Min valborg

Det börjar med att Anwar, Nathi och Rodde kommer till mig. Hade inte bytt om lr nånting, så dom väntade på mig i en halvtimme. Sen gick vi ut och träffade massor med vänner, Anwar träffade några så han dissa mig. Så då va jag med Yasemin, Ronja, Shamsa, Benan och Meltem. Väntade på Vickan och när hon kom så ska Anwar vara med mig. Nej, han är fett fittig! Han vill bara vara med mig när Vickan kommer, ful han är! Så jag dissade dom och gick till Kevin och Pata som skulle åka en karusell haha :D Sen träffade jag Patricia, Lollo och Dunja. Då var jag med dom liten stund, sen kommer Anwar och dom igen. Då var jag med Vickan som jag igentligen skulle vara med från hela första början. Vi luffa runt vid ringen, hade inte så mycket att göra så vi kom hem till mig. Tänkte byta om men gjorde aldrig det. Anwar drog efter en liten stund. Sen den elaka jag går till mamma och säger att hon ska prata thailändska med Nathi och hon gör det, haha fyfan vad jag dog av garv. Det har tagit hundra år för mig att få Nathi att prata thai och nu har jag fått det :D Men han kommer att hämnas på mig så han kommer nog be sin mamma att prata med mig på lördag -.-" Sen gick vi ut och tittade på majbrasan, där bland annat Edessa var. Sen mötte vi Namme vid nyboda hallen sen var Nathi tvungen att dra hem. Vi gick tillbaka till ringen när alla raketerna hade börjat, och sen efter det var alla tvugna att dra hem. Och nu är jag hemma, det vart skit kallt ute. Ska snart gå upp och tvätta bort mitt smink när jag har värmt mig. Hoppas ni har haft en trevlig valborg, nu blir det nog inga fler inlägg. God natt! <3


 

En text

När hon går ifrån dig och är arg, gå efter henne. När hon stirrar på dina läppar, kyss henne. När hon puttar eller slår dig, ta tag i henne och släpp henne inte. När hon börjar svära åt dig,  kyss henne och säg att du älskar henne. När hon är tyst, fråga vad som står på. När hon ignorerar dig, ge henne din uppmärksamhet. När hon drar sig ifrån dig, dra henne tillbaka. När hon ser ut som värst, säg att hon är vacker. När du ser att hon börjar gråta, håll om henne och säg ingenting. När du ser henne gå, smyg upp bakifrån och krama henne. När hon är rädd, skydda henne. När hon lutar huvudet mot din axel, lyft upp hennes huvud och kyss henne. När hon tar ditt favoritplagg, låt henne ha kvar det och sova med det en natt. När hon retar dig, reta tillbaka och få henne att skratta. När hon inte hör av sig på ett tag,  försäkra dig om att allt är okej. När hon tvivlar på dig, försvara dig med sanningen. När hon säger att hon tycker om dig, så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå, När hon tar tag i din hand, ta tag i hennes och lek med hennes fingrar. När hon berättar en hemlighet, håll den hemlig. När hon tittar dig i ögonen, titta tillbaka och vänd inte bort ögonen förän hon gör det. När hon saknar dig, är hon sårad på insidan. När hennes hjärta är krossat, försvinner aldrig smärtan. När hon säger att det är över, vill hon fortfarande att du ska vara hennes..


Godis

Varför rubriken heter så, är för att jag sitter och käkar godis just nu (aa) Alla skoler hade halvstudiedag idag förutom "centrum skolan" forellen och nyboda, sjukt mobbad. Bara för att våra skolor är stökigast, har jag hört. På idrotten körde vi typ nån lek som är lik brändboll. Fast man sparkar ut bollen och springer runt ledet. Pinsamaste var när jag skulle sparka, jag tänkte sparka på en gång när jag fick bollen men jag missa bollen och ramla :O Självklart står alla och asgarvar åt mig, men jag kan tänka mig bilden när jag ramlar hehe :$ Jag blev utslängd från spanskan idag, och va nära på att bli det på engelskan av samma lärare. Hon är störd i huvet, hon tycker att jag stör i klassen. Det kanske jag gör, men det är inte bara jag. Wojtek, jag älskar han asso :D Så jävla skön på lektionerna, hon säger jag är precis som han haha. På matten har jag pratat lite med Vickan om hemlisar, som jag tyvärr inte kommer ta upp här på bloggen (: Jag firar min valborg i ringen här jag bor, kommer att umgås med kompisar och vara ute mycket. Men jag ska fortsätta att mumsa i mig godis, tänkte köra wii lite grann eftersom jag inte kört den på århundratal. Puss!

Plugget, not done!

Jag orkar inte plugga matte mer, är inte helt klart men har ett avsnitt kvar. Men den skiter jag i för min hjärna funkar inte just nu -.-"


Samir Wälle

Eftersom jag inte fick gå ut så kom Samme till mig. Det vart jätte gulligt av han att komma till mig och flumma lite med mig. Men han visste att jag var tvungen att plugga så då tvinga han mig och plugga -.-" Han har hjälpt mig med matten, men samtidigt så har vi flummat haha :D Har saknat han, har inte varit med han på evigheter. Men nu ska jag fortsätta att plugga för jag är inte klar :( Kanske skriver igen när jag pluggat klart. Puss!

