Skönhetstävlingen, Salathai

Hejsan bloggen! ♥

Nu ska jag faktist berätta hur det gick för mig. Det gick super bra och det tyckte alla vuxna oxå. Och det är nämnligen så att JAG VANN! Japp det är sant, jag tog hem 2 priser. I år blev jag miss nopamad och miss popular. Jag är helt överlycklig, blev helt chockad på scen när jag visste att jag vann. Hade verkligen inte förväntat mig det. Åh är bara så glad, det går inte att förklara.

Men för mig är att vinna inte det viktigaste. Det viktigaste för mig är att mina vänner är där och stöttar på mig. Men den lyckan fick jag inte känna den här kvällen. Känner mig väldigt överlämnad och besviken, men vad ska man göra? Inga av mina vänner dök upp, det var det jag hade sett framemot mest. Men jag satt och smsade med en väldigt speciell kille och han muntrade upp mig väldigt mycket.

Men jag blev väldigt glad när Benan, Hazal och Netha dök upp. Dom kom och hälsade på, blev så glad att se dom. Mina föräldrar och släktingar var stolta över mig, så som jag är stolt över mig själv. Aa just nu ligger jag i sängen och har skit ont i benen och skit ont i axlarna. Idag ska jag bara stanna hemma och plugga. Jag får önska mina läsare en trevlig söndag. Pusspuss!







 

 





 

 








Alla bilder från igår










Mina priser


Postat av: Edessa

Grattis Varre!:D Blir fett glad för din skull:D Men varför sa inte du att du hade sånhära grej:O!

2009-11-08 @ 13:29:40
URL: http://justlikeoldtimes.blogg.se/
Postat av: wari

Grattis , sötnos! Jag kunde inte komma!!:( men ville ! men glad att du sms:ade och sa att du vann ! Du förtjänat det:)<3 jätte fint varre på första bilden:) pengar kan du dela lite , va?:O haha ! neej skojar!

2009-11-08 @ 14:08:48
URL: http://alwayswaaari.blogg.se/
Postat av: lollo

GRATTIS VARISSA, VA GLAD JAG BLIIIR NU, :D

Du är jätte söt i domdära kläderna och du är jätte söt med din mamma också. Hahah hon är ju söt hon också iförsäg, men tsm blir du dubbelsöta (a)



Förlåt för att jag inte kom, men jag orkade nt åka, plus att jag visste inte att denhära tävlingen betydde så mkt för dig. Men Aja, grattis igen för priserna sötnosen :D :* <3

2009-11-08 @ 14:32:19
URL: http://tbgg.blogg.se/
Postat av: Anonym

OMG !! FICK DU 3 ST 500 LAPPAR I DINA KUVÄR ??

2009-11-08 @ 15:04:50
URL: http://partydansen.blogg.se/
Postat av: Hb

Gttis varre:d...Jag,barbara,pattiis,cynthia,angela,och kollo skulle faktisk komma efter vi hade badat i eriksdals, men sen fick vireda på att de skulle bli så sent, för att vi skulle få åka hem enda där ifrån så sent. Men jag är skit stolt över dig, och skid glad för din skull:D...Kram <3

2009-11-08 @ 17:26:47
URL: http://holtzaan.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Bilderna som jag tog åt dig blev visst lite mörkaa :(

Men aja dom får vell duga så xD

2009-11-10 @ 20:49:33
URL: http://partydansen.blogg.se/

Kommentera här:


♥ Vad heter du?


♥ Har du blogg?


♥ Vad har du på hjärtat baby?