Nyårs outfit

Hejsan! ♥

Har druckit 5 - 6 glas champang, det är 12% alkohol i. Haha börjar känna mig lite lullig, och så känns det som jag har värsta ölmagen. Men alldeles strax ska jag dra till Nathi och vara där en liten stund. Sen vid tolv slaget ska jag, Emma, Hb och några andra muppar vara vid ringen och titta på fyverkerierna. Sen ska vi nog vara ute hela natten och busa och ha skoj. Hoppas alla får en trevlig nyår nu, så jag säger GOTT NYTT ÅR nu eftersom jag inte kommer kunna göra det vid tolv slaget. Men nu måste jag börja röra mig ut, pusspuss!

Nyårs outfit

* Lila jacka
* Svart linne över
* Vitt linne under
* Svarta tajts


Färdig

Hejsan! ♥

Jag är helt färdig nu. Nu sitter jag och äter med mamma och så dricker vi champang x'D Haha jag drack upp hela mitt glas och då sa mamma ta det lugnt du kommer bli packad, då fråga jag va är det alkohol i och då sa hon ja. Haha det är blir kul, lite lullig innan man går ut. Jag bloggar mer sen och så tar jag ett kort på outfits innan jag drar ut. Pusspuss!


Jag just nu


Duschat, bytt om, fönat håret klart

Hejsan! ♥

Jag har duschat, bytt om och fönat håret klart. Nu är det bara att platta ner håret lite grann och sminka sig lite fint som återstår. Oj då, har lämnat plattången på, den är nog tillräckligt varmt nu. Bloggar snart, pusspuss!


Jag just nu


Ingen rubrik

God morgon bloggen! ♥

Jag och Emma somnade 3 och vaknade 1. Direkt när vi vakna så var vi skit hungriga så vi gick ner och köpte pizza, Cissi var även med oss och hon köpte kebab. Vi åt hemma hos mig, chillade lite och nu har dom taggat. Snart ska jag hoppa in i duschen och fixa mig fin. Vi syns sen, pusspuss!


Jag just nu


Fotboll hela kvällen

Hejsan! ♥

Jag och Emma är hemma nu, våra fötter är iskalla. Vi har varit i tyresö hallen och kollat när José och hans lag spelat fotboll och Pålsson och hans lag spelat fotboll. Haha det var fan kul för sista matchen så mötte dom 2 varandra, så jag blev tvungen att heja på båda lagen :) Jag var där med Emma och Hb, sen så träffa vi Valli och Chama och så träffa vi Anton och Lucas. Så vi satt där tillsammans och hejade. Sen fortsatte jag och Emma till nyboda hallen, vi kom dit med Shady och Ibo, sen var vi med Kevin, Jacob och nån Niklas. Suttit där och kollat fotboll då. Vi har suttit och kollat fotboll hela kvällen. Nu sitter vi i alla fall inne i vardagsrummet och sitter vid olika datorer. Inget mer att blogga om, pusspuss!


Jag just nu


Jag och Emma


3500 kr

Visste ni (?)
att jag har gjort av med 3500 kr denna månad. Ni måste förstå mig, december sista månaden på året. Haha julklappar, mellandagsrea, nyår. Hb har kommit och nu ska vi dra ut, jag vet att jag sa det i förra inlägget oxå, men nu ska vi dra ut eller i alla fall om ett tag. Pusspuss!


Vi är så olika men ändå så lika, jag älskar dig <3


Inne

Hejsan! ♥

Sen Emma kom till mig så har vi bara suttit inne. Vi har suttit vid facebook och tittat på teve. Vi har nyss precis ätit, snart ska vi ut. ST Cuppen idag igen, vet inte hur många dagar det håller på men många av våra vänner ska spela. Och det är så typiskt att alla som vi vill kolla på ska spela samma tid i olika hallar, fett jobbig. Så vi ska först till strandhallen, sen ska vi till forellen och sen ska vi till nyboda hallen. Jag och Emma ska försöka att inte sova inatt, vi ska sova imorn på dagen istellet. För på nyår ska vi vara ute hela natten, nice ;) Men nu ska vi dra, pusspuss!




Jag och Emma just nu


Down

Jag gillar den långsamma versionen av låten Down mer än orginalet


Hemma från globen

Hejsan! ♥

Jag har kommit hem från globen nu, har varit där med Emma. Jag handlade tjocktröjan och väskan som jag ville ha, sen så käkade vi på donken eftersom vi inte hade ätit nått än. Nu är jag i alla fall hemma, Emma ska komma efter hon bytt om. Det kan ta några år, nu ska jag sitta och chilla tills hon kommer, visar det jag köpt senare ikväll. Pusspuss!

2 bilder på mig och Emma från idag



Oj nu kom Emma, det tog tydligen inte några år :P


Vaken

Har mindre än en timme på mig att fixa mig, vaknade lite sent. Kanske inte hinner blogga innan jag går, men då bloggar jag när jag kommer hem. Pusspuss!


Kör på 2 datorer

Visste ni att jag brukar sitta vid 2 datorer (?) Haha det gör jag faktist och jag vet inte varför. Den här lilla rosa sitter jag mest och bloggar ifrån, datorn i vardagsrummet sitter jag mest inne på facebook. Men i alla fall, ska sova nu. Ska åka in till globen imorn/idag runt 10 och jag tvingar med mig Emma. Förlåt för att jag har blivit slarvig med dagens outfit, ska försöka bättra på det. Men nu ska jag sova, pusspuss!


Haha ni undrar säkert vad som hänt med den stora datorn (?)
En dag fick lillebrorsan damp och kastade musen på skärmen, vette fan hur han lyckades :O


Barnsjön

Hejsan! ♥

Jag gick ut och var med Emma ett tag, sen kom Filip och Geo oxå. Vi hade ingenting att göra så vi gick till barnsjön, hela sjön har blivit till is. Vi gick på isen men var lite rädda, ville inte riskera att det skulle gå sönder eller nått. Den började braka lite när Geo hoppade. Nu är jag i alla fall hemma, svinkallt ute. Ska gå och tvätta bort mitt smink nu, pusspuss!


Filip, Geo och Emma


Geo, Emma och jag


Geo, jag och Filip


500 kr

Jag fick 500 kr av mamma! Tjocktröjan och väskan som jag ska köpa imorn får jag direkt oxå. Pengarna är som nyårspengar, vad snäll min mamma är (aa) Jag älskar henne, hon har inte äns bra med pengar men ändå så ger hon mig. Fast det är ju självklart inte bara därför jag älskar henne, visst jag säger ibland att jag hatar henne men det är bara för stunden. Men jag ska dra ut med Emma, friskt luft. Bloggar när jag kommer tillbaka, pusspuss!


Jag just nu


Hemma från globen

Hejsan! ♥

Kom hem för ett tag sen från globen. Hatar att gå i affärer utan pengar, hittade den rosa tjocktröjan jag alltid velat ha från bik bok och så har jag hittat en super snygg rosa väska. Typiskt -.-" Ska få 500 kr av mamma så ska åka till globen igen och handla allt det där. Fast jag får inte dom än, mamma ska spara dom tills jag fyller år så jag får dom då. Jag, Emma, Cissi och Hb har flummat över hela globen och så har vi oxå träffat Anton Abrahamsson. Just nu sitter jag och kollar på teve, funderar på att gå ner och köpa coola. Ska göra det, pusspuss!


Jag och Emma, schmexiga


Jag och Hb haha


Jag och Emma


Vi hade små tråkigt


Hejdå

Hinner inte blogga, ska åka till globen med Emma, Cissi och Hb. Dagens outfit får ni senare ikväll eller när jag kommer hem, pusspuss!

Tråkigt just nu

ANVÄNDER DU:
mascara?
- Ja
kajal? - Ja
foundation? - Ja
läppstift? - Nej
läppglans? - Ja
plattar håret varje dag? - Nej inte längre
parfym? - Ja

HAR DU:
mobbat någon?
- Haha mobbar alltid någon :P
kompisar som är lika i sättet som du själv? - Jag vet inte :S
killkompisar? - Japp
tjejkompisar? - Japp
bästakompisar? - Ja
har du msn? - Ja of course
har du lunarstorm? - Haha verkligen inte
har du bilddagboken? - Nej

BRUKAR DU:
bli sur för ingenting?
- Nej, har annars anledningar
skratta åt ingenting? - Haha väldigt ofta som t ex nu
gråta minst en gång i veckan? - Det kommer perioder
skrattar när någon ramlar? - Haha asgarvar
skratta så tårarna rinner? - Inte tills tårarna rinner men tills jag inte kan andas
för det mesta ha kul i klassrummet? - Haha faktist om man har lektion med dom sköna
ha sudd krig på lektionerna? - Haha always

ÖVRIGT:
har du pojkvän?
- Nepp
vad ska du göra ikväll? - Vet faktist inte, ska försöka få ut nån
är du ofta seriös? - När man verkligen ska vara det
gillar du att kramas? - Aa det är väldigt mysigt
hur många biologiska syskon har du? - Vad är biologiska?
har du utlänska föräldrar? - Ja båda från Thailand
saknar du någon? - Nej men jag saknar kärlek ...
mjukisbyxor eller jeans? - Mjukisbyxor är sköna, jeans är stela
bada eller sola? - Båda
har du fräknar? - Nej
favorit godis? - Nappar
är du kittlig? - Ganska
har du en digital kamera? - Jag och mamma delar, men ska få en när jag fyller år
vad har du på dig nu? - Pyjamas och morgonrock haha
hur mår du? - Bra (:
vad kan inte du leva utan? - Familjen och vänner
vart har du ont? - Ingenstans
tänker du gifta dig? - Vet inte
är du förlovad? - Nej
har du pussat någon den här månaden? Ja

PANK!

God morgon bloggen! ♥

Kanske lite sent att säga det, men jag vaknade nyss. Jag kom på att jag är helt PANK just nu! Har inte äns ett öre :O Jag hade 300 kr sen fick jag mitt barnbedrag 1000 kr och sammanlagt hade jag 1300 kr. För dom har jag handlat julklappar men pengarna räckte inte så jag tog ut 500 kr från mitt barnbedrag i januari. Så jag har handlat julklappar för 1800 kr bara till 5 pers. I julklapp fick jag bara 700 kr och dom pengarna hade jag tänkt att shoppa med. Men tyckte att det var för lite så jag tog ut mina sista 500 kr från mitt barnbedrag i januari, sammanlagt blev det 1200 kr jag tog med in till stan. Jag hade till och med massa mynt med mig och nu, poff har allt gått upp i rök. Och i januari kommer jag inte få mitt barnbedrag eftersom jag redan har tagit ut allt och det är tomt. Stackars mig hur ska jag överleva (?) Haha nu överdriver jag. Har ingenting mer att blogga om, bloggar sen. Pusspuss!