"Gömställe"

Asso jag och Patricia har inte varit på en ända lektion idag :O Vi måste skärpa oss! Men vi har ju anledning varför vi inte varit på lektionerna, vi har i alla fall vart på en av fem lektioner. Vi har varit deprimerande, så vi har varit borta från skolan bara för att vi ville vara för oss själva. Jag gick till ett ställe som jag tror att ingen kan hitta oss, och från och med nu är det min och Patricias "gömställe" only! Det vart jätte vackert faktist, och vi kunde få ut det vi hade i hjärtat. Det var skönt, sen hade vi oxå lite roligt tillsammans (: Igentligen så ska jag till Patricia nu och fira Pablo eftersom han fyller år, men min mamma låter mig inte gå nu bara för att dom har typ ringt till mamma lr skickat mail till mamma och sagt att jag skolkat idag -.-" Så nu måste jag sitta här hemma och plugga på matte som jag ligger efter i. Orkar inte skriva mer, slänger ut dagens outfit på kvällen. Puss!

Träningsverk!

Jag har största träningsverken. Ni borde veta varför, ja för fucking fys igår. Kibbe döda mina ben! Asso jag kan inte böja mig lr gå normalt. Har fått stått ut med det hela skoldagen. Jag ansträngde mig skit mycket på idrotten, kände mig rätt stolt. Om en halvtimme så ska jag på möte i nyboda, ett årsmöte som man har en gång om året. Då får jag klaga. Om jag tänker efter, så lyssnar jag på låtar som stämmer med mina känslor. Det är läskigt :O Men nu ska jag vila mina ben så jag kan gå till nyboda snart, slänger ut min outfit när jag kommit hem. Puss!


Min måndag

Jag orkar inte slösa så mycket tid på att blogga, jag har läxor jag måste göra och ska göra. Men jag började min skoldag kl 8, fick hoppa upp ur sängen kl 6. Hade omprov i spanska idag, hoppas det gick bra. Slutade skoldagen kl 4, att jag överlevde. Åkte till Nacka Forum sen med Vickan, har köpt en ny bikini och en ny tunika (aa) Sen så har jag haft träning och vi hade fys, skit jobbigt. Kibbe dööööda oss! Men nu har jag inte så mycket mer tid att skriva, kommer slänga ut det jag har köpt. Puss!


Bikini från H&M                 -             Tunika från Bik Bok
 

Tema vecka

Jag, Benan och Patricia har en tema vecka. Det går ut på att en dag ska man ha en stil och en annan dag ska man ha en annan stil. Vi kommer se helt sjuka ut :D Men det kommer att bli roligt, outfit kommer jag att slänga in jag lovar!

Måndag: hiphop stil
Tisdag: diva stil
Onsdag: barnslig stil
Torsdag: dancehall stil

Borta bra, hemma bäst.

Nu är jag hemma, hos mammi menar jag då. Har haft en mysig kväll hos pappi. Faktist inte gjort nått speciellt, bara tittat på disney channel. Och faktist så har jag pratat med Nathi i telefonen. Jag kan inte smsa -.-" Vet inte varför, lr jag kan smsa. Men mina meddelande levereras inte och det verkar som att mina meddelande inte kommer in på inkorg. Men faktist så orkar jag inte skriva mycket mer, är trött och ska vila. Ciao!

Tempel

Faktist så sitter jag hemma hos pappi och skriver. Jag har varit i haninge tempel idag. Patricia, Lollo, Katta och Gabbi var med mig. Det har inte hänt nått speciellt direkt, vi har tittat på uppvisningar som det har varit. Har bland annat träffat några kompisar som jag inte hade träffat på länge. Jag har faktist inte så mycket mer att skriva om, faktist så snacka jag med Nathi i telefon oxå :D Han hörde mig prata thailändska som han inte skulle göra -.-" Men jag har hört han oxå och jag vet vad hans smeknamn heter på thailändska mouha (aa) Men nu orkar jag inte skriva längre, ska be pappa komma in och sätta på disney channel. Ciao!


Frida slaggar

Idag slaggar Frida hos mig. Vi ska ha en mysig kväll, vi ska tjocka oss lite med ostbollar, godis och läsk (aa) Sen blir det lite skräckfilm för oss. Men min dag har varit ok, men missa första lektionen. "Råka" försova mig på matten. Va bara på en lektion av tre idag. Jag va på svenska lektionen, men fick jobba utanför klassrummet. Så envis som jag är ville jag ha musik i klassrummet, men tydligen så fick jag inte så då får man väl sitta ute och jobba. Och min bild var inställd. Jag orkar inte skriva mycket mer så nu ska jag låta Frida skriva i sin blogg sen ska vi ner och handla lite till kvällen :) Kanske slänger ut dagens outfit efter vi kommit upp. Ciao!


OMG!!

Hej alla bloggläsare.
Jag har en stor nyhet att säga till er alla. VI M.A.D DANCE HAR KOMMIT IN PÅ UNG08!! :D Omg, jag bara skriker av glädje. Att det är sant, att vi kom med ? Ni som kommer på ung08-festivalen kommer att få se oss uppträda där :D Det är i Augusti från den 10-15 tror jag, vet inte än vilken dag och vilken tid det blir men mer information kommer (: Berättar lite kort om min dag, skolan har vart ok. Har missat idrotten och spanskan, det ska inte hända igen. Efter skolan var jag med Benan, Dunja och Hazal. Sen har jag varit på träning, imorn ska jag gå runt i skolan och skryta om att vi har kommit in på ung08 :P Förlåt för att jag inte har uppdaterat mina outfits, men hade faktist tänkt att slänga ut dagens outfit nu, sen blir det sängen antar jag. Ciao!


Bara för att jag är så fucking glad så bjuder jag på en bild :D
Jag, Benan och Patricia fuckface!


