt

Hejsan! ♥

Just nu sitter jag hemma hos Kibbe och är barnvakt för Angelo. Ska vara det ända tills klockan 10. Patricia kanske ska sova hos mig idag, hon kommer då vid 10. Bloggar sen när jag kommer hem. Pusspuss!


Jag för nästan ett år sen, önskar att jag hade så långt hår naturligt


Tisdag

Idag så har skolan varit tråkig, inte haft så mycket att göra. Dåligt väder oxå! Kan inte det vara lika varmt som det var förra veckan? Aja just nu sitter jag och tittar på teve, ska spela lite wii nu. Klockan 5 har jag möte med dansen. Jag bloggar sen. Pusspuss!


Jag på thailändska lektionen


Dagens outfit

Hejsan bloggen! ♥

Imorse när jag skulle blogga så funkade inte mitt internet, så jag kunde inte lägga ut min outfit för dagen. Men nu är jag hemma och ni ska få min outfit nu. Pusspuss!


Dagens outfit


Kvällens låt

Ska släcka lampan och lägga mig i sängen nu. Måste sova snart eftersom har skola imorn. Ska först fixa en snabb och enkel header och mina kommentarsrutor, sen sover jag. Bloggar imorgonbitti.

Godnatt bloggen! ♥

Tony Matterhorn - Jump & Wine


Dagens köp


Shorts från H&M Divided för 99 kr




3 klänningar 
från Bik Bok för 199 kr/st


Klänning
från Gina Tricot för 249 kr


Klänning
från Gina Tricot för 199 kr


Lila skor
 från Ohio för 149 kr


Hemma från stan

Hejsan! ♥

Jag har varit i stan idag, trots att det var sol så var det ändå lite kyligt tycker jag. Först följde jag och mamma med min moster till en läkare i södersjukhuset, hon ska föda om 2 veckor :O Blev helt chockad av att det är snart, har inte heller träffat henne på fett länge. Efter det så åkte vi in mot stan och käkade på burger king. Sen gick jag och mamma en runda i stan, har fått hem fina saker.

Är hemma nu. Tänkte gå ner till tvättstugan och boka tvätten, min tvättkorg har blivit full. Visar sen vad jag har köpt. Pusspuss!


Jag just nu - munnen ler men inte ögonen


Dagens outfit

Nu ska jag och mamma ta bussen in mot stan. Bloggar när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så ska jag åka ut till stan med mamma. Vi ska träffa min moster och följa med henne till en läkare, hon är gravid så ska få en liten kusin snart :D Sen ska jag och mamma shoppa lite i stan, det blir så nice ^^

Just nu sitter jag och webbar med Kevin Åsna Enqvist, haha vi har ju jätte kul. Men nu ska han dra så jag ska spela lite wii nu. Bloggar igen sen innan jag drar. Pusspuss!


Jag just nu - kiss & pose


Trött efter denna dag

Hejsan! ♥

Är jätte trött efter den här dagen, har tagit hand om lillebrorsans kompisar och sånt. När hela kalaset var över så kom Adrian och Cynthia till mig. Vi dansade lite och spelade wii. Nu kan man spela många på våran wii eftersom vi har 4 kontroller nu :) Nu har jag ingenting mer att blogga om. Här får ni lite bilder från idag. Pusspuss!


Gruppbild


Dansstopp


Hela havets stormar


Bollkastning


Tårta


Jag och min bebis


Lillebrorsan öppnar presenterna


Ringkastning


Spelar wii


Barnkalas

Godmorgon bloggen! ♥

Lillebrorsan ska ha en födelsedagskalas idag, fast egentligen så fyller han år imorn. Så jag kommer inte ha så mycket tid till att blogga, kommer mest ha tid att passa snorungar :) Ni får ha det så bra, som ni ser så håller jag på fixar designen lite i taget. Vi får höras sen. Pusspuss!






Jag just nu


Lösning

OMG VAD MOBBAT!
Jag vet vad som orsakade allt, det var min rubrik på det förr förra inlägget. Jag bytte nu rubrik på den och allt blev som vanligt, nu blev jag ännu mer irriterad. Äh skit samma, lite renovering på bloggen kanske behövs.

Problem

Jag vet inte vad som hände med min blogg, men allt bara hoppade hit och dit från ingenstans. Så nu har jag återställt allt. Jag får fixa allt sen när jag har tid, blev fett irriterad nu -.-" Aja är ganska trött så ska gå och lägga mig snart. Måste bara röja bort allt från sängen och byta om och ta bort mitt smink. Pusspuss!


This is it

Alla mina vänner vet, men kanske inte bloggen ..



Jag kan inte göra nått mer än att gå vidare,
men det är svårt att släppa taget om nån man verkligen älskar.


Hemma

Hejsan! ♥

Jag har varit med Patricia, Shamsa och Angela. Vi gick först till nyboda, men alla var i alby så vi åkte till alby. Vi gick dit och tog en hamburgare och så åkte vi tillbaka till nyboda x) Sen har vi bara dansat och nu är jag hemma. Nu har jag ingenting mer att blogga om, så jag bloggar sen. Pusspuss!


Jag just nu - dåligt ljus


Ut igen

Jag ska ut nu igen till nyboda med Patricia. Bloggar när jag kommer hem. Pusspuss!

 
Outfit just nu


Varit i alby

Hejsan! ♥

Jag har varit i alby den här eftermiddagen. Det var mitt och Patricias första dopp i år. Det var först lite kallt, men sen blev det skönt. Vi badade inte så mycket, vi hoppade i en gång sen så gick vi och solade.

Är i alla fall hemma nu, har ätit och bytt om. Här får ni lite bilder från alby. Pusspuss!


Jag och Patricia


Shamsa


Rodde och Nathi


Jag, Patricia och Shamsa


Där ligger jag och solar


Dom försökte täcka min sol :(


Dagens outfit

Jag ska till alby med Patricia och bada. Får se vilka som ska med sen, ska i alla fall möta henne nu. Vi hörs sen när jag kommer hem. Pusspuss!

 
Dagens outfit


Bilder från igår

Orkar inte skriva vad vi gjorde igår så ni får det i bilder istället. Pusspuss!
















Här körde vi baseball
Visste ni att jag gjorde ett frivarv :D




Här dansade dom nånting som jag inte vet vad det kallas xD






Här hoppar dom dubbel hopprep
Jag vågade inte vara med för jag skulle bara faila xP






Jag och Pattis












Här kör vi klockan :)


Amerikanska fotbollsmatchen


Pizza

Godmorgon bloggen! ♥

Mamma ringde och väckte mig -.-" Hon ringde och sa till mig att jag skulle gå och köpa pizza till mig och lillebrorsan. Är ändå ganska hungrig just nu så ska gå och köpa pizza. Bloggar sen. Pusspuss!