Jag just nu


04:30

Oj vad klockan är mycket, det är snart morgon. Måste nog gå och lägga mig nu. Om ni undrar vad jag har gjort så har jag suttit inne på facebook och laddat upp lite bilder, har oxå geekat spelen på facebook, kan inte låta bli. Senare idag har jag inga planer alls för vad jag ska göra, får se vad jag hittar på sen. Men nu måste jag få lite sömn, godnatt bloggen!


Jag just nu


År 2009 har jag ...

druckit alkohol: Ja
rökt vattenpipa: Ja 
däckat: Vad fan är det?
fått minneslucka: Haha nejdå
varit kär: Japp, typiskt
älskat / älskar någon av motsatta kön: Ja
fått ett sugmärke: Ja
gjort ett sugmärke: Ja
haft oskyddad sex: Nepp
haft ett förhållande i över en månad: Japp
kysst en främling: Haha nej
strulat med någon av samma kön: Nej usch
strulat med någon av motsatt kön: Det klart
sovit i samma säng med någon av samma kön: Ja
sovit i samma säng med någon av motsatt kön: Ja
lekt med någons känslor: Nej så elak är jag inte
gråtit dig till sömns: Många gånger
vaknat av att jag gråter: Nej faktist inte
skrikit ord som hora/slampa till nån: Så hårda ord kan jag inte använda
slagit till någon: Haha ja
blivit slagen: Nja inte direkt misshandel
lärt känna över 10 nya människor: Ja säkert
åkt skidor: Nej men 2010 kommer jag göra det :D
varit på solsemester: Japp Thailand
badat i havet: Jadå
haft snöbollskrig: Nej gillar inte sånt :S
tittat på en hel fotbollsmatch: Nej tror inte det
inte sovit på en hel natt:
Ja
varit på sjukhuset: Nej
sovit över 12 timmar: Ja säkert
sett en film mer än 10 ggr: Haha ja
fått IG: Ja -.-"
åkt buss i över 10 timmar: Nej, skulle aldrig orkat :O
vart ute en hel natt: Ja
blivit tagen av polisen: Nej inte i år
svikit en vän: Hm.. vet faktist inte

Dagens/Gårdagens shopping

Varför rubriken heter Dagens/Gårdagens är för att det känns som jag shoppade idag fast det var igår eftersom klockan är efter 12. Förvirrande så jag visste inte vad rubriken skulle vara så den fick vara sådär :) Nu kommer jag bjuda på lite bilder på saker jag köpt, och så kommer det stå affär och pris.


Tjocktröja från Gina Tricot för 245 kr


Tjocktröja
från Bik Bok för 149 kr (50% rea)


Jacka från H&M Divided för 249 kr


T-shirt
från Gina Tricot för 99 kr


T-shirt
från Gina Tricot för 99 kr


Tanktop
från Gina Tricot för 99 kr


Tanktop
från Gina Tricot för 99 kr


Lysande skosnöre
från Punkt Shop för 19 kr/st


Grattis Jennifer

Idag fyller Jennifer Mählkvist 15 år
Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år
Javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva uti hundrade år


Ute med Dannis

Hejsan! ♥

När jag skulle ut och träffa Edessa och Dannis var det bara Dannis jag träffa. Vi har varit ute och varit i nyboda. Jessica var sugen på en kebab så vi åkte till trollbäckens centrum för att köpa en kebab till henne, jag och Dannis fick självklart en kebab och dela på. Haha vår åktur var ganska flummig, alltid min flumbrysh. Sen satt vi i nyboda och käkade som grisar, speciellt jag, alltid jag, varför jag? Haha sen har vi oxå varit i nyboda hallen, nån ST Cupp tror jag att det var. Nu är jag i alla fall hemma, kom hem för ungefär en timme sen. Bloggar snart igen, pusspuss!

Jag och Dannis på alla bilder













Haha dom sista bilderna bjuder vi på :D


Hemma från stan

Hejsan! ♥

Nu har jag kommit hem från en runda i stan med Jossan. Köpte massa saker som inte var på rea, haha. Fast hittade en super snygg tjocktröja från bikbok som var på rea. Vi gick först in på gina tricot sen satt vi och käka på tacobar, så gott. Sen så gick vi runt i massa olika affärer. Efter vi hade köpt allt vi ville ha så tog vi en glass på montis och sen åkte vi hemåt. Jag har haft det jätte trevligt med barndomsvännen, hoppas vi ses snart igen. Nu ska jag i alla fall ut med Edessa och Dannis. Visar allt jag köpt ikväll, pusspuss!


Jag just nu
Tyvär så glömde jag ta lite bilder när vi var i stan, ska försöka ta lite bilder nu när vi är ute (:


Dagens outfit

Hejsan! ♥

Jag och Jossan ska åka in till stan idag, den går 13.57 från ringen. Så om 10 min så ska vi börja gå neråt. Vi har inte ätit nånting så vår frukostlunch får bli på tacobar. Men nu ska vi dra, pusspuss!


Våra outfits in mot stan


Till Anonym

Anonym om Nyss vaknat:
okej jag vet nu!
du kmr att ha webbcam hela tiden jag visste at du ska göra,dina bilder kmr alltid vara från webcam ingen annan asså det e ju så me alla boggar! de gör du oxå va ? :) fett tråkigt att ha alltid webcam!


Svar:
Haha mina bilder kommer verkligen inte att vara från webbcam hela tiden. Jag har en kamera och den fottar jag med, men min webbcam använder jag mest för att jag inte har några nya bilder och då bjuder jag en bild på mig själv :)

Nyss vaknat

God morgon bloggen!

Har precis vaknat, nu är Jossan och tvättar håret. Vi vaknade lite försent, skulle igentligen vakna tidigare så vi kunde åka in till stan tidigare. Men ska i alla fall börja stiga upp och fixa mig, bloggar innan jag drar om jag hinner, pusspuss!

 
 Får väl bjuda på en morgonbild, fast mina ögon är inte helt vakna än


Ska sova nu

God natt bloggen! ♥

Nu ska jag sova, Jossan har typ redan somnat. Imorn åker vi in till stan och shoppar på mellandagsrean, fast tror inte att det kommer vara så fina kläder, det är aldrig det på rea. Men vi ska i alla fall shoppa och jag har 1200 kr med mig. Hoppas inte jag shoppar upp allt för jag måste ha lite fickpengar i månaden januari eftersom jag inte kommer få mitt barnbedrag eftersom jag tagit ut det i förskott. Men nu ska jag sova, pusspuss!

Btw.
Anonym kommenterade om jag ville vara Foki (?) Haha nej jag vill inte vara Foki, varför skulle jag vilja vara det? Jag gillar henne och hennes blogg är jätte bra men jag vill inte direkt vara henne :)


Jag just nu
Den vita pricken på näsan är en slags thailändsk pullver som tar bort finnar om ni undrar (:
Jag måste ju få bort min feta finne på näsan, den har faktist börjat gå bort


Anden i glaset

Hejsan! ♥

Halv 8 drog jag, Jossan, Samme och Dannis till nyboda. Vi stod där utanför och väntade på att Kibbe skulle komma och öppna. Sen gick Dannis och då kom Emma för Emma skulle köra med oss. Vi gick ner till danslokalen och la pappret på golvet i mitten och tände ljusen. Sen skulle man typ strö salt i rummet så jag gjorde det och medans jag gjorde det sa jag med salt renar jag detta rum, undrar igentligen varför man ska göra det. Sen satt vi där och väntade tills glaset skulle flytta på sig, men den gjorde aldrig det. Sånna där funkar aldrig, i alla fall när jag är med -.-" Sen kom Hb och var med oss och då körde vi att anden skulle visa ett tecken, det hände inget speciellt. Klockan stanna, men det var inte så läskigt. Nu är jag och Jossan hemma, vi har precis käkat. Hon ska sova hos mig idag, kul blir det. Men nu ska vi göra annat, pusspuss!


Där sitter jag, Samme, Jossan och Emma


Barndomsvännen är här!

Hejsan bloggen! ♥

Nu är barndomsvännen här, har saknat henne! Vi ska alldeles strax gå ner mot nyboda och köra anden i glaset. Sen ska Josefina sova hos mig oxå, asso barndomsvännen. Nu måste jag stänga av datorn, hoppas på att det funkar och att det inte händer nått ont. Pusspuss!




Jag och Josefina, barndomsvän <3


Har färgat håret åt Dannis

Hejsan! ♥

Samme, Dannis och Edessa är här hos mig. Jag har färgat håret åt Dannis och precis tvättat bort färgen. Just nu står Edessa och hårfönar hennes hår och Samme borstar hennes hår. Haha dom är fett roliga för Dannis sitter och skriker av smärta xD Dannis färgade håret mörk brunt och det blev jätte fint.

Lite bilder när jag färgar Dannis hår





Edessa bloggar(aa)

Hahaha shoo:D

Just nu står dom i badrummet o skriker som offer jag vet intee va dom gör o vill inte veta heller för dt ända man hööööööör är SAMME MITT LINNE! GE MMIG DEN samme EN RÅTTA!!!! VARISSA TA INTE IN DEN! AAAAAAAHH OOOOOOHHH DT VA SKÖÖÖNT HAHA och samme onanerar

pUSS HEJ ONANERAR SPREJ


Äter nudlar

Hejsan! ♥

Just nu sitter jag och Samme och äter nudlar. Ät aldrig nudlar med Samme! Han är fett äcklig. Han har i alla fall ätit klart och inte jag. Efter jag ätit klart ska jag börja fixa mig, sen måste jag få tag på Kibbe och se hur vi får lokalen. Vi hörs, pusspuss!


Samir vilken råtta som sitter och äter :)


Lilla jaaaaaaaaaag :D


Samme är bäst!

Ok just nu är jag onormal eftersom jag säger att Samme är bäst. Men varför jag säger det är för att han har hittat till webbkameran hur man tar foto med den, jag sa ju förut att jag inte visste hur man gjorde. Så nu ska jag bjuda på pics som jag och Samme tog nyss haha! :D








Märklig dröm

God morgon bloggen! ♥

Jag har precis vaknat, Samme ringde mig och han kommer till mig om 20 min. Igår så sov jag inte med mamma, jag sov faktist själv. Är faktist inte lika rädd längre, det var läskigare igår. Jag drömde en fett konstig dröm.

Drömde om att jag var i centrum med 3 kompisar, kommer inte ihåg vilka det var. Vi var inne på h&m och letade efter bh xD Och vi hittade inga, eller vi hittade men vi ville ha med spets och det fanns inga. Och vi typ krigade för att hitta.

Haha kan man verkligen drömma så konstigt? Drömma efter bh? Haha nu ligger jag som en idiot och garvar för mig själv. Ni känner mig Varissa, alltid störd. Eller nej det är jag inte :O Ok jag mår inte bra, måste sluta, pusspuss!


Till mitt försvar, jag är nyvaken!


Garvar åt skräckfilm

Hejsan! ♥

Jag och mamma har precis kollat på en skräckfilm, det var en thailändsk skräckfilm och dom är läskiga. Det var  en film med 5 olika läskiga avsnitt, jag garvade åt den sista för den var så jävla rolig och skön.