Kort inlägg

Jag orkar inte skriva så mycket för jag fryser som i helvete så jag ska snart ner i sängen och mysa. Skoldagen har varit ok, jag fick tillbaka mitt spanska prov. Jag fick IG -.-" Ska göra om det på måndag. So lektionen satt vi och körde sanning lr konka. Vår lärare verkade inte bry sig haha :D Efter skolan så har jag varit med Patricia och Lollo. Sen har jag varit med Frida och Benan. Nu ska jag fixa mig ner i sängen. Ciao!

Trött

Jag är skit trött så jag orkar inte skriva så mycket. Jag försov mig idag, men Patricia ringer mig halv 8 och tvingar mig upp från sängen. Hon är fett dum, hon väntar på mig i telefonen medans jag äter och fixar mig och sånt. Men jag missa ändå engelska lektionen och det gjorde hon oxå eftersom hon väntade på mig. Maria vår mattelärare sa idag att alla lärare hade disskuterat om vår klass och dom tycker att vi är en av dom stökigaste klassen. Vi pratar fett mycket, haha därför älskar jag min klass kommenterade jag då. Det är typ bara 2 - 4 pers som pluggar i vår klass och vi är typ 20 styckna (?) So lektionen skönaste, vi hade ingen lärare så vi fick sitta och jobba ensam. Vi satt och dunka musik, det var andra som var inne i vår klass och det blev Rebecka varning så alla fick panik och gömde sig. Fyfan va rolig alla såg ut speciellt Rodde, han fick panik haha! Men det var falsk alarm, men ändå så kommer hon på riktig -.-" Ben&Jerrys va gratis idag, käka 3 glassar mums (aa) Nu har jag inte så mycket mer att skriva om, jag var med Edessa, Patricia, Gabbi och Lollo liten stund. Sen gick vi och träffade Sammy&Shady, vi va ute och det var kallt så jag åkte hem. Sen har jag sovit resten av dagen typ. Kommer nog inte skriva mer så säger direkt godnatt <3


Jag var sist i kön!

En måndag

Igår när jag höll på att skriva det hära inlägget så råka jag somna så jag hann aldrig publicera det. Men igår såg min dag ut såhär;

Det börjar med att min lillebror glömmer sin väska och bara för det så var vi tvugna att gå upp och hämta hans äckliga väska och pga. det så missar jag min buss. Då var jag och Benan tvungen att gå till skolan men vi kom inte försent som tur. Jag fick se mina frånvaro och det vart lite ojojoj. Menmen, på svenska och so lektionen måste jag typ byta plats för jag snackar för mycket -.-" Jag sitter med Rodde och Adrian, dom sitter och pratar med mig. Sen när jag viskar ett ord så säger hon att jag stör, jävla handikapp. Så jag får inte sitta med dom, nu vart det tråkigt. På so:n så är det alltid jag, Vickan, Anwar, Micke och Robin som snackar tillsammans. Antar att vi inte får sitta nära varann igen. På idrotten skönaste jag är, när vi hade slutat idrotten så skulle jag byta om. Benan frågade mig om jag bangade på att springa ut med mitt linne till killarnas omklädningsrum. Jag bangar inte, så jag gör det oxå. HAHAHA, det vart faktist skit kul. Sen har jag haft spanska och där får man förmodligen oxå skäll, ska börja sköta mig. Det har jag alltid sagt jag vet, men jag försöker! :O Gick aldrig på no lektionen bara för att Victoria skulle åka och ta foto med Bounce en dansgrupp så då skulle jag få vara själv och det tänker jag aldrig vara. Så jag taggade hem till Patricia med Lollo och Gabbi, sen kom Katta, Ronja och Yasemin. Det vart ett sjukt varmt väder så jag hade bara lust att sola. Sen har vi haft lite tårar och sånt den här dan, tar inte upp vad det är. Sen har jag haft träning och efter träningen. Den fulaste Kibbe kastar vatten på mig från ingenstans, självklart ger jag inte upp så jag kastar tillbaka. Sen blev det vattenkrig igen -.-" Blötast jag och Benan, hon kunde rädda Afrika med vatten. Men nu ska jag sova tror jag, har thailändska läxa men den orkar jag inte göra. Även fast den är tills imorn, det är bara att sudda bort uppgifterna som jag skulle göra. Men nu har jag skrivit tillräckligt mycket så jag tror inte ni kommer orka läsa mer. Ciao!

Såhär sprang jag in till killarna, jag är sjukt konstig :O


Jag och Pat mi amor <3


Jag och Lollis baby <3


Jag, Gabbi, Lollo och Patricia

Hemma

Nu har jag kommit hem från Haninge. Jag har varit hos Meltem med Benan, Patricia och Shamsa. Vi har haft kulikuli, vart ute spanat in boys. Haha, driver (: Men vi har varit ute, sen var vi inne och körde anden i glaset. Men anden kom aldrig fram. På dagen så har jag varit med Emma och Blondie, sen drog Blondie så då var det jag, Emma, Pattis och Hb. Hade inget löshår idag! Ser förjävligt ut, men ska sova nu. Måste vakna kl 6, måndag imorn skola. Blöö! Börjar 8 och slutar 4 -.-" Skit jobbigt. Gonatt <3

Header

Så nu har jag bytt bild på min header.


God morgon

Jag vaknade runt halv 12, sen gick jag upp och åt lunch på en gång. Och sen så städade jag mitt rum för mina kläder var överallt på golvet. Antar att det inte finns nått mer jag ska göra. Ronja kommer nog hit och hämtar sin väska. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Nu när jag inte har nått att göra så kan jag lika gärna göra en ny header för den är ful. Puss!