Jag just nu - usch mina ögon ser jätte trötta ut


Bilder från uppvisningen i centrum
















Slut

Hejsan! ♥

Jag är helt slut just nu, har precis haft ett privat möte som jag inte kan ta upp på bloggen, för personligt. Jag lägger upp bilder och det snart, har hela natten på mig. Pusspuss!


Lägger ut en gammal bild på mig och Dannis


Fredag

Hejsan! ♥

Idag så har det varit skit varmt, jag svettades ihjäl på idrotten. Skoldagen har varit chill, inga hårda lektioner, skoldagen har oxå varit kort. Nu ska jag ner till nyboda, dom grillar, och så har jag träning klockan 6. Ska träna lite inför uppvisningen idag i bollmora vallen, det kommer vara nån amerikansk fotbollsmatch och vi uppträder på pausen halv 9. Vi hörs ikväll. Pusspuss!


Jag just nu - puss ;*


Vaknade försent

Godmorgon bloggen! ♥

Jag råkade vakna lite försent idag så jag hann inte ta bild på min outfit. Jag ska möta Patricia nere i ringen nu, men måste borsta tänderna först.

Idag har vi uppvisning igen, på en amerikansk fotbollsmatch halv 9 i bollmora vallen. Aja bloggar senare när jag kan. Pusspuss!


Jag just nu - riktig ful men skit samma


Ingen nyboda

Jag va aldrig nere i nyboda, kände mig att jag verkligen inte orkade. Jag har i alla fall precis testat mina klänningar som låg i garderoben, funderar nu på vad jag ska ha på skolavslutningen. Och vad ska jag ha på mig imorn? Aja, ska se vad jag kan plocka ut och ha imorn. Bloggar sen. Pusspuss!

(Tar ingen bild just nu eftersom jag ligger i bh och trosor xP)


Lite fler bilder från Idre


























Ingen alby

Åkte aldrig till alby, hade ingen att åka med så orkade inte. Ska ner till nyboda istället snart, om en halvtimme kanske. Vi får se när jag orkar. Jag funderar på vad jag ska ha på mig imorn, antingen klänning eller shorts. Vi får se vad jag kommer fram till. Juste har några nya idre bilder, ska lägga ut dom nu. Pusspuss!


Jag just nu


Torsdag

Hejsan! ♥

Idag så har det varit en lång skoldag, det är det alla torsdagar men idag kändes den extra lång. Jag har varit fett trött och haft huvudvärk, har till och med fortfarande min huvudvärk. Har haft uppvisning idag och matteprov, scenen vi dansade på i centrum var jätte jobbig för man kunde inte dansa så bra.

Jag är i alla fall hemma nu och har ätit. Ska åka ner till alby med alla andra vännerna, har hört att många ska dit idag. Det är ju oxå ett jätte bra väder :) Men ska packa väskan med lite grejer nu för vi ska åka när som helt. Bloggar när jag kommit hem från alby. Pusspuss!


Jag just nu - mitt hår är lite knas x)


Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så börjar jag 20 i 10 och slutar 10 över 4. Har ett matteprov idag, om jag får vg på provet så får jag vg i slutbetyg. Så allt hänger på mig, hoppas jag klarar det. Jag ska ner och möta Patricia nu, sen går vi till nyboda tillsammans eftersom vi har lektion där. Bloggar igen efter skolan. Pusspuss!

Ps.
glöm inte att vi uppträder idag i centrum vid ett tiden :)

 
Dagens outfit


Kvällens låt

Ok nu ska jag faktist ta och sova, vill vara pigg imorn. Behöver oxå energin till vårt uppträdande imorn, har även ett till uppträdande på fredag. Så många uppträdande det har varit på sista tiden, och det kommer fler. Men nu ska jag faktist ta och släcka lampan och lägga mig i sängen.

Godnatt bloggen! ♥

Mandy Moore - Cry


Klar med matten!

Omg, jag blev klar med matten precis. Nu är jag bara så jävla trött och vill sova. Vilken tur att jag har sovmorgon imorn! Men ska gå och borsta tänderna nu och sen så bloggar jag snart igen. Pusspuss!


Jag just nu - titta så trött jag är


Header

Nu böt jag bara header till en tillfällig, fixar en ny när jag har tid. Nu ska smarta lilla jag plugga matte (: Btw. så fick jag alla rätt förutom en på diagnosen, och jag gjorde bara vg. Grym jag är visst :D Hehe. Pusspuss!


Jag just nu - flätade mitt hår bara för att jag ville ha lockar imorn :)


Onsdag

Hejsan!

Idag så stod det att vädret inte skulle vara så bra, men på eftermiddagen så var det skit varmt, så jag bytte om till shorts, tur att jag hade det i väskan :)

Klockan 5 hade jag träning, vi hade ingen lärare så vi tränade själva och det gick bra. Så ni vet så ska vi uppträda imorn i centrum, vid ett tiden.

Jag har inte så mycket mer att blogga om, jag måste i alla fall plugga till matte provet imorn! Jag hoppas verkligen det kommer gå bra. Men här får ni lite pics från idag sen så ska jag göra matteboken sällskap. Pusspuss!




Jag och Patricia, idioten klagar på att hon är tjock, visst är hon inte det? -.-"






Jag, Patricia och Cynthia hade kul med kameran :)








Små bilder vi bjuder på ;)


Patricia och Cynthia, vette fan vad dom håller på med


"Give them a run"


Killarna i klassen spelar fotboll


Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så börjar jag skolan klockan 8 och slutar 20 över 3. Sen efter skolan klockan 5 så har jag träning. Idag ser det ut att inte vara nått bra väder alls, suck. Men packade i alla fall ner ett par shorts för säkerhets skull. Jag har idrott på morgonen så ska byta om till gympa kläder nu så jag slipper göra det där. Pusspuss!

 
Dagens outfit


Var ute med Patricia och Cynthia

Hejsan! ♥

Jag har precis varit ute. Cynthia kom till mig så vi gick ner till ringen och mötte Patricia. Sen gick vi till vallen och bara satt där, det är skönt att vara där. Sen efter en liten stund så gick vi till nyboda och var med dom roliga människorna som var där. Vi spelade basket och hade i alla fall fett kul.

Just nu ligger jag i sängen och har huvudvärk, från ingenstans, vet inte varför :S Ska ta och kolla vädret och se hur många grader det blir imorn så jag kan välja rätt kläder tills imorn. Bloggar mer sen. Pusspuss!