Handlade om att dom skulle spela in en skräckfilm, tjejen som spelade spöket var sjuk, hon hostade hela tiden. Precis när dom skulle börja inspelningen så svimmar hon, så en av dom som jobbade där tog med henne till sjukhuset. Dom andra var kvar vid inspelningen och fortsatte att spela in, sen dyker spöktjejen upp. Så dom fortsätter och spelar in tillsammans med henne, sen ringer killen som tog henne till sjukhuset och säger att hon är död. Då springer alla iväg och alla försvinner förutom 3 killar, den ena säger att dom måste spela in filmen för annars kommer hon förfölja dom. Så dom fortsätter och spelar in filmen, det var en scen hon skulle krypa fram från mörkret men hon gjorde aldrig det. Så en av killarna blev tvungen att gå och kolla, han var skit rädd, han går in sakta i mörkret och bom så kommer tjejen och tar i hans ben. Han skriker som en tjej och springer därifrån och alla andra springer efter. Dom sprang in i en bil, dom skulle precis köra men sen får dom syn på sin vän som tog henne till sjukhuset så dom säger åt han att hoppa in i bilen fort. Sen frågade dom varför han kom så sent och då sa han att han var i en bilolycka, sen började hans huvud blöda. Dom 2 som satt fram tittar på varandra, stannar bilen och kutar ut ur bilen. Killen som satt bak med killen som var i bilolyckan fattar ingenting, sen står dom dära 2 killarna framför bilen och ger signaler och säger att han är död. Killen tittar på killen som var i bilolyckan och blir skit rädd och säger snälla gör mig inget jag är rädd. Killen som var i bilolyckan säger vad är du rädd för det var inte jag som dog, så den andra killen blev helt förvirrad. Sen ser killen spöktjejen stå bakom dom dära 2 killarna som står utanför bilen och då ger han signaler att hon är bakom dom. Dom 2 killarna tittar bak på henne och kutar in i bilen igen, killen som kör säger stäng alla fönster. Det ena fönstret gick inte att stänga så där dyker spöktjejen upp, då hoppar alla åt ena sidan och är skit rädd. Då säger spöktjejen att hon inte är död, så alla killarna blev helt förvirrade. Hon berättade att hon rymde från sjukhuset för hon ville verkligen spela in filmen, men killen som var med i bilolyckan säger att doktorn sa att hon var död. Sen ringer en sjuksköterska och frågar om han tog hem tjejen eftersom hon inte var på sjukhuset, sen säger killen att doktorn sa hon var död, sen säger sjuksköterskan det måste vara missförstånd och det var det, doktorn hade en tvilling. Så ingen av dom var döda, dom 4 killarna + tjejen står ute på gatan och försöker få lift eftersom bensinen tog slut och så kommer en bil körande. Han bakom ratten hade tydligen somnat så bilen kör på alla dom, så till slut dör alla.

Asso helt förvirrande men jag satt och skratta sönder mig. Antar att ingen orkade läsa det dära, haha jag sitter fortfarande och skrattar när jag tänker på det. Asso när ni ser den så skulle ni oxå skratta, ni skulle sett doms ansikte, doms dramatik, så jävla roligt. Men dom 4 avsnitten innan var skit läskiga så jag vågar inte sova ensam. Så ska sova med mamma men på morgonen så ska hon gå och jobba så hon kommer lämna mig ensam eftersom brorsan är hos pappa. Typiskt ska be Samme att komma till mig tidigt på morgonen, men nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink. Pusspuss!

Fixat mig i onödan

Hejsan! ♥

Ikväll blir det ingen anden i glaset, nu har jag fixat mig i onödan. Vad ska jag göra ikväll? Ingen aning! Men imorn blir det anden i glaset, hoppas det då. Nu ska jag titta på skräckfilm med mamma, pusspuss!


Jag just nu


Förvirrad

Jag har seriöst ingen aning vad jag ska göra. Det är helt tomt i min hjärna, nej det är inte alltid tomt i min hjärna. Känns som jag har glömt nått, eller glömt allt. Det ända jag gör just nu är att titta på teve, är lite förvirrad :S


En gammal bild på mig, pusspuss :*


Grattis Kibbe

God morgon bloggen! ♥

Idag fyller Kibbe år så GRATTIS till han.
Jag vaknade för ganska länge sen, sitter just nu och kollar på disney channel. Magi på waverly place the movie är det nu, faktist är den jätte bra. Idag så ska jag åtminstonde ut, har inte varit ute på 2 dagar. Jag och Emma skulle fixa en bild till Kibbe sen så på kvällen ska vi köra anden i glaset i nyboda. Men nu ska jag smsa Emma hur det blir, pusspuss!


En gammal bild på mig, den dagen vi bakade kladdkaka hos Patricia


2009 - Listan

2009:

Hur har året varit för dig? Ganska bra
Bättre än förra året? Aa rätt så mycket
Någonting du aldrig kommer glömma? Uppvisningen och tårgasen på ung08
Har du flyttat under året? Till pappa i en vecka pga gräl med mamma
Har du hittat en ny låt som du älskar? Aa många
Isåfall vilken? Hannah Montana - He Could Be The One, bara en av dom

KÄRLEK:
Hur har din kärlek varit under året? Inget vidare
Har du varit kär? Aaaaaaaa
Har du sagt jag älskar dig till någon? Filip Larsson, den tiden vi var tsm
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Filip Larsson, den tiden vi var tsm haha
Har du haft ett hemligt förhållande? Hm.. Nej tror inte det

SORG & HÄMND:
Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? Nej hoppas inte det
Har någon i din släkt avlidit? Nej som tur
Har du slagit någon med knytnäven? Inte någon men något
Varit i slagsmål? Nejnej

PERSONLIGT:
Har du gjort någonting du ångrar? Jag vet faktist inte
Isåfall vad? -
Har du skämt ut dig? Har jag säkert
har du ljugit för en vän? Man ljuger väl nångång (?)
Har du varit ute en hel natt? Haha ja
Har du blivit tagen av polisen? Nej inte i år
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Ehm ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? Ähh ja

SKOLAN & FRITIDEN:
Vilken skola går du på? Forellskolan (centrumskolan)
Har någon varit elak mot dig i skolan? Inte direkt
Hatar du något/någon på din skola? Lärarna och toaletten
Har du gjort något framsteg? Gått på alla lektioner senaste terminen (aa)
Haft alla rätt på ett prov? Verkligen inte

VÄNSKAP:
Har du träffat nya vänner? Aa ganska många
Har du förlorat någon vän? Inte förlorat helt
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Josefina, barndomsvännen
Har du gått bakom ryggen på en vän? Jag är ingen sån
Har du ljugit för en bästavän? Man berättar inte sanningen hela tiden
Har du haft en relation med en vän? Japp 2 vänner


Föresten

Jag är på första omslaget på en thailändsk tidning, själv har jag inte sett den än. Har bara hört det från massa folk och från själva läraren som brukar skricka in mig på massa modevisningar. Så stolt hon vart sa mamma, mamma ska fråga henne om tidningen. Så fort jag får den så ska jag visa den för alla mina läsare (:


Miss Nopamad


Till Anonym

Anonym om Julafton:
använd inte kittysettet, de är farligt för huden. Snobben och hellokitty har farliga ämnen i sig, svär. Jag har använt do själv och va tvungen att slänga alla för man får utlsag och shit. Plus att de stog i tidningen :/


Svar:
Oj då, tack för varningen, borde kanske undvika det "/

Om 25 dagar 15 år

Hejsan! ♥

Har bara tagit det lugnt. Om 25 dagar fyller jag 15 år. Då får man hoppas på en ny mobil och en egen kamera. Och lite mer pengar eftersom jag har tagit mitt barnbedrag i januari i förväg för att köpa julklappar. Btw så har jag beställt en tröja från melba, ska nog få den om 2 veckor. Fick beställa den eftersom jag har samlat ihop mina betyg upp till 600 poäng och tröjan kostar typ 600 kr. Haha känner mig ganska bortskämd som folk säger. Men jag bor inte direkt lyxigt. Men nu ska jag titta på teve, hannah-oke på disney channel. Pusspuss!


Har mixat ihop 2 bilder, tagen i Thailand


Samir Wälle

Hejsan! ♥

Samme har varit här hos mig, vi har geekat farmville haha. Jag har ingen aning hur man gör med min webbkamera, får damp! Vill ju ta foto med den. Men nu ska jag gå och äta, pusspuss!


En bild på mig och Samme i somras


Bloggar från min rosa

God morgon bloggen! ♥

Bloggar från min rosa laptop, asso jag älskar den! Och jag har en liten webbkamera (aa) Men det är synd att jag inte vet hur man startar den, och nej jag är inte seg! Idag så har jag ingen aning vad jag ska göra, är ensam hemma. Oj juste måste berätta om igår kväll.

Igår när jag hade tvättat bort mitt smink och borstat tänderna så gick jag och satte mig i sängen. Klockan var typ halv 1 eller 1 på natten. Jag satt upp i sängen med min lilla dator, höll på installerar massa shit. Sen så typ hör jag att nån bankar på fönstret som om nån var utanför, då satt jag helt stilla. Sen hör jag att nån sätter sig i soffan utanför vardagsrummet och så hör jag massa steg i mitt rum. Fyfan jag lägger mig direkt i sängen under täcket och smsade alla. Snacka om att jag var rädd och jag var ensam.

Asso igentligen så har jag alltid velat se nån ande framför mig, men ändå så blir jag skit rädd. Men den känns som att jag inte kan tro på det förän jag ser det. Fast jag tror självklart på andar, i Thailand spökar det typ hela tiden. Det är därför min mamma alltid ber mig att bära ett buddha halsband varje gång vi är i Thailand, så andarna håller sig borta. Tro det eller ej men jag tror på det.

Till Ida

ida om Videoklipp från nattcuppen:
du.. vad heter låten som börjar vid ca 2:47 när angela och patricia och dom dansar, skulle vara såååå tacksamt om du svarade :)
din blogg är grym, verkligen!


Svar:
Asso jag har faktist ingen aning vad den heter, men tack för att du tycker om min blogg (:

Angela, Cynthia, Patricia eller Lollo, om ni ser det hära kommentera i det hära inlägget vad låten heter är ni snälla :)


Julafton

Hejsan! ♥

Gästerna kom halv 5, då var det släktingar från mammas sida. Vi satt och käkade julmat och snackade, jätte mysigt. Sen halv 6 kom pappa och dom och då käkade dom efter oss. Efter alla hade ätit sig mätta så fick vi öppna julklapparna. Jag fick vara tomten som delade ut alla paketerna. Dom flesta gick till mig själv haha :P Jag blev jätta nöjd för allt jag fått, fick mycket rosa, jag älskar rosa! Här kommer det lite bilder.