Klänningar


Sjukt fina klänningar från Gina Tricot. Funderar på att köpa nån av dom till skolavslutningen. Men alla 3 är fett fina, vilken ska jag välja ? Den rosa är min favorit färg, den är sjukt fin. Den blommiga är oxå fin, för det är blommigt och det är sommar. Den blåa är jätte fin, gillar modellen mycket. Får fortsätta att fundera, kanske inte äns kommer köpa nån av just dom. Gina Tricot är min favorit affär, i love it!

Audition och Födelsedag

Lördagen har varit lång. På morgonen åker man in till stan för en audition. Jag tyckte det gick ganska bra när vi dansa, i alla fall för mig. Nu är det bara att vänta och se om vi kommer in eller inte. Och det kommer vara jag som kommer få veta det först för det var jag som maila in från hela första början mouha (aa) Efter audition så har jag, Katta, Ronja och Benan varit i stan och letat efter en present till Angela och Cynthia. Sen efter det så käka vi på donken. När vi kom hem igen så fixade vi oss och böt om för vi skulle till Angela och Cynthias fest för dom fyller år. Grattis! Och nu är jag hemma och ska börja byta om. Idag hade jag smink på mig föresten, funderar på att börja ha det nu. Men nu ska jag byta om och sen in i sängen och mysa. Ciao!


En kort fredag

Kära blogg.
Har inte kunnat skriva nånting under hela dagen, beror på att jag inte har varit hemma under dagen. Min skoldag började 20 över 8. Då var man ju tvungen att räkna matte på morgonen -.-" Vi har fått tillbaka våra papper som vi gjorde diagnos på, och jag fick 13/13! :O Jag är skit stolt, hade inte äns pluggat. Vickan tror att 5-7=12, hahaha fett blond alla som säger jag är blond :P Sista lektionen var bild, vi hade vår lektion i centrum. Vi skulle titta på bilder men det gjorde jag aldrig. Jag kom för att titta på när Anwar dansa (aa) Direkt efter fick vi sluta. Sen har vi fått städa danslokalen igen för kibbe vart inte så nöjd. Sen hade vi träning från 5 till 8. Jag har precis tvättat mina kläder och nu sitter jag och Katta och tjockar oss på godis, ostbollar och läsk (aa) Ska nu titta på skräckfilm, imorn hinner jag inte skriva för vi åker till stan tidigt på morgonen för det är audition. Önska oss lycka till. Puss!


















Blanketten klar!

Yes, äntligen blev jag klar med blanketten. Vad för blankett ? Jo det är så att vi har anmält oss till Ung08. Så vi ska på audition nu på lördag och då var man tvungen att fylla i en blankett som jag har gjort nu. Nu är det bara att se hur det går på lördag. Jag har mixat ihop våra låtar som vi ska dansa till, känner mig ganska stolt. Hoppas dom i dansgruppen tycker den är bra, gjorde i alla fall mitt bästa. Nu ska jag i alla fall slänga ut lite bilder sen ska jag gå och lägga mig eftersom klockan är så mycket. Puss!

Jag och Victoria sunshine <3

 

M.A.D


Hos Yasemin

hej bloggen.
Jag sitter hemma hos Yasemin med Ronja, Shamsa, Patricia och Kolo. Vi är inne i Yasemins rum, Katta och Yasemin är utanför rummet nånstans. Dom håller på gör en sak så vi får inte gå utanför rummet. Min skoldag började 10 i 9 med idrott, men var inte med för är inne i en speciell vecka. Hade prov i spanska idag, antar att det gick bra, hoppas jag. Sen hade jag engelska läxförhör -.-" Jag hade inte pluggat på det men det kunde jag ändå. På matten var det dödstyst. Jag, Vickan, Anwar och Micke fick inte sitta tsm för förra gången blev vi utslängd. Jag fick inte äns sitta bredvid Vickan -.-" När jag hade slutat så kom Yasemin och Ronja till vår skola. Sen efter en liten stund så kom Katta och Frida till vår skola. Sen gick jag, Ronja, Katta, Kolo, Patricia, Shamsa hem till Yasemin. Frida gick med Lollo och Cissi. Nu är vi i alla fall hos Yasemin och antar att vi ska äta snart. Slutar skriva nu, imorn slaggar Katarina Orre hos mig (: Puss!

Åhh!

Plugget går inget vidare. Jag orkar verkligen inte! Orkar knappt gå till skolan imorn. Jag får väl i alla fall försöka med spanskan imorn. Det kommer inte bli lätt. Jobbigt, jobbigt, jobbigt! Ska lägga mig i sängen och sova nu istellet. Puss!

En låång onsdag

Idag började jag 9.05, började första lektionen med en halvtimmes läsning i svenskan. Fast jag gick inte på den, onödigt. Sen skulle jag ha hemkunskap och vi skulle baka bullar men, jag hade intärnprao -.-" Så missade bullbakningen, snyft. Jag, Anwar och Emma stog i kaffeterian. Jag och Anwar kan verkligen inte sammarbeta, haha vi är fett roliga. Kvart över 11 så va jag tvungen att gå till tandläkaren igen, usch hatar tandläkare. Dom är läskiga :O Men dom laga mina tänder för att jag hade ett litet hål hehe. Dom säger att jag äter för mycket godis, så det måste jag sluta med. På so lektionen idag så måste jag sköta mig, har fått en varning för den fjärde hemrigningen. Det blir inte kul om jag nu skulle få det. Slutade 4 idag, sista lektionen var no. Jag och Victoria satt och flumma fett mycket, vi är fett sköna (aa) Efter skolan så stack jag till nyboda, skulle se på Katta och Fridas träning. Direkt efter det så hade vi träning. Jag har prov som jag måste plugga på tills imorn :S Jag orkar verkligen inte! Och så har man läxförhör oxå samma dag, ofta man kommer ihåg allt ? Men nu ska jag i alla fall försöka plugga, men innan slänger jag in dagens outfit. Puss!