Patricia


Cynthia


Cynthia, jag och Patricia


Cynthia och jag


Jag vet inte vad Cynthia gör med min mun :O


Patricias, mina och Cynthias skor


Jag i Kolos glajor :)


När vi körde basket, final mellan Kibbe och Kolo


Jag och Patricia kickar boll


Chama :D


Haha Angela xD


Jag och Patricia kör basket, jag är tung inte hon :D


Patricia och jag påvägen hem :)


Tisdag

Hejsan! ♥

Idag så var det jätte varmt så jag bytte om till mina svarta shorts som jag hade packat ner i väskan. Jag hade oxå ett thailändska prov idag, hade inte pluggat nånting. Jag fick 4 sidors prov men kunde i alla fall göra 2 av dom. Jag kom hem för ett tag sen, sitter just nu och tittar på teve. Ska bjuda på lite bilder från idag. Pusspuss!


Jag och Cynthia


Patricia, jag och Cynthia låg och soladen nere i vallen


Boysen


Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Jag började egentligen 20 över 9 med språkval, men jag råkade välta garderoben imorse så saker gick sönder så blev tvungen att röja upp allt. Jag ska i alla fall på nästan lektion som börjar halv 11, då har jag svenska. Men ska gå och borsta tänderna nu och sen ta bussen. Vi hörs efter skolan. Pusspuss!

 
Dagens outfit


AIK-matchen

Måste bara säga att det var så jävla kul!
Vi stod i klacken och sjöng och hoppade, det var verkligen kul. En kille kollade på mig hela tiden, han tyckte säkert att jag var knäpp och Emma stod och garva x) Jag har typ tappat rösten, är så jävla trött nu. Ska byta om och så nu, ska bjuda på lite bilder först. Pusspuss!


Jag och Emma


Kolo, Shamsa, Pattis, Emma, Chama och jag


Angela och Tiara värsta tjockisarna


Nu börjar allt partaj


Jag och Kolo


Jag, Kolo och Shamsa


Vi på klacken ;)


Vi gör nånting, vet inte vad det kallas


Det här gjorde vi


Helt galet


Usch, kunde inte se nått då


Där står lilla jag


AIK vann!


Måndag

Hejsan! ♥

Berättar lite kort om min skoldag. Faktist så finns det ingenting att berätta om, men det har varit sjukt varmt idag. Har tagit lite bilder från när jag varit nere vid vallen, ska bjuda på dom nu. Skriver om AIK-matchen i nästa inlägg. Pusspuss!


Jag :)


Aline


Jag ligger och solar haha :P


Emma och Emma


Äh vet inte vad jag gör


Outfit till matchen

Hejsan! ♥

Nu ska jag till nyboda och möta Kibbe och alla andra där. Sen så åker vi dit där AIK-matchen kommer att vara. Ska vara AIK för en dag :) Hihi måste gå nu, bloggar när jag kommer hem. Pusspuss!


Outfit till matchen


Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Börjar skolan idag klockan 9 och slutar 10 över 3. Efter skolan så vet jag inte vad jag ska göra, men klockan 6 så ska jag på AIK-match med Kibbe :) Ska gå och möta Patricia nu. Pusspuss!


Dagens outfit


Kvällens låt

Nu ska jag faktist sova eftersom jag har skola imorn. Bloggar imorgonbitti när jag vaknar.

Godnatt bloggen! ♥

Mr Vegas ft. Nico Bam Bam - Lightning Bolt


Söndag

Hejsan! ♥

Idag så har jag varit med Patricia, Aline, Ronja, Katta, Adrian, Rodde, Marcello, Anwar och Jimmy. Vi var först i centrum, sen så var vi uppe i ringen vid planen och sen så gick vi till pulkabacken och rvp. Ja det har jag gjort, inget mer att blogga om faktist, ska lägga upp bilder från idag istället. Pusspuss!


Sådärja. Nu blir det en bra dag!


Jag och Patricia på planen


Jag och Patricia


Jag :)






När vi rvp


Marcello, Rodde och Anwar


Dagens outfit

Jag ska ta bussen till centrum nu och möta Jimmy. Vi ska fixa en grej och sen ska vi möta alla andra. Vi hörs sen när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Jag har vaknat och städat mitt rum. Känns skönt nu när det är rent och städat. Idag så ska jag vara med några kompisar, vet inte vilka som ska vara med idag. Ska ut klockan 4 och så hittar vi på nått roligt. Ska i alla fall gå och duscha nu och börja fixa mig. Bloggar sen. Pusspuss!


Jag just nu - Nathalie (låtsas syster) är oxå här


Lördag

Igår kväll så sov jag ju hos Patricia, vi hyrde 2 filmer och kollade på. Young, Single & Angry heter den ena och den andra var American Pie The Book Of Love. Young, single & angry sög från hela första början så vi orkade inte kolla på den så vi bytte direkt till american pie. Den är så klockren så vi satt och kollade på den 3 gånger xD

På dagen så var det ett varmt och jätte fint väder. Så jag och Patricia var ute med Tito en liten stund. Sen så var vi på en promenad med Angelo, Shamsa var även med då. Senare mot kvällen så var vi med massa vänner, orkar inte rabbla upp alla namn. Och så aa, var vi bara, gjorde inget speciellt.

Just nu ligger jag i sängen och skriver med en gammal kompis på msn. Ska bjuda på lite pics nu från dagen. Pusspuss!






Jag och Patricia igår kväll hemma hos henne






Jag och Patricia på dagen


Hahaha Tito försöker passa in med löven




Titta vad söt åsnan är :D


Angelo utanför centrum


Patricia, Shamsa och jag


Bloggar senare

Hejsan! ♥

Jag måste städa mitt rum så jag bloggar senare. Vill få allt överstökat så jag slipper göra det sen. Pusspuss!


Jag just nu - ser ut som ett spöke


Hör av mig

Hejsan bloggen! ♥

Just nu är Adrian, Patricia och Shamsa hemma hos mig. Jag och Patricia har precis ätit. Vi ska ut snart och ville bara höra av mig. Bloggar om dagen sen när jag kommer hem. Pusspuss!


Vi just nu


Slaggar hos Patricia

Ikväll så slaggar jag hos Patricia, vi ska titta på film och ha en mysig och rolig kväll. Hon har väntat på mig i över en timme nu i nyboda så ska ta och smsa henne att börja gå upp mot ringen nu så vi kan hyra film.

Imorn så ska vi grilla med några andra så jag kommer inte blogga förän sent på kvällen. Jag kanske hinner blogga innan vi ska grilla, beror på om jag kommer hem i mellan. Vi hörs och ha en trevlig kväll. Pusspuss!


Jag just nu - see ya


Duschat klart

Har precis duschat klart och tagit på mig min mjukisdress. Ligger på madrassen igen och tittar på teve, om en stund så ska jag spela wii för jag fick lust till det :P Jag älskar tv-spel hihi. Pusspuss!