Julmaten


Ska börja dela ut julklappar


Håller på och delar ut julklappar


Släktingar


Fortsätter och delar ut julklappar


Släktingar


Delar ut julklappar


Och delar ut julklappar

Allt jag har fått:
 
Rosa mini laptop

 
Rosa hårfön


Smyckeskåp


Esprit parfym & shower gel


Fransk manikyr set


Hello Kitty shower gel & body lotion

 
Hello Kitty väckarklocka

 
Peace örhänge & ring


Gulliga tumvantar


Hello Kitty tofflor


Tjocktröja


Bh


Pyjamas


Pyjamas


Hello Kitty morgonrock


Choklad


Pengar


Spökligheter

Hejsan! ♥

Nån kommenterade att jag skulle berätta mer spökligheter, då ska jag väl göra det. Jag och Emma ser oftast andar, eller vi ser inte direkt men vi hör och ser skuggor. Tro mig, ni vill inte vara med om det, det är skit läskigt. Vi ser det alltid hemma hos mig eller i nyboda. Jag ska berätta en sak som förut hände min mamma.

För 1 eller 2 år sen så delade jag rum med min lillebrorsa, min mamma sov i sitt rum helt ensam. Mamma kände i sängen att nån hoppade över henne, hon trodde att det var min lillebrorsa så hon vänder sig om för att krama han. Men när hon vänder sig och kramar han så är ingen där, min mamma blev då skit rädd och gick och la sig med oss. Direkt så berättar hon det till mig och självklart är det sant.

Jag ska lägga ut lite bilder sen vad jag har fått, hoppas ni fortfarande har en underbar kväll. Vi syns sen, pusspuss!

Julaftons outfit

Hejsan! ♥

Jag har städat hela lägenheten klart, har fixat mig klart och har tittat på kalle anka. Nu har gästerna börjat komma så måste stänga av datorn. Jag önskar alla en trevlig jul nu och så bloggar jag sen. Pusspuss!

Gillar den här outfitsen + den passar till jul

* Röd tanktop
* Grå cardigan
* Svart skärp
* Svarta tajts


Stand Up 2 Cancer


GOD JUL

GOD JUL MINA LÄSARE! ♥

Nu har jag vaknat, har fått ett paket från tomten. Fick choklad, hihi sitter och tjockar mig nu. Idag firar jag jul med familjen och några andra släktingar, ska bli jätte mysigt. Så mycket mat vi har i kylskåpet oxå. Men nu ska jag titta lite på teve, sen ska jag städa och fixa mig. Pusspuss!


Vår gran, våra paketer


Blööööt

Hejsan! ♥

Nu är jag hemma, är helt blöt om fötterna. Jag har varit i nyboda med Emma, chillat nere i danslokalen tills allt det läskiga började hända. Fritidsledarna garva åt oss, haha va elaka sen vågar dom själv inte gå ner :P Sen blev Emma tvungen att dra så jag drog oxå. Men istället för att dra hem så träffade jag Kevin istället. Åh har faktist saknat att vara med han, har saknat hans dumma humor. I alla fall, ska dra av mina tajts eftersom dom är helt blöta. Och så ska jag bjuda på lite bilder, pusspuss!

 

Jag och Emma på alla bilder



















Haha bilderna är inte perfekta, men vi bjuder på dom


Livrädd

Hej alla läsare! ♥

Jag har nått att berätta för er. Jag och Emma sitter just nu nere i danslokalen här i nyboda. Vi har bestämt att köra anden i glaset på lördag med några vänner. Vi sökte på anden i glaset regler på google, jag läste allt som stod högt. Sen börja Emma skrämma upp mig lite eftersom det spökar typ i den hära lokalen och vi har kört anden i glaset i den hära lokalen förut. Sen när det blev tyst hörde båda två att nån andades i vårat öra precis bredvid oss. Jag blev helt stel och jag märkte att Emma oxå var det eftersom jag satt i hennes knä. Fan va rädd jag blev, mitt hjärta bara dunkade. Jag sa till mig själv att inte vara rädd, sen sa jag till Emma att inte springa så vi gick lugnt upp till gårn. Fyfan vi vågade nästan inte komma ner igen så Kibbe blev tvungen att följa oss ner, nu sitter vi i alla fall och dunkar musik.

Mot nyboda med Emma

Tjosan! ♥

Emma skulle inte åka till landet längre så vi ska ner mot nyboda nu :) Det är julbord där men jag tror inte jag ska äta nått, är fortfarande skit mätt. Men ska möta Emma vid ringen nu, pusspuss!


En gammal bild på mig och Emma


Joacim Dennerby

Hejsan! ♥

Idag så har jag varit med Jocke. Han mötte mig vid nyboda sen så gick vi hem till han. Vi har pratat lite och sen gick vi till centrum för han skulle handla dricka. Sen har vi bara varit ute och lekt i snön. Vi la oss i snön tillsammans och låg där och pratade, ganska mysigt. Sen gick vi och satte oss och värmde varandra. Jag kom hem för ett tag sen, har precis tjockat mig på en hel kebab. Ska byta om till myskläder eftersom är ganska blöt, pusspuss!


En bild på Jocke (tagen från facebook)


Dagens outfit

Hejsan bloggen! ♥

Jag vaknade idag med ett helt svullet ansikte, förfärligt! Det svider jätte mycket i ansiktet, har typ exem :S Men Emma har nu dragit till landet, hon kommer tillbaka på fredag och då sover hon hos mig igen. Idag ska jag hem till Jocke, han är påväg och hämtar mig nu :) Så ska stänga av datorn, pusspuss!

Idag ville inte ansiktet bjuda på bild

* Vitt linne
* Långt linne
* Cardigan
* Tajts


Emma slaggar

Hejsan! ♥

Nu är jag och Emma hemma. Vi har varit ute i den hära snöstormen. Vi har gått runt i lindalen och försökt att hitta till metallvägen, vi har krigat som fan. Sen när vi är framme vid Pålssons hus så vill han inte komma ut och hälsa på oss, så elakt! Så vi gick hem till Filip och chillade där en liten stund. Sen fick vi skjuts av Filips söta mamma till ringen, jätte snällt. Nu ska vi byta om, ta bort vårt smink och sen mysa. Jag bloggar imorn när jag vaknar, pusspuss!

Jag och Emma på alla bilder







Haha vi bjuder på dom ;)


Videoklipp från julshowen

Här är ett videoklipp på när vi dansar (filmas inte till slutet)


Krångel med julmusten

Hejsan! ♥

Nu när jag är hemma så blev jag lite törstig, så jag hämtade julmusten som stod ute på balkongen, den hade blivit till is. Jag öppnade den och poff sprutas allt ut överallt, smart smart. Ska låta den smälta nu så jag åtminstonde får min julmust.

Jag har somsagt varit i centrum, hittade nått litet fint till Emma och träffade Jocke. Sen gick jag och Karima till Nathi och där var oxå Anwar. Vi tittade på film, backsmällan var det. Haha fett skön film, trodde först det var nån dum svenne film.

Emma ska komma till mig men innan hon kommer så ska jag slå in hennes paket, ska göra det nu så vi syns sen. Bloggar igen när jag har tid, pusspuss!


Jag just nu


Centrum, sen Nathi

Hejsan! ♥

Nu ska jag till centrum med Karima. Ska träffa Jocke och hitta en liten grej till Emma. Sen drar vi hem till Nathi, bloggar när jag kommer hem. Pusspuss!

JULLOV!

Hejsan glada läsare! ♥

Tänk att det nu är jullov, så skönt. Vi uppträdde 3 gånger, man blev trött. Jag har fått mina betyg, men jag glömde dom i skolan -.-" Typiskt! Men jag vart inte så nöjd med betygen. Jag hade ett ig, ett vg och resten g. Ska sköta mig nästa termin har jag bestämt, så säger jag hela tiden. Men nu ska jag bara ta det lugnt, pusspuss!


Alla trycker in sig på bilden haha :D


Videoklipp från nattcuppen

Här är det lite videosar på uppvisningar som var på nattcuppen






Farsta centrum

Hejsan! ♥

Har precis slagit in alla julklappar, det är faktist ganska roligt. Jag har slösat bort 1800 kr på att handla julklappar :O Haha jag är helt pank! Men skolan har varit chill, har bara tränat till julshowen.

Efter skolan så åkte jag in till farsta centrum med Nathi. Vi har handlat julklappar, nu är jag nog klar med allt julhandlande. Nu väntar jag på Emma, hon ska komma ner med mina mjukisar, behöver dom. Nu ska jag göra annat, pusspuss!


Jag och Nathi


Egoist javisst

 
Bästavän <3


Hinner inte

God morgon bloggen! ♥

Hinner inte blogga, måste dra. Vill bara medela att efter skolan så kommer jag åka till farsta med Nathi. Vi ska handla julklappar, haha. Så jag kommer inte blogga förän jag kommit hem dåra. Men jag är försenad och måste dra, pusspuss!


En gammal bild på mig och Nathi


Senaste köpt

Ska visa upp lite av det senaste köpt


* Flätarmband från Cocoo
* Peace halsband från Lindex
* Rosett armband från Glitter
* Rosett ring från Cocoo
* Rosett hårspänne från Glitter


* Cardigan från h&m


Lördag & Söndag

Hejsan bloggen! ♥

Igår så åkte jag ut till stan med Emma, vi julhandlade. Har även åkt till smyckebutiken Cocoo och tittat lite där, jätte fina smycken. Handlade 2 saker till mig själv och en sak till mamma. Sen åkte vi till t-centralen och gick runt lite där. Har varit inne på h&m och handlat till min pappa och till min moster. Jag har fortfarande inte handlat klart allt än så resten av julklapparna handlar jag i centrum. Gjorde mig av med 1300 kr, måste ha 500 kr :O

Efter vi vart i stan så åkte vi hem och slog in massa paket. Sen så fixade jag mig lite och sen så drog vi ner till nyboda. I nyboda hallen var det nattcuppen, några från M.A.D uppträdde. Jag, Emma, Pattis och Jennifer har jobbat tillsammans under hela kvällen. Jag gillar igentligen inte fotboll, men det var roligt när dom höll på att bråka på plan hela tiden, haha. Vi jobbade typ till 7 på morgonen och jag och Emma kom hem halv 8.

Idag så har jag och Emma sovit ända tills halv 3. Vi vaknade av att Geo, Cissi och Tappo dök upp i mitt rum. Jag och Emma orkade inte gå upp så vi låg kvar där i sängen helt nyvakna. Sen drog dom och jag låg kvar i min säng och tittade på teve. Sen ringde Anwar mig och frågade om jag ville vara med han och Nathi. Först var jag skit trött men sen tänkte jag att jag ändå kunde träffa mina bebisar.

Jag duschade, fixade mig och sen kom dom upp till mig. Vi har chillat i min säng, sen gick vi ut ett tag. Sen kom vi in till mig igen och då hade vi det mysigt. Vi låg och snackade om allt, det var ganska skönt. Sen låg jag och sov och Anwar lekte med mina kinder haha. Men vi alla låg i min säng och lyssnade på musik och sov. Jag är skit trött så jag ska gå och lägga mig snart. Nu ska jag ladda upp lite bilder, pusspuss!