Efter skolan

Jag var med Edessa efter skolan. Först kom jag hem och chillade ett tag, sen gick jag ut till Edessa för jag ville ut i det fina vädret. Edessa ville ha godis så vi gick från ringen till centrum, men godiset i centrum blev dyrare än igår så då gick vi från centrum till ringen igen. Edessa är störd men det vet alla. Sen gick vi till nyboda och kollade när andra gruppen dansade, Katta och dom då. Sen när dom dansat klart så var vi utanför nyboda och dansade, skit roligt. Sen började vi ha vattenkrig :d Det blev fett kallt efteråt och jag vart skit blöt. Jag hade vattenpöl i mina skor -.-" Men när jag kom hem så åt jag och så tog jag en varm dusch typ en timme (?) Men nu måste jag upp och borsta mina tänder, jag orkar inte gå till tandläkaren imorn -.-" Fett jobbigt! Ska se om jag kan byta till en annan dag för imorn orkar jag verkligen inte. Det är en låt som jag lyssnat sönder idag hela dagen. Slänger ut den snart. Puss!


Inte på humör för att tänka på rubrik

Hej kära blogg.

Idag var det första dan i skolan efter påsklovet, skönt att få träffa alla sina vänner igen. Dagen har varit rätt chill, har varit hos tandläkaren idag. Dom tittade på mina tänder, måste dit imorn igen -.-" Jag är inte på humör alls nu för jag är fett lack! Aja, nu slänger jag ut bilder som jag lyckats få idag. Puss!

Klicka!
  

1:a bilden - Rodde, jag och Adrian. Otroligt ful på mig men jag bjuder.
2:a bilden - Jag, ego jag vet.
3:e bilden - Adrian, Rodde, jag, Nathi och Anwar. Under idrottstiden.


Angående outfit

Nu när påsklovet är slut och skolan har börjat så kommer det att vara lite svårt att slänga ut dagens outfit. Så jag bestämmer mig för att göra det varje morgon innan jag går till skolan. Om inte jag hinner så blir det ingen outfit för idag. Så alla vet så har jag klarat mig utan smink hela påsklovet! (: Ska fortsätta att gå utan smink eftersom alla tycker jag var mycket finare utan. Men nu måste jag börja fixa håret, om jag hinner så slänger jag ut dagens outfit strax. Puss!


Bilder från igår och idag

Bilder från igår
        
Klicka!

Bilder från idag
  
Klicka!

Igår och Idag

Förlåt, har inte hunnit skriva i bloggen. Har berott på att jag har varit ute rätt mycket. Så jag tänkte skriva lite om igår och idag så ni blir nöjda :)

Igår var jag med Edessa. Vi skulle möta Patricia och det tog ett tag tills hon kunde komma ut. Vi gick till Patricias port och väntade. Edessa hitta en tia under ett galler framför Patricias port. Hon ville ha den så vi höll på att dra upp gallret. Vi kämpa som fan men vi fick inte upp den. Haha jävla idioter! Men sen fick vi komma upp till Patricia och hon spådde mig. Det var fett kul :D Efter Patricia hade käkat så gick vi ut, vi skulle träffa Frida och Ronja som säkert hade väntat på oss fett länge. Vi mötte dom vid granbacken, sen gick vi hem till mig för jag skulle käka så vi chillade lite hos mig. Edessa gick då kom Shamsa. Flumma som vanligt. Vi slagga oxå hos Shamsa igår, alla vi tjejer förutom Ronja. Shamsa gick hem för att lämna min väska och göra nått, Frida gick hem och packa, jag följde med Patricia och packa. Påvägen hem till Patricia, så hörde vi nått bakom sopphuset. Vi hörde att grenarna bröts som om nån gick där bakom sen hörde vi ljud, jag och Patricia kolla på varandra och kubba där ifrån. Haha fyfan asso! Sen kom vi hem till Shamsa igen, dom hade väntat på oss. Lollo ringde Patricia och sa att hon hade kommit hem från Gotland så alla vi springer till Lollo och börjar krama henne av glädje. Sen bestämmde vi att Lollo oxå skulle sova hos Shamsa. Vi hade faktist ganska roligt, vi spådde varandra och körde ja&nej frågor. Sen titta vi på en film som heter fat girls, haha komedi. Men på kvällen pratade jag med Robin i telefon till 3 på natten. Pratade inte direkt om nått speciellt, vi alla somna runt 4.

Idag så vakna vi 12. I alla fall jag lr jag gick upp vid 12, jag vaknade först 10 sen somna jag om. Kl 2 gick jag hem och böt om. Frida och Lollo gick och mötte Ronja vid nyboda. Jag va tvungen att byta om bara för att jag inte kunde andas i mina kläder. Sen gick jag ut och mötte Edessa, vi gick till nyboda men ingen var där. Dom var tydligen hos Patricia så jag och Edessa chillade ute vid nyboda. Satt i solen skit skönt! Jag pratade med Anwar så han och Rodde kom och träffa oss. Sen mötte vi Ronja, Katta, Patricia, Lollo och Shamsa vid centrum lekplatsen. Anwar och Rodde drog efter ett tag, så vi gick då till kompis gungan. Men den var upptagen, Patricia gick hem till sin pappa för hon skulle käka. Så vi gick till fotbollsplan och dansade lite på konstgräset. Filip min äckliga sak sköt en boll på mig så den kom rak på mina bröst, vilken jävel. Sen stack vi hem till mig för jag skulle hämta lite pengar. Sen gick vi ner till ringen och då skulle alla käka så Lollo och Ronja gick hem till Lollo, Shamsa och Katta gick hem till Shamsa, jag och Frida gick hem till mig igen då och då kom Edessa. Då passade jag på att käka oxå. När alla hade käkat klart så gick vi till tivolit, precis när vi kommer så hade dom stängt. Dom höll på att plocka undan saker så vi hann inte åka nått som vi igentligen tänkte göra innan. Men vi gick till centrum och mötte Patricia sen gick vi till en lekplats. Chillade där och käkade godis. Sen gick vi upp mot ringen och där träffar jag Kevin Enqvist och hans super söta lillesyster :D Vi va vid ringen och det var några som vi bråkade med lr jag var inte direkt med för jag och Katta va inne i videobutiken och handlade godis (aa) Fett tjocka! Jag vet inte direkt vad det handlade om men dom hade en cykel. Tjejen gav cykeln till en kille och sa att han skulle passa den åt henne. Ronja går fram till han och tar cykeln, hon ba tack han ba varsågod. Haha skönaste fan! Det var Matildas cykel så när Shamsa gick hem så lämnade hon förmodligen den till henne. Jag gick in till ica för jag behövde prata med Kevin och Katta följde med mig. Jag gick in och ser han stå i kassan, det första han säger är "Varissa hjälp mig", idiot -.-" Så snäll som jag är så gör jag det oxå, sen skulle vi till konstgräset men Kevin ropade på mig. Jag gick till han och han sa att jag skulle hålla han sällskap hem -.-" Störd han är men vi har pratat lite, har faktist saknat han :) Jag följde med han sen träffa jag tjejerna igen och då var Benan med. Sen har vi inte gjort nått speciellt bara luffat ute. Och nu ska jag sluta för jag har skrivit otroligt mycket. Slänger ut bilder snart. Puss!


Jeans


Dom här jeansen från Gina Tricot är skit snygga!
Någonting jag vill ha, undrar om dom finns kvar.

Design

Nu har jag gjort en ny design. Den blev ganska fin. Fast jag ska göra om headern. Jag gjorde bara nått enkelt just nu, när jag har tid så fixar jag det bättre sen. Men nu ska jag klä på mig. Ciao!


02:28

Oj vad tiden går. Borde nog gå och lägga mig nu. Godnatt!


Bilder på mig

Där fick ni 2 bilder på mig från idag :D
Påsken bjuder!

 


Min påsk

Jag ska berätta lite hur min påsk har sett ut. Det har faktist inte varit nått speciellt som jag gjort. Jag har varit hemma med lillebrorsan till 4, sen titta jag ut och det var ett sånt fint väder ute. Så jag gick ut och träffade Patricia, Edessa och hennes 2 kusiner. Vi har haft picknick (stavning :$) ute vid granbacken. Vi skulle flytta bänken till solen, men den va fett tung så det tog ett tag :P Men vi hade popcorn och läsk haha :D Sen drog jag hem vid 6 och skulle käka, vi åt nånting. Natcho (?) Med ost och sånt och det var skit gott (aa) Men sen gick jag ut och träffa dom igen och exakt alla idag har rammlat. Det började med att jag halka på grusen vid gatan, och dom as garva åt mig. Men sen rammla alla andra oxå när vi körde bro bro och breja. Haha vi är fett barnsliga, vem vi vågar vara oss själva. Jag kom hem vid 8 och jag hade hyrt en film. The house bunny heter den, ska kolla på den alldeles strax. Men nu ska jag ta och slänga ut dagens outfit. Vill bara säga att jag saknar Frida som kommer hem imorn från Norrköping (: Puss på er alla!

Glad Påsk!

Rubriken börjar med att säga Glad Påsk allihoppa! Jag har precis letat efter mina påskägg och nu hitta jag dom. Skit mycket godis (aa) Idag stannar jag hemma och firar påsk med familjen. Men mamma jobbar och kommer inte hem förän 4 så jag och min lillebror ska hitta på nått kul tillsammans så länge :) Men nu ska jag gå och käka mitt påskgodis så jag skriver nog mer senare lr ikväll. Massor med pussar!


En fredag

Och jag sitter hemma ikväll ? Men det beror ju på att jag inte orkar gå ut igen. Idag så har jag varit på tivoli igen, har slösat upp 200 kr. Fan! Men det har faktist varit skit kul, jag har åkt båten som åker upp och ner typ 4-5 gånger idag. Jag älskar den (aa) Jag satt och as garva åt Samme, han skriker högre än mig. Haha! Men jag har faktist inte bara åkt den, har åkt 2 andra saker oxå. Virvelvinden lr kopparna (enligt alla) och så har jag åkt parisehjulet som åker snett. Den va tråkig för jag fick inte sitta med Patricia, vi fick sitta ensam i en varsin. Fett fittig! När jag va uppe va hon nere, och när jag va nere va hon uppe. Jag hade så tråkigt så jag satt och tog kort på mig själv, som jag slänger ut snart. Men jag har precis duschat, jag har fått sand i mitt hår av några äckliga fittungar som jag är fett lacka på just nu. Men nu har jag inget mer intressant att skriva. Frida my sweetheart har åkt till Norrköping, träffar henne kanske på måndag. Men nu ska jag slänga ut bilden och mysa lite i sängen. Ciao!

Haha, inget liv asso!

Bilder från igår

Igår bomba vi lite med bilder, både fina och fula så vi bjuder på dom! (:
Vilken lyx va ?

            
Klicka!

Victoria slaggar

Tjulelul bloggen.
Förlåt för jag aldrig skrev igår kväll, men det blev så sent så jag orkade inte. Men igår så hade vi ingen träning för ingen var typ med, så vi tittade på film istellet. "How she movie" heter filmen, det är en dansfilm och den är faktist bra! Rekommenderas till folk som gillar att se på dansfilmer. Efter det så gick jag och Vickan hem, vi hyrde en film som heter "Picture this". Faktist en oxå  en bra film, rekommenderas till ungdomar :) Ashely Tisdale, från high school musical som spelar "Sharpay" är med i filmen. Men nu ska jag låta Victoria skriva i sin blogg, slänger ut bilder sen. Ciao!

 

Tivoli

Jag, Vickan och Jossan har vart på tivoli. Skit kul! Vi åkte en karusell som var en båt som man åkte upp och ner, haha jag lovar den va skit rolig. Sen åkte jag och Jossan igen andra gången och då var bältet lös. Fyfan va läskigt det var då, kändes som man skulle åka av :O Men idag har vi faktist flummat fett mycket även fast dagen inte har gått så långt. Men nu ska jag tagga till träningen, men kommer inte vara med. Är fortfarande förskyld men snart går det över. Men nu måste jag tagga. Ciao!

 

Hejsan

Hur mår alla då ? Själv mår jag bra. Har precis duschat, igår blev det så sent så jag orkade inte duscha då hehe x) Men idag ska jag träffa min sunshine Victoria :D Och så kommer Josefina, min förra bästavän som jag inte träffat på 100 år! Och jag antar att Rodde och Nathi kanske ska vara med, mina favoriter :) Idag är det tivoli där vid centrum lekplatsen, men det är inte ett sånt bra väder. FUCK DET HÄRA VÄDRET! I lördags så var det skit bra väder, det var den varmaste dagen då och den dagen satt jag inne och var sjuk. Ååååh, men vi hittar väl på nått att göra. Vickan ska sova hos mig idag, kulikuli ska det bli. Men nu måste jag börja ta på mig kläder. Ciao!

Hjälp ?

Jag behöver lite hjälp. Jag vill ha en stor profilbild på sidan men jag har glömt hur man gör :S Och när jag går in på designa din blogg så fattar jag ingenting -.-" Nån som kan hjälpa mig ? Skriv gärna en kommentar om ni kan. Puss!

Kommentar ?

Är det nån som läser min blogg ? Om det är nån så kan ni väl kommentera oxå ? I min förra blogg som jag delade med Emma så kommentera ni ganska mycket om mina inlägg. Undra om ni äns hittar mig i den här bloggen. Aja, lämna gärna en kommentar. Puss!


Hemma

Äntligen är jag hemma, det regnar usch! Jag har precis varit i gårn med Emma, Blondie, Jessica, Pattis och Soffe. Vi skulle baka kanelbullar men tyvärr så blev det inte det, istellet gick vi ner till danslokalen och dansade lite. Det var ju bara jag, Pattis och Blondie som dansa eftersom vi går på dans. Sen har vi faktist kört sån här fotbollsspel, och jag är bäst haha :D Men snart ska jag faktist hoppa in i duschen, ska titta runt lite på andras bloggar och pea nu.
kyssar&kärlek

Efter bion

Nu hade jag tänkt att berätta lite vad jag gjorde efter bion. Jag va med Emma, Blondie, Jessica och Pattis. Finns inte så mycket att berätta om, satt mest ute och frös. Däremot fick jag med mig 2 t-shirtar hem, från gina tricot skit fina. 99 kr styck bara, ganska billigt. Dom sitter otroligt bra på mig, sitter jag här och skryter (aa) Halv 7 taggar jag till gårn och bakar kanelbullar. Men innan jag taggar så lägger jag in dagens outfit. Här får ni bild på t-shirtarna.


Bio

God morgon bloggen.
Som ni ser så har jag fixat en ny design. Bilderna kommer från thailand, förra året. Men idag ska jag vara lite med familjen, vi ska på bio. Mamma säger att det är första gången jag är på bio med dom, annars brukar bara dom 2 gå och jag går med kompisar -.-" Men nu ska jag i alla fall på bio med mamma och lillebror så hoppas det blir kul (: Vi ska se på Monsters vs Aliens. Typ så hette den, och på kvällen så vet jag inte vad jag har framför mig. Men nu ska jag börja fixa mig, hinner nog inte slänga ut dagens outfit så gör nog det på kvällen.
kyssar&kärlek

Sunshine

Vill bara säga att jag saknar Victoria otroligt mycket!
Träffar henne på torsdag, roligt ska det bli <3


En tisdag

Hejsan bloggen.
Jag har precis kommit hem från gårn. Hade tänkt att skriva lite om min dag :) Runt 12 kom Samir till mig, vi tittade på Kung Fu Panda och Madagaskar 2. Sen har vi varit ute med Emma, Blondie, Jessica, Pattis och Raffa. Sen drog Emma, Blondie och Pattis hem för dom skulle käka så då var jag med Samme, Jessica och Raffa. Har träffat Kevin och Robin oxå, så gulliga dom är (: Sen gick Aline min "bebisbästis" förbi och då hälsa vi på henne :D Senare på kvällen så har jag varit med Emma, Blondie och Pattis. Vi gick till fullisberget, vet inte varför men vi hade inget bättre för oss. Vi tände en brasa med tidningar och gissa vem som kom. Kibbe och Maria fritidsledarna, haha. Dom tog med oss till nyboda gårn och vi åkte i doms bil. Haha fett kul, sen har vi bakat kärleksmums. Den heter så och den blev lite misslyckad. Den smaka ingenting, mest mjöl. Men sant som Yerko säger "det är gott om man ska gämföra med bajs" haha :D Han kan typ äta allt som är godare än bajs. Men det var i alla fall några som tyckte den var god :) Men nu ska jag slänga ut lite bilder som jag i alla fall fick från idag. Enjoy!
kyssar&kärlek

Klicka!



1:a bilden - Vår fina lilla brasa (aa)
2:a bilden - Vi hade mjölkrig :D (otrolig ful, men jag bjuder)
3:e bilden - Min och Emmas favorit, love it :*
4:e bilden - Utsidan fin, insidan blää!


God morgon

Hejsan, jag har precis käkat frukost. Ska snart byta om och fixa mig. Samme kommer hit, vet inte när. När han är klar, kan gissa på runt 12 (?) Vi ska titta på film :D Haha typ Madagaskar och Kung Fu Panda ^^ Jag har igentligen inte sett dom, bara hört talas om dom. Lite efter jag vet :) Men nu ska jag gå och byta om, slänger in dagens outfit sen.
kyssar&kärlek


Hej, igen

Jag har skrivit ganska många inlägg idag. Undrar om ni hänger med här :) Jag hade träning idag. Innan träningen så var jag med mina favoriter Anwar, Rodde och Nathi. Gjorde ingenting speciellt, men jag va sjukt konstig. Idag på träningen så var jag inte med för jag är fortfarande förskyld och hostig, skit jobbigt! Efter träningen var jag med Aline, Patricia, Edessa och Shamsa. Vi va vid konstgräset och dansa och gjorde lite chearliding (stavning). Nu har jag i alla fall kommit hem och jag har precis druckit upp min slush. Nu måste jag ta på mig min pyjamaströja för jag fryser och jag sitter i bh (aa) Men idag skriver jag inte mer, har skrivit tillräckligt mycket nu. Godnatt <3
kyssar&kärlek

Bikini, köpt

Det är så att jag och Evelina har precis kommit hem från stan. Och nu är bikinin köpt :D Mouhahahaha nu väntar jag bara på att få bada i den ;) Och så har jag köpt ett par nya ballerina skor. Nu räcker skrivandet, och så slänger jag ut bilder.
kyssar&kärlek

 

Inget smink

Jag har nu bestämt att jag ska gå utan smink hela påsklovet. Jag känner mig helt död i ansiktet. Nu när det är sol så hoppas jag att mitt ansike blir lite solbränd. Jag är skit blek i ansiktet! Det är inte fint :O Men nu måste jag börja röra på mig, ska möta Eve i centrum nu.
kyssar&kärlek

Singel

Det är ändå ganska skönt att vara singel. Man får göra exakt vad man vill och med vem man vill. Asso jag menar inte så som ni kanske tänker nu :P Men jag får vara singel ett tag, har haft 3 killar rak på rak nu. Jag får ta en paus nu och leva livet som singel. Kärlek gör ändå bara ont, det räcker med killkompisar som mamma alltid säger. Medans jag väntar på Eve så slänger jag in dagens outfit.
kyssar&kärlek

Stan

Idag åker jag till stan med Evelina :) Vi ska leta efter en bikini till mig, och det är den bikinin jag verkligen vill ha! Evelina va i stan igår och hon sa att hon hade sett den på h&m i Solna Centrum. Först åker vi till stan och kollar, om inte det finns där så åker vi direkt till Solna. Jag skiter i, jag tänker kämpa för den bikinin (aa) Men nu ska jag faktist börja fixa mig, Eve har åkt hem för hon skulle lämna sin väska och så skulle hon duscha. Sen kommer hon hit igen och då måste jag vara klar. Om jag hinner kanske jag slänger ut dagens outfit innan jag går.
kyssar&kärlek

Bikini

Nånting jag verkligen vill ha och ska köpa!

Evelina slaggar

Det är så att evelina den fina slaggar hos mig idag (aa) Kul ska det bli, snart ska vi kolla på film. Vet inte vad för film, men skräck vill ju jag se. Men hon kommer att kissa på sig, haha! Vi har precis käkat pizza, tjockisar. Ska snart mumsa i oss chips ;) Men nu ska jag sluta skriva och slänga in dagens outfit på mig.
kyssar&kärlek


Drama

Idag har jag varit med Samme, Anwar och Rodde. Vi har varit hemma hos mig och haft lite kul. Sen har vi varit ute, efter Anwar och Rodde hade dragit så träffa vi Sammes mamma. Då hände det värsta dramatiken. Sammes mamma och en kille som jobbar i videobutiken här nere vid ringen bråkade. Killen stog och skrek massa grejer till Sammes mamma, till slut ringde hon till polisen. Jag och alla som var där nere stog typ och as garva, det var ganska många där. Men polisen kom och dom snackade med han och Sammes mamma. Tyckte fett synd om Viggo men jag skriver mer snart för nu kommer America's Best Dance Crew.
kyssar&kärlek



Viggo världens sötaste :*

Ny blogg

Nu har jag skaffat en ny blogg, igen. Nu lovar jag att inte byta blogg! Det gick inte så bra i den förra bloggen som jag delade med Emma. Det var tydligen bara jag som skrev i den, så då var det bättre att skaffa en egen blogg. Det här är den fjärde bloggen jag skapat, så det räcker för mig. Men nu får ni följa mig i den här bloggen. Kommer att skriva om allt möjligt.
kyssar&kärlek