Jag just nu


Fixat med bilder

Jag har bara legat här på madrassen och fixat med bilder. Känner mig no life eftersom gör ingenting alls. Men jag ska gå och duscha nu, måste tvätta av hårsprayen från håret. Pusspuss!


Jag just nu - fullt av hårspray från igår


Videoklipp från i tisdags

Om dom ser det hära så kommer dom säkert bli fett sura på mig.
Förlåt för att jag tjuvfilmade er, men ni såg bara så roliga ut så blev tvungen x)




Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Jag har vaknat, ätit och spelat lite wii. Nu ligger jag på madrassen i vardagsrummet och tittar på teve. Idag så har jag ingenting planerat. Ska stanna hemma på dagen sen så går jag ut på kvällen. Eller så stannar jag hemma hela dagen och hela kvällen och har en fredagsmys med familjen. Vi får se, jag bloggar mer sen. Pusspuss!


Jag just nu


Välgörenhetskonserten

Jag orkar inte skriva nått om konserten så ni får det i bilder.




Här hade vi hade precis fixat oss klara för att gå


Haha den här bjuder jag på xD






Här sitter vi och väntar på tills allt ska börja


Som profil så ser jag ut som en åsna :O


Nu ser jag ut som ett vööö?










Dom dansade magdans










Här dansar vi


Avslutning på mig själv när jag dansar, haha xP


Nja, så bra var vi inte idag ..


Grillningen

Hejsan! ♥

Jag gick ner till nyboda klockan 9 och träffade Kolo, Aline, Angela, Cynthia, Patricia och Shamsa. Dom stod där och grillade och när jag kom så höll Cynthia på att bränna ner hela grillen x) Sen blev det kallt och korvbröden tog slut så vi plockade in allt. Sen började alla röra sig hemåt och jag var ute liten stund till med Kolo, Aline och Rodde. Vi gick runt och klockan 10 gick jag hem.

Har tagit bort mitt smink och borstat tänderna. Ska byta om nu, bloggar snart. Pusspuss!




Jag och Rodde i min hiss


Till nyboda

Jag ska ner till nyboda nu eftersom det är grillning. Bloggar om uppvisningen ikväll när jag kommer hem, och så kommer jag att bjuda på bilder oxå. Ska bara byta om till mjukisar först eftersom det är lite kallt ute. Hörs senare ikväll. Pusspuss!


Jag just nu - orkar inte fixa om mig x)


Hemma nu

Hejsan! ♥

Kom hem precis. Sitter just nu i soffan och väntar på att maten ska bli klar. Medans jag gör det så sitter jag och tittar på teve samtidigt. Jag har träningsvärk i hela kroppen efter träningen igår -.-" Aja, maten är klar nu så ska käka nu. Pusspuss!


Jag just nu - så såg jag ut när jag dansade x)


Mot centrum

Ska åka till centrum snabbt och handla en ny kajal eftersom min är typ slut, eller i alla fall snart. Efter det så går jag till nyboda och möter alla andra i gruppen och tränar och fixar oss inför uppvisningen. Vi hörs sen på kvällen. Pusspuss!


Jag just nu - bye


Fixar med musiken

Jag har laddat in nya musik till min mobil och laddat ut gamla musik ur min mobil. Ok låter helt retard. Ligger i soffan och skriver med folket. Ska snart fixa mig, fast orkar inte. Har ingenting mer att skriva om, jag bloggar igen sen. Pusspuss!


Jag just nu - smile


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Min lillebror kom in och väckte mig genom att fråga om han fick spela wii, att han aldrig kan få låta mig sova -.-" Och när jag väl ska sova om så kommer min mamma in och väcker mig genom att fråga om jag vill ha banankaka (?) Hallå jag ligger och sover ser du väl -.-" Haha min familj är knäpp.

Idag så ska vi M.A.D Dance ha uppvisning på en välgörenhetskonsert. Det kommer att vara i forellens aula och inträde kommer att kosta 35 kr för dom som är under 23 år, för dom som är över kostar det 120 kr. Pengarna går till FN:s kampanj.

Det var det de, ska gå och äta nu. Bloggar sen. Pusspuss!


Jag just nu - nyvaken


Kvällens låt

Jag är skit trött och vill sova. Men väntar tills badrummet blir ledigt så jag kan tvätta bort mitt smink och borsta tänderna. Direkt efter det så ska jag nog sova, sova läääääänge. Det här blir det sista inlägget för ikväll, vi hörs imorgonbitti. Godnatt!

Keri Hilson - Energy


Lite kul

Gå in på kontaktlistan. Håll in knappen som går neråt och stanna efter en stund.
Fuska inte!

DETTA HÄNDER DIG UNDER EN FEST

Du går dit med: Pålsson
Du är där med: Patricia
Du dansar med: Dannis
Du kramas med: Sammy
Du hånglar med: Henke
Du går hem med: Krille
Du somnar med: Meltem
Du har sex med: Lucas

- Ok vissa grejer där var riktigt knäppt :O HAHA!

Stuff


Köpte dom här 2 t-shirtarna igår på h&m, 49.50 kr/st


Baseball jackan som är helt slutsåld på gina, finns att köpa på tradera nya och oanvända som min var. Fast fick betala 500 kr för den, det var det värt för krigade verkligen för den hära.


Varit på träningen

Hejsan! ♥

Kom hem för nån minut sen. Vi skulle egentligen sluta träningen klockan 8 men vi fick sluta en halvtimme tidigare eftersom vi hade varit så duktiga. På träningen fick vi lära oss en ny koregrafi, den är grym. Efter träningen så satt vi ute och snackade en liten stund, och hade en massa skratt, som vanligt.

Just nu ligger jag i soffan och tittar på disney channel, det är Zack&Cody. Ska titta på det och så bloggar jag senare. Pusspuss!


Jag just nu


Onsdag

Hejsan! ♥

Idag så tittade vi på en film som heter Whale Rider. Sen efter lunchen så var det lite papper som vi fick välja mellan vad vi ville göra, jag och Patricia satt och gjorde korsord. Vi fick oxå sluta en halvtimme tidigare, det var skönt!

Efter skolan så var jag med Vickan. Vi åkte hem till henne, åt och satt på hennes altan och pratade. Sen så åkte vi hem till mig och hämtade glass och satt ute på ett berg. Det var ett ganska långt tag sen vi var, men nu har hon åkt hem.

Klockan 5 har jag träning, och det är snart. Har träning i 3 timmar så vi hörs om 3 timmar. Pusspuss!