  
Jag och Emma


Vi slår in julklappar (:


Outfit för nattcuppen

 
Jag och Emma


Jag och Pattis


Från vänster - Emma, Jennifer, Pattis, Jag


Jag och Jennifer


HAHAHAHAHA JENNIFER!


Jag käkar kaka


Från vänster - Jag, Emma, Jennifer, Pattis


Jag och Jennifer


Jag och Jennifer


Jag och Benan


Uppe från sängen

God morgon! ♥

Kanske fel tid att säga det. Har gått upp från sängen nu. Jag och Emma vaknade halv 3 av att Geo, Cissi och Tappo dök upp i mitt rum. Men i alla fall, Anwar ringde mig och han bad mig komma ut och vara med han och Nathi. Så jag ska fixa mig sen kommer dom upp till mig och hämtar mig. Jag får blogga om min helg senare på kvällen, pusspuss!

Kl 07:33 hemma!

Hejsan! ♥

Nu är jag hemma. Jag och Emma har jobbat hela natten på nattcuppen. Är så jävla trött så ska gå och lägga mig nu. Bloggar mer om min dag senare med massa bilder, pusspuss!

Dagens outfit

God morgon bloggen! ♥

Idag så ska jag ut till stan med Emma, vi ska julhandla :) Väntar på Emma just nu, hon är påväg. Direkt när hon kommer så ska vi kolla bussen och åka direkt. Vi syns sen, pusspuss!



* Halsduk
* Cardigan
* Tanktop
* Tajts


Läggdags

Hej igen! ♥

Är så jävla trött så jag ska faktist gå och lägga mig nu. Som tur så är det helg så jag kan sova hur länge jag vill. Hihi så jävla skönt. Nu ska jag in till mitt rum och lägga mig i min säng, godnatt!


Ta mig tillbaka till sommaren!


2 av 12

Hejsan! ♥

På träningen var det bara 2 som var med av 12. Vi körde locking och popping men jag deltog inte så mycket. Jag ville inte vara med men det var Kibbe som tvinga mig. Vi har fått tillbaka vår grupp och det känns som alla struntar i gruppen, och vi är profil gruppen i M.A.D Dance oxå. Ska inte snacka så mycket mer om det men en sak till. Jag HATAR folk som håller på att kastar snö eller mular nån även fast man säger nej, jag HATAR HATAR HATAR HATAR det!!!! Nu ska jag dra, pusspuss!


Thailand 2007, haha va ful x)


Nu har dom gått

Hejsan! ♥

Nu har alla dragit, vi hade jätte skoj tillsammans. Gjorde massa ljud och skrattade, haha riktigt mysigt med mina bebisar. Emma kom oxå upp ett tag. Om 20 min ska jag dra till träningen så ska byta om nu. Vi ses efter min träning, pusspuss!


Jag just nu


Wälle och Dennerby kommer

Hejsan! ♥

Nu har jag kommit hem. Vi tittade på filmen Grinchen, gröna monstret som vill förstöra julen. Sen så jobbade vi med värdegrund, vi fick sitta i grupper och typ diskutera massa kort vem som är vem och sånt. Jag känner mig rätt stolt över mig själv för jag deltar ganska mycket i gruppdisskusioner, gjorde aldrig det förut i 6an. Och nu har jag slutat, skön dag asso. Samir Wälle och Joacim Dennerby kommer till mig när dom har slutat, så nu är det bara att vänta. Nu ska jag in på facebook, pusspuss!


Jag


Dagens outfit

God morgon bloggen! ♥

Trodde inte jag skulle hinna med dagens outfit, kände mig så seg. Idag är det lagdag igen och jag börjar kl 8. Vi ska titta på film, vilken vet jag inte. Sen ska vi jobba med värdegrund och sen slutar vi vid lunchen. Så skönt men nu ska jag in på facebook innan jag tar bussen till skolan, pusspuss!


* Långt linne
* Kort cardigan
* Tajts


Precis duschat

Hejsan! ♥

Jag har precis duschat, så skönt det var. Ska gå och sova nu så jag orkar gå upp kl 6. Imorn efter skolan så ska jag vara med Samme, åh vad jag har saknat min lillebror! Vet inte vad vi ska göra men om vi är hemma hos mig kan jag väl slänga in ett inlägg. Förlåt för dålig uppdatering med dresscoden, jag hinner aldrig på morgonen, får se om jag hinner imorn. Pusspuss!


Thailand 2008, utanför hotellet i koh samui


Tjejvecka

Hejsan! ♥

Nu har jag fått en sånhära jobbig tjejvecka, typiskt! Finns det ingen killvecka? Varför ska tjejer få det jobbiga? Okej slut diskuterat jag har varit på min träning. Tränade lite på mixen och gjorde lite omplaceringar eftersom alla inte kommer kunna vara med på uppvisningen. Och så har jag städat mitt rum oxå, duktig jag är, har annars aldrig orkat. Jag ska gå och ta en snabb dusch nu, pusspuss!


2008


2009


Strax träning

Hejsan! ♥

Om ungefär en halvtimme så ska jag till träningen, vi ska öva på vår mix så att vi blir bättre. Förra uppvisningen så gjorde jag lite fel, hade inte övat så mycket heller eftersom jag har varit sjuk i veckan. Men nu ska jag stänga av datorn, pusspuss!


Jag just nu


Mulad!

Hejsan bloggen! ♥

Jag har blivit MULAD idag i skolan, åh vad jag hatar dom där människorna. Idag så var det inga vanliga lektioner vi hade, det var en lagdag så vi jobbade med likabehandlingsplan. Till lunch blev det julmat, snart är det julafton, vill bara öppna mina paket. Jag har fortfarande inte hunnit julhandla än, ska göra det. Nu ska jag ta min julmust och sätta mig framför teven, pusspuss!


Från min balkong


Plugga och få gulliga sms

Hejsan! ♥

Jag har suttit och pluggat lite nu, har no prov imorn. Igentligen hade jag provet i måndags men jag missa det eftersom jag var sjuk så ska få göra det imorn. Btw så fick jag G+ igen på mitt matte prov, fick det på förra matte provet oxå haha. Medans jag har suttit och pluggat så har jag fått urgulliga sms. Åh han gör så att jag smälter, så söt han är. Men nu ska jag fortsätta plugga, pusspuss!


Titta så glad jag är (aa)


Teve

Hejsan! ♥

Just nu sitter jag och kollar på teve. Är super trött så ska lägga mig i soffan under täcket. Mysigt mysigt, efter det senaste blogginlägget jag gjorde så har jag bara suttit hemma och spelat spelen på facebook. Har börjat fassnat, haha. Men nu ska jag bort från datorn, pusspuss!


Thailand 2009, är på nöjespark (Dream World)


En extra timme i skolan

Hejsan! ♥

Skönt att få komma hem från skolan, har suttit kvar i skolan en extra timme. Slutade 15.20 men gick typ 16.20. Karima blev inte klar med sina vantar så hon stannade kvar för att göra klart dom och jag blev tvungen att vänta på henne. Jag blev i alla fall klar med min mössa och jag fick VG för den, trodde bara jag skulle få G. Är fett stolt! :D Btw skolan har varit chill, har typ skrattat hela dan. Det märktes att jag hade varit hemma och haft tråkigt. Nu ska jag in på facebook, pusspuss!


Jag just nu


Dagens outfit

God morgon bloggen! ♥

Börjar kl 8 med idrotten, men ska ändå inte vara med för jag är fortfarande lite sjuk så jag skippar första lektionen. Nästa lektion börjar 9.10 med matte, nu måste jag sätta igång min hjärna så jag orkar jobba. Nu ska jag bara ta och softa framför teven, pusspuss!


* Jeans tajts
* Cardigan
* Linne


Till Adrian

Adrian <3 om M.A.D Dance dagen:
alltsa jag ar fett stolt over er, alltsa var det nan som skrek adrian this is for you? alltsa ni ar dem basta som finns. och jag ar fett stolt att jag gar i er grupp, tro mig. jag fick tarar na jag horde det dar. ni gor mig fett stolta. fortsatt dansa. ni ar skit grymma.


Svar:
Adrian vi saknar dig! Hoppas du har det jätte bra i peru. Du får förfan ta och komma hem snart, du har varit borta i 4 dagar nu. Åh mera än en månad kvar tills du kommer. Vi saknar dig Adrian och softa som fan nu i peru!

Facebook - spelen

Tjosan! ♥

Jag testade och spelade lite facebook - spel som typ alla gör. Tyckte först att det var helt onödigt och tråkigt men det var ändå ganska kul. Haha det populäraste spelet är typ farmville (?) Jag sitter och kör nån island paradise. Haha ska spela lite till sen ska jag gå och lägga mig, tror att det här blir det sista inlägget för ikväll. Imorgon bitti så ska jag försöka hinna blogga och försöka hinna med min dagens outfit. Pusspuss!


Jag saknar dig lillebror <3


Skola imorn

Hejsan! ♥

Har skippat 2 skoldagar nu, imorn blir det väl skola för mig. Skönt att komma tillbaka till plugget, eller inte tillbaka till plugget utan tillbaka till sina vänner. Kul blir det nog att komma till skolan imorn. Jag har oxå skaffat 7-dagarskort som räcker ända tills på tisdag då det är julavslutning, perfecto! Nu ska jag titta på teve, pusspuss!


Jag just nu, den här kameran är sämst!


Audition till Julshowen

Hejsan! ♥

Nu är jag tillbaka. På audition gick det väl säkert bra, vi körde mixen som vi uppträdde igår. Men vi behöver inte oroa oss för Hasse (musikläraren) har sagt till mig förut att vi är så grymma så vi kommer ändå in. I år så kommer nyboda och forellen ha avslutning tillsammans, ganska nice. Så vi kommer att få dansa för nyboda oxå och inte bara för forellen den hära gången. Nu ska jag sitta och titta på teve, pusspuss!


Ser ut som ett jävla fetto :D


Drar ner mot nyboda

Hejsan! ♥

Nu ska jag dra ner mot nyboda, vi ska göra nån audition till julshowen. Nu måste jag gå i den hära snön, va jobbigt. Hoppas på att inte träffa några snömonster där nere. Jag vill inte bli attakerad när jag är sjuk, men nu måste jag gå. Ciaociao!


Jag just nu


Uppe från sängen

God morgon bloggen! ♥

Nu har jag gått upp från sängen, är fortfarande lite trött. Mamma gick till centrum så nu är jag ensam hemma. Ska göra varm te och sätta mig i soffan och mysa. Pusspuss!


6 små bilder på mig


Sovdags

Hejsan! ♥

Uppdateringen har varit ganska bra idag antar jag, det är nog bara för att jag har varit hemma nästan hela dan. Imorn stannar jag hemma igen eftersom jag fortfarande är förskyld och hostig, det är nog bäst att jag stannar hemma oxå så jag inte smittar hela skolan, har redan smittat några i dansen hehe :$ Men nu är det sovdags för mig, godnatt!


Ännu en till gammal bild på mig från förra året


M.A.D Dance dagen

Jag tycker att M.A.D Dance dagen har varit skit roligt. Alla som har dansat idag var oxå riktigt grymma. Kibbe spelade upp massa bilder och videoklipp på stora teven så alla kunde se. Pinsamma bilder men det är ändå minnen, satt och garva åt bilderna. Vi dansade 2 gånger, först dansade vi en ny mix sen dansade vi en gammal mix. Den gamla mixen som vi dansade var oförbered, vi visste inte att vi skulle dansa den, ingen hade tränat och alla hade typ glömt bort den. Jag råkade göra massa fel kändes det som, haha. Men nu ska jag ladda upp en video, pusspuss!


Skriver snart

Hejsan! ♥

Jag är hemma nu och håller på att laddar upp ett videoklipp från när vi dansade idag. Så jag bloggar snart när videoklippet har laddats upp. Pusspuss!


En gammal bild på mig, 2008 kanske (?)


Nudlar i badet

Hejsan bloggen! ♥

Jag har precis tagit ett bad. Ett tips, ät nudlar medans ni badar. Det är chill, jag lovar. Det gjorde jag ;D Klockan är halv och jag ska igentligen vara i nyboda nu, hade helt glömt bort :O Måste dra nu, ska se om nån kan filma medans vi dansar. Pusspuss!


En gammal bild på mig, typ ett år sen


Jag har ...

... ätit och plattat håret. Ska gå och ta ett bad nu och sen fräscha upp mig. Först ska jag kolla klart på hannah montana. Pusspuss!


Jag just nu


Idag!


Stannar hemma

God morgon bloggen! ♥

Idag så stannar jag hemma från skolan eftersom jag är ganska förskyld och hostig. Måste oxå vila upp mig till uppvisningen idag. Jag har igentligen ett kemi prov idag, missar den. Nu ska jag göra te och lägga mig i soffan och mysa. Pusspuss!


Jag just nu


Orkar inte

Förlåt! Min blogg har verkligen varit sämst senaste tiden, har aldrig haft nya bilder alls. Jag har ingen lust alls att blogga efter allt som hänt idag, och jag är sjuk. Emma har i alla fall sovit hos mig i helgen och vi har gjort massa saker tillsammans. Nu vill jag bara gå och lägga mig och glömma den hära dagen. Imorn börjar en ny vecka så ska försöka bli bättre på att blogga. Men det här blir det sista inlägget för ikväll, pusspuss!


Enorm hosta

Hejsan bloggen! ♥

Jag har en sån enorm hosta, det är inte skönt alls. Förlåt, det har inte gått så bra med att blogga på helgerna. Jag kom hem halv 3 så då decka jag direkt. Jag ska till träningen om 20 min men kan tyvär inte vara med. Ikväll kommer jag att blogga om igår och idag. Så vi syns ikväll, pusspuss!

Choklad muffins

Tjosan! ♥

Jag, Emma och Geo har precis bakat choklad muffins, eller rättare sagt jag ;) Jag tycker att dom blev jätte goda, har ätit 2 och orkar inte fler. Oj måste titta till ugnen nu eftersom det är några muffins kvar, syns snart!

Nytt husdjur

God morgon! ♥

Imorse kom brorsan in till mitt rum och sa att det var nånting i vardagsrummet. Jag gick och kollade och gissa vad som låg där? Jag har fått ett nytt hus, mycket bra sällskap. EN SNIGEL! Det är typ det VÄRSTA jag vet! Jag HATAR sniglar! Fyfan asso, den kom med i julgranen, så trevligt. Nu är den nånstans i rummet, fy men vet inte vart. Emma är oxå här hos mig, haha hon är rädd. Men nu ska jag fixa mig, pusspuss!


Thailand 2009, havet


Helg

Det är helg och jag kan sova hur sent som helst, men jag är ganska trött nu redan. Har ingen lust alls att vara uppe sent, vill lägga mig i min säng och mysa. Ska ta bort mitt smink och borsta tänderna nu, sen ska jag byta till nattkläder och lägga mig i min sköna mjuka säng. Så det här blir sista inlägget för idag, godnatt!


Thailand 2007


Kläder

Sitter och kollar på kläder istället för att plugga, ingen lust alls för att plugga. Jag har hittat så mycket fint som jag vill ha, men har bestämt att jag inte ska köpa mer kläder förän efter jul. För efter julen så kommer det vara skit mycket rea så då kommer jag shoppa sönder mig. Man får väl bara önska sig pengar i julklapp. Åh jag dör, snart är det julavslutning och jag har fortfarande inte hittat klänning än, typiskt. Aj mina fötter har somnat, ska skaka lite på dom, pusspuss!


Thailand 2008


091211

Hejsan! ♥

Har precis käkat och haft träning. Skoldagen har varit ganska chill. Kl 10 tittade vi på lucia tåget och 10.50 hade vi simning, har skit ont i kroppen efter simningen. Sen sista lektionen har inte jag och Karima varit på för vi missa den. Asso från simhallen blev vi klara typ ett och vi hade inte ätit nått så vi blev tvugna att gå till centrum och käka eftersom matsalen var stängd. Skoja inte hur hungrig jag var och då hade jag världens största huvudvärk.

Efter skolan kom jag hem och då låg jag i soffan och sov, hade skit ont i huvudet. Sen halv 7 hade jag träning, då var jag med. Vi har uppvisning på måndag på m.a.d dance dagen, ganska nice. Nu vet jag inte vad jag ska göra, orkar inte duscha nu så duschar imorn. Ska sitta och plugga lite eftersom jag har prov på måndag. Pusspuss!


Thailand 2009, saaaaaknar!


Huvudvärk

Hej! ♥

Jag har haft huvudvärk 3 dagar i sträck nu. Ändå så har jag varit med på träningarna, simningen och varit i skolan. Orkar inte blogga så mycket så ska lägga mig i soffan och titta på teve, får blogga sen. Pusspuss!


Thailand 2007, haha hade fortfarande tandställning då x)


Precis badat

Hejsan! ♥

Jag har precis tagit ett mycket varmt bad, så skönt det var. Idag i skolan så hade vi 8:or återhämtningsdag, fick återhämta mig i no och i engelska. Jag har prov i no på måndag så jag behövde jobba med lite frågor som kommer att komma på provet. Jag fick göra omprov i engelskan, en skriftlig del som jag inte klarade. Mitt betyg i engelska är IG, jag är verkligen keff på engelska.

Efter skolan så var jag och Emma i nyboda, somsagt vi jobbade lite för Kibbe. Jag och Emma har printat ut en jätte fin bild som vi har gjort, kan visa den sen :) Och kvart över 6 hade jag träning, har ont i huvet igen. Har precis tagit ipren så antar att det går över snart. Jag ska dricka lite te sen ska jag nog sova, så mer bloggande blir det inte. Så jag säger nu godnatt!


Thailand 2009


Sitter i nyboda

Hejsan! ♥

Tänkte att jag skulle höra av mig lite grann eftersom jag inte hann blogga imorse. Hade lite stressit eftersom jag inte vaknade i tid, som alltid. Jag är med Emma här och vi sitter i nyboda. Vi "jobbar", haha vi hjälper Kibbe med lite sysslor. Till exempel nu så håller vi på att pintar ut massa papper med siffror på och plastar in dom. Kl 6 har jag träning så jag kommer inte kunna blogga mer just nu. Bloggar om min dag när jag kommer hem, pusspuss!

Små sjuk

Hejsan! ♥

Jag har nyss kollat lite bloggar. Jag har varit lite små sjuk idag, men har vilat upp mig. Jag hade träning halv 6, var där men var inte med för då var jag sjuk. Men efter en ipren så gick det över efter ett tag och då var jag med lite grann. Sen har jag suttit i nyboda med Emma och några andra människor.

Har tagit bort mitt smink och sånt, ska nog gå lägga mig snart. Börjar 8 imorn, ska igentligen börja 20 i 10 men har nån jävla återhämtningsdag. Har matte prov imorn på morgonen så då får jag verkligen inte försova mig. Jag har inte pluggat nått på matten, glömde böckerna hemma, igen -.-"

Föresten så jobbar jag och Emma för Kibbe, haha faktist ganska kul för vi har inget bättre för oss på dagarna. Eftersom vi får följa med på skidresan så ska vi hjälpa han med lite sysslor som betalning ;) Haha va snälla vi är som ställer upp, börjar redan imorn. Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt!


Thailand 2008, va liten jag ser ut :)


Igår och Idag

Hejsan! ♥

Nu kommer det bli mycket bloggande eftersom jag har missat en hel del att skriva om. Först vill jag bara säga till mina läsare att jag har fått era frågor men har tyvär inte haft tid med att svara på dom eller inte orkat. Men ni får ställa frågor för jag ska börja vara lite schysst och svara på dom :)

Igår så var jag med Emma nere i nyboda. Det blev ett långt snack mellan mig, Emma och Kibbe. Vi snackade om rökning, dricka, vattenpipa, skolan och massa annat. Sen var jag ute en kort stund med Nick, Robert och Napat.

Idag så hann jag tyvär inte blogga på grund av att jag försov mig, igen då. Missa första lektionen, men jag hann till andra lektionen fast kom 40 min försent. Jag slutade för 20 min sen men jag gick inte på sista lektionenen.

Just nu sitter jag hemma och käkar choklad, ska lägga mig i soffan med ett täcke över mig. Jag tror att jag är lite sjuk, har skit ont i huvet och känner mig varm. Nu ska ni få lite bilder från igår, pusspuss!


















Jag och Emma på alla bilder


Jäsp!

Hejsan! ♥

Sitter här som en dåre och jäspar förfullt. Är skit trött, börjar 8 imorn så ska lägga mig tidigt idag. Jag kom hem för en stund sen, ska fixa mig i ordning till sängen och sen kommer jag och bloggar igen. Pusspuss!


Är jag inte söt där? Thailand 2008


Emma och Cissi

Tjosan! ♥

Emma och Cissi är hos mig, vi ska tjocka oss på lite godsaker :) Så bloggar inte mycket just nu, men bloggar om min skoldag senare när jag har tid. Nu ska jag in till mitt rum, pusspuss!


Thailand 2007


Dagens outfit

Morning! ♥

Ska iväg mot skolan nu, börjar om en kvart. Har thailändska prov idag, har inte pluggat alls :S Har inte haft böckerna här hemma, trodde jag hade det först. Men nu måste jag gå, pusspuss!


Tror jag ska sova nu

Hola! ♥

Fick lust att svara lite på frågor så körde 52 frågor nyss. Ska ta bort mitt smink nu och byta om till pyjamas och sen sova. Eller först ska jag ta en snabb dusch eftersom jag precis har tränat. Ska upp tidigt imorn kl 6, har en tvättstuga att passa. Eller duschar imorn på morgonen istället, mycket skönare. Sitter här och jäspar förfult, godnatt!


Åh saknar Thailand, saknar stränderna


52 frågor

1. Tre ord varför du sist spydde? Jag hade dukt
2. Vad gjorde du 08:00 imorse? Då gick jag upp från sängen
3. Vad gjorde du för 30min sen? Käka

4. Vad hände 1995? Jag föddes haha
5. Vem fick dig att skratta senast? Angela och hennes roliga moves
6. Vilken färg är din borste? Grå

7. Vad köpte du sist? Massa smycken igår
8. Vilken färg har du på din tröja? Blå just nu
9. Var förvarar du dina pengar? I min plånbok som ligger i mitt skåp

10. Hur var vädret igår? Regnigt
11. Vad ser du fram emot? Att åka på skidresan
12. Snarkar du? Haha nej tror inte det

13. Vad är 15? En siffra (?)
14. Vilken skostorlek har du? 37
15. Vill du klippa dig? Nej, har tillräckligt kort

16. Är du över 25? Om längden så ja ;)
17. Pratar du mycket? Haha enligt alla så kan jag aldrig hålla käften
18. Kollar du på O.C? Nej

19. Har ditt namn ett "x" i det? Aa du vet varixxa
20. Känner du någon som heter Steve? Nej
21. Hittar du på egna ord? Ibland :P

22. Är du en typiskt svartsjuk person? Nja, faktist inte
23. Vad har du för mobil? Farmors nokia
24. Vem ringde dig senast? Dannis imorse

25. Biter du på naglarna? Usch aldrig
26. Har du lockigt hår? Nepp
27. Vilken konsert ska du på härnäst? Och hur ska jag veta?

28. Någon bra person i ditt liv just nu? Måste erkänna att det är min glädjespridare Pålsson
29. Hur många gånger har du svurit idag? För många gånger för att räkna
30. Vilket ord säger du ofta? Fan

31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? Japp
32. Vem sa du "jag älskar dig" till sist? Hm.. jag vet faktist inte :O
33. Vad borde du göra nu? Plugga men har inga böcker

34. Har du något smeknamn? Kallas oftast Varre
35. Sover du mycket? Sådär, är alltid trött
36. Vilken är den bästa filmen du sett? Twilight New Moon

37. När var du sist ute? För kanske en timme sen
38. Har du gråtit idag? Aa
39. Är du en glad person? Brukar vara det

40. Har du roligt nu? Haha jätte
41. Vad äter du helst? Kebab!
42. Vem var du med sist? Emma

43. Pratar du i sömnen? Nej
44. Vem kramade du sist? Nån i skolan när jag sa hejdå
45. Nämn den bästa personen: Det finns många som jag tycker bäst om

46. Tycker du om någon just nu? Aa som fan
47. Vill du flytta? Ja, vill bort från allt
48. Är du egoist? Om det gäller bilder så ja

49. Gillar du att bada? Yes, det är avslappnande
50. Skrattar du åt allt? När jag verkligen har kommit igång så
51. Vem får dig alltid att skratta? Dannis flumbrysh
52. När grät du senast? Idag

Äter lillebrorsans mat

Haha det här är lite pinsamt, men min lillebror lagar mat åt mig :P Haha jag kan inte äns laga mat själv, jag är 14 snart 15 och han är 9 år x) Haha ska det egentligen inte vara tvärtom (?) Just nu äter jag i alla fall nån slags ris och det är fett med gott. Ska äta vidare, pusspuss!


Jag och brorsan, Thailand 2009


Ut med Emma

Tjosan! ♥

Jag har kommit hem från träningen, träningen var jätte rolig. Vi lärde oss en koregrafi som Adrian har gjort, tycker att den är jätte bra. Älskade första steget haha :P Men Emma smsade mig och frågade om jag kunde träffa henne en stund så ska faktist göra det. Först ska jag bara hitta nått att äta, pusspuss!


Thailand 2009


Mot träningen

Tjosan! ♥

Min farmor har kommit nu så ska dra till träningen. Träningen börjar 6 men kommer komma lite försent eftersom jag blev tvungen att vänta på min farmor. Men nu måste jag dra iväg, ciaociao!


Bild på mig från förra veckan, tog den från Waris blogg


Skolan 7/12

Hejsan! ♥

Skoldagen har varit riktigt hemskt, så mycket skit snack. Men i slutet av dagen blev jag ganska glad, Pålsson min glädjespridare gjorde mig glad. Jag älskar han och önskar att han var här med mig nu! Sista lektionen så hade vi i alla fall krig i klassrummet. Jag, Pålsson, Karima och Dannis satt och kastade papper på varandra. Haha det var faktist ganska kul. Nu är jag i alla fall hemma, kom hem för ungefär en timme sen. Ska titta på teve nu, pusspuss!


Dagens outfit

Hejsan! ♥

Nu ska jag till skolan även fast jag redan har missat 3 lektioner. Somsagt, jag försov mig, igen. Måste börja lägga mig tidigt så jag orkar vakna i tid. Menmen, har 2 lektioner kvar, ska på dom i alla fall. Pusspuss!


Igår

Hejsan! ♥

Igår var jag i Skarpnäck med Lollo till 10. När jag kom hem så orkade jag inte blogga, låg på golvet och sov. Förlåt för att det har varit en väldig dålig uppdatering. Men som ni ser så har jag inte haft tid. Igår när jag var i centrum så köpte jag lite grejer. Kan visa det senare idag. Pusspuss!


Haha omg, Thailand 2007


Bloggar kort

Morning! ♥

Vakna för en timme sen. Ska blogga lite kort eftersom jag inte hinner blogga mycket. Igår var jag i Skarpnäck med Emma och Hb. Vi blev hemma i Tyresö halv 1 så jag och Hb var ute med Shady och Mohamed. Emma låg hemma hos mig och sov eftersom hon inte orkade vara ute. Jag kom hem vid 2 och den tiden orkade jag inte blogga. Jag kan blogga mer sen vad vi var gjort för nu hinner jag inte. Ska till centrum med Emma, pusspuss!


Julen förra året

Har tyvär inte kunnat ta nya bilder


Hemma hos Danie

Hejsan! ♥

Just nu är jag hos Danie, kom hit för ungefär 2 timmar sen. Emma drog så nu är jag ensam här, hon skulle lämna busskort till Johan. Men hon kommer tillbaka snart hoppas jag. Aja vi syns, pusspuss!

Tomtits

Hallojsan! ♥

Jag har varit på tomtits idag med pappa. Det var inte så kul som alla säger. Men det var okej att vara där med pappa eftersom min pappa är faktist ganska rolig haha. Men alla uteaktiviteter var oxå stängda. Men lite kul var det faktist, det fanns faktist skit mycket att göra. Aa, nu ska jag sluta blogga. Pusspuss!


Inga bilder idag, hade inte kameran med mig


Hemma

Morning! ♥

Nu är jag hemma. Gick från Dannis vid 10. Är fortfarande skit trött. Föresten sä har jag en femte mobil nu och det är Daniellas. Min fjärde mobil råka jag tappa i handfatet när det var vatten i. Smartsmart! Snart kommer pappa och hämtar mig, vi ses. Pusspuss!


Thailand 2009


091204

Tjosan! ♥

Nu är jag hemma hos Daniella, ska slagga här idag. Skolan har varit riktigt chill. Första lektionen var musik och den missa jag för jag försov mig. Andra lektion var so och jag gjorde typ ingenting för jag satt och snacka med Patricia och Tevin. Tredje lektionen var idrott och vi hade vår dansredovisning och vet ni? Vi fick MVG+, fan va grymma! Första mvg i hela mitt liv fan. Sen fjärde lektionen var svenska och vi tittade på film och filmen sög.

Efter skolan så gick jag hem och chillade, sen kom Nick och Johan. Sen gick vi ut och var med Emma och Cissi en stund, sen drog dom och vi drog in till mig igen. Halv 8 gick jag till träningen, jag höll på dö av styrkan vi körde, sämst kondition nu asso. Kl 9 gick jag hem, duscha, fixa mig sen gick jag till Hb eftersom Emma och Cissi var där.

Vi har dak lite grann, och sen hade jag och Emma ingenstans att sova. Men nu har vi hittat, jag sover hos Dannis och Emma hos Filip. Nu ska jag vara social mot henne och sluta blogga nu. Imorn ska jag åka till Tomtits med pappa, så vi får se om jag hinner blogga imorn. Pusspuss!

 
Jag och Dannis just nu x)


Ut

Tjosan! ♥

Nu ska jag dra ut med Nick och Johan, hoppas att Emma och Cissi kommer oxå. Sen halv 8 har jag träning och den slutar 9. Bloggar när jag kommer hem igen, pusspuss!


Jag och Mamma, en gammal bild


Ska skriva önskelista

Hejsan! ♥

Jag är hemma från skolan, ingen aning vad jag ska göra nu. Mamma ska på nån fest i husby och brorsan ska hem till pappa. Så jag blir ensam hemma ett tag, nu ska jag skriva vad jag önskar mig så jag kan ge till pappa, hihi. Pusspuss!


OMG! På den här datorn finns det bilder från Thailand 2007 :O
Fyfan va ful jag är hahahahahahaha!


091203

Hejsan! ♥

Mina naglar är på och ny målade. Skolan har på något sätt varit chill även fast torsdag är vår längsta dag. Jag måste få skryta om min spanska grupp så jävla roliga, dom sitter och kastar papper på andra och mig sen skyller dom på mig, tack tack. Sen sa Li till doms bord att dom var stökiga + mig, hade inte gjort ett piss. Ok min käft går aldrig att få tyst på och det sa hon, men det är lixom inte första gången jag hör det.

Efter skolan handlade jag lite kakor och choklad, och så köpte jag kebab på vägen hem. Då träffa jag Emma och hon skulle oxå precis köpa kebab så hon följde med mig upp och åt. Sen har vi chillat hos mig, Hb kom. Sen drog vi på träning. Så har min dag varit, inte så mycket. Måste gå och lägga mig snart, klockan börjar bli mycket och jag ska upp 6. Pusspuss!


Mina pojkar, mina bebisar


Håller på fixar naglar

Tjosan! ♥

Nu när man ändå inte har plugg passar jag på att fixa mina naglar. Usch har gått runt med sönder naglar i flera dagar. 3 lösnaglar är i alla fall på just nu, ska fixa resten. Pusspuss!


Thailand 2009


Träning nu

Hej igen! ♥

Har träning nu så måste dra nu. Hb är här nu med oss och hon sa att Kibbe hade sagt till henne att den började åtta och då tänkte jag ok. Men nu ringde Edessa och sa att den börjar nu. Skit jobbig, nu ska jag i alla fall byta om till mjukisar. Pusspuss!


Thailand 2009


Mätt på kebab

Det hära inlägget är skrivet för mer än en timme sen,
har bara glömt publicera det :P


Hejsan! ♥

Jag och Emma har precis käkat kebab, så mätt. Just nu sitter vi och fixar våra naglar och lyssnar på musik. Jag måste berätta att min dator är helt paj så jag kommer inte kunna blogga från den, utan jag bloggar från datorn i vardagsrummet. Det tragiska är att jag inte kommer kunna bjuda på några roliga och gammla bilder. Nu ska jag fortsätta med naglarna, bloggar sen. Pusspuss!


Thailand 2009


091202

Hejsan! ♥

Just nu sitter Emma och klipper av mitt löshår, läskigt men vill veta hur det kommer se ut. Idag så har skolan varit rätt irriterande, har inte varit på så gott humör. Men jag och Karima var faktist sköna idag på lektionen. Vi hade ingen lärare och vi hade krig med Lucas och Pålsson. Sen skrev vi 2 lappar där det stod "jag är en nolla" och "jag är en loser" och så satte vi dom på doms rygg. Dom märkte inget först så jag och Karima började as garva! Slutet av lektionen har jag varit helt förbannad. Har slagit sönder mina knogar, aj.

Efter skolan så åkte jag på bio med Emma och Cissi. Vi tittade på New Moon och den var skit bra. Skit många främlingar har sagt till oss idag. Vi satt på tunnelbanan och så kom en jävla kärring och sa till oss att Emma inte fick ha sina fötter på stolen och att Cissi inte skulle skrika för hon är inte döv, haha varför skulle vi bry oss om hon var det eller inte (?) Sen på bion så var det en gubbjävel som sa åt Emma att vara tyst, hon sabbar hela filmen förfan. Haha så sa han, fan vad jag garva.

Nu är jag i alla fall hemma, mitt humör har varit hit och dit. Min dator är helt jävla paj, nu får jag sitta vid datorn i vardagsrummet som har en jävla spricka i skärmen. Emma sover här oxå idag, kulisch. Men nu ska jag fortsätta med min spanska medans hon klipper av mitt löshår. Bild får ni när det är klart, bloggar mer imorn. Pusspuss!

 

 


Så gulliga vi är som bjuder på dom (aa)


Dagens outfit

Morning! ♥

Måste blogga snabbt här. Ska möta Karima om mindre än 5 min. Vi ska åka buss till skolan idag, skönt. Just nu är det minus 5 grader, slipper gå i det kalla. Ska ta fram min fjällis och börja använda den nu. Men nu måste jag gå, bloggar när jag kommer hem. Pusspuss!


Svar på alla frågor

Eftersom det ändå inte är så många frågor så skippar jag att sortera dom.



- Vilka fem "vanliga bloggar" läsar du dagligen? (inte några av dom "kända")
Svar: Jag har sällan tid till att läsa bloggar. Men jag har en bloglovin där jag följer vissa bloggar. Dom jag följer är Daniellas blogg, Emmas blogg, Waris blogg och Victorias blogg. Sen när jag har tid så tittar jag alla andras bloggar, vännerna och sånt.

- Välj mellan mobil eller data?
Svar: Svårt val. Jag tror jag väljer mobil eftersom jag får tag på alla mina vänner där genom att smsa eller ringa. Jag kan inte alltid få tag på dom på datorn om dom inte är inne på msn eller nått sånt.

- Kärlek eller vänner?
Svar: Lätt beslut. Jag väljer vänner eftersom dom alltid finns där för mig. Jag kan alltid vara mig själv bland dom och snacka ut mina problem med dom. Kärlek sårar bara, om man har otur. Just like me..

- Pengar eller vänner?
Svar: Där väljer jag självklart vänner. Jag skulle aldrig byta ut vänner mot pengar, det är inte värt det. Vänner köper man inte, vänner hittar man själva, och det är svårt att hitta dom verkligen äkta.

- Säg två grönsaker du gillar?
Svar: I första hand får det bli majs och i andra hand får det bli gurka och morot.

- Två karuseller du brukar åka mest på grönan?
Svar: Mest vet jag inte men favoriter vet jag. Insane och Extrem, love them!

- Hur brukar du fixa ditt hår till fester eller när du ska göra dig fin?
Svar: När jag vill känna mig extra fin så brukar jag ta min tid och locka håret, det blir så fint med mitt långa hår. Men när det kommer till det korta håret så brukar jag ha det plattat och kanske ha nått fint hårspänne med.

- Hur många av dina ex har du varit riktigt kär i?
Svar: Jag måste erkänna att det faktist finns 2 av mina ex som jag verkligen var riktigt kär i. Den ena killen heter Ice, han var jag tillsammans med i 5 månader. Och den andra killen är Kevin, han var jag tillsammans med i 3 månader.

- Vilka är dina favoriter i din garderob Just nu?
Svar: En av mina favoriter är den tunikan jag har på mig nu (titta dagens outfit), den är pösig och jag gillar sånna. Och så gillar jag dom dära pösiga linnen från gina tricot, jag har 2, en "say yes" och en "love me hate me".

- I vilka länder har du varit i? (förutom thailand och sverige)
Svar: När jag var liten så var jag i Danmark, kan säga att jag inte minns nånting. Men jag har sett bilder och mamma har berättat det. Sen har jag varit i Finland, fast jag vill inte direkt kalla det "var". Det var bara kryssningen jag åkte på. Sen har jag inte varit i fler länder :O

- Kan du spela något instrument?
Svar: Haha inga alls faktist.

- Hur bra tycker du att forellskolan är på en skala 1-10?
Svar: Svårt att bedömma en skola, man vill ju alltid ge en nolla. Men den kan väl få en en femma, mitten av det bra och mitten av det dåliga.

- Var handlar du dina kläder?
Svar: Det är olika. Men dom vanligaste butikerna jag går in i är gina tricot och h&m.

- Vad har du för kamera?
Svar: Jag har faktist ingen kamera. Kameran jag använder nu är mammas. Det är en olympus, men jag vill ha en ny egen kamera. Den här kameran suger, kan bero på att jag har tappat den några gånger oxå :$

- Har du gjort din design själv?
Svar: Japp, helt själv.

- Hur får du ditt hår så fint?
Svar: Inget speciellt, det är inte så fint som det ser ut på bilderna + att det inte är mitt riktiga hår. Jag önskar att mitt riktiga hår var så långt.

- Vad har du för smeknamn? Asså du heter ju Varre men du har ju ett till smeknamn.
Svar: Asso mina smeknamn är olika för varje tid som går. Jag gillar inte namnet Varre, det låter så fult på mig. Jag ville bli kallad Posie, nått ovanligt men det skulle vara ovanligt för alla att kalla mig så.

- Vad heter din senast kille?
Svar: Haha det är Filip Larsson. Måste erkänna att han var underbar då :)

- Vad är ditt favorit skolämne?
Svar: Inga siffror och tal, inga ord och språk. Hemkunskap är mitt favorit ämne även fast jag inte har det just nu i 8:an. Men om jag ska välja nått jag har just nu i 8:an, så blir det nog slöjden (textil).

- Vad är din favorit film?
Svar: Det finns så många filmer som är bra, så jag har ingen favorit. Men min favorit typ av film är en självklarhet skräckfilm.

- Vad heter din senaste mobil?
Svar: Det var min lilla sony ericsson walkman, W200i.

- När fyller du år?
Svar: Om 1 månad och 18 dagar, 19 Januari.

- Hur gammal blir du nästa år?
Svar: Jag blir byxmyndig, 15 (:

- Kan du lägga ut bilder från förra året där mirjam var med och de andra?
Svar: Självklart! Jag kommer bjuda mycket på 2008 bilder nu i min blogg.


Det var alla frågor det, har suttit med dom i över en timme.


091201

Hejsan! ♥

Idag så har skolan varit ... vanligt. Spanskan idag är alltid lika rolig, men självklart får jag ta skiten för allt. Din lilla smörare Pålsson! På thailändskan fick jag reda på idag att jag har prov nästa vecka, inte roligt. Är inte redo för fler prov alls.

Efter skolan gick jag med Wari hem till henne. Hälsade bland annat på Nathi som var sjuk och hennes mamma. Nathi var med oss och vi snackade mycket tillsammans alla vi 3. Och så bjöd doms mamma mig på mat så jag åt där. Sen chillade jag lite och sen blev jag tvungen att gå.

Jag gick ut och mötte Hb som stod framför doms port och väntade på mig. Vi gick mot ringen och träffade Emma, Cissi och alla. Sen gick vi upp till mig för vi skulle boka bio tills imorn. Imorn ska jag nämnligen gå på bio med Emma och Cissi och kolla på New Moon. Spännande! (:

Just nu sitter jag vid datorn som ligger i vardagsrummet, tyvär funkar inte min dator, tragiskt. Jag skulle igentligen plugga men jag fick ett sms av Wari och där står det att jag har glömt mina böcker hos henne. Toppen, så smart jag är. Nu kan jag inte göra läxan och jag har en anledning. Nu när jag ändå inte har nått att göra så ska jag avsluta frågestunden och svara på alla frågor ni har ställt till mig. Gulligt av er som har gjort det, bloggar snart. Pusspuss!


Jag och Dannis gääängsta ;)


Latifa fett söt haha :D


Jag och Gabbi yeeaah ;D


Lite suddigt men det är jag :)


Hemma hos Wari och Nathi

Hejsan! ♥

Just nu ligger jag i Waris säng. Nathi ligger här bredvid mig och tittar på mina bilder medans Wari sitter på golvet. Jag ska hjälpa Wari med en grej. Sen vid 6-tiden drar jag hem för jag måste plugga på engelskan, bloggar när jag kommer hem. Pusspuss!

Infoteket

Hello! ♥

Just nu sitter jag i infoteket och jobbar med svenska. Okej jag har inte jobbat nånting, har bara suttit och lyssnat på musik och klottrat på min svenska bok. Det fanns inga datorer lediga, men nu har Lucas överlämnat en dator till mig. Vet inte när vi slutar den här lektionen men ska dra nu. Orkar inte vara kvar, bloggar när jag kommer hem. Pusspuss!


Dagens outfit

Morning! ♥

Jag är klar i god tid. Ska inte möta Dannis förän om 20 min. Det är typ första gången jag är klar såhär fort, brukar annars vara klar i sista minuten när jag ska gå. Så nu är det chillpill, ska nog städa mitt rum. Enormt stökigt, jag bloggar när jag kommer hem från skolan. Pusspuss!


091130

Det hära inlägget kommer från igår, den var på utkast. Tänkte precis publicera den men då började min data fucka upp sig. Nu bloggar jag från datorn som ligger i vardagsrummet eftersom min dator inte funkar.

Hejsan! ♥

Nick har gått och jag knarkar låten goodbye. Idag så har min skola varit sämst, det är den varje dag. Jag och Dannis har bara lyssnat på hennes mp3, på alla lektioner. Och så somnade vi båda på sista lektionen.

Efter skolan åkte jag buss hem tillsammans med Karima. Sen har jag bara legat hemma och inte gjort nånting. Har inte heller orkat göra nånting. Är så trött och jag pallar inte med någonting längre. Jag ger upp!

Men jag fick besök av den lilla Nick, och vi har inte heller gjort så speciellt mycket. Vi tittade först lite på teve och sen gick vi in till mitt rum och tittade på film. Jag har läxa tills imorn så jag måste plugga. Skulle ju börja sköta mina läxor, så säger jag hela tiden. Jag får blogga mer lite senare på kvällen, kanske. Pusspuss!