Bilder från idag på mig och Vickan








Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så börjar jag halv 9 och slutar 2. Det kommer att bli film hela dan, sen så är vi ju lediga på torsdag och fredag. Efter skolan så ska jag vara med min Sunshine Vickan! Och klockan 5 så har jag träning. Bloggar igen när jag kommer hem, det blir nog efter min träning. Pusspuss!


Dagens outfit


Tisdag

Hejsan! ♥

Första passet så hade jag matte, vi fick göra en diagnos. Sen så hade jag musik, jag och Patricia satt och spelade gitarr. Andra passet så hade jag slöjd, fortsatte att sy mina bebiskläder. Och efter lunchen hade vi iup, och då hade jag musik med Patricia och Adrian.

Efter skolan var jag nere i vallen med Nathi, Rodde, Adrian, Jimmy och Nico, sen kom Anwar oxå. Vi var där ett tag sen gick vi till donken. Där träffade vi Janet och Victor Chirinos. Efter så gick jag till skolan och väntade på mamma tills mitt utvecklingsamtal skulle börja. Janet och Adrian väntade med mig så jag inte skulle vänta själv, gulligt av dom.

Mitt utvecklingsamtal gick ganska bra. Har inga IG-varningar som förra terminen. Har blivit lugnare i klassrummet och får inte mejl eller hemrigning längre. Yeah! Ligger just nu och tittar på teve, har jätte ont i huvudet. Bloggar senare för har inget mer att blogga om. Pusspuss!


Anwar, Rodde, Jimmy och Nathi


Jag och Adrian


...

Just nu så mår jag dåligt och orkar inte blogga, har anledning till det som jag helst inte vill prata om. Bloggar på kvällen om min dag. Pusspuss!

Dagens outfit

Godmorgon bloggen!

Idag så börjar jag halv 9 och slutar 3. Har thailändska sista timmen. Har utvecklingsamtal oxå halv 5. Hoppas det går bra den här gången, annars har det alltid gått dåligt. Ska ta bussen som går klockan 8.19, ska ner om 5 min. Vi hörs efter skolan. Pusspuss!


Dagens outfit

Kvällens låt

Just nu ligger jag här i sängen och ska sova snart. Ska bara berätta att när jag laddar upp en bild i ett inlägg så brukar jag alltid skriva vad det är för bild, jag har inte kunnat göra det nu som ni kanske har sett :S Vet inte varför, det blir helt cepe. Nu ville jag egentligen bara centrera låten och vad låten heter men hela inlägget centrerades. Hoppas det går över imorn. Aja, ska sova nu. Godnatt!

Britney Spears - Everytime


Tyresö huliganer

Hejsan!

Jag var nere i nyboda med Patricia. Vi satt och spelade uno med Steffi, haha vi hade fett kul. Steffi ville ge mig 50 armhävningar bara för att jag råka lägga ett kort så jag gjorde så att patricia vann xD Sen körde vi igen och då var Amanda 2 och 2 till med. Jag förlora båda gångerna -.-"

Sen gick jag och Patricia ner till vallen och kollade på fotboll. Det var Tyresö FF mot några, kommer inte ihåg vilka det var. Det var direkt sändning på kanal 4. Det var värsta Tyresö huliganerna där och tänk att vi kände dom oxå. Vi var där en liten stund, sen gick vi hem för att det var kallt. Jag gick hem tillsammans med Adam och Nicklas. Sen så gick jag en promenad runt ringen ensam, kände för det. Nu är jag i alla fall hemma och tittar på teve, ska tvätta bort mitt smink och byta om nu. Pusspuss!


Till nyboda

Klockan 7 så ska jag ner till nyboda och träffa Patricia. Vi ska bara vara där och chilla. Nyboda är som vårt andra hem, vi tränar där och är där hela tiden :) Det är snart så ska stänga av datan nu. Pusspuss!


Lista

Har du:
Kysst någon – Ja
Sovit brevid någon med samma kön – Ja
Sovit brevid någon med motsatta kön – Ja
Slagit ner nån – Nää
Ljugit för en bra vän – Ljuger gör man väl nångång
Svikit någon – Jag tror inte det, inte med mening i så fall

Vem:
Skrev du senast till på msn – Viktor Strandberg
Kramade du senast – Jimmy, när vi skulle säga hejdå
Sov du hos senast – Tror det var hos Patricia
Vill du vara just nu - Ingen förutom mig själv
Ringde dig senast – Kibbe

Vad:
Drack du senast – Vatten
Köpte du senast – Klubba
Gjorde du igår – Hade audition inför ung08 och sen kollade på film med vännerna
Ska du göra imorn – Gå till skolan och sedan ha utvecklingsamtal :O
Vill du göra just nu – Sova -.-"
Åt du senast – Glass
Är närmast dig som är rosa – Min laptop och min mobil xD

Kärlek:
Du har sårat nån så den började gråta – Ja, hatar att göra det "/
Nån har sårat dig så du började gråta – Många gånger ..

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra – Ja
Du har gjort nått som du har lovat dig själv att inte göra – Ja
Du har smugit ut utan lov - Haha aa
Du har ljugit för dina föräldrar vart du är – Ehm aa
Du har en hemlighet som ingen vet om – Hm nej
Du har fuskat i ett spel – Men ja
Du har struntat i ett prov – Ja, men inte längre

Dåliga Tider:
Du har skadat dig sjäv – Japp, slagit på tegelstenar
Du har druckit alkohol – Ja
Du har tagit medecier mot drepression – Nja inte direkt
Du har sovit en hel dag utan att behöva det – Inte sovit, men legat kvar i sängen x)
Du har vaknat gråtande – Faktist inte :O
Du har somnat gråtande – Ja många gånger

Döden:
Du hatar begravningar - Har aldrig varit på någon
Du har sett någon dö - Nej och vill inte se det heller
Någon du har känt som nyligen har dött - Nej

Måndag

Hejsan! ♥

Första passet så hade vi engelska, vi fick göra en diagnos som var oförberett. Andra passet så hade vi so, vi fick spela olika rollfigurer i partier och spela att vi satt i riksdagen och röstade. Efter lunchen så hade vi iup, jag hade valt engelska, men jobbade ingenting för satt bara och pratade med Patricia och Vickan om allt möjligt.

Efter skolan så gick jag hem tillsammans med Rodde, Nathi och Jimmy. Tänk er att jag gick hem när jag kunde åka buss -.-" Är i alla fall hemma nu och ska hämta en glass från kylen :) Pusspuss!





Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så börjar min skoldag halv 9 och slutar 2. Det är lagvecka den här veckan, så det är inga lektioner efter schemat. Sitter just nu och tittar på teve, ska ta bussen som går klockan 8.19. Vi hörs sen efter skolan. Pusspuss!


Dagens outfit


Kvällens låt

Imorn så börjar lagveckan, innebär att det inte är lektioner efter schemat utan annat. Måste upp 10 över 6 eftersom jag börjar halv 9 så ska ta och sova nu. Bloggar imorgonbitti om jag inte vaknar försent eller segar mig. Godnatt!

Beyoncé - Scared Of Lonely


Närkontakt

När vi var hos Cynthia så tittade vi på en skräckfilm som heter Närkontakt, den var baserad på en verklig händelse. Den var fett obehaglig, dom visar scener som är filmad på riktigt! Den var faktist spännande och man ville veta vad som hände år 2000 i en liten by som heter Nome som ligger i Alaska (?) Om ni är nyfikna så får ni se den, tycker faktist den var bra.


Audition inför Ung08

Hejsan! ♥

Jag och gruppen har gjort en audition inför ung08 idag. Vi träffade på 2 grupper som var med på Tyresö Dance Award och så träffade vi Litanol och Gmx :) Hoppas att det gick bra för oss så får vi se om några veckor om vi har kommit med eller inte. Efter allt så käkade vi på donken, jag beställde bara en milkshake.

Sen efter så åkte vi hem till Tyresö, vi gick hem till Cynthia och kollade på en skräckfilm. Nathi och Rodde kom oxå. Berättar om filmen i nästa inlägg. Här får ni 3 bilder från dagen. Pusspuss!


Cynthia, Pattis och Shamsa


Patricia, jag, Adrian och Angela


Wojtek och Filip (galaxen blå) haha


Mot Debaser Medis

Där kommer audition att hållas. Ska gå och borsta tänderna nu sen går jag mot nyboda och möter gruppen. Hare så bra. Pusspuss!


Jag just nu - har en bad hair day today


Dagens planer

Godmorgon bloggen! ♥

Har precis vaknat, ligger fortfarande kvar i sängen. Idag så ska jag på en audition inför ung08 med gruppen. Förra året gjorde vi också audition och då kom vi in, så vi får se om vi kommer in det här året. Jag ska möta gruppen klockan 2 vid nyboda sen så ska vi möta Steffi kvart i 3 i medborgarplatsen. Vi ska göra audition 20 över 4 men man skulle vara där en timme innan. Ni får önska oss lycka till och så ska jag hämta nått att äta nu. Pusspuss!


Jag just nu - nyvaken och försöker se söt ut


Lista

Har du mer än 20 st sms i inkorgen?
Ja

Vad står det i ditt tredje?
Han har svarat mig heller knappt på hela dagen... Jätte skumm fattar inte vad det är med han. Blir så trött på när han e såhär ibland...

Och vem var det ifrån?
David (pålssons kusin)

Är han/hon snygg?
Har inte sett han än

Smsar ni ofta?
Nää

Vad står det i ditt 18:e sms?
Självklart :D

Och det var ifrån?
Erick

Är han/hon farlig?
Haha nej antar jag

Hur farlig?
Inte alls
 
Om du kollar igenom hela din inkorg, vilka har skrivit till dig då?

Omg orkar inte, det kommer ta för långt tid

Hur många sms har du skickat?
Sen jag fick den, 14 558 st

Hur många mms?
2

Är du beroende?
Av att smsa ja

Vem ringde du senast?
David (pålssons kusin)

Hur många mottagna samtal?
12

Snyggast på din kontaktlista?
Secret ;)

Om du går in på dina bilder i mobilen, vad är det första du ser?
Ett videoklipp på när vi uppträder

Hur många bilder har du på din mobil?
204

Nu ska du beskriva din mobil samt berätta vad det är för modell:
En rosa sony ericsson walkman W595

Har du varit helt ärlig nu?
Aa

Uppvisning Solna Cafét

Hejsan! ♥

Idag så har jag haft uppvisning Solna Cafét, det gick jätte bra. Har oxå haft det jätte kul med gruppen dit och tillbaka, har skrattat hela vägen och tagit massa bilder. När vi kom tillbaka till tyresö så gick jag och Patricia till nyboda och hälsade på Barbara. Nu är jag hemma och har tvättat av mitt ansikte och mitt hår. Ska lägga upp bilderna nu från dagen. Pusspuss!

Kommer inte lägga ut alla för det var mer än 200 bilder



























































Vi dansade samma mix som på Ungdom 135 och Nyboda Valborg.


Dagens planer

Idag så ska jag ha uppvisning i Solna Cafét. Ska möta alla andra vid nyboda klockan 14.40 och ta bussen från bollmoraberg 14.58. Vi ska möta upp Kibbe i odenplan och sen möter vi upp Steffi vid solna centrum. Vi uppträder vid klockan 7 tror jag så önska oss lycka till. Pusspuss!


Jag just nu - blöö


The Twilight Saga: Eclipse

Jag har sett 1an, 2an och längtar nu till att få se den här så jävla mycket så det pirrar i magen!


The Last Song

Igår var jag på bio med Dunja, Patricia och Shamsa. Vi såg The Last Song. Den var skit bra och ganska rolig och sorglig på slutet, började gråta. Handlar om att Ronnie bor hos sin pappa under sommaren och hon träffar Will där, dom blir kära i varandra och resten får ni se själva. Rekommenderar filmen stort, den är inspererad av The Notebook. Ni måste se den!




Dunja och Patricia


Jag och Shamsa


Ont i höften

Godmorgon bloggen! ♥

Jag har fått ont i höften på grund av massa träningar vi haft. Jag går helt cepe och det gör skit ont när jag böjer mig ner. Men mamma har masserat in nån slags salva så det har blivit lite bättre nu. Jag sitter här i soffan och tittar på teve. Ska blogga om igår i nästa inlägg. Pusspuss!


Jag just nu - no make up


Missa första lektionen

Hade musik klockan 8 och jag missade den. Har inte varit på musiken på fett länge känns det som. Aja strunt samma, väntar på Patricia just nu. Hon är påväg till ringen, så när hon kommer så ska vi gå till skolan tillsammans. Ska plugga lite so inför provet idag, hoppas det går bra. På min förra so prov fick jag G+. Aja ska ta på mig jackan och sånt nu, vi ses ikväll. Pusspuss!

 
Jag just nu


Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Idag börjar jag skoldagen klockan 8 och slutar 10 över 2. Efter skolan så ska jag titta på bio med Patricia, Shamsa och Dunja. Vi ska se The Last Song som kommer ut på premiär ikväll! Efter bion så kommer vi att träna inför uppvisningen imorn i Solna Cafét. Önskar alla en bra dag och så ses vi senare på kvällen. Pusspuss!


Dagens outfit


Kvällens låt

Nu ska jag sova. Vi får se om jag hinner blogga imorn på morgonen. Annars bloggar jag inte förän sent på kvällen. Ska på bio direkt efter skolan och direkt efter bion ska jag på träning. Ha det så bra. Godnatt!

Tarrus Riley feat. Konshens - Good Girl Gone Bad


Torsdag

Hejsan! ♥

Skoldagen har inte varit så rolig idag och lektionerna har varit långtråkiga. Efter skolan så käkade jag, Patricia och Adrian på sibylla. Sen klockan 5 hade vi träning. Efter träningen så snackade vi lite och det var fett kul, snackade om massa roliga saker och om massa privata saker. Är i alla fall hemma nu och måste måste verkligen plugga för har so prov imorn! Ska göra det nu och så duschar jag imorgon och då hoppas jag att vattnet funkar för annars blir jag sur. Aja hörs sen innan jag går och lägger mig. Pusspuss!


En bild från kulturfestivalen när vi uppträdde där (då var vi fler)


Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Idag så börjar jag skolan klockan 9.40 och slutar 16.10. En lång skoldag blir det idag. Klockan 16.30 så har jag ett möte i nyboda och direkt efter det så har jag träning. Så kommer inte blogga förän på kvällen när jag kommer hem. Ska gå och borsta tänderna nu och sen gå mot skolan, hörs ikväll. Pusspuss!


Dagens outfit


Varmvattnet funkar inte!

OMG VARMVATTNET FUNKAR INTE! HUR FAN SKA JAG NU DUSCHA OCH TVÄTTA HÅRET? FAN VAD JOBBIGT, KOMMER SÄKERT FÅ EN OTURSDAG IDAG!


Lista

Längesen och har inget annat bättre för mig.

Hur svarar du i hemtelefonen ?
Hallå?
Hur svarar du i mobiltelefonen ?
Hallå?
Ringer det mycket till dig ?
Vissa dagar, då känner jag mig extra populär (aa)
Ringer du mycket ?
Vissa dagar, men då gillar ingen att svara mig -.-"
Vem ringde du senast ?
Min älskling
Dagens låt ?
Ingen speciell
Hur mycket pengar har du ?
400 kr nånting :D
Senast kramat och när ?
Det måste vara min älskling när han var hos mig
Antal timmar sömn inatt ?
6 timmar
Sov du ensam ?
Aa
Vem sov du hos senast ?
Patricia
Vem sov hos dig senast ?
Patricia
Vem vet mest om dig ?
Hm.. ja, vem vet mest om mig? :O
Vem vet du mest om ?
Hm.. ja, vem vet jag mest om?
Vad ser du fram emot ?
Sommar
Vad vill du ha just nu ?
Kläder ;O
Snyggast i Skåne just nu?
Say what?
Längtar du till ?
Gotlandsresan
Stör du dig på ?
Vet inte :S
Vill du sova bredvid inatt ?
Min älskling :(
Buss åker du oftast ?
Varje morgon till skolan
Årstid är det nu ?
Vår
Anser du dig själv som snygg ?
Jag önskar att jag kunde det
Vem är snyggast ?
Alla är snygga på sitt sett
Har du sett din bästavän gråta ?
Japp
Vad åt du senast ?
En macka :D
Har du varit på ett party ?
Inte idag, men under helgen
Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror ?
Du är knäpp
Har du varit utomlands ?
Ja, bara i mitt hemland typ 
Var är dina syskon just nu ?
Min storesyster är nånstans nere i Skåne, min lillebror ligger i vardagsrummet och sover, och min yngsta lillebror är i porten bredvid mig
Vilken tid gick du upp imorse ?
Klockan 6 
Vad gjorde du kl 2 inatt ?
Sov
Vad är det första du gör på morgonen ?
Kliver upp från sängen
Vad ska du göra efter det här ?
Kolla på South Park som kommer nu

Waiting

Jag har bytt om till sovkläder, tvättat bort mitt smink och borstat tänderna. Just nu ligger jag bara i sängen och bloggar. Om en halvtimme kommer South Park så jag väntar på det :) Medans det ska jag kolla lite bloggar och facebook och sånt. Pusspuss!


Jag just nu, freak!
Om man tänker efter så ser mitt ansikte ut som scream, själva formen xD


Från gina tricot

I söndags så beställde jag hem 2 plagg från gina tricots hemsida. Igår kom det fram och blev så glad! Snabba leveranser, tur gillar inte att vänta ;)


Jeans skjorta för 199 kr


Linne för 129 kr


Onsdag

Idag började jag skolan klockan 8 och slutade 20 över 3. Min älskling fyller år idag så ett stort GRATTIS till honom! Hade köpt en t-shirt och en parfym till han om ni undrade :) Efter skolan så gick vi hem till mig, det kändes som skit längesen vi var med varandra. Fast vi hann inte vara så länge för att jag skulle ha träning klockan 5. Men vi hade det mysigt den korta tiden.

Klockan 5 hade jag träning, fast vi hade ett möte tillsammans med Kibbe och Stephanie i typ en timme. Vi snackade om allt möjligt som handlade om dansen, vi kommer att ha massa uppvisningar, vi kommer att jobba med en lång show som kommer att visas i typ juni, och massa andra grejer. Sen efter det så dansade vi i en timme och nu har jag ont i mina höfter.

Ska göra en macka nu med skagenröra på, blev sugen på det. Pusspuss!

Bilder från idag















 


Dagens outfit

Hejsan bloggen! ♥

Förlåt för att inte ha bloggat hela dan, här får ni dagens outfit. Pusspuss!


Dagens outfit


Kvällens låt

Nu ska jag sova. Hur kommer jag att orka gå upp klockan 6 imorn? Får kämpa. Godnatt!

Destiny's Child - Say My Name


Gårdagens bilder

Dom här bilderna hade jag glömt att lägga ut igår.
Jag och Patricia på biologi lektionen.













Här är en bild från Nyboda Valborg, hade glömt att lägga ut den då


Gårdagens videoklipp


Tisdag

Hejsan! ♥

Nu är jag hemma, har tagit bort sminket och borstat tänderna.
Idag så slutade jag klockan 3. Efter skolan så gick jag och Pompom till centrum, köpte present till min älskling som fyller år imorn. Och klockan 5 hade jag träning.

Klockan 7 gick jag och Angelo hem till Angelo, vi åt först sen tittade vi på teve. Jag satt vid datan lite först och sen när jag vände mig om och skulle titta på Angelo så hade han redan somnat. Och klockan var bara 8. Men Kibbe kom hem klockan 10 och då gick jag. Fick biokort av han, jätte snällt. Slipper betala bion då på fredag xD

Jag ska lägga mig snart eftersom jag börjar klockan 8 imorn och ska upp tidigt. Ska hämta ett glas vatten nu för är fett törstig. Pusspuss!


Jag och Pompom idag


Titta vad jag hittade i Kibbes kök på skåpet :)


Barnvakt

Hejsan! ♥

Just nu sitter jag hemma hos Kibbe och är barnvakt för Angelo. Kibbe kommer hem halv 10 så går då härifrån halv 10. Bloggar om min dag när jag kommer hem. Pusspuss!

Dagens outfit

Godmorgon bloggen! ♥

Idag börjar jag 10.30 och slutar 14.10. Fast har thailändska så kommer sluta ännu senare. Men nu ska jag gå och borsta tänderna, bloggar efter skolan. Pusspuss!


Dagens outfit


Dagens köpt

Idag var jag inne på h&m och såg ett jätte fint och billigt ljusgult linne. Kostade bara 49.50 kr, funderar på att köpa i flera färger.



Jeans tajtsen är köpta för några veckor sen, har bara glömt att visa dom. Dom är köpta på h&m för 149 kr.


Varit i gårn

Hejsan! ♥

Jag har kommit hem nu, har varit nere i gårn. Hade det fett kul, jag kände mig fett korkad idag :O Och nej jag är inte det i vanliga fall heller -.-" Jag kände mig tom i hjärnan och jag förstod ingenting, det måste ha varit sen jag och Patricia råkade nocka varandra på biologi lektionen.

Jag körde pingis med Goran och jag vann en läsk :D Bara för att jag lyckades rädda en av hans surfar, failade typ mera än 20 styckna x) Vann oxå en Pucko idag av Kibbe, vi körde en tävling. Det var ett steg man skulle göra och man skulle klara den 3 gånger på rad, och det gjorde jag :D

Håller på att laddar upp ett videoklipp just nu, visar den när den är klar. Pusspuss!


Jag just nu


Ner till gårn

Jag ska ner till gårn nu med Shamsa. Vi hörs sen när jag kommer hem. Pusspuss!


Vi just nu


Måndag

Idag så började jag klockan 9 och slutade klockan 3. Första lektionen var mentorstid och sista lektionen var biologi. Efter skolan så satt jag utanför forellen med älsklingen och snackade en liten stund. Sen kom Iwo ut och ville ta ett kort på oss för att vi var så söta tillsammans, haha.

Påvägen hem så tog jag bussen och då träffade jag Marcello, vi tog sällskap hem och snackade :) Just nu sitter jag i soffan och tittar på teve. Shamsa och Patricia är oxå här. Har ingenting mer att blogga om, bloggar sen. Pusspuss!


Jag just nu


Dagens outfit

Hejsan bloggen! ♥

Imorse hann jag inte slänga ut min outfit, så ska göra det nu. Pusspuss!


Dagens outfit


Kvällens låt

Imorn är det skola så måste lägga mig tidigt och gå upp tidigt. Jag känner mig jätte duktig, har faktist pluggat lite i helgen. Min förbättring är påväg, fast ibland kan jag vara riktig lat ibland. Men ska lägga mig i sängen och titta på South Park, sen ska jag sova. Godnatt!

Destiny's Child - Emotions


Ingenting att blogga om

Blablabla, ville bara skriva nått :) Ska resa mig upp från sängen nu och hämta chokladbollar ^^ Pusspuss!


Överraskningsfest för Nathi

Igår var jag på en överraskningsfest, och den var till Nathi. Han visste ingenting om att vi skulle komma och när vi kom så var han helt chockad. Han såg ut som en riktig frågetecken, han fattade ingenting xD Men vi hade jätte kul där. Vi åt tacos och tårta, körde buzz, körde bubblan, körde charader, körde SKPD (sanning, konka, procent eller duell), dansade och tittade på film. Alla gick typ därifrån runt 1. Vi hade jätte kul och alla grattar Nathi imorn för då fyller han år! Här får ni pics från kvällen :)


Här är anledningen varför alla kallar mig fet -.-"


HAHAHA GULLIGT


Cynthia och Rodde


Vad gör jag? :S


Patricia och Cynthia


Cynthia, Adrian, Patricia och jag x)


Den här bjuder vi på xD


Rodde och Nathi


Nathi visade sig sitt rätta han xD


Valborg

På min Valborg så var jag först i nyboda och uppträdde, sen så gick jag vidare upp till ringen och var där vid brasan. Träffade massa olika vänner uppe vid ringen oxå. Sen vid nåntid så började dom tända fyverkerier, jätte fint var det. Efter det så gick jag och andra (orkar inte rabbla upp alla namn) upp till Jimmy för att kolla på en skräckfilm. Sen så sov jag hos Patricia och vi drog hem runt 12. Här får ni lite pics från valborgen ;)


Jag och Jonas (:


Cynthia, jag, Patricia och Shamsa


Jimmy, Nathi, Marcello och Rodde


Gruppbild


Brasan


Jag hoppar på Nathi :D


Fan vad jag garvade när Shamsa ramlade med cykeln! xD


Fyrverkerier


Helgen är snart slut

Godmorgon bloggen! ♥

Jag har vaknat upp till liv igen, är så trött efter den här helgen. Helgen är i alla fall snart slut, så synd. Idag är det söndag och då kommer jag att stanna hemma även fast det är fint väder ute. Måste plugga klart min matte läxa och biologin tills imorn. Kommer att blogga om vad jag har gjort i olika inlägg snart, ska bara hämta nått att äta först. Pusspuss!


Hittade en bild från ung08 förra året


Borta bra, hemma bäst

Hejsan bloggen! ♥

Åh nu är jag hemma, känns som jag inte varit hemma på evigheter. Är i alla fall fett trött, ska gå och tvätta bort sminket och sen borsta tänderna och sen sova. Bloggar på dagen när jag vaknar om hur min helg har varit och vad jag har gjort. Förlåt för att jag inte haft tid, men det är så nästan varje helg. Godnatt pusspuss!


Jag och Nathi, tagen av Wari :)


Överraskning

Jag och Patricia har pluggat lite matte, så duktiga vi är. Vi har precis fixat oss klar, vi ska ut. Vi ska på en överraskningsfest for somebody :) Ska möta alla andra nu nere i ringen. Bloggar senare på kvällen när jag kommer hem. Pusspuss!


Jag och Patricia just nu


Slaggade hos Patricia

Hejsan bloggen! ♥

Efter Valborg så åkte jag och Patricia hem till hennes mamma och sov där. Nu är vi hemma hos mig och Shamsa är oxå här. Jag och Patricia ska i alla fall plugga matte nu och Shamsa ska titta på :) Haha hörs sen. Pusspuss!


Jag och Patricia